Hámori Anna

Hámori Anna Tanácsadó

Hámori Anna vagyok, két csodás gyermek büszke anyukája. Végzettségemet tekintve HR-közgazdász. Közel egy évtizedes banki tapasztalattal, vállalkozói múlttal és nem utolsósorban szülőként az a véleményem, hogy a pénzügyi tudatosság egyre inkább létszükséglet. A több lábon állás ezen a területen stabilitást és biztonságot teremt az életünkbe. Küldetésemnek tekintem, hogy ezt a szemléletet minél szélesebb körben megmutassam. Tanácsadóként meglátásom szerint az a feladatom, hogy ügyfeleim megkapják a megfelelő minőségű és mennyiségű információt, melyekre szükségük van a felelős döntés meghozatalához. Az első találkozástól kezdve végig, hosszú távon biztonsági hálóként tekinthessenek rám. A Grantisnál megtaláltam azokat a magas értékeket, amelyek számomra is rendkívül fontosak és amit nyugodt szívvel és örömmel képviselek. A függetlenség számomra is ugyanazt az előnyt biztosítja, mint az ügyfeleinknek: szabadságot és a lehetőségek széles tárházát.

Legfőbb célom

Profivá válni a szakmámban

Motivációm

Folyamatosan fejlődni és erre sarkallni a körülöttem lévőket is

Ami fontos nekem

Az ügyfelem úgy menjen haza egy tárgyalásról, hogy pontosan érti és ismeri a lehetőségeit általam

Hobbi

Horgolás, utazás, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Tamas Fodor

2023. April 28.

Gyors ér profi tanácsadás, türelmesen megválaszolnak minden kérdést és nagyon segítőkészek mindenkinek ajánlani tudom őket

Csilla Miseta

2023. April 28.

Az én megtakarításomat Hámori Anna segítette. Mindvégig nagyon segítőkész és rugalmas volt. Az első beszélgetés alkalmával bebizonyította a lenyűgöző szakmai tudását. Kommunikációja egyértelmű a hozzá nem értő számára is, minden felmerülő kérdésre pontos választ kaptam és mindemellett nagyon kedves és lelkiismeretes. Ezúton is köszönöm a rám fordított idejét és energiáját!

Zsuzsanna Bakos

2023. April 23.

Nagyon kedves és segítőkész tanácsadót ismertem meg Anna személyében. Minden kérdésemre igyekezett körültekintően válaszolni.

Alexandra Deli

2023. March 14.

Gábor Hermesz

2023. February 09.

Online ajánlás alapján fordultam a Grantsihoz, mivel a jövőbeni nyugdíjam szeretném kiegészíteni előtakarékossággal. A tanácsadóm, Hámori Anna rendkívül közvetlen, segítőkész volt a beszélgetéseink alatt. Sokat segített, hogy megismerhessem a lehetőségeket és megtalálhassam a számomra legoptimálisabb megoldást. Ezután a szerződéskötési és egyéb teendőkben sem hagyott magamra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Zoltánné Hering

2023. January 30.

Egy hirdetést láttam, azután vettem fel a kapcsolatot Hámori Annával, az üzletkötő hölggyel. Nem mentek zökkenő mentesen a dolgok, de mindenben segítőkész volt. Az összes felmerülő problémára találtunk megoldást. Mindenről pontos információt kaptam szóban és írásban. A hölgy nagyon barátságos és rugalmas.

Csaba Lovasz

2022. June 13.

Hámori Anna Szuper

Tamás Gazdag

2022. May 16.

Hámori Anna pénzügyi tanácsadó segítségével sikerült megfelelő önkéntes nyugdíjpénztári portfóliót találnom. Köszönöm a gyors és pontos tájékoztatást és ügyintézést!

Ibolya Barabas

2022. May 03.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatosan nézelődtünk a férjemmel a neten, így jutottunk el a Grantishoz. Tetszett a bemutatkozásuk és az, ahogyan az ügyfeleik Róluk írnak. Nagyon gyorsan felvették velünk a kapcsolatot, Hámori Anna a tanácsadónk, minden kérdésünkre és kérésünkre azonnal válaszolt, gyorsan elkészítette a biztosítási ajánlatunkat, segítőkész, kedves, és lelkiismeretes volt, a személyes találkozó is megerősített minket abban, hogy jó helyre kerültünk, értik a dolgukat a Grantisnál. A továbbiakban, ha bármilyen biztosítást akarunk kötni, biztosan Őket választjuk.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem