Vincze Ramóna

Tanácsadó
Vincze Ramóna vagyok, független pénzügyi tanácsadó, anya és társ. 2001-ben szerettem bele a pénzügyi tanácsadói szakmába, azóta kizárólag független tanácsadóként vagyok jelen a szakmában. Hiszem, hogy felelős döntést csak megfelelő objektivitással lehet meghozni, ehhez viszont elengedhetetlen a függetlenség. A munkám a hobbim is egyben, mert ezt a szakmát csak akkor lehet odaadással magas szinten végezni, ha megtaláljuk benne az örömünket. Én megtaláltam az ügyfeleim által, akiktől minden nap jó néhány pozitív visszacsatolást kapok, hogy miért is jó az ügyfelemnek lenni. Szép dolog és jó érzés egy családhoz tartozni, a család mellet állni az örömben és a bajban. Ezért jó a GRANTIS-hoz tartozni, mert ez egy nagy család és mi minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink azt érezzék, ők is ide tartoznak, mi pedig az ő családjuk részeseivé válhatunk.
Legfőbb célom Elérni az ügyfeleknél azt, hogy a pénzügyi tanácsadót is bizalmasuknak tekintsék
Motivációm Mindennap elmondhassam, ma is tettem valami jót
Ami fontos nekem Azt adni az ügyfeleimnek, amit én is elvárnék ügyfélként
Amire büszke vagyok Az eddigi több száz ügyfelemre

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Egészség-, élet- és balesetbiztosítások
  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Vállalati megoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Nikoletta Sándor
Nikoletta Sándor
15napja
Tanácsadómat, Vincze Ramónát lakásbiztosítás céljából kerestem meg. Ramóna naprakész információkkal látott el, és a lehető legjobb/legoptimálisabb csomagokat ajánlotta. Nagyon segítőkész, türelmes. Bármilyen kérdéssel, problémával fordultam hozzá, mindig tudott válaszolni és segíteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Katalin Handa
Katalin Handa
29napja
Köszönöm Vincze Ramónának a nyugdíjbiztosításom megkötésében történő hozzáértő segítségét, elégedett voltam a munkájával. Szakmailag nagyon felkészült és segítőkész volt. Olyan biztosítást kötöttem segítségével, amiben megbízok és ehhez az ő hozzáértő támogatása kellett. Ajánlom másoknak is!
Anna Petz
Anna Petz
2 hónapja
Vincze Ramóna segített nekünk életbiztosítást, nyugdíjbiztosítást kötni, illetve Önsegélyező pénztár-taggá válni. Széleskörű áttekintéssel a legjobb lehetőségeket ajánlotta nekünk. Profi, gyors válaszadás, segítőkész hozzáállás. Határozottan ajánljuk!
Adrián Orosz
Adrián Orosz
3 hónapja
Vincze Ramóna kezeli a biztosításainat évek óta. Amikor problémánk van, gyors és hatékony segítségre számíthatunk, profi, alapos, ügyfélcentrikus. Minden év végén, amikor a szerződések lejárata közeleg, felkészülten, egy újabb verhetetlen konstrukcióval vár minket. Csak ajánlani tudom!
Katalin Darmos
Katalin Darmos
4 hónapja
Életbiztosítás kapcsán kerestem meg a Grantist.Vincze Ramóna 1 napon belül telefonon megkeresett egy bővebb igényfelméréssel.Már a telefonban is éreztem, hogy profival van dolgom.Az összes kérdésemre tudott megfelelő választ adni, majd az első személyes találkozónk során még jobban bemutatta az igényeinknek megfelelő termékeket.Az első olyan tanácsadó, akin azt érzem, hogy nem csak egy betanult szöveget mond, valós mögöttes tudás nélkül,hanem tényleg alátámasztja, hogy mi miért jobb nekünk.Maximálisan meg vagyunk vele elégedve, sikerült olyan terméket találnia számunkra, amely minden általunk fontosnak tartott kritériumnak megfelelt!
Szilvia Tolnai
Szilvia Tolnai
5 hónapja
(Translated by Google) I wholeheartedly recommend Ramóna Vincze, who helped me open a retirement savings account. (Original) Jó szívvel ajánlom Vincze Ramónát, aki nyugdíj-takarékossági számlanyitásban segített nekem.
Ildikó Eszter dr. Lamberg
Ildikó Eszter dr. Lamberg
5 hónapja
(Translated by Google) Ramóna Vincze is my consultant, 100% prepared and very helpful. I am maximally satisfied, I recommend the company and Ramon as a consultant. (Original) Vincze Ramóna a tanácsadóm, 100%-osan felkészült és nagyon segítőkész. Maximálisan elégedett vagyok, ajánlom a céget és Ramónát, mint tanácsadót.
Mariánovich Félix
Mariánovich Félix
5 hónapja
(Translated by Google) In Ramze Vincze, I met a kind, but determined, truly professional consultant in his field. I felt he was paying attention to me, really a recommended solution to what I was looking for, without the unnecessary frills. Thanks for the professional job! :) (Original) Vincze Ramónában egy kedves, ám határozott, területén valóban profi tanácsadót ismertem meg. Azt éreztem, figyel rám, tényleg arra ajánlott megoldást, amire kerestem, a felesleges sallangok nélkül. Köszönöm a profi hozzá(m)állást! :)
Kálmán Dr. Sebestyén
Kálmán Dr. Sebestyén
11 hónapja
(Translated by Google) I took out my health insurance here, given the not-so-heartbreaking state of public health. So I contacted the insurance broker, where Ramóna Vincze soon contacted me by phone. Going point by point, I managed to get the most suitable insurance for me. What was important to him was not the commission, but to keep my health in the best possible hands in the future. (Original) Az egészségbiztosításomat Kötöttem itt, tekintettel az állami egészségügy nem túlságosan szívderítő helyzetére. Így kerestem meg a biztosításközvetítőt, ahol hamarosan Vincze Ramóna vette fel velem a telefonos kapcsolatot. Pontról-pontra haladva sikerült a számomra legmegfelelőbb biztosítást nyélbe ütni. Nem az esetleges jutalék volt számára a fontos, hanem, hogy a jövőben egészségi állapotom minél jobb kezekben legyen karbantartva.
Tímea Bankné Szalóki
Tímea Bankné Szalóki
1 éve
(Translated by Google) I searched for information on pension insurance on the internet, where I found GRANTIS. Ramóna Vincze contacted me the next day. During the face-to-face meetings, I received immediate, satisfactory answers to my questions. It is reassuring to me that I can count on the help of the company and Ramona in the long run. The possibility of personal and continuous contact and professionalism is completely convinced :) (Original) Nyugdíjbiztosításra vonatkozó információkat kerestem az interneten, ott találtam rá a GRANTIS-ra. Vincze Ramóna már másnap felvette velem a kapcsolatot. A személyes találkozók alkalmával azonnali, kielégítő válaszokat kaptam a kérdéseimre. Megnyugtató számomra, hogy hosszú távon számíthatok a cég és Ramóna segítségére. A személyes és folyamatos kapcsolattartás lehetősége és a szakmai igényesség teljesen meggyőzött :)
Viktória Vári
Viktória Vári
1 éve
(Translated by Google) I approached Grantis because of previous good corporate experience, this time in a private matter. I chose Ramona Vincze based on the reviews, she is very helpful, customer-focused, attentive. During the first conversation, he tactfully pointed out that in addition to the type of investment I chose, it would be worth choosing something else from a given framework, which I had not thought about by accident until then. That was a great suggestion! At Ramona, everyone is in good hands and can feel like a privileged customer. (Original) Korábbi céges jó tapasztalat miatt kerestem fel a Grantist, ezúttal magánügyben. Vincze Ramónát az értékelések alapján választottam, nagyon segítőkész, ügyfélközpontú, figyelmes. Az első beszélgetés során tapintatosan rávilágított, hogy az általam kiválaszott befektetéstípus mellett - adott keretből - érdemes lenne mást is választani, amire addig véletlenül sem gondoltam. Szuper javaslat volt! Ramónánál mindenki jó kezekben van és kiemelt ügyfélnek érezheti magát.
Molnár Móni
Molnár Móni
1 éve
(Translated by Google) I recommend Vincze Ramona to everyone! (Original) Vincze Ramónát ajánlom mindenkinek!
Olivér Németh
Olivér Németh
1 éve
(Translated by Google) We were in contact with Vincze Ramona and my wife. It provided very comprehensive and detailed information on health insurance. Since this is a relatively new system at home, it was a great help for someone to give us an idea of ​​how it all works. Thank you very much and I would recommend this service to others. (Original) Vincze Ramónával voltunk kapcsolatban a feleségemmel együtt. Nagyon átfogó és részletes információkat adott az egészségbiztosításokról. Mivel ez itthon egy viszonylag új rendszer, nagy segítség volt, hogy valaki összefoglalta nekünk hogyan is működik ez az egész. Köszönjük szépen és ajánlom másnak is a szolgáltatást.
Bettina Kiss
Bettina Kiss
1 éve
(Translated by Google) My experience is very positive. We wanted to take out life insurance, but couldn't decide on many options. We found Grantis and Ramona Vincze helped us with everything. I can only recommend. (Original) Nagyon pozitív a tapasztalatom. Életbiztosítást szerettünk volna kötni, de nem tudtunk dönteni a sok lehetőség közül. Rátaláltunk a Grantisra és Vincze Ramóna mindenben segített nekünk. Csak ajánlani tudom.
Csaba Kocsárdi
Csaba Kocsárdi
1 éve
Csilla Németh
Csilla Németh
1 éve
(Translated by Google) Our consultant, Ramona Vincze, is helpful, well prepared, and we are fully satisfied with him and GRANTIS Hungary. (Original) A tanácsadónk, Vincze Ramóna, segítőkész, felkészült, maximálisan meg vagyunk elégedve Vele és a GRANTIS Hungaryvel.
Janos Desi
Janos Desi
1 éve
(Translated by Google) The genre - usually averse to - because of a bad prejudice. But now everything went well, I was sane, use the help. Well worth the time spent on it. Thanks a lot @ Ramona (Original) A műfajtól - valami rossz előítélet okán - idegenkedni szoktam. De most minden jól ment, épelméjű, használható segítséget kaptam. Bőven megérte a rá szánt időt. Kösz szépen @Ramóna
Tibor Hegedüs
Tibor Hegedüs
1 éve
(Translated by Google) My advisor Vincze Ramóna was very friendly and helpful throughout. He always responded to my requests immediately. I am satisfied with the information received and the handling of my case. (Original) Tanácsadóm Vincze Ramóna nagyon barátságos és segítőkész volt végig. Mindig azonnal válaszolt a megkereséseimre. A kapott tájékoztatással és ügyem kezelésével meg vagyok elégedve.
Ádám Puszter
Ádám Puszter
1 éve
(Translated by Google) Two years ago, I first contacted a company about consulting. The algorithms were distributed to Vincze Ramona. I could not have been in a better place 🙏 Provides prepared, understandable, objective advice. Counseling and knitting always went smoothly. I have been approaching her for 2 years and asking her questions, which I always get exhaustively and promptly answered. It makes my life so much easier that I know I won't be overwhelmed. I don't have to personally follow up on everything, because he does it: he cuts it, compares it, he calculates it. I could always turn to him with confidence. Thanks! (Original) Két évvel ezelőtt kerestem meg először a céget tanácsadással kapcsolatban. Az algoritmusok Vincze Ramónához osztottak. Nem is kerülhettem volna jobb helyre 🙏 Felkészült, érthető, objektív tanácsokat ad. Gördülékenyen ment mindig a megkeresésem utáni tanácsadás és kötés. 2 éve járok hozzá és teszem fel neki a kérdéseim, melyekre mindig kimerítően és azonnal megkapom a választ. Rengeteget könnyít az életemen hogy tudom, nem leszek átverve. Nem kell személyesen utánna járnom mindennek, mert ő megteszi: átrágja, összehasonlítja, kiszámolja. Mindig bizalommal fordulhattam hozzá. Köszönöm!
Ildikó Erdélyi
Ildikó Erdélyi
1 éve
(Translated by Google) We recently met with financial advisor Ramona Vincze. We met you as an up-to-date, accurate, knowledgeable consultant. As requested, he introduced us to the players and services of the health insurance market. His preparedness helped us to make the right decision. Feel free to recommend useful advice and great ideas to everyone. (Original) Vincze Ramóna pénzügyi tanácsadóval nemrég találkoztunk. Naprakész, pontos, felkészült tanácsadóként ismertük meg. Kérésünknek megfelelően az egészségbiztosítási piac szereplőit és szolgáltatásait mutatta be nekünk. Felkészültsége hozzásegített bennünket a jó döntés megalapozásához. Bátran ajánlom mindenkinek hasznos tanácsait és kiváló ötleteit.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Vincze Ramóna telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!