Vincze Ramóna

Vincze Ramóna Tanácsadó

Vincze Ramóna vagyok, független pénzügyi tanácsadó, anya és társ. 2001-ben szerettem bele a pénzügyi tanácsadói szakmába, azóta kizárólag független tanácsadóként vagyok jelen a szakmában. Hiszem, hogy felelős döntést csak megfelelő objektivitással lehet meghozni, ehhez viszont elengedhetetlen a függetlenség. A munkám a hobbim is egyben, mert ezt a szakmát csak akkor lehet odaadással magas szinten végezni, ha megtaláljuk benne az örömünket. Én megtaláltam az ügyfeleim által, akiktől minden nap jó néhány pozitív visszacsatolást kapok, hogy miért is jó az ügyfelemnek lenni. Szép dolog és jó érzés egy családhoz tartozni, a család mellet állni az örömben és a bajban. Ezért jó a GRANTIS-hoz tartozni, mert ez egy nagy család és mi minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink azt érezzék, ők is ide tartoznak, mi pedig az ő családjuk részeseivé válhatunk.

Ismerj meg
Legfőbb célom

Elérni az ügyfeleknél azt, hogy a pénzügyi tanácsadót is bizalmasuknak tekintsék

Motivációm

Minden nap elmondhassam, ma is tettem valami jót

Ami fontos nekem

Azt adni az ügyfeleimnek, amit én is elvárnék ügyfélként

Amire büszke vagyok

Az eddigi több száz ügyfelemre

Szakterületeim

  • Egészség-, élet- és balesetbiztosítások
  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Vállalati megoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Mária Belovai

2024. március 29.

Egészségbiztosítással kapcsolatban kerestem meg a céget. Vincze Ramóna volt a tanácsadóm, aki türelmesen végigbeszélt velem minden kérdést, így sikerült, a saját paramétereimmel, egy jó szerződést kötni. Köszönet érte!

Szilvia Nemeth

2023. április 11.

Vincze Ramóna segített nekem megkötni a számomra legmegfelelőbb egészségbiztosítást. Minden gördülékenyen zajlott az egész folyamat alatt, megfelelő és érthető tájékoztatást kaptam tőle. Nagyon magas szakértelemmel rendelkezik, precíz, ugyanakkor kiemelném hozzáállását, ember és ügyfélközpontúságát, minden kérdésemre készségesen válaszolt és igyekezett személyre szabott megoldást nyújtani. Maximálisan elégedett vagyok, Ramónát csak ajánlani tudom.

Krisztina Csorba

2023. március 27.

6 csillag nem volt, így "csak" ötöt tudok adni 😊. Biztosítások terén soha nem találkoztam jobb szakértővel.

Zsuzsi Teleki

2023. március 15.

Nagyon köszönöm a hasznos, érthető információkat és a profi ügyintézést a Grantisnak és Vincze Ramónának, a lehető legjobb döntést sikerült hoznom azzal, hogy őket választottam.

Kati Kati

2023. február 03.

Az interneten kerestem nyugdíjbiztosításhoz pénzügyi tanácsadó céget, ahol szakértők segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában. Több cég honlapját néztem meg, az egyik Grantis volt. Azért döntöttem mellettük, mert sok pozitív véleményt olvastam róluk. Miután jelentkeztem, Vincze Ramóna vette fel velem a kapcsolatot. Telefonon elmondtam mit szeretnék, majd egy személyes találkozón megbeszéltük a részleteket, ezután segített megkeresni a részemre legmegfelelőbb megoldást. Minden kérdésemre teljes körűen kaptam választ. Tanácsai segítségével megtaláltuk a számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nyugodt szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek a Grantis és ügyintézői szolgáltatásait.

Tobai Rebeka

2022. szeptember 07.

Nagyon segítőkész volt Vincze Ramóna, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Részemről abszolút ajánlani tudom és ajánlom is. Mindenkinek szüksége lenne ezekre a lehetőségekre.

Andrea Németh

2022. augusztus 30.

Barátnőm ajánlotta a Grantist. Itt a weboldalon írásban jeleztem érdeklődésem, így vette fel velem Vincze Ramóna a kapcsolatot. Ajánlom őt bárkinek, aki egy ügyfélbarát, az ügyfél érdekeit is figyelembe vevő, érthetően fogalmazó tanácsadó eligazítására számít ebben a "labirintusban". Előzmény: Az eddigi magán egészségbiztosítási csomagom (kötelező) megszűntével tanácstalan voltam, kivel-milyen új csomaggal érdemes folytatnom. Volt tapasztalatom a szolgáltatások terén és így kérdéseim is adódtak, mit ajánlanak az eddigiekhez hasonló elvárásaimhoz. Sajnos más cégeknél nem igazán tudtak érthetően eligazítani, (kössek kb. minimum dupla áron hasonlót, de hogy konkrét kérdéseimre, pontosan miben más,mire ne számítsak a jövőben, azt nem taglalták, bogozzam ki a táblázatot, tele szakkifejezésekkel, ami számomra érthetetlen, mit takar pontosan), avagy mástól ajánlva köthettem volna kb. ugyanannyiért is, mint amit eddig fizettem (viszont apró betűkkel időben felfedeztem, amire a figyelmem senki sem hívta volna fel, pl. előzménybetegségeket sem, és még mi mindent nem támogat egy bizonyos csomag, ami nekem fontosnak bizonyult azelőtt, amire pl. max. leszerveznek időpontot...) Átláthatatlan táblázatokat tehát kaptam több helyről, a személyes kérdéseim, igényeim figyelembevétele, megoldására való javaslatok nélkül... ... azután találkoztam Ramónával, köszönöm a hozzáállását, szaktudását, türelmét, figyelmességét, kedvességét.

Anikó Juhász

2022. május 23.

Egy internetes felmérés kitöltése után keresett meg Vincze Ramóna, aki az igényeim figyelembevételével állította össze javasolt megoldások listáját, amelyről végül csak választanom kellett. A találkozóval kapcsolatban rugalmasan tudott alkalmazkodni és gyorsan reagált a módosításokra is. A kérdéseimre adott válaszaiból illetve a tanácsaiból kiderült, hogy szakmailag felkészült és a vele való beszélgetésnek hozzáadott értéke van. A már meglévő szerződésemmel kapcsolatban is tudott segíteni. Mindenkinek ajánlom Ramónát, aki szeretne egy megbízható, hozzáértő szakemberre bízná a pénzügyei kezelését!

Gergő Simon

2022. május 02.

Vincze Ramóna volt segítségünkre az egészség biztosításunk megkötésében. Nagyon kedves és segítőkész volt. Teljesen a mi igényeink szerint állította össze az ajánlatot. Maximálisan elégedettek voltunk.

Tamás Szalisznyi

2022. április 28.

Ismerj meg közelebbről

Vincze Ramóna

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Mélyen zsebbe nyúlós lett a magánellátás, de van egy kiskapu

Mélyen zsebbe nyúlós lett a magánellátás, de van egy kiskapu

2024. május 18.

Egy térd- vagy csípőprotézis-műtétre, van olyan kórház, ahol 1-2 évet is kell várakozni. A magánklinikákon...

5 jótanács, hogy megtaláld a legjobb pénzügyi tanácsadót

5 jótanács, hogy megtaláld a legjobb pénzügyi tanácsadót

2023. március 17.

Egy pénzügyi tanácsadás története és 5 tipp, hogy te is a legjobb öngondoskodási szakértőt válaszd ki...

Nagyot lehet bukni, ha nincs biztosítása egy társasháznak

Nagyot lehet bukni, ha nincs biztosítása egy társasháznak

2022. július 08.

A Jókai utcai tetőomlás is szemlélteti, hogy egyik napról a másikra miként írhatja át egy váratlan baleset...

Eljöhet az a pont, amikor hét számjegyű összeget kell fizetni az egészségért

Eljöhet az a pont, amikor hét számjegyű összeget kell fizetni az egészségért

2022. február 14.

Egyre többen fordulnak a magánegészségügyi szolgáltatások felé, ám biztosítás nélkül ennek súlyos ára...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem