Vincze Ramóna

Kiemelt tanácsadó
Vincze Ramóna vagyok, független pénzügyi tanácsadó, anya és társ. 2001-ben szerettem bele a pénzügyi tanácsadói szakmába, azóta kizárólag független tanácsadóként vagyok jelen a szakmában. Hiszem, hogy felelős döntést csak megfelelő objektivitással lehet meghozni, ehhez viszont elengedhetetlen a függetlenség. A munkám a hobbim is egyben, mert ezt a szakmát csak akkor lehet odaadással magas szinten végezni, ha megtaláljuk benne az örömünket. Én megtaláltam az ügyfeleim által, akiktől minden nap jó néhány pozitív visszacsatolást kapok, hogy miért is jó az ügyfelemnek lenni. Szép dolog és jó érzés egy családhoz tartozni, a család mellet állni az örömben és a bajban. Ezért jó a GRANTIS-hoz tartozni, mert ez egy nagy család és mi minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink azt érezzék, ők is ide tartoznak, mi pedig az ő családjuk részeseivé válhatunk.
Legfőbb célom Elérni az ügyfeleknél azt, hogy a pénzügyi tanácsadót is bizalmasuknak tekintsék
Motivációm Mindennap elmondhassam, ma is tettem valami jót
Ami fontos nekem Azt adni az ügyfeleimnek, amit én is elvárnék ügyfélként
Amire büszke vagyok Az eddigi több száz ügyfelemre

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Egészség-, élet- és balesetbiztosítások
  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Vállalati megoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Krisztina Benczik
Krisztina Benczik
19napja
Rita Bodnár
Rita Bodnár
23napja
A nemrég született gyermekünk részére szerettünk volna egy megtakarítást, befektetést a jövőjét kicsit megalapozva. 2 biztosítóval egyeztettünk már korábban, de valamilyen oknál fogva nem volt túl kecsegtető vagy átlátható az ajánlatuk. Egy Facebook hirdetésre reagálva találtam meg a Grantist, és szinte másnap már jött is a telefon tőlük. Vincze Ramóna kiemelt tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot, aki már telefonban felmérte az igényeinket, így a személyes találkozóra már kész javaslatokkal érkezett. A találkozót követően több kérdésünk is adódott, melyet emailben mindig kielégítően meg is válaszolt. A biztosítást egy újabb személyes találkozó alkalmával megkötöttük. Bízunk benne, hogy jól döntöttünk és más biztosítással is tudjuk majd őt keresni. (Translated by Google) For our newborn child, we wanted to save, invest in a little foundation for our future. We have previously negotiated with 2 insurers but for some reason were not very promising or transparent. I found Grantis in response to a Facebook ad, and almost the next day the phone came from them. Ramóna Vincze, a senior consultant, has contacted me who has already assessed our needs over the phone, so she has ready suggestions for a personal meeting. After the meeting we had several questions, which he always answered satisfactorily via email. The insurance was concluded at another personal meeting. We trust that we have made the right decision and will be able to look for him with other insurance.
Edit Tóth-Jaczenkó
Edit Tóth-Jaczenkó
23napja
Vincze Ramóna nagyon segítőkész és rugalmas ügyintéző. Minden kérdésünkre szakszerű és teljes körű választ adott. Véleményem szerint nagyon ügyes, professzionális tanácsadást nyújt, bátran ajánlom mindenkinek :) (Translated by Google) Vincze Ramóna is a very helpful and flexible administrator. All of our questions have been answered professionally and comprehensively. In my opinion, it provides very good, professional advice, I strongly recommend to everyone :)
Ilona Hegedus-Laposa
Ilona Hegedus-Laposa
1 hónapja
Hosszú ideje nem sok sikerrel kerestem megfelelő pénzügyi tanácsadót régi, elavult biztosításaim megújításához. Egy kedves kolléganőm ajánlása alapján kerestem fel Vincze Ramóna kiemelt tanácsadót. Számomra rendkívül pozitív volt pontos megjelenése, felkészültsége, valamint, hogy úgy tudja elmagyarázni a biztosításokra, befektetésre vonatkozó ajánlatokat, hogy azt bárki laikus is meg tudja érteni. A személyre szabott kalkulációt maximális odafigyeléssel kezelve, az adott élethelyzethez igazodva, nagy precizitással készítette el, azóta már több biztosítás megkötéséhez is. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Translated by Google) For a long time, I have not been successful in finding the right financial advisor to renew my old, obsolete insurance. On the recommendation of a dear colleague, I contacted Ramona Vincze, a consultant. For me, the exact appearance, preparedness, and ability to explain insurance and investment offerings in a way that anyone can understand is extremely positive. He has prepared the personalized calculations with the utmost care and with great precision, tailored to the given life situation, and has since made several insurance arrangements. I can only recommend it to everyone.
Adri Szebeni
Adri Szebeni
1 hónapja
Jó szívvel ajánlom Vincze Ramónát és a Grantis-t. Sokáig keresgéltem míg erre a cégre esett választásom és nem bántam meg. Nagyon alapos tájékoztatást kaptam nyomás nélkül, amit rendkívül fontosnak tartok. Érdemes meghallgatni és pénzügyileg tudatosodni, felkészülni a jövőre. (Translated by Google) I heartily recommend Vincze Ramona and Grantis. I've been searching for a long time until I chose this company and didn't regret it. I received very thorough information without pressure, which I consider extremely important. It is worth listening and being financially aware, preparing for the future.
vsartory
vsartory
1 hónapja
Köszönetem Vincze Ramónának mindenért. Teljesen átfogó képet kaptam a felmerült problémáim megoldására. A jövőben is fogom a cég szolgáltatásai használni, és csak ajánlani tudom mindenkinek. (Translated by Google) Thanks to Vincze Ramona for everything. I got a completely comprehensive picture of how to solve my problems. I will continue to use the services of the company and can only recommend it to everyone.
erzsébet Váczi
erzsébet Váczi
1 hónapja
Az interneten találtam a Grantis-ra életbiztosítás témában keresgélve és már a honlapjuk is nagyon tetszett, mert transzparens és érthető. A tanácsadó személyes találkozon kapott tájékoztatás érhető és ügyfél centrikus volt.Mindenkinek csak ajánlani tudom: (Translated by Google) I found Grantis on the Internet while looking for life insurance and I liked their website very much because it is transparent and understandable. The information provided by the counselor in a personal meeting was clear and customer centric.I can only recommend to anyone:
Bettina Endlein
Bettina Endlein
3 hónapja
Vincze Ramóna rendkívül segítőkész és rugalmas, nemcsak a megfelelő megtakarítás megtalálásában segített nekünk, hanem az állami babakötvény ügyintézését, annak legjobb kihasználását is elmondta. Részletesen, és ami még jobb, érthetően elmagyarázta a befektetés részleteit, még mi, akik nem értünk hozzá, mi is megértettük. Remélem a jövőben is hozzá fogunk tartozni, és ilyen lelkiismeretesen, precízen támogat minket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a befektetésünkből. (Translated by Google) Ramóna Ramze is extremely helpful and flexible, not only helping us to find the right savings, but also the administration and the best use of the state doll bond. He explained the details of the investment in detail, and even better, even what we did not understand. I hope that we will continue to be a part of it in the future and support us with such conscientiousness and precision to make the most of our investment.
Mária Tünde Gál
Mária Tünde Gál
4 hónapja
20 évig dolgoztam a biztosítós szakmában a legkülönbözőbb területeken, így a szakma ismeretében írom ezt a pár sort. Vincze Ramóna igazi üzletkötő, olyan akiről minden biztosító álmodik. Magas szintű termékismerettel rendelkezik, pillanatok alatt átlátja az ügyfél helyzetét, és a legjobb fedezetet nyújtó biztosítás ajánlásával, kidolgozásával megnyugtató megoldást talál. Türelmes, többször elmagyarázza, ha valami nem teljesen egyértelmű. Rugalmasan kezeli az újonnan felmerült igényeket. Akkor is az ügyfél érdekeit helyezi előtérbe, ha problémás a biztosítóknál végigvinni egy változtatást. A szerződés létrejötte után is a kezdeti lelkesedéssel tartja velem a kapcsolatot. Köszönöm, hogy találkoztam Veled! (Translated by Google) I have been working in the insurance industry for 20 years in a wide variety of fields, so I write this couple in the knowledge of the profession. Ramóna Ramze is a true salesperson, whom every insurer dreams about. He has a high level of product knowledge, has a snapshot of the customer's situation and offers a reassuring solution with the recommendation and development of the best insurance coverage. Patient explains several times if something is not clear. Manages new needs flexibly. It also puts the interests of the customer at the forefront if it is difficult for insurance companies to make a change. Even after the contract has been concluded, I keep in touch with the initial enthusiasm. Thanks for seeing you!
Magdolna Bihari
Magdolna Bihari
5 hónapja
Nekünk Vincze Ramóna nyújt segítséget. Már legalább 4 biztosítást kötöttünk nála, és még nincs vége!!! Alapból nem bírom az biztosítósokat, alkuszokat, de ő számunkra személyes tanácsadóként szerepel. Nagyon kedves, szolgálatkész, megbízható. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Ramóna Vincze helps us. Already signed at least four insurance for him, and is not over yet !!! Basically, I can't stand the insurers, brokers, but he's a personal advisor for us. Very kind, helpful, trustworthy. I can only recommend it to everyone.
Csizmadia Zsuzsanna
Csizmadia Zsuzsanna
5 hónapja
Kár, hogy nincs 6. csillag:) Vincze Ramóna megérdemelné. Bármikor fordultam hozzá készséggel segített. Ha valamit nem értettem akár százszor is elmagyarázta. Mindig megkereste a számomra legmegfelelőbb megoldást. A szerződések megkötése után sem maradtam magamra, minden problémámmal megkereshettem és mindent meg is oldott. Csak köszönet és elismerés illeti őt! (Translated by Google) It is a pity that there is no 6th star :) Ramóna Vincze deserves it. Any time I turned to him, he helped me. If I didn't understand something, he'd explained hundreds of times. He always looked for the best solution for me. I did not stay with myself after concluding the contracts, I could find all my problems and solved everything. Only thanks and appreciation for her!
Bóna Gyula
Bóna Gyula
1 éve
Korrekt, ügyfélorientált ügyintézés, mely több ponton tér el a "hagyományos" ügyfél-ügynök kapcsolattól: 1. folyamatos, rendszeres visszajelzéssel, tehát nem csak akkor, amikor már baj van. 2. Akkor is teljes az odafigyelés amikor "csak kis biznisz"-ről van szó. Mindenkinek bátran merem ajánlani!
Márti Kárai
Márti Kárai
1 éve
Csak pozitív tapasztalataim vannak, örülök, hogy rájuk találtam. Másnak is fogom ajánlani.
Péter Jusztin
Péter Jusztin
1 éve
Gyors ügyintézés, segítőkész, ügyfélközpontú hozzáállás, személyre szóló és személyes hangvételű tanácsadás.
Kristóf Székely
Kristóf Székely
1 éve
György Zaka
György Zaka
1 éve
Az interneten kutattam megtakarítással kapcsolatos lehetőségek után amikor rábukkantam a Grantis Hungary Zrt oldalára. Amit olvastam az oldalukon az meggyőzött, hogy forduljak Önökhöz, és nem csalódtam. Ahogy az oldalon is írták, korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, emellett egyenesek, becsületesek és segítőkészek is. Nem próbáltak olyasmire rábeszélni amire nincs szükségem. Azóta is bizalommal fordulhatok Önökhöz. Jelenleg két munkatársukkal tartom a kapcsolatot, akik minden problémám megoldásához precíz, szakszerű útbaigazítást adnak. Név szerint említeném Vincze Ramóna Zsuzsannát, akinek ezúton is köszönöm a segítségét. Mindent egybevéve ajánlani tudom a cégüket és az említett kolléganőjüket mindenkinek aki tényleges segítséget szeretne megtakarítással, biztosítással és hasonlókkal dolgokkal kapcsolatban.
Gabor Szaszovszky
Gabor Szaszovszky
2 éve
Gyors, érthető, profi!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Vincze Ramóna telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!