Mi történik a tanácsadáson?

Ha megújítanád a korábbi lakásbiztosításodat vagy most a lakásbiztosítási kampány alkalmával akár a váltást is fontolóra vetted egy kedvezőbb ajánlat reményében, és ezt jelzed nekünk, akkor tapasztalt tanácsadónk felveszi veled a kapcsolatot. A beszélgetés telefonon történik, de igény szerint videóhívás formájában formájában is rendelkezésre állunk, valamint e-mailt is küldhetsz nekünk. 

A tanácsadás során szakértőnk kérdéseket fog feltenni, hogy jobban megismerje a jelenlegi helyzetedet, majd pontosan felmérje a lehetőségeidet. Rákérdez az ingatlan címére, típusára, arra, hogy tulajdonos vagy-e, illetve miért szeretnél változtatni a biztosításodon. 

Ha esetleg nem tudnál minden adatot fejből, akkor a következőkkel érdemes még előkészülni: alapterület, építési év, miből épült az ingatlan, mikor történt utoljára értékkövetés, célszerű előkészíteni a meglévő biztosítási kötvényt is.

Az adatok egyeztetése után szakértőnk kalkulációt készít és megversenyezteti a számodra legjobb ajánlatokat (ezt akár online követheted is, ha érdekel), valamint megbeszélhetitek az olyan részleteket is, hogy milyen ingóságokat gondolsz védelem alá helyezni a biztosításodban, szeretnél-e kiegészítést, például van-e kisállatod. 

A konzultáció díjmentes, és utána még lesz időd átgondolni, hogy szeretnél-e élni az ajánlattal. A szerződéskötéshez egyébként nem szükséges személyesen találkozni, mert van erre egy jól szabályozott folyamatunk papírmentesen.

Keressünk neked kedvezőbb ajánlatot?

Nézesd át lakásbiztosításodat tanácsadónk segítségével.

Miért érdemes velünk átnézetni a lakásbiztosításodat?

  1. A piacon lévő ajánlatok 90 százalékát összehasonlítjuk neked. Azaz, nem kell felhívnod ahhoz tizenvalahány biztosítót, hogy egyesével kikérd az ajánlatokat, mert mi szinte az összeset meg tudjuk neked mutatni.
  2. Független lakásbiztosítási szakértőnk segít eligazodni a lehetőségek között, és megtalálni az ár-érték arányban legjobb ajánlatot. Bár vannak kedvezmények, de ha egy lakásbiztosítás túl olcsó, ott érdemes gyanakodni, hogy nem fedez mindent.
  3. Optimalizálhatjuk a költségeidet, részletesen átnézzük, hogy mi az, amire feltétlenül szükséged van ahhoz, hogy megfelelően legyen biztosítva az otthonod, és elkerüld az alulbiztosítottságot, ez a lakásbiztosítási kampány fő üzenete. Kiszúrjuk azt is, ami elhagyható, és nem kell többé feleslegesen fizetned.
  4. Időt spórolunk neked, akár már a tanácsadás napján megtörténhet a kötés. Velünk gyorsan, egyszerűen és hatékonyan bebiztosíthatod a legfontosabb vagyontárgyadat, és persze hogyha igényed van rá, akkor részletesen is átbeszéljük a preferenciáidat. 
  5. A tanácsadódra bármikor számíthatsz, főleg, ha káresemény történik, akkor sem hagy magadra, hanem tud segíteni neked, hogy minél hamarabb intézkedjen a biztosító, megkapd a kártérítést, és megérkezzen a szakember. Kétévente a díjmentes felülvizsgálat nálunk a szolgáltatás része, így nemcsak a lakáskampány alatt számíthatsz ránk, hanem év közben is bármikor, és mi is keresni fogunk, hogy mindig rendben legyen a biztosításod.

Összefoglalva

Lakásbiztosítási tanácsadásunk telefonon, e-mailben, illetve videóhívás formájában díjmentesen igénybe vehető. Szakértőnk először is kérdéseket fog feltenni, így a beszélgetéshez érdemes előkészülni az ingatlan pontos adataival, paramétereivel, illetve a meglévő biztosítási kötvényeddel, ami számodra is segítség lehet, illetve a tanácsadónak is, hogy milyen típusú ajánlatokat kezdjen el nézni. 

A piacon lévő szinte összes ajánlatot össze tudjuk hasonlítani. Ha nemcsak „alibiből” szeretnéd fizetni a lakásbiztosításodat, hanem valós védelemre vágysz, akkor felkutatjuk neked az ár-érték arányban legjobb lehetőséget. A választásnál nem kell kapkodnod, de ha a gyorsaságra törekedsz, akkor azt is el tudjuk intézni, hogy akár már aznap megtörténjen a szerződéskötés, amit az online térben is le tudunk bonyolítani, papírmentesen. Tanácsadónk nemcsak a lakásbiztosítási kampány erejéig foglalkozik az ügyeiddel, hanem a biztosítás teljes ideje alatt számíthatsz rá. Megnéznél nálunk egy tanácsadást egy felkészült szakértővel? Kíváncsi vagy arra, hogy a jelenlegi biztosításodnál elérhető-e most jobb a piacon? A lenti űrlapon tudsz jelentkezni egy visszahívásra, és szakértőnk hamarosan keresni fog.