Hámori Anna

Hámori Anna Tanácsadó

Hámori Anna vagyok, két csodás gyermek büszke anyukája. Végzettségemet tekintve HR-közgazdász. Közel egy évtizedes banki tapasztalattal, vállalkozói múlttal és nem utolsósorban szülőként az a véleményem, hogy a pénzügyi tudatosság egyre inkább létszükséglet. A több lábon állás ezen a területen stabilitást és biztonságot teremt az életünkbe. Küldetésemnek tekintem, hogy ezt a szemléletet minél szélesebb körben megmutassam. Tanácsadóként meglátásom szerint az a feladatom, hogy ügyfeleim megkapják a megfelelő minőségű és mennyiségű információt, melyekre szükségük van a felelős döntés meghozatalához. Az első találkozástól kezdve végig, hosszú távon biztonsági hálóként tekinthessenek rám. A Grantisnál megtaláltam azokat a magas értékeket, amelyek számomra is rendkívül fontosak és amit nyugodt szívvel és örömmel képviselek. A függetlenség számomra is ugyanazt az előnyt biztosítja, mint az ügyfeleinknek: szabadságot és a lehetőségek széles tárházát.

Legfőbb célom

Profivá válni a szakmámban

Motivációm

Folyamatosan fejlődni és erre sarkallni a körülöttem lévőket is

Ami fontos nekem

Az ügyfelem úgy menjen haza egy tárgyalásról, hogy pontosan érti és ismeri a lehetőségeit általam

Hobbi

Horgolás, utazás, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Krisztina Dávid

2023. augusztus 22.

Hámori Anna türelmesen, célirányosan, időtalarékosan vezetett végig a folyamaton. Szívből ajánlom őt.

Györgyi E.

2023. augusztus 15.

Nagyon kedves, lelkiismeretes és szakmailag hozzáértő embert ismertem meg Hámori Anna személyében. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Örülök, hogy Ő lett a Tanácsadóm!

Gergő Gyalus

2023. június 30.

Hámori Anna-t tudom ajánlani. Az elvárt hozamnak és a pénzügyi rugalmasságnak megfelelően tesz ajánlatot. Az általa leszűrtekből már könnyebb dönteni hogy nekünk mi szimpatikus vagy melyik egyezik az elképzeléseinkkel.

Iron Vh

2023. június 20.

Teljes mértékben elégedett vagyok. Végre sikerült találni egy olyan pénzügyi tanácsadót, aki tényleg független, és az én érdekeimet nézi. Türelmes, és segítőkész, minden gördülékenyen megy. Mindenkinek szívből ajánlom Hámori Annát és a Grantist is. 😊

Gergő Kasza

2023. június 16.

András Talpai

2023. június 05.

Péter Puskás

2023. május 25.

Tamas Fodor

2023. április 28.

Gyors ér profi tanácsadás, türelmesen megválaszolnak minden kérdést és nagyon segítőkészek mindenkinek ajánlani tudom őket

Csilla Miseta

2023. április 28.

Az én megtakarításomat Hámori Anna segítette. Mindvégig nagyon segítőkész és rugalmas volt. Az első beszélgetés alkalmával bebizonyította a lenyűgöző szakmai tudását. Kommunikációja egyértelmű a hozzá nem értő számára is, minden felmerülő kérdésre pontos választ kaptam és mindemellett nagyon kedves és lelkiismeretes. Ezúton is köszönöm a rám fordított idejét és energiáját!

Zsuzsanna Bakos

2023. április 23.

Nagyon kedves és segítőkész tanácsadót ismertem meg Anna személyében. Minden kérdésemre igyekezett körültekintően válaszolni.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem