Kik vagyunk?

A GRANTIS pénzügyi tanácsadó céget két, a tanácsadói szakmából kiábrándult fiatal alapította 2014-ben. Magyarországon először olyan szolgáltatást indítottak, ami valóban a magyar családok és az itthoni vállalkozások érdekeit tekinti elsődlegesnek, ahol a jutalék helyett fontosabb, hogy az ügyfél az ár-érték arányban legjobb ajánlatot kapja pénzintézettől függetlenül.

A cégre az Eurorisk Kft. is felfigyelt: a független biztosítási piac ’93 óta megkerülhetetlen szereplője befektetőként szállt be a vállalkozásba.

Rólunk

Ezt gondolják a Grantisról


google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem

A Grantis alapértékei

Őszinteség

Senkit nem beszélünk rá olyan döntésre, amiből utána hátránya származna. Kéretlen telefonhívások és nyomulós értékesítői szövegek helyett edukatív cikkekkel és videókkal jutunk el az emberekhez, akik később önként jelentkeznek tanácsadásunkra. Az előnyök mellett a hátrányokat és az apróbetűs részeket is érthetően elmondjuk. A konstrukciók költségeit őszintén kimutatjuk, hogy ügyfeleink valós számadatokra alapozva a lehető legracionálisabb döntést hozhassák meg.

Szakmaiság

A megtakarítási és biztosítási piac mostanra szinte átláthatatlanná vált. Több mint 50 pénzintézet több száz ajánlata közül kellene kiválasztani a lehető legjobbat. Felelős döntést hozni szinte lehetetlen lenne szakszerű segítség nélkül. Mi – a személyes paraméterek alapján – gyorsan és hatékonyan meg tudjuk találni ügyfeleinknek a legjobb ajánlatokat. Saját fejlesztésű kalkulátoraink, sokéves szakmai tapasztalatunk, mély pénzügyi tudásunk és termékismeretünk mind-mind garantálják ügyfeleink sikerét.

Függetlenség

A 25 legnagyobb hazai pénzintézettel kapcsolatban állunk, akik a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben részesítenek minket sikerdíjban. Ügyfeleink számára emiatt tud tanácsadásunk ingyenes lenni. Függetlenségünk miatt nem érdekünk, hogy egyik vagy másik pénzintézet ajánlatait részesítsük előnyben. Nálunk az az ajánlat fog nyerni, ami az ügyfél személyes elvárásainak megfelel, és amivel valóban elérheti a céljait.

Mit jelent ez?
Rólunk

Történetünk

A GRANTIS koncepcióját a két alapító, Deák Ferenc István és Sebestyén András fogalmazta meg egy törökországi nyaralás során még 2013-ban. Addigi életüket felrúgva mindent egy lapra tettek fel, hogy bebizonyítsák: lehet ebben a szakmában etikusan és pénzintézeti kötöttségektől függetlenül is érvényesülni. A GRANTIS mostanra az ország egyik legsikeresebb tanácsadó cége, amihez hosszú és nehéz út vezetett.

RólunkElolvasom a teljes történetet
 • Több mint50

  pénzügyi partnerrel vagyunk kapcsolatban

 • Több mint1300

  pozitív ügyfélértékelés különböző online felületeken

 • Több mint50

  tévés szereplés: RTL klub, TV2, Duna Tv, ATV

 • Több mint200

  sajtónyilatkozat: Forbes, HVG, Index, Blikk

 • Több mint8

  éve, 2014. január 1-én alapítottuk meg a Grantist

Ügyfeleink véleménye a Grantisról

Megkérdeztük azokat, akik kapcsolatban voltak velünk, hogy mit gondolnak rólunk.

Dóra Farkas

2023. szeptember 07.

Köszönöm a hasznos tanácsokat és a segítséget Juhász Renátának.

Atila Budai

2023. szeptember 07.

(A Google fordítása) Barátságos személyzet, könnyen megtalálható hely, kedves környezet, profi tanácsadó. Filcet jól kezelték, és profi, de barátságos tanácsot és segítséget kapott, hogy megtaláljam a számomra legmegfelelőbb csomagot. Tanácsadómat, Móricz Miklóst csak ajánlani tudom. (Eredeti) Friendly staff, easy to find location, nice environmental, professional advisor. Felt was treated well and got a professional but friendly advise and help to find the package what suits me the most. I can only recommend my advisor Móricz Miklós.

Dobránszkyné Edit

2023. szeptember 06.

Hosszú ideje szerettem volna nyugdíjjal kapcsolatos takarékoskodást kötni,de elvesztem a lehetőségek tengerében. A Grantis reklámja felkeltette érdeklődésem, majd Kozák Péter keresett meg. Szakmai felkészültsége, óriási tapasztalata meggyőzött. Nagyon ajánlom őt annak, aki befektetést keres!

Az értékelések a Google-től származnak. Még több ügyfélvélemény

52 pénzügyi szolgáltató egy helyen

Nálunk a legtöbb magyar pénzügyi szolgáltató ajánlatait megtalálod, legyen az bank, biztosító vagy pénztár. Ez a sokszínűség biztosítja függetlenségünket. Mi nem a szolgáltatóknak dolgozunk, hanem neked. Nekünk csak az számít, hogy számodra melyik a legkedvezőbb és legjövedelmezőbb választás.

Segítünk választani

Karrier

Meglehetősen bizalmi szakma a miénk, és ha a pénzügyekről van szó, akkor bizalom terén jelentős hátrányból indulunk. Az évek alatt viszont elértük, hogy a GRANTIS neve egybeforrjon a független és professzionális pénzügyi tanácsadással, amiről több száz ügyfélvélemény tanúskodik az interneten.


Ha csatlakozol a GRANTIS csapatához, akkor egy olyan cég részese lehetsz, aminek büszkén felvállalhatod a nevét.

állásajánlatok

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Kockázat és kényszer: meredeken emelkedik a kártya- és folyószámlahitelek mennyisége

Kockázat és kényszer: meredeken emelkedik a kártya- és folyószámlahitelek mennyisége

2023. augusztus 09.

A gazdasági válság hatásait mindannyian a bőrünkön érezzük, és egyre több ember életében mindennapos...

Az év végi rohamra emlékeztetett a biztosítások piacán a szocho bevezetése miatti pánik

Az év végi rohamra emlékeztetett a biztosítások piacán a szocho bevezetése miatti pánik

2023. július 20.

A szokásosnál kétszer-háromszor volt magasabb az új szerződések volumene egyes biztosítóknál júniusban a...

Szedje a lábát, ha még szochomentesen szeretne betétet lekötni vagy biztosítást venni!

Szedje a lábát, ha még szochomentesen szeretne betétet lekötni vagy biztosítást venni!

2023. június 17.

A kormány új szabályaival sokkal vonzóbbak lesznek az állampapírok, mint a bankbetétek, befektetési alapok,...

Grantis: a biztosítói megtakarítást tervezőknek érdemes június 30-ig lépni

Grantis: a biztosítói megtakarítást tervezőknek érdemes június 30-ig lépni

2023. június 09.

A biztosítói megtakarítást legkésőbb június 30-ig el kell indítani ahhoz, hogy az ügyfelek mentesüljenek a...