Jablonszky László

Vezető tanácsadó

Jablonszky László vagyok, 12 éve foglalkozom pénzügyi tervezéssel, tanácsadással. A saját pénzügyeim iránti aktív érdeklődés terelt a tanácsadói szakma felé. Fogyasztóként azt tartottam a legfontosabb értéknek, hogy valóban objektív információkhoz juthassak, illetve hogy legyen mellettem valaki, aki szakmailag támogat a pénzügyi döntések meghozatalában. Ezért tanácsadóként is ezt a két szempontot tartom a leglényegesebbnek: hosszú távon menedzselni a hozzám fordulók pénzügyi megoldásait, és a pénzintézetekől mindvégig függetlennek maradni. Privát életemben a család az elsődleges, 9 éves kislányom boldog apukája vagyok.

Hobbi

Színház, utazás

Tapasztalat

12 év

Amire büszke vagyok

Több mint 300 ügyfél szavazott eddig bizalmat nekem

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

  • Nők Lapja: Hogyan gondoskodjunk nyugdíjas éveinkről?
  • Blikk: Mennyi nyugdíjra számíthatunk? – Jablonszky László nyilatkozott

Ügyfeleim így gondolnak rám

Ádám Horváth
Ádám Horváth ★★★★★

Károly Aradi
Károly Aradi ★★★★★

Korrekt tájékoztatás, felkészült szakember gárda. Ajánlom.

Simicz Zoltán
Simicz Zoltán ★★★★★

András Kálmán
András Kálmán ★★★★

Legfontosabb tapasztalatom a teljes körű termék palettára való törekvés volt. A függetlenséget azzal biztosították, hogy egyik termék sem volt preferált, ami kizárólagos és mindenható. A negatívumokra, pozitívumokra felhívta a tanácsadó a figyelmet. Érdeklődött az én igényeim iránt. Értelmezte és megmagyarázta, vagy éppen elfogadta az én felvetéseimet is. Elvégezte a kalkulációkat. A külsős alternatív termékeket nem becsmérelte, tehát tiszta verseny helyzetet betartotta. Időkorlát nélkül rendelkezésre állt, nem akart döntést kicsikarni minden áron.

Andrea Androsovits
Andrea Androsovits ★★★★★

Profi tanácsadás,érthető tájékoztatás,nagyon kedves,naprakészen informált,tapasztalt emberek.Köszönöm

Dr. Szendi István
Dr. Szendi István ★★★★★

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.