Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Jablonszky László

vezető tanácsadó
Jablonszky László vagyok, 12 éve foglalkozom pénzügyi tervezéssel, tanácsadással. A saját pénzügyeim iránti aktív érdeklődés terelt a tanácsadói szakma felé. Fogyasztóként azt tartottam a legfontosabb értéknek, hogy valóban objektív információkhoz juthassak, illetve hogy legyen mellettem valaki, aki szakmailag támogat a pénzügyi döntések meghozatalában. Ezért tanácsadóként is ezt a két szempontot tartom a leglényegesebbnek: hosszú távon menedzselni a hozzám fordulók pénzügyi megoldásait, és a pénzintézetekől mindvégig függetlennek maradni. Privát életemben a család az elsődleges, 9 éves kislányom boldog apukája vagyok.
Hobbi Színház, utazás
Tapasztalat 12 év
Amire büszke vagyok Több mint 300 ügyfél szavazott eddig bizalmat nekem
Ami fontos nekem Őszinteség, korrektség

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Ferenc Szabadi
Ferenc Szabadi
4 hónapja
Korrekt,tapasztalt,őszinte,és független szakértő csapat
Kira Kéky
Kira Kéky
8 hónapja
Nyugdíjelőtakarékosság miatt kerestük őket. Jablonszky László lett a tanácsadónk. A vonatkozó pénzügyi területeken tájékozott, megalapozott tudással rendelkezett, és jól átlátta, áttekintette a piacot, az elérhető termékek előnyeit, hátrányait. Helyben mutatott az igényeink szerint termékeket, ezeket összehasonlító táblázatba helyezte, így azonnal tudtuk szűkíteni a kört. A fennmaradó, esélyes lehetőségekről szintén összehasonlító táblázatban írásban is kaptunk tájékoztatást és annak alapján tudtunk dönteni. Hitelesen, élettapasztalat birtokában volt képes látni, átlátni a mi kérésünket és elképzelésünket - így velünk együtt gondolkodott a legjobb megoldáson. Türelmes volt, nem nyomult, minden kérdésre - később, írásban is - gyorsan válaszolt. Hogy beválik-e a megtakarítás, az majd csak 20 év múlva derül ki, de eddig nagyon elégedettek vagyunk. (Translated by Google) We were looking for retirement savings. László Jablonszky became our consultant. He had well-informed, grounded knowledge in the relevant financial areas, and had a good understanding of the market, the advantages and disadvantages of the products available. Locating products according to our needs, placed them in a comparative table, so we were able to narrow the circle immediately. We also received information on the remaining opportunities in writing in a comparative table and we were able to decide on that basis. He was able to see, see and understand our request and vision in a credible, life-like way - so he thought about the best solution with us. He was patient, not depressed, he responded quickly to all the questions, later in writing. Whether savings are going to be realized will only come out in 20 years, but so far we are very satisfied.
Ádám Horváth
Ádám Horváth
2 éve
Károly Aradi
Károly Aradi
2 éve
Korrekt tájékoztatás, felkészült szakember gárda. Ajánlom. (Translated by Google) Correct information, trained professional guard. I recommend.
Simicz Zoltán
Simicz Zoltán
2 éve
András Kálmán
András Kálmán
3 éve
Legfontosabb tapasztalatom a teljes körű termék palettára való törekvés volt. A függetlenséget azzal biztosították, hogy egyik termék sem volt preferált, ami kizárólagos és mindenható. A negatívumokra, pozitívumokra felhívta a tanácsadó a figyelmet. Érdeklődött az én igényeim iránt. Értelmezte és megmagyarázta, vagy éppen elfogadta az én felvetéseimet is. Elvégezte a kalkulációkat. A külsős alternatív termékeket nem becsmérelte, tehát tiszta verseny helyzetet betartotta. Időkorlát nélkül rendelkezésre állt, nem akart döntést kicsikarni minden áron. (Translated by Google) My most important experience was striving for a complete product palette. Independence was assured by the fact that none of the products were preferred, which was exclusive and omnipotent. The counselor drew attention to the negatives and positives. He inquired about my needs. He interpreted and explained, or just accepted my ideas. You made the calculations. He did not disparage external alternative products, so he kept a pure competition. Unlimited in time, he didn't want to make a decision at all costs.
Andrea Androsovits
Andrea Androsovits
3 éve
Profi tanácsadás,érthető tájékoztatás,nagyon kedves,naprakészen informált,tapasztalt emberek.Köszönöm (Translated by Google) Professional advice, clear information, very kind, up-to-date, knowledgeable people. Thank you
Dr. Szendi István
Dr. Szendi István
3 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Jablonszky László telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!