Kik vagyunk?

A GRANTIS pénzügyi tanácsadó céget két, a tanácsadói szakmából kiábrándult fiatal alapította 2014-ben. Magyarországon először olyan szolgáltatást indítottak, ami valóban a magyar családok és az itthoni vállalkozások érdekeit tekinti elsődlegesnek, ahol a jutalék helyett fontosabb, hogy az ügyfél az ár-érték arányban legjobb ajánlatot kapja pénzintézettől függetlenül.

A cégre az Eurorisk Kft. is felfigyelt: a független biztosítási piac ’93 óta megkerülhetetlen szereplője befektetőként szállt be a vállalkozásba.

Rólunk

Ezt gondolják a Grantisról


google ratings

4,97

( 1537 vélemény alapján )

Megnézem

A Grantis alapértékei

Őszinteség

Senkit nem beszélünk rá olyan döntésre, amiből utána hátránya származna. Kéretlen telefonhívások és nyomulós értékesítői szövegek helyett edukatív cikkekkel és videókkal jutunk el az emberekhez, akik később önként jelentkeznek tanácsadásunkra. Az előnyök mellett a hátrányokat és az apróbetűs részeket is érthetően elmondjuk. A konstrukciók költségeit őszintén kimutatjuk, hogy ügyfeleink valós számadatokra alapozva a lehető legracionálisabb döntést hozhassák meg.

Szakmaiság

A megtakarítási és biztosítási piac mostanra szinte átláthatatlanná vált. Több mint 50 pénzintézet több száz ajánlata közül kellene kiválasztani a lehető legjobbat. Felelős döntést hozni szinte lehetetlen lenne szakszerű segítség nélkül. Mi – a személyes paraméterek alapján – gyorsan és hatékonyan meg tudjuk találni ügyfeleinknek a legjobb ajánlatokat. Saját fejlesztésű kalkulátoraink, sokéves szakmai tapasztalatunk, mély pénzügyi tudásunk és termékismeretünk mind-mind garantálják ügyfeleink sikerét.

Függetlenség

A 25 legnagyobb hazai pénzintézettel kapcsolatban állunk, akik a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben részesítenek minket sikerdíjban. Ügyfeleink számára emiatt tud tanácsadásunk ingyenes lenni. Függetlenségünk miatt nem érdekünk, hogy egyik vagy másik pénzintézet ajánlatait részesítsük előnyben. Nálunk az az ajánlat fog nyerni, ami az ügyfél személyes elvárásainak megfelel, és amivel valóban elérheti a céljait.

Mit jelent ez?
Rólunk

Történetünk

A GRANTIS koncepcióját a két alapító, Deák Ferenc István és Sebestyén András fogalmazta meg egy törökországi nyaralás során még 2013-ban. Addigi életüket felrúgva mindent egy lapra tettek fel, hogy bebizonyítsák: lehet ebben a szakmában etikusan és pénzintézeti kötöttségektől függetlenül is érvényesülni. A GRANTIS mostanra az ország egyik legsikeresebb tanácsadó cége, amihez hosszú és nehéz út vezetett.

RólunkElolvasom a teljes történetet
 • Több mint50

  pénzügyi partnerrel vagyunk kapcsolatban

 • Több mint1300

  pozitív ügyfélértékelés különböző online felületeken

 • Több mint50

  tévés szereplés: RTL klub, TV2, Duna Tv, ATV

 • Több mint200

  sajtónyilatkozat: Forbes, HVG, Index, Blikk

 • Több mint8

  éve, 2014. január 1-én alapítottuk meg a Grantist

Ügyfeleink véleménye a Grantisról

Megkérdeztük azokat, akik kapcsolatban voltak velünk, hogy mit gondolnak rólunk.

Andrea Darázs

2023. december 07.

Murai Martin Széleskörű tanácsadás, kedves, segítőkész, közvetlen és felkészült szakember. Magán egészségbiztosítási kérdéseket tisztáztunk, hogy a legkedvezőbb áron a számomra legjobb lehetőséget találjam meg. Minden kérdésemre választ kaptam. Szívesen ajánlom őt mindenki figyelmébe. Köszönöm Martin!

Erika Oman

2023. december 07.

Grantis munkatársa, Kozák Péter volt a segítségemre, akivel végtelenül elégedett vagyok. Még a legapróbb kérdésemmel is foglalkozott és extra részletes kifejtett választ adott. Nagyon tetszett, hogy semmiben sem próbált meggyőzni, hanem ésszerű és tényszerű opciókat mutatott pillanatok alatt, elfogultság mentesen. Hagyta, hogy kérdezzek és a részletes válaszok alapján döntsek. Ellenben, ha számomra nem kifizetődő döntés felé haladtam, már az elején jelezte, hogy azzal milyen gondjaim akadhatnak a közeljövőben. Így sikerült számomra a legmegfelelőbb biztosításokat kiválasztani. Profinak tartom a munkájában. Köszönöm a segítséget.

Zsolt Gergely Stark

2023. december 07.

Kovácsik Tamás vezető tanácsadó lelkiismeretesen, a lehető legnagyobb körültekintéssel és rugalmassággal kezelte az ügyünket. A felmerült igényeimre vonatkozóan hamar megkaptam az írásos javaslatokat levélben és a Grantis felületén, melynek kezelhetősége és egyértelmű felépítése nagyon pozitív meglepetés volt. Személyesen és telefonon is mindig rendelkezésemre áll, a megbeszélt időpontokon nem változtat, pontosan érkezik. Munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, bátran ajánlom bárkinek. Köszönöm Tamás, köszönöm Grantis!

Az értékelések a Google-től származnak. Még több ügyfélvélemény

52 pénzügyi szolgáltató egy helyen

Nálunk a legtöbb magyar pénzügyi szolgáltató ajánlatait megtalálod, legyen az bank, biztosító vagy pénztár. Ez a sokszínűség biztosítja függetlenségünket. Mi nem a szolgáltatóknak dolgozunk, hanem neked. Nekünk csak az számít, hogy számodra melyik a legkedvezőbb és legjövedelmezőbb választás.

Segítünk választani

Karrier

Meglehetősen bizalmi szakma a miénk, és ha a pénzügyekről van szó, akkor bizalom terén jelentős hátrányból indulunk. Az évek alatt viszont elértük, hogy a GRANTIS neve egybeforrjon a független és professzionális pénzügyi tanácsadással, amiről több száz ügyfélvélemény tanúskodik az interneten.


Ha csatlakozol a GRANTIS csapatához, akkor egy olyan cég részese lehetsz, aminek büszkén felvállalhatod a nevét.

állásajánlatok

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Ennyi pénzt kaptak vissza a NAV-tól a nyugdíjas éveikre takarékoskodó magyarok

Ennyi pénzt kaptak vissza a NAV-tól a nyugdíjas éveikre takarékoskodó magyarok

2024. február 08.

Tavaly közel 1 millió magánszemély részesült a nyugdíjcélú megtakarítása után adójóváírásban,...

10 tipp, hogy önfeledt és örömteli legyen a sítúrád

10 tipp, hogy önfeledt és örömteli legyen a sítúrád

2024. február 07.

Kovácsik Tamás, a GRANTIS szakértője 10 tippet is adott a síelőknek, hogy mire érdemes figyelni a...

Felfedező az egészségről: Egyre többen fordulnak a magán egészségügyi szolgáltatók felé

Felfedező az egészségről: Egyre többen fordulnak a magán egészségügyi szolgáltatók felé

2024. január 17.

Milyen egészségbiztosítások közül választhatunk, és egyáltalán, kinek szólnak ezek a termékek,...

Fodrászinfó: Kötelező környezetvédelmi felelősségbiztosítás – ezt tudnod kell

Fodrászinfó: Kötelező környezetvédelmi felelősségbiztosítás – ezt tudnod kell

2024. január 09.

A hulladéktermelő gazdálkodó szervezeteknek környezetvédelmi felelősségbiztosítást kell fizetniük!