Vincze Ramóna

Kiemelt tanácsadó

Vincze Ramóna vagyok, független pénzügyi tanácsadó, anya és társ. 2001-ben szerettem bele a pénzügyi tanácsadói szakmába, azóta kizárólag független tanácsadóként vagyok jelen a szakmában. Hiszem, hogy felelős döntést csak megfelelő objektivitással lehet meghozni, ehhez viszont elengedhetetlen a függetlenség. A munkám a hobbim is egyben, mert ezt a szakmát csak akkor lehet odaadással magas szinten végezni, ha megtaláljuk benne az örömünket. Én megtaláltam az ügyfeleim által, akiktől minden nap jó néhány pozitív visszacsatolást kapok, hogy miért is jó az ügyfelemnek lenni. Szép dolog és jó érzés egy családhoz tartozni, a család mellet állni az örömben és a bajban. Ezért jó a GRANTIS-hoz tartozni, mert ez egy nagy család és mi minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink azt érezzék, ők is ide tartoznak, mi pedig az ő családjuk részeseivé válhatunk.

Legfőbb célom

Elérni az ügyfeleknél azt, hogy a pénzügyi tanácsadót is bizalmasuknak tekintsék

Motivációm

Mindennap elmondhassam, ma is tettem valami jót

Ami fontos nekem

Azt adni az ügyfeleimnek, amit én is elvárnék ügyfélként

Amire büszke vagyok

Az eddigi több száz ügyfelemre

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Egészség-, élet- és balesetbiztosítások
  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Vállalati megoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Bettina Endlein
Bettina Endlein ★★★★★

Vincze Ramóna rendkívül segítőkész és rugalmas, nemcsak a megfelelő megtakarítás megtalálásában segített nekünk, hanem az állami babakötvény ügyintézését, annak legjobb kihasználását is elmondta. Részletesen, és ami még jobb, érthetően elmagyarázta a befektetés részleteit, még mi, akik nem értünk hozzá, mi is megértettük. Remélem a jövőben is hozzá fogunk tartozni, és ilyen lelkiismeretesen, precízen támogat minket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a befektetésünkből.

Mária Tünde Gál
Mária Tünde Gál ★★★★★

20 évig dolgoztam a biztosítós szakmában a legkülönbözőbb területeken, így a szakma ismeretében írom ezt a pár sort. Vincze Ramóna igazi üzletkötő, olyan akiről minden biztosító álmodik. Magas szintű termékismerettel rendelkezik, pillanatok alatt átlátja az ügyfél helyzetét, és a legjobb fedezetet nyújtó biztosítás ajánlásával, kidolgozásával megnyugtató megoldást talál. Türelmes, többször elmagyarázza, ha valami nem teljesen egyértelmű. Rugalmasan kezeli az újonnan felmerült igényeket. Akkor is az ügyfél érdekeit helyezi előtérbe, ha problémás a biztosítóknál végigvinni egy változtatást. A szerződés létrejötte után is a kezdeti lelkesedéssel tartja velem a kapcsolatot. Köszönöm, hogy találkoztam Veled!

Magdolna Bihari
Magdolna Bihari ★★★★★

Nekünk Vincze Ramóna nyújt segítséget. Már legalább 4 biztosítást kötöttünk nála, és még nincs vége!!! Alapból nem bírom az biztosítósokat, alkuszokat, de ő számunkra személyes tanácsadóként szerepel. Nagyon kedves, szolgálatkész, megbízható. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csizmadia Zsuzsanna
Csizmadia Zsuzsanna ★★★★★

Kár, hogy nincs 6. csillag:) Vincze Ramóna megérdemelné. Bármikor fordultam hozzá készséggel segített. Ha valamit nem értettem akár százszor is elmagyarázta. Mindig megkereste a számomra legmegfelelőbb megoldást. A szerződések megkötése után sem maradtam magamra, minden problémámmal megkereshettem és mindent meg is oldott. Csak köszönet és elismerés illeti őt!

Bóna Gyula
Bóna Gyula ★★★★★

Korrekt, ügyfélorientált ügyintézés, mely több ponton tér el a "hagyományos" ügyfél-ügynök kapcsolattól: 1. folyamatos, rendszeres visszajelzéssel, tehát nem csak akkor, amikor már baj van. 2. Akkor is teljes az odafigyelés amikor "csak kis biznisz"-ről van szó. Mindenkinek bátran merem ajánlani!

Márti Kárai
Márti Kárai ★★★★★

Csak pozitív tapasztalataim vannak, örülök, hogy rájuk találtam. Másnak is fogom ajánlani.

Péter Jusztin
Péter Jusztin ★★★★★

Gyors ügyintézés, segítőkész, ügyfélközpontú hozzáállás, személyre szóló és személyes hangvételű tanácsadás.

Kristóf Székely
Kristóf Székely ★★★★★

György Zaka
György Zaka ★★★★★

Az interneten kutattam megtakarítással kapcsolatos lehetőségek után amikor rábukkantam a Grantis Hungary Zrt oldalára. Amit olvastam az oldalukon az meggyőzött, hogy forduljak Önökhöz, és nem csalódtam. Ahogy az oldalon is írták, korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, emellett egyenesek, becsületesek és segítőkészek is. Nem próbáltak olyasmire rábeszélni amire nincs szükségem. Azóta is bizalommal fordulhatok Önökhöz. Jelenleg két munkatársukkal tartom a kapcsolatot, akik minden problémám megoldásához precíz, szakszerű útbaigazítást adnak. Név szerint említeném Vincze Ramóna Zsuzsannát, akinek ezúton is köszönöm a segítségét. Mindent egybevéve ajánlani tudom a cégüket és az említett kolléganőjüket mindenkinek aki tényleges segítséget szeretne megtakarítással, biztosítással és hasonlókkal dolgokkal kapcsolatban.

Gabor Szaszovszky
Gabor Szaszovszky ★★★★★

Gyors, érthető, profi!

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.