Csatlakozz a GRANTIS csapatához!

Helyezzük együtt új alapokra a pénzügyi tanácsadást!

Megnézem a nyitott pozíciókat!

Egy tanácsadó cég, aminek büszkén
vállalhatod a nevét

Meglehetősen bizalmi szakma a miénk, és ha a pénzügyekről van szó, akkor bizalom terén jelentős hátrányból indulunk. Az évek alatt viszont elértük, hogy a GRANTIS neve egybeforrjon a független és professzionális pénzügyi tanácsadással, amiről több száz ügyfélvélemény tanúskodik az interneten. Ha csatlakozol a GRANTIS csapatához, akkor egy olyan cég részese lehetsz, aminek büszkén felvállalhatod a nevét.

Két fiatal, aki mert nagyot álmodni

A GRANTIS két későbbi alapítója, Deák Ferenc István és Sebestyén András tanácsadó cégeknél kezdték pályafutásukat, ám úgy érezték, ezt a szakmát lehetne magasabb színvonalon, etikusabban és valódi függetlenség mellett is végezni.

Korábbi munkahelyeiken felmondva 2014-ben kezdték a saját útjukat járni a GRANTIS megalapításával. Ami akkor lehetetlen vállalkozásnak tűnt, azóta az egyik legsikeresebb tanácsadó céggé nőtte ki magát. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, itt olvashatod el.

Grantis

„Számomra a GRANTIS”
– munkatársaink a cégről

A GRANTIS főhadiszállása

Tanácsadóink nap mint nap járják az országot, viszont bázisunk Budapesten, ebben az irodában van. Itt tartjuk a rendszeres szakmai oktatásokat, tanácsadóink ügyfeleit parkolóval és friss kávéval várjuk a tárgyalótermeink egyikébe. Itt készülnek az olyan weblapok, mint mondjuk ez is, amit épp olvasol, de ugyanitt működik a marketing, az ügyvitel és a telefonos ügyfélszolgálat is.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 65. földszint

Aktuális állásajánlataink

Építsd nálunk karriered!

PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ
Hálózatépítés helyett egyéni teljesítmény.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Havi 15 érdeklődő.
Profi marketing.
MLM helyett egyéni teljesítmény.
Kiszámítható tanácsadói karrier.

SEO SZÖVEGÍRÓ/TARTALOMFELELŐS
Tartalmak tömeggyártása helyett minőségi és mérhető eredmények.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Korrekt fizetés, pontos és határidőben történő elszámolással.
Fiatal, tapasztalt és erősen marketing-szakmai csapat.
Rengeteg adat, cikk, statisztika és tapasztalat áll rendelkezésedre.
Motiváló és kellemes munkakörnyezet.

VÁLLALATI VAGYONBIZTOSÍTÁSI ÜZLETÁGVEZETŐ
Ha szívesen felépítenél egy kis létszámú szakértői csapatot.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Fix vezetői jövedelem + jutalék
35 tanácsadó és annak 9.000 ügyfele mint címanyag.
Weboldalunkról bejövő ügyfél-megkeresések.
Hosszú távú karrierlehetőség, hogy vezetővé válj.

FULL STACK DEVELOPER
Pénzügyi témájú weboldalak és termékkalkulátorok teljes körű elkészítése és továbbfejlesztése.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Kiemelkedően magas bérezésű, bejelentett teljes állás.
Oktogoni prezstizsiroda japánkerttel, teknősökkel, sok kávéval és egy fiatalos és motivált csapattal.
“Multi-betegségektől” mentes KKV, ahol az ember a legnagyobb érték.
Időszakos home office lehetőség.

HITELKÖZVETÍTŐ
A BankSelect.hu keretein belül nemrégi indítottuk el hitel üzletágunkat, ahova hitelközvetítő partnereket keresünk.

Megnézem
Amit biztosítunk:
Magas összegű és minden hónapban kiszámítható jövedelem.
Teljes függetlenség banki téren.
Egyedi banki kedvezmények az ügyfeleidnek.
A hitelen kívül a pénzügyi, biztosítási és vállalati igényeket is házon belül ki tudod szolgálni tanácsadóink által.

Pénzügyi szövegíró
Dolgozzunk együtt a nagyobb pénzügyi tudatosságért!

Megnézem
Amit biztosítunk:
Bejelentett, 8 órás munkaviszony, mert így korrekt
Oktatás, továbbképzések, hogy jobb lehess
Eszközök, hogy megvalósíthasd ötleteidet
Hibrid munkavégzés, hogy hatékony maradj

A tv-ben is találkozhattál velünk:

"Nincs pénzem félretenni" – Így lehet elkezdeni a megtakarítást
Takács László a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője a Duna TV Család-barát című műsorában adott megtakarítási tippeket, annak aki csak most vágna bele az öngondoskodásba.
45 évesen havi 20 ezer Ft-ot félretéve, 10 milliós vagyonunk gyűlik össze
A mostani fizetésének fele lehet a nyugdíja a legtöbb magyar embernek – ez derült ki egy friss kutatásból. Bánfai Zsolt a GRANTIS nyugdíjbiztosítási szakértője arról beszélt a Mokkában, mindez mire lehet elég, és mikortól érdemes elkezdeni spórolni idős korunkra.
A 13. havi nyugdíj valójában a jövő generáció nyugdíját csökkenti?
Sipos Csaba a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője beszélt a TV2 Mokka című műsorában az aktuálisan felmerült nyugdíjkérdésekről, a demográfiai problémákról és a megoldást jelentő öngondoskodásról.

Ezt gondolják rólunk ügyfeleink:

Magdolna Fodor
Magdolna Fodor
2 hónapja
Interneten találtam a Grantisra, rövid időn belül Mizsei – Horga Boglárka fel is keresett, nagyon kedves, minden kérdésemre tökéletes választ kaptam. Sikerült is megkötni számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nagyon elégedett vagyok mindennel, profin felkészült csoport dolgozik itt. Nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen a segítséget!
Adrienn K.
Adrienn K.
2 hónapja
Pozsár László, a Grantis pénzügyi tanácsadója segített nyugdíjbiztosítást kötni nekem és férjemnek. Abban is segített melyik nyugdíjprogramot miért érdemes választani, így könnyebb volt a döntés. Mivel László az egészségpénztárakat is jól ismeri egyben sikerült egészségpénztári taggá válnunk.Tanácsaival és széles körű ismeretével tökéletesen meg voltunk elégedve.
Andrea Sventek
Andrea Sventek
2 hónapja
Szabolcs Szőke
Szabolcs Szőke
2 hónapja
A Grantist internetes keresés során találtam meg. Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. A jelentkezési lap kitöltése után talán még aznap felvették velem a kapcsolatot. Reiner András vezető tanácsadó vitt végig a folyamaton. Rendkívül alapos és széleskörű tájékoztatásban volt részem, amellyel maximálisan elégedett voltam. Abszolút profeszionális munkavégzés, kiemelkedő ügyféltámogatás, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tamás Menczinger
Tamás Menczinger
2 hónapja
Murai Péter Úr telefonon keresett meg engem. Minden kérdésemre megfelelő választ kaptam. Csak ajánlani tudom. Szaktudása, hozzáértése megfelelő. (Translated by Google) Mr. Murai Peter contacted me by phone. I got the right answer to all my questions. I can only recommend. His expertise and competence are adequate.
János Katona
János Katona
2 hónapja
Egy kollégám ajánlotta Balogh Zoltán tanácsadót a GRANTIS-tól, akivel már az ajánlás napján telefonon beszélgettünk. A társalgásunk során egyre szimpatikusabbá vált, és úgy éreztem, hogy tényleg az én érdekeimet fogja képviselni, segíteni. Röviden már a telefonban átbeszéltük a kérdéseimet (nyugdíjcél, gyermeknek megtakarítás, befektetési lehetőségek), és mindenre igen részletes, precíz választ adott. Külön is tetszett az a fajta segítőkészség, és türelem, ami később a személyes találkozóink során is végig jellemezte Zolit. Saját példákat hozott, illetve az eddigi tapasztalatai alapján elmagyarázta az egyes befektetési formák előnyeit, és hátrányait. Javaslataival úgy érzem, hogy jó irányba indultunk el a pénzügyi jövőm tervezését illetően. (No, azért talán eddig sem szórtam el a pénzt, de ilyen rendszerezettség nem volt rám jellemző!) Ezúton is hálásan köszönöm a segítséget, és őszintén, nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a pénzügyi tanácsadót! (A céget is, de legfőképpen az Embert!)
Szilvia Németh
Szilvia Németh
2 hónapja
Pálmai Viktor közgazdászt jó szívvel ajánlom! A pénzügyekben laikusként úgy érzem, jó kézben lesz a nyugdíjbiztosításom, ha Ő kísér majd figyelemmel. Számomra meggyőző a szaktudása, türelmes, közérthetően tájékoztatott minden termékről, ami érdekelt. Több tanácsadó közül választottam, mert nekem nem csak a pénz számít, hanem a személy is, akivel épp oly hosszútávú lesz a kapcsolatom, mint a befektetésem.
Martin Vörös
Martin Vörös
2 hónapja
Köszönöm Jablonszky László segitségét! (Translated by Google) Thank you for the help of László Jablonszky!
Zoltán Tas
Zoltán Tas
2 hónapja
Szerintem ezen a felületen csak az esetleges problémákat szokták megosztani, hogy a későbbiekben építkezni lehessen belőlük. Mivel az nem volt, így nincs mit "mondanom"! 😉 De komolyra fordítva, Nyári Szidónia volt a segítségünkre és tök rendben volt minden, köszönjük!
Orsolya Kovács
Orsolya Kovács
2 hónapja
Férjemmel már régóta terveztük, hogy elkezdünk félretenni a nyugdíjas éveinkre. Olyan sok lehetőség van azonban a piacon, hogy azt sem tudtuk merre induljunk el. Az interneten keresgélve találtunk rá a Grantisra, ahonnan Trefán Attila vette fel velünk a kapcsolatot. Végig nagyon türelmes és segítőkész volt, az összes kérdésünkre kaptunk választ, a végén 3 nyugdíjbiztosító közül választottunk. Ezúton is köszönjük neki a sok segítséget!

A közösségi média minden frontján jelen vagyunk: