Pénzügyi útmutató videók és hasznos tippek a GRANTIS öngondoskodási szakértőitől

Kinter Dóra a gyermekcélú megtakarításokról

GYERMEK MEGTAKARÍTÁSOK, amikkel félretehetsz a nagybetűs élet megkezdésére

Már tudod, hogy mindent megtennél azért, hogy a gyermeked anyagilag se szenvedjen majd hiányt, de még nem tudod, merre indulj? Kinter Dóra segít eligazodni.

A biztosító helyetted tesz félre a gyereknek, ha veled történik valami

Van arra megoldás, hogy a gyermeked megtakarítása akkor is gyarapodjon tovább, ha veled történik valami. Balogh Zoltán mutatja, mit kell tenned.

A babakötvény előnyei és hátrányai

Veres Patrik, a GRANTIS pénzügyi elemzője elmondja, mit érdemes tudni a babakötvényről, illetve azt is, hogy milyen egyéb megtakarítási vagy befektetési alternatívákban érdemes gondolkodni.

Így találd meg a hozzád illő nyugdíjbiztosítást

Milyen tényezőket érdemes figyelembe vennünk egy nyugdíjbiztosítás kiválasztásakor? Ebben a videóban szakértőnk, Sipos Viktória összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat.

A nyugdíjmegtakarításodat nem veheti el tőled az állam

Attól tartasz, hogy az állam elveszi majd a nyugdíjmegtakarításodat? Videónkban szakértőnk, Reiner András elmondja, miért nem kell ettől tartanod.

Legfontosabb tudnivalók a magyar nyugdíjrendszer helyzetéről

Miért fontos, hogy legyen kimondottan nyugdíjcélú megtakarításunk? Miért nem elegendő, ha csak az állami nyugdíjra támaszkodunk? Szakértőnk, Sipos Csaba választ ad ezekre a kérdésekre.

Az önkéntes nyugdíjpénztár előnyei és hátrányai

Szakértőnk, Vincze Ramóna elmagyarázza az önkéntes nyugdíjpénztárak működését, előnyeit, hátrányait, illetve azt is, hogy milyen alternatívák vannak még nyugdíjmegtakarítások terén.

Több millió múlhat azon, milyen nyugdíjbiztosítást választasz

Szakértőnk, Bánfai Zsolt ebben a videóban összefoglalja, hogy hogyan is fektetik be a pénzedet a biztosítók egy nyugdíjbiztosítás segítségével, és hogy hogyan egészítheted ki vele az időskori állami nyugdíjadat.