Majszin Péter

Majszin Péter Tanácsadó

Majszin Péter vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi közgazdász végzettséggel rendelkezem. Tanulmányaim, valamint tanácsadói munkám során körvonalazódott számomra, hogy egyre elengedhetetlenebb, hogy családunk és a magunk számára tudatos pénzügyi döntésekkel kiszámíthatóbb jövőt teremtsünk. Fő célkitűzésem, hogy ebben az útkeresésben, választásban a legnagyobb körültekintéssel objektív, személyre szabott segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak. Igazi öröm számomra, hogy ezen az úton kísérhetem ügyfeleimet, komplex pénzügyi tervezéssel segíthetem őket és nem utolsósorban, hogy láthatom elégedettségüket.

Legfőbb célom

Önmegvalósítás

Motivációm

Pénzügyi tudatosság megteremtése

Ami fontos nekem

Hosszú távú együttműködés kialakítása ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, kirándulás, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Paár Mónika Hosszú Lászlóné

2023. May 10.

Korrekt, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, pedig elég kritikus vagyok minden biztosítással szemben. A pénzügyi tanácsadó felkészült volt, úgy éreztem nem hiteget tisztességtelen összegekkel. Számos alternatíva közül tudtam választani, nem sürgetett a döntésemben, ami plusz pozitívum volt számomra. Remélem 15 év után is úgy gondolom, hogy megérte belevágni ezen típusú öngondoskodásba. 🙂😉 Köszönöm Majszin Péter a barátságos hozzáállásodat.

Eszter Simon

2023. March 09.

József Koller

2023. February 12.

A megkeresésre gyorsan reagáltak rugalmasan kezelik az ügyfeleket Majszin Péter üzletkötő segített kiigazodni az ajánlatok között az egyedi kéréseket is szó nélkül teljesítette meg vagyok elégedve a segítséggel amit kaptam.

Dániel Sziva

2023. February 01.

Majszin Péter volt segítségemre. Nyugdíjbiztosításban és életbiztosításban kaptam egy átfogó képet tőle és együtt kiválasztottuk számomra a legmegfelelőbb opciót ezeken belül. Úgy mentem oda, hogy nem nagyon volt fogalmam a pénzügyi dolgokról, de egy előzetes beszélgetés keretében képet kaptam a nyugdíj megtakarításokról. A szerződéskötéssel is minden simán ment, nem kellett bemenni a biztosítóhoz sem, mindent helyben el tudtunk intézni.

Renáta Zsoldos

2022. December 04.

Vásárhelyi Krisztina

2022. June 21.

Zs B

2022. April 23.

Remek szakemberek! Rendkívül megkönnyítették a biztosításokban való eligazodásomat! Majszin Péter és Szalai Szabolcs sokat segítettek. Nagyon köszönöm nekik!

Daerk86

2022. April 20.

Internetes keresés után találtam rá a Grantisra. Az oldalukon található pontos és alapos infók segítettek abban hogy őket válasszam.Az ajánlatkérés másnapján már meg is keresett Majszin Péter tanácsadó, és egy pár perces beszélgetés alatt az igényeimnek megfelelő tervet készített, amit átbeszéltünk részletesen egy következő időpontban. Pontosan és alaposan elmagyarázott mindent, kérdések nem maradtak bennem. Pár nap leforgása alatt már emailben megkaptam a végleges szerződést.

Ádám Tonk

2022. April 12.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem