Hámori Anna

Hámori Anna Tanácsadó

Hámori Anna vagyok, két csodás gyermek büszke anyukája. Végzettségemet tekintve HR-közgazdász. Közel egy évtizedes banki tapasztalattal, vállalkozói múlttal és nem utolsósorban szülőként az a véleményem, hogy a pénzügyi tudatosság egyre inkább létszükséglet. A több lábon állás ezen a területen stabilitást és biztonságot teremt az életünkbe. Küldetésemnek tekintem, hogy ezt a szemléletet minél szélesebb körben megmutassam. Tanácsadóként meglátásom szerint az a feladatom, hogy ügyfeleim megkapják a megfelelő minőségű és mennyiségű információt, melyekre szükségük van a felelős döntés meghozatalához. Az első találkozástól kezdve végig, hosszú távon biztonsági hálóként tekinthessenek rám. A Grantisnál megtaláltam azokat a magas értékeket, amelyek számomra is rendkívül fontosak és amit nyugodt szívvel és örömmel képviselek. A függetlenség számomra is ugyanazt az előnyt biztosítja, mint az ügyfeleinknek: szabadságot és a lehetőségek széles tárházát.

Legfőbb célom

Profivá válni a szakmámban

Motivációm

Folyamatosan fejlődni és erre sarkallni a körülöttem lévőket is

Ami fontos nekem

Az ügyfelem úgy menjen haza egy tárgyalásról, hogy pontosan érti és ismeri a lehetőségeit általam

Hobbi

Horgolás, utazás, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Csaba Lovasz

2022. June 13.

Hámori Anna Szuper

Tamás Gazdag

2022. May 16.

Hámori Anna pénzügyi tanácsadó segítségével sikerült megfelelő önkéntes nyugdíjpénztári portfóliót találnom. Köszönöm a gyors és pontos tájékoztatást és ügyintézést!

Ibolya Barabas

2022. May 03.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatosan nézelődtünk a férjemmel a neten, így jutottunk el a Grantishoz. Tetszett a bemutatkozásuk és az, ahogyan az ügyfeleik Róluk írnak. Nagyon gyorsan felvették velünk a kapcsolatot, Hámori Anna a tanácsadónk, minden kérdésünkre és kérésünkre azonnal válaszolt, gyorsan elkészítette a biztosítási ajánlatunkat, segítőkész, kedves, és lelkiismeretes volt, a személyes találkozó is megerősített minket abban, hogy jó helyre kerültünk, értik a dolgukat a Grantisnál. A továbbiakban, ha bármilyen biztosítást akarunk kötni, biztosan Őket választjuk. (Translated by Google) My husband and I looked around the net for pension insurance, so we got to Grant. I liked their introduction and the way their customers write about them. We were contacted very quickly, Anna Hámori is our consultant, she answered all our questions and requests immediately, she quickly prepared our insurance offer, she was helpful, kind and conscientious, the personal meeting also confirmed that we were in the right place, they understand At Grantis. From now on, if we want to take out any insurance, we will definitely choose them.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1479 vélemény alapján )

Megnézem