Majszin Péter

Majszin Péter Tanácsadó

Majszin Péter vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi közgazdász végzettséggel rendelkezem. Tanulmányaim, valamint tanácsadói munkám során körvonalazódott számomra, hogy egyre elengedhetetlenebb, hogy családunk és a magunk számára tudatos pénzügyi döntésekkel kiszámíthatóbb jövőt teremtsünk. Fő célkitűzésem, hogy ebben az útkeresésben, választásban a legnagyobb körültekintéssel objektív, személyre szabott segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak. Igazi öröm számomra, hogy ezen az úton kísérhetem ügyfeleimet, komplex pénzügyi tervezéssel segíthetem őket és nem utolsósorban, hogy láthatom elégedettségüket.

Legfőbb célom

Önmegvalósítás

Motivációm

Pénzügyi tudatosság megteremtése

Ami fontos nekem

Hosszú távú együttműködés kialakítása ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, kirándulás, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Kira Kara

2024. március 10.

Szerettem volna indítani valamilyen megtakarítást. Majszin Péter barátságos, segítőkész hozzáállása, felkészültsége és rendelkezésre állása kiemelkedő, ennek köszönhetően ez a cél megvalósult. A kapcsolatfelvétel és igényfelmérés után nyugdíj célú megtakarítás ügyében többször értekeztünk, amíg megtaláltuk és alaposan átrágtuk a megfelelő konstrukciót. A kezdetektől fogva mindenről korrektül tájékoztatott és minden kérdésemre válaszolt, amiből nem kevés volt.

Andrs Virágh

2024. január 12.

Mihály Czibi

2023. december 19.

Péter a portfóliómat kezeli, mindig segítőkész és számíthatok rá.

David Hajmasi

2023. december 15.

Majszin Péter vette fel velem a kapcsolatot. Nem volt tolakodó, a lényegre törekedett és a személyes találkozó is szinte baráti hangulatban telt amellett, hogy Péter felkészült volt és minden információval ellátott.

Anna Kollerné Szakály

2023. november 04.

Nyugdíjbiztosítás kötése kapcsán találtam rá a neten a Grantis pénzügyi tanácsadó cégre. Majszin Péter lett a tanácsadónk, aki azóta nagyon sok adminisztrációs tehertől szabadított meg minket. Házvásárlás kapcsán végig segített nekünk eligazodni a hitelek, illetve a CSOK útvesztőjében, illetve élet és balesetbiztosításban is gyors és hatékony segítséget nyújtott, úgy, hogy nekünk az Ő munkája 1 Ft-ba se került. Mindenkinek ajánlom Őt, illetve a Grantis céget egyaránt.

Roland Fitos

2023. augusztus 29.

Majszin Pétert kaptam tanácsadónak,abszolút felkészült,nem erőltetett semmit,minden kérdésemre válaszolt!Elégedett voltam vele 😉

Rita Szabó

2023. augusztus 21.

Nyugdíjcélú megtakarítás ügyében szerettem volna tájékozódni, ehhez kerestem hozzáértő szakmai segítséget. Némi keresgélés után találtam rá a Grantis csapatára, ahonnan a jelentkezésemet követően nagyon hamar érkezett is a visszajelzés. Személyes kapcsolattartóm Majszin Péter volt, aki maximálisan figyelembe vette egyéni lehetőségeimet, körülményeimet, és ezekhez alkalmazkodva nyújtott teljeskörű tájékoztatást számomra. A megbeszélések alkalmával felkészült szakemberként, de mindvégig érthetően, könnyen követhetően mutatta be a számba vehető lehetőségeket. Közvetlen és barátságos stílusával segített oldani a hozzá nem értésemből fakadó gondterheltségemet, szakmai tudása, felkészültsége kimondottan megnyugtató volt, ami a végső döntés meghozatalában is sokat segített. Ezúton is nagyon köszönöm a munkáját!

Ádám Bohata

2023. június 20.

Világos, érthető magyarázat, segítőkész, együttműködő hozzáállás.

Paár Mónika Hosszú Lászlóné

2023. május 10.

Korrekt, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, pedig elég kritikus vagyok minden biztosítással szemben. A pénzügyi tanácsadó felkészült volt, úgy éreztem nem hiteget tisztességtelen összegekkel. Számos alternatíva közül tudtam választani, nem sürgetett a döntésemben, ami plusz pozitívum volt számomra. Remélem 15 év után is úgy gondolom, hogy megérte belevágni ezen típusú öngondoskodásba. 🙂😉 Köszönöm Majszin Péter a barátságos hozzáállásodat.

Eszter Simon

2023. március 09.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem