Csatlakozz a GRANTIS csapatához!

Helyezzük együtt új alapokra a pénzügyi tanácsadást!

Megnézem a nyitott pozíciókat!

Egy tanácsadó cég, aminek büszkén
vállalhatod a nevét

Meglehetősen bizalmi szakma a miénk, és ha a pénzügyekről van szó, akkor bizalom terén jelentős hátrányból indulunk. Az évek alatt viszont elértük, hogy a GRANTIS neve egybeforrjon a független és professzionális pénzügyi tanácsadással, amiről több száz ügyfélvélemény tanúskodik az interneten. Ha csatlakozol a GRANTIS csapatához, akkor egy olyan cég részese lehetsz, aminek büszkén felvállalhatod a nevét.

Két fiatal, aki mert nagyot álmodni

A GRANTIS két későbbi alapítója, Deák Ferenc István és Sebestyén András tanácsadó cégeknél kezdték pályafutásukat, ám úgy érezték, ezt a szakmát lehetne magasabb színvonalon, etikusabban és valódi függetlenség mellett is végezni.

Korábbi munkahelyeiken felmondva 2014-ben kezdték a saját útjukat járni a GRANTIS megalapításával. Ami akkor lehetetlen vállalkozásnak tűnt, azóta az egyik legsikeresebb tanácsadó céggé nőtte ki magát. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, itt olvashatod el.

Grantis

„Számomra a GRANTIS”
– munkatársaink a cégről

A GRANTIS főhadiszállása

Tanácsadóink nap mint nap járják az országot, viszont bázisunk Budapesten, ebben az irodában van. Itt tartjuk a rendszeres szakmai oktatásokat, tanácsadóink ügyfeleit parkolóval és friss kávéval várjuk a tárgyalótermeink egyikébe. Itt készülnek az olyan weblapok, mint mondjuk ez is, amit épp olvasol, de ugyanitt működik a marketing, az ügyvitel és a telefonos ügyfélszolgálat is.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 65. földszint

Aktuális állásajánlataink

Építsd nálunk karriered!

PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ
Hálózatépítés helyett egyéni teljesítmény.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Havi 15 érdeklődő.
Profi marketing.
MLM helyett egyéni teljesítmény.
Kiszámítható tanácsadói karrier.

SEO SZÖVEGÍRÓ/TARTALOMFELELŐS
Tartalmak tömeggyártása helyett minőségi és mérhető eredmények.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Korrekt fizetés, pontos és határidőben történő elszámolással.
Fiatal, tapasztalt és erősen marketing-szakmai csapat.
Rengeteg adat, cikk, statisztika és tapasztalat áll rendelkezésedre.
Motiváló és kellemes munkakörnyezet.

VÁLLALATI VAGYONBIZTOSÍTÁSI ÜZLETÁGVEZETŐ
Ha szívesen felépítenél egy kis létszámú szakértői csapatot.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Fix vezetői jövedelem + jutalék
35 tanácsadó és annak 9.000 ügyfele mint címanyag.
Weboldalunkról bejövő ügyfél-megkeresések.
Hosszú távú karrierlehetőség, hogy vezetővé válj.

FULL STACK DEVELOPER
Pénzügyi témájú weboldalak és termékkalkulátorok teljes körű elkészítése és továbbfejlesztése.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Kiemelkedően magas bérezésű, bejelentett teljes állás.
Oktogoni prezstizsiroda japánkerttel, teknősökkel, sok kávéval és egy fiatalos és motivált csapattal.
“Multi-betegségektől” mentes KKV, ahol az ember a legnagyobb érték.
Időszakos home office lehetőség.

HITELKÖZVETÍTŐ
A BankSelect.hu keretein belül nemrégi indítottuk el hitel üzletágunkat, ahova hitelközvetítő partnereket keresünk.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Magas összegű és minden hónapban kiszámítható jövedelem.
Teljes függetlenség banki téren.
Egyedi banki kedvezmények az ügyfeleidnek.
A hitelen kívül a pénzügyi, biztosítási és vállalati igényeket is házon belül ki tudod szolgálni tanácsadóink által.

A tv-ben is találkozhattál velünk:

"Nincs pénzem félretenni" – Így lehet elkezdeni a megtakarítást
Takács László a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője a Duna TV Család-barát című műsorában adott megtakarítási tippeket, annak aki csak most vágna bele az öngondoskodásba.
45 évesen havi 20 ezer Ft-ot félretéve, 10 milliós vagyonunk gyűlik össze
A mostani fizetésének fele lehet a nyugdíja a legtöbb magyar embernek – ez derült ki egy friss kutatásból. Bánfai Zsolt a GRANTIS nyugdíjbiztosítási szakértője arról beszélt a Mokkában, mindez mire lehet elég, és mikortól érdemes elkezdeni spórolni idős korunkra.
A 13. havi nyugdíj valójában a jövő generáció nyugdíját csökkenti?
Sipos Csaba a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője beszélt a TV2 Mokka című műsorában az aktuálisan felmerült nyugdíjkérdésekről, a demográfiai problémákról és a megoldást jelentő öngondoskodásról.

Ezt gondolják rólunk ügyfeleink:

Enikő Sebestyén
Enikő Sebestyén
2napja
Egészségbiztosítás kapcsán kerestem meg a céget, ahol a személyes üzletkötőm Szalai Szabolcs lett. Nagyon kedves, minden kérdésemre válaszolni tudó és segítőkész tanácsadó. Minden zökkenőmentesen és gyorsan ment, csak ajánlani tudom.
Hajnalka Fábián
Hajnalka Fábián
2napja
Pálmai Viktor nagyon széleskörű tájékoztatást nyújtott a nyugdíjbiztosítások terén. Segítségével sikerült a számomra legmegfelelőbb biztosítást választanom. Munkája precíz, bármikor, bármit kérdezhettem, mindig érthető, korrekt választ kaptam Tőle. Bátram ajánlom mindenkinek!
Gábor Bazsó
Gábor Bazsó
2napja
Örülök, hogy megtaláltam a céget és rajtuk keresztül tudtam megkötni a biztosításom. Már az első beszélgetésnél jeleztem, hogy egy nagyon pici összegű biztosításról lenne szó de ennél a cégnél mégis úgy kezeltek mintha milliókat szeretnék befektetni. Rengeteg időt energiát spóroltak nekem és itt éreztem először,hogy tényleg Én vagyok a fontos és azt tartják szem előtt, Nekem mi a legjobb. Végre megtaláltam azt a pénzügyi tanácsadót és cégét ahol "konyhanyelven" is elmondják mi mit jelent. Teljeskörű piackutatást végeztek számomra, hogy könnyen meg tudjam hozni a döntésemet. Külön köszönet Nyári Szidóniának a munkájáért Őt 6-ra értékelném ha lehetne. Biztos vagyok benne,hogy a cég alapfelfogása ez a hihetetlen ügyfél centrikusság. Rengeteg hasonló céggel beszéltem már de itt éreztem azt a felfogást: " Nem Ők tesznek szívességet,hogy segítenek, hanem az ügyfél,hogy erre lehetőséget ad" . Csak ajánlani tudom a céget és persze Szidóniát bárminemű pénzügyi tanácsra lenne szükség. Gyorsak,precízek és véleményem szerint a "piacon" kiemelkedőek.
Gabriella Szabó
Gabriella Szabó
3napja
Az interneten jött velem szemben a cég hirdetése. Mivel aktuális volt részemről a nyugdíjmegtakarítás kérdése, kitöltöttem az adatlapot. Trefán Attila vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon kedves, profi, hozzáértő szakember. Köszönöm a segítségét, a pénzügyi tanácsaira a továbbiakban, nemcsak nyugdíj kérdésben számítok! További sok sikert kívánok neki!
Tamás Kovacsics
Tamás Kovacsics
3napja
Sipos Viktória végig nagyon profin ,segítőkészen segített a biztosítás megkötésében. A GRANTIS Hungary Zrt mindenkinek csak ajánlani tudom a gyors, és profi ügyíntézést.
Csaba Koczka
Csaba Koczka
3napja
Rafael Gyulának 5-ből 5. Gyors, precíz, mindent megtudunk beszélni. A féltett kérdésekre pontosan válaszolt. Nem köntör falazott. Teljesen elégedett vagyok.
Luca Sára Füzi
Luca Sára Füzi
4napja
Egy előadás sorozatuk végignézése után vettem fel velük a kapcsolatot. Már az előadások során sok új értékes dolgot tanultam a személyes pénzügyek kezeléséről, és így konkrét kérdésekkel tudtam felkeresni őket. Tamás Áron segített megtaláni azt a nyugdíjboztosítást ami a leginkább megfelel nekem, kérdéseimre mindig részletesen válaszolt. Eddig teljesen meg vagyok elégedve velük.
Csurák Tibor
Csurák Tibor
5napja
(Translated by Google) Ádám Fabó (Original) Fabó Ádám
Éva Demjén
Éva Demjén
6napja
Szalai Szabolcs végre az a tanácsadó volt, akinek a pénzügyi tanácsában meg tudtam bízni. Precíz, pontos és profi. Jó szívvel fogom az ismerőseimnek is ajánlani. Köszönöm Szabolcs!
Viktor Ligetfalvi
Viktor Ligetfalvi
6napja
Hirdetés útján találtam a cégre, Jablonszky László vette fel velem a kapcsolatot a Grantis-tól, és minden kérdésemre türelmesen, nagy segítőkészséggel válaszolt, többször újraszámoltunk mindent, majd sikerült megtalálni azokat a termékeket, amikre szükségünk van. Csak ajánlani tudom!

A közösségi média minden frontján jelen vagyunk: