Vincze Ramóna

Vincze Ramóna Tanácsadó

Vincze Ramóna vagyok, független pénzügyi tanácsadó, anya és társ. 2001-ben szerettem bele a pénzügyi tanácsadói szakmába, azóta kizárólag független tanácsadóként vagyok jelen a szakmában. Hiszem, hogy felelős döntést csak megfelelő objektivitással lehet meghozni, ehhez viszont elengedhetetlen a függetlenség. A munkám a hobbim is egyben, mert ezt a szakmát csak akkor lehet odaadással magas szinten végezni, ha megtaláljuk benne az örömünket. Én megtaláltam az ügyfeleim által, akiktől minden nap jó néhány pozitív visszacsatolást kapok, hogy miért is jó az ügyfelemnek lenni. Szép dolog és jó érzés egy családhoz tartozni, a család mellet állni az örömben és a bajban. Ezért jó a GRANTIS-hoz tartozni, mert ez egy nagy család és mi minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink azt érezzék, ők is ide tartoznak, mi pedig az ő családjuk részeseivé válhatunk.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Elérni az ügyfeleknél azt, hogy a pénzügyi tanácsadót is bizalmasuknak tekintsék

Motivációm

Minden nap elmondhassam, ma is tettem valami jót

Ami fontos nekem

Azt adni az ügyfeleimnek, amit én is elvárnék ügyfélként

Amire büszke vagyok

Az eddigi több száz ügyfelemre

Szakterületeim

  • Egészség-, élet- és balesetbiztosítások
  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Vállalati megoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Anikó Juhász

2022. May 23.

Egy internetes felmérés kitöltése után keresett meg Vincze Ramóna, aki az igényeim figyelembevételével állította össze javasolt megoldások listáját, amelyről végül csak választanom kellett. A találkozóval kapcsolatban rugalmasan tudott alkalmazkodni és gyorsan reagált a módosításokra is. A kérdéseimre adott válaszaiból illetve a tanácsaiból kiderült, hogy szakmailag felkészült és a vele való beszélgetésnek hozzáadott értéke van. A már meglévő szerződésemmel kapcsolatban is tudott segíteni. Mindenkinek ajánlom Ramónát, aki szeretne egy megbízható, hozzáértő szakemberre bízná a pénzügyei kezelését!

Gergő Simon

2022. May 02.

Vincze Ramóna volt segítségünkre az egészség biztosításunk megkötésében. Nagyon kedves és segítőkész volt. Teljesen a mi igényeink szerint állította össze az ajánlatot. Maximálisan elégedettek voltunk.

Tamás Szalisznyi

2022. April 28.

Dóra Spolarics

2022. April 20.

Zoltán Farkas

2022. April 15.

Gördülékenyen ment végig az egész ügymenet. Nagyon pontos tájékoztatást kaptam már az első megbeszélésen is. Minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom Vincze Ramónát ha összetettebb magán egészségbiztosításra van szükséged.

Eszti Miókovics

2022. February 11.

Vincze Ramóna segítségével megtapasztalhattuk milyen a professzionális ügyfélkezelés és ügyfélképviselet! Mind emberileg, mind szakmailag csak ajánlani tudom!

Zoltán Tiba

2021. December 29.

Bár kezdetben kissé szkeptikus voltam de a Ramónával folytatott első beszélgetés ezen pozitívan változtatott. Számomra hasznos infókat közölt, sok esetben kérdezni sem kellett. Nagyon apró de számomra fontos részletekre is kitért, igyekezett minden igényem kielégiteni a kivánt szogáltatással kapcsolatban. Külön köszönet, hogy nem kivánt egyfajta MLM- rendszerü nyomást gyakorolni és direkt értékesiteni. Egyszerűen, tartalmasan tájékoztat és konkrét igény, szerződés létrejöttét precizen, aktivan segíti elő. Remélem marad ez a pozitív tapasztalat és a későbbiekben is töretlen intenzitással és lendülettel dolgozik. A cég melynek dolgozik profi és korrekt benyomást tett rám s a munkatársuk Vincze Ramóna méltán lett kiemelt tanácsadó. Bizalommal ajánlom. Tiszrelettel egy elégedett üzleti partner...

Péter Dévényi

2021. December 21.

Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Vincze Ramóna tanácsadóval vette fel velem a kapcsolatot. Tájékoztatott a lehetőségekről, amiket csak nagy vonalakban ismertem. Segítségével sikerült kiválasztani egy befektetési és nyugdíjbiztosítási programot, és egy önkéntes nyugdíjpénztári szolgáltatást, hogy az adókedvezményeket maximálisan ki tudjam használni. Ajánlom másoknak is, mert hozzáértéssel segített eligazodni a lehetőségek között.

Dr. Nagy János

2021. December 21.

Vincze Ramóna Grantis kiemelt tanácsadót jó szívvel ajánlom: korrektül tájékoztat, nincs mellébeszélés, nem kaptam fölösleges információt, minden kérdésemre érdemi és azonnali választ adott, a személyes preferenciáim szerint irreleváns ajánlatokat nem küldött, valóban a lényegre koncentrált a teljes szerződéskötési folyamat során! Csak így tovább, 5 csillag!

Székelyhidi László

2021. December 10.

Vincze Ramóna munkájával tökéletesen meg voltam elégedve. Nincs felesleges porhintés, csak az igényemnek/kérésemnek megfelelő ajánlatokat kaptam, amiből választottam.

Bemutatkozom

Vincze Ramóna

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Nagyot lehet bukni, ha nincs biztosítása egy társasháznak

Nagyot lehet bukni, ha nincs biztosítása egy társasháznak

2022. July 08.

A Jókai utcai tetőomlás is szemlélteti, hogy egyik napról a másikra miként írhatja át egy váratlan baleset...

Eljöhet az a pont, amikor hét számjegyű összeget kell fizetni az egészségért

Eljöhet az a pont, amikor hét számjegyű összeget kell fizetni az egészségért

2022. February 14.

Egyre többen fordulnak a magánegészségügyi szolgáltatások felé, ám biztosítás nélkül ennek súlyos ára...

Intima: kinek érdemes egészségbiztosítást kötni?

Intima: kinek érdemes egészségbiztosítást kötni?

2021. August 10.

Interjú Vincze Ramonával, a Grantis egészségügyi tanácsadójával.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem