Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Majszin Péter

Majszin Péter Tanácsadó

Majszin Péter vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi közgazdász végzettséggel rendelkezem. Tanulmányaim, valamint tanácsadói munkám során körvonalazódott számomra, hogy egyre elengedhetetlenebb, hogy családunk és a magunk számára tudatos pénzügyi döntésekkel kiszámíthatóbb jövőt teremtsünk. Fő célkitűzésem, hogy ebben az útkeresésben, választásban a legnagyobb körültekintéssel objektív, személyre szabott segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak. Igazi öröm számomra, hogy ezen az úton kísérhetem ügyfeleimet, komplex pénzügyi tervezéssel segíthetem őket és nem utolsósorban, hogy láthatom elégedettségüket.

Legfőbb célom

Önmegvalósítás

Motivációm

Pénzügyi tudatosság megteremtése

Ami fontos nekem

Hosszú távú együttműködés kialakítása ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, kirándulás, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Roland Fitos

2023. augusztus 29.

Majszin Pétert kaptam tanácsadónak,abszolút felkészült,nem erőltetett semmit,minden kérdésemre válaszolt!Elégedett voltam vele 😉

Rita Szabó

2023. augusztus 21.

Nyugdíjcélú megtakarítás ügyében szerettem volna tájékozódni, ehhez kerestem hozzáértő szakmai segítséget. Némi keresgélés után találtam rá a Grantis csapatára, ahonnan a jelentkezésemet követően nagyon hamar érkezett is a visszajelzés. Személyes kapcsolattartóm Majszin Péter volt, aki maximálisan figyelembe vette egyéni lehetőségeimet, körülményeimet, és ezekhez alkalmazkodva nyújtott teljeskörű tájékoztatást számomra. A megbeszélések alkalmával felkészült szakemberként, de mindvégig érthetően, könnyen követhetően mutatta be a számba vehető lehetőségeket. Közvetlen és barátságos stílusával segített oldani a hozzá nem értésemből fakadó gondterheltségemet, szakmai tudása, felkészültsége kimondottan megnyugtató volt, ami a végső döntés meghozatalában is sokat segített. Ezúton is nagyon köszönöm a munkáját!

Ádám Bohata

2023. június 20.

Világos, érthető magyarázat, segítőkész, együttműködő hozzáállás.

Paár Mónika Hosszú Lászlóné

2023. május 10.

Korrekt, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, pedig elég kritikus vagyok minden biztosítással szemben. A pénzügyi tanácsadó felkészült volt, úgy éreztem nem hiteget tisztességtelen összegekkel. Számos alternatíva közül tudtam választani, nem sürgetett a döntésemben, ami plusz pozitívum volt számomra. Remélem 15 év után is úgy gondolom, hogy megérte belevágni ezen típusú öngondoskodásba. 🙂😉 Köszönöm Majszin Péter a barátságos hozzáállásodat.

Eszter Simon

2023. március 09.

József Koller

2023. február 12.

A megkeresésre gyorsan reagáltak rugalmasan kezelik az ügyfeleket Majszin Péter üzletkötő segített kiigazodni az ajánlatok között az egyedi kéréseket is szó nélkül teljesítette meg vagyok elégedve a segítséggel amit kaptam.

Dániel Sziva

2023. február 01.

Majszin Péter volt segítségemre. Nyugdíjbiztosításban és életbiztosításban kaptam egy átfogó képet tőle és együtt kiválasztottuk számomra a legmegfelelőbb opciót ezeken belül. Úgy mentem oda, hogy nem nagyon volt fogalmam a pénzügyi dolgokról, de egy előzetes beszélgetés keretében képet kaptam a nyugdíj megtakarításokról. A szerződéskötéssel is minden simán ment, nem kellett bemenni a biztosítóhoz sem, mindent helyben el tudtunk intézni.

Renáta Zsoldos

2022. december 04.

Vásárhelyi Krisztina

2022. június 21.

Zs B

2022. április 23.

Remek szakemberek! Rendkívül megkönnyítették a biztosításokban való eligazodásomat! Majszin Péter és Szalai Szabolcs sokat segítettek. Nagyon köszönöm nekik!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem