Jablonszky László

Jablonszky László Értékesítési vezető

Jablonszky László vagyok, 12 éve foglalkozom pénzügyi tervezéssel, tanácsadással. A saját pénzügyeim iránti aktív érdeklődés terelt a tanácsadói szakma felé. Fogyasztóként azt tartottam a legfontosabb értéknek, hogy valóban objektív információkhoz juthassak, illetve hogy legyen mellettem valaki, aki szakmailag támogat a pénzügyi döntések meghozatalában. Ezért tanácsadóként is ezt a két szempontot tartom a leglényegesebbnek: hosszú távon menedzselni a hozzám fordulók pénzügyi megoldásait, és a pénzintézetekől mindvégig függetlennek maradni. Privát életemben a család az elsődleges, 9 éves kislányom boldog apukája vagyok.

Amire büszke vagyok

Több mint 300 ügyfél szavazott eddig bizalmat nekem

Tapasztalat

12 év

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség

Hobbi

Színház, utazás

Szakterületeim

  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Zsolt Józsa

2023. október 06.

Köszönöm a gyors , precíz munkájukat, külön köszönet Jablonszky Lászlónak akinek segítségével tudtam a legjobb döntést meghozni a biztosítàsom megkötésekor.

Benjamin Lopez

2023. október 06.

Halmai Imre

2023. szeptember 09.

Jablonszky Lászlóhoz érdemes fordulni tanácsokért.

Katalin Fata

2023. augusztus 24.

Jablonszky László igazi profi, minden nagyon érthetőn mond el, Sok kérdést tettem fel, mindenre türelmesen, kielégítően válaszolt. Mindvégig éreztem, hogy fontos neki, hogy megtaláljuk a számomra legjobb lehetőségeket, megoldásokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönök itt is mindent!

Ákos Barkaszi

2023. június 29.

István Karácsony

2023. június 09.

Elégedett vagyok a tájékoztatással.

Csilla Huszarik

2023. május 15.

Megtakarítási és befektetési tanácsadásért kerestem meg a GRANTIS-t. Jablonszky László vezető tanácsadó már másnap felvette velem a kapcsolatot. Rugalmasságának köszönhetően az sem okozott gondot, hogy a tengerentúlon élek. Többször egyeztettünk és készségesen segített megtalálni a pénzügyi céljaimnak legmegfelelőbb termékeket. Minden kérdésemre részletes és professzionális választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

Gábor Juhász

2023. április 06.

Jablonszky Laci gyors, pontos és mindent a kérésnek megfelelően teljesít. A GRANTIS nagyon jó választás volt. Sok időt és energiát takarított meg nekem 1 órás beszélgetés és pár levélváltás során. Bizalommal ajánlom!

Zsuzsa Cserhalmi

2023. március 30.

Érthető, összeszedett tájékoztatást kaptam Jablonszky László vezető tanácsadótól, szaktudása, észrevételei meggyőzőek, elnyerte a bizalmamat.

Gábor Muity

2023. március 15.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Kiderült, mire költik az szja-visszatérítést a magyarok

Kiderült, mire költik az szja-visszatérítést a magyarok

2022. március 02.

Jól teszik?

Nők Lapja: Hogyan gondoskodjunk nyugdíjas éveinkről?

Nők Lapja: Hogyan gondoskodjunk nyugdíjas éveinkről?

2019. április 10.

Jablonszky László válaszolt a Nők Lapja magazin kérdésére.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1537 vélemény alapján )

Megnézem