Jablonszky László

Jablonszky László Értékesítési vezető

Jablonszky László vagyok, 12 éve foglalkozom pénzügyi tervezéssel, tanácsadással. A saját pénzügyeim iránti aktív érdeklődés terelt a tanácsadói szakma felé. Fogyasztóként azt tartottam a legfontosabb értéknek, hogy valóban objektív információkhoz juthassak, illetve hogy legyen mellettem valaki, aki szakmailag támogat a pénzügyi döntések meghozatalában. Ezért tanácsadóként is ezt a két szempontot tartom a leglényegesebbnek: hosszú távon menedzselni a hozzám fordulók pénzügyi megoldásait, és a pénzintézetekől mindvégig függetlennek maradni. Privát életemben a család az elsődleges, 9 éves kislányom boldog apukája vagyok.

Amire büszke vagyok

Több mint 300 ügyfél szavazott eddig bizalmat nekem

Tapasztalat

12 év

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség

Hobbi

Színház, utazás

Szakterületeim

  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Péter László

2024. március 13.

Köszönöm a baráti hangvételű beszélgetést és a nagyon sok hasznos infót, amik sokat segítettek a legjobb döntés meghozatalában!

Beata Cseresznye

2024. március 07.

Felkészült tanácsadóval dolgoztam együtt, aki az igényeim ismertetése után személyre szabott ajánlatot adott, mindezt teljesen online, nem kellett otthonról kimozdulnom. Az ügyintézés is gyors volt és rendben zajlott. Ajánlom a szolgáltatót.

Marika Kathi

2024. február 26.

Jó szívvel ajánlom Jablonszky Lászlót!

Tamás Brand

2024. január 24.

Jablonszky László volt a tanácsadónk, nagy szakértelemmel, számunkra is érthetően mutatta be a különböző biztosítási formákat. Az igényeink felmérése után könnyen megtaláltuk a nekünk kedvező biztosítást. Azt gondolom, emberileg is sikerült a megfelelő tanácsadóra találnunk. Bátran ajánlom bárkinek, mindenkinek. Köszönjük szépen!!

Anikó Szarka

2024. január 18.

Hálás vagyok a segítségért. Külön köszönet azért, hogy nem voltak levakarhatatlan kullancsok, hanem figyelembe vették az én igényemet, és annak megfelelően ajánlottak termékeket. Az meg külön jó pont, hogy minden kérdésemre kaptam választ. Szuper, ezt a szolgáltatást csak ajánlani tudom

Tímea Szegedi

2024. január 15.

Nagyobb összegű hitelhez szerettünk volna olyan élet, betegség és baleset biztosítást, ami váratlan esetre megoldást nyújthat. Jablonszky László intézte nekünk. Türelmesen és nagy szakmai tapasztalattal segített az optimális megoldás megtalálásában. Bátran ajánlom minden ismerősömnek.

Csaba Kyriacou

2023. december 21.

Szakértelem, odafigyelés, magas szintű tanácsadás. Ezekkel a jelzőkkel tudnám körbeírni Jablonszky László munkáját!

Zsombor Sümegi

2023. december 18.

Jablonszky László profin dolgozik. Hatékony, segítőkész, gyakorlatias.

Zsolt Józsa

2023. október 06.

Köszönöm a gyors , precíz munkájukat, külön köszönet Jablonszky Lászlónak akinek segítségével tudtam a legjobb döntést meghozni a biztosítàsom megkötésekor.

Benjamin Lopez

2023. október 06.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Kiderült, mire költik az szja-visszatérítést a magyarok

Kiderült, mire költik az szja-visszatérítést a magyarok

2022. március 02.

Jól teszik?

Nők Lapja: Hogyan gondoskodjunk nyugdíjas éveinkről?

Nők Lapja: Hogyan gondoskodjunk nyugdíjas éveinkről?

2019. április 10.

Jablonszky László válaszolt a Nők Lapja magazin kérdésére.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem