Vincze Ramóna

Vincze Ramóna Tanácsadó

Vincze Ramóna vagyok, független pénzügyi tanácsadó, anya és társ. 2001-ben szerettem bele a pénzügyi tanácsadói szakmába, azóta kizárólag független tanácsadóként vagyok jelen a szakmában. Hiszem, hogy felelős döntést csak megfelelő objektivitással lehet meghozni, ehhez viszont elengedhetetlen a függetlenség. A munkám a hobbim is egyben, mert ezt a szakmát csak akkor lehet odaadással magas szinten végezni, ha megtaláljuk benne az örömünket. Én megtaláltam az ügyfeleim által, akiktől minden nap jó néhány pozitív visszacsatolást kapok, hogy miért is jó az ügyfelemnek lenni. Szép dolog és jó érzés egy családhoz tartozni, a család mellet állni az örömben és a bajban. Ezért jó a GRANTIS-hoz tartozni, mert ez egy nagy család és mi minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink azt érezzék, ők is ide tartoznak, mi pedig az ő családjuk részeseivé válhatunk.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Elérni az ügyfeleknél azt, hogy a pénzügyi tanácsadót is bizalmasuknak tekintsék

Motivációm

Minden nap elmondhassam, ma is tettem valami jót

Ami fontos nekem

Azt adni az ügyfeleimnek, amit én is elvárnék ügyfélként

Amire büszke vagyok

Az eddigi több száz ügyfelemre

Szakterületeim

  • Egészség-, élet- és balesetbiztosítások
  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Vállalati megoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Kati Kati

2023. February 03.

Az interneten kerestem nyugdíjbiztosításhoz pénzügyi tanácsadó céget, ahol szakértők segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában. Több cég honlapját néztem meg, az egyik Grantis volt. Azért döntöttem mellettük, mert sok pozitív véleményt olvastam róluk. Miután jelentkeztem, Vincze Ramóna vette fel velem a kapcsolatot. Telefonon elmondtam mit szeretnék, majd egy személyes találkozón megbeszéltük a részleteket, ezután segített megkeresni a részemre legmegfelelőbb megoldást. Minden kérdésemre teljes körűen kaptam választ. Tanácsai segítségével megtaláltuk a számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nyugodt szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek a Grantis és ügyintézői szolgáltatásait.

Tobai Rebeka

2022. September 07.

Nagyon segítőkész volt Vincze Ramóna, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Részemről abszolút ajánlani tudom és ajánlom is. Mindenkinek szüksége lenne ezekre a lehetőségekre.

Andrea Németh

2022. August 30.

Barátnőm ajánlotta a Grantist. Itt a weboldalon írásban jeleztem érdeklődésem, így vette fel velem Vincze Ramóna a kapcsolatot. Ajánlom őt bárkinek, aki egy ügyfélbarát, az ügyfél érdekeit is figyelembe vevő, érthetően fogalmazó tanácsadó eligazítására számít ebben a "labirintusban". Előzmény: Az eddigi magán egészségbiztosítási csomagom (kötelező) megszűntével tanácstalan voltam, kivel-milyen új csomaggal érdemes folytatnom. Volt tapasztalatom a szolgáltatások terén és így kérdéseim is adódtak, mit ajánlanak az eddigiekhez hasonló elvárásaimhoz. Sajnos más cégeknél nem igazán tudtak érthetően eligazítani, (kössek kb. minimum dupla áron hasonlót, de hogy konkrét kérdéseimre, pontosan miben más,mire ne számítsak a jövőben, azt nem taglalták, bogozzam ki a táblázatot, tele szakkifejezésekkel, ami számomra érthetetlen, mit takar pontosan), avagy mástól ajánlva köthettem volna kb. ugyanannyiért is, mint amit eddig fizettem (viszont apró betűkkel időben felfedeztem, amire a figyelmem senki sem hívta volna fel, pl. előzménybetegségeket sem, és még mi mindent nem támogat egy bizonyos csomag, ami nekem fontosnak bizonyult azelőtt, amire pl. max. leszerveznek időpontot...) Átláthatatlan táblázatokat tehát kaptam több helyről, a személyes kérdéseim, igényeim figyelembevétele, megoldására való javaslatok nélkül... ... azután találkoztam Ramónával, köszönöm a hozzáállását, szaktudását, türelmét, figyelmességét, kedvességét.

Anikó Juhász

2022. May 23.

Egy internetes felmérés kitöltése után keresett meg Vincze Ramóna, aki az igényeim figyelembevételével állította össze javasolt megoldások listáját, amelyről végül csak választanom kellett. A találkozóval kapcsolatban rugalmasan tudott alkalmazkodni és gyorsan reagált a módosításokra is. A kérdéseimre adott válaszaiból illetve a tanácsaiból kiderült, hogy szakmailag felkészült és a vele való beszélgetésnek hozzáadott értéke van. A már meglévő szerződésemmel kapcsolatban is tudott segíteni. Mindenkinek ajánlom Ramónát, aki szeretne egy megbízható, hozzáértő szakemberre bízná a pénzügyei kezelését!

Gergő Simon

2022. May 02.

Vincze Ramóna volt segítségünkre az egészség biztosításunk megkötésében. Nagyon kedves és segítőkész volt. Teljesen a mi igényeink szerint állította össze az ajánlatot. Maximálisan elégedettek voltunk.

Tamás Szalisznyi

2022. April 28.

Dóra Spolarics

2022. April 20.

Zoltán Farkas

2022. April 15.

Gördülékenyen ment végig az egész ügymenet. Nagyon pontos tájékoztatást kaptam már az első megbeszélésen is. Minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom Vincze Ramónát ha összetettebb magán egészségbiztosításra van szükséged.

Eszti Miókovics

2022. February 11.

Vincze Ramóna segítségével megtapasztalhattuk milyen a professzionális ügyfélkezelés és ügyfélképviselet! Mind emberileg, mind szakmailag csak ajánlani tudom!

Krisztina Ternácz

2022. January 03.

Bemutatkozom

Vincze Ramóna

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
5 jótanács, hogy megtaláld a legjobb pénzügyi tanácsadót

5 jótanács, hogy megtaláld a legjobb pénzügyi tanácsadót

2023. March 17.

Egy pénzügyi tanácsadás története és 5 tipp, hogy te is a legjobb öngondoskodási szakértőt válaszd ki...

Nagyot lehet bukni, ha nincs biztosítása egy társasháznak

Nagyot lehet bukni, ha nincs biztosítása egy társasháznak

2022. July 08.

A Jókai utcai tetőomlás is szemlélteti, hogy egyik napról a másikra miként írhatja át egy váratlan baleset...

Eljöhet az a pont, amikor hét számjegyű összeget kell fizetni az egészségért

Eljöhet az a pont, amikor hét számjegyű összeget kell fizetni az egészségért

2022. February 14.

Egyre többen fordulnak a magánegészségügyi szolgáltatások felé, ám biztosítás nélkül ennek súlyos ára...

Intima: kinek érdemes egészségbiztosítást kötni?

Intima: kinek érdemes egészségbiztosítást kötni?

2021. August 10.

Interjú Vincze Ramonával, a Grantis egészségügyi tanácsadójával.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1355 vélemény alapján )

Megnézem