Hámori Anna

Hámori Anna Tanácsadó

Hámori Anna vagyok, két csodás gyermek büszke anyukája. Végzettségemet tekintve HR-közgazdász. Közel egy évtizedes banki tapasztalattal, vállalkozói múlttal és nem utolsósorban szülőként az a véleményem, hogy a pénzügyi tudatosság egyre inkább létszükséglet. A több lábon állás ezen a területen stabilitást és biztonságot teremt az életünkbe. Küldetésemnek tekintem, hogy ezt a szemléletet minél szélesebb körben megmutassam. Tanácsadóként meglátásom szerint az a feladatom, hogy ügyfeleim megkapják a megfelelő minőségű és mennyiségű információt, melyekre szükségük van a felelős döntés meghozatalához. Az első találkozástól kezdve végig, hosszú távon biztonsági hálóként tekinthessenek rám. A Grantisnál megtaláltam azokat a magas értékeket, amelyek számomra is rendkívül fontosak és amit nyugodt szívvel és örömmel képviselek. A függetlenség számomra is ugyanazt az előnyt biztosítja, mint az ügyfeleinknek: szabadságot és a lehetőségek széles tárházát.

Legfőbb célom

Profivá válni a szakmámban

Motivációm

Folyamatosan fejlődni és erre sarkallni a körülöttem lévőket is

Ami fontos nekem

Az ügyfelem úgy menjen haza egy tárgyalásról, hogy pontosan érti és ismeri a lehetőségeit általam

Hobbi

Horgolás, utazás, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Dóra Topp

2024. február 09.

Gabi Czink

2024. február 02.

Hámori Anna már elsőre is kedves, segítőkész és felkészült pénzügyi tanácsadónak tűnt. Később kiderült, hogy az olyan, kissé macerás, sokat kérdező, néha bizonytalankodó ügyfelet, mint én simán tudott tolerálni és minden kérdésemre megnyugtató választ adott. Remélem még hosszú évekig számíthatok rá a pénzügyeimmel kapcsolatban.

Jacek Serzysko

2023. december 01.

Nyugdíjbiztosítás céljából kerestem fel a Grantist. Nagyon rövid időn belül Hámori Anna fel is vette velem a kapcsolatot és el is kezdődtek az egyeztetések. Az igényfelmérés során türelmes és segítőkész volt, mindenről részletesen tájékoztatott, és amikor kellett újra magyarázta a dolgokat. A igényfelmérő beszélgetés után rövidesen hozta is a javaslatokat, kalkulációkat, amiket érthetően jellemzett is. A legnagyobb érték számomra a szakmai tudáson és gyorsaságon felül, hogy nem éreztem úgy, hogy bármit rám akarna tukmálni, teljes mértékben tiszteletbe tartotta a preferenciáimat és a döntéseimet. Bátran ajánlom mindenkinek!

Ágnes Lesták

2023. november 22.

Köszönjük Hámori Anna segítségét a nyugdíj előtakarékossággal kapcsolatosan. Anna felkészültsége, határozottsága, kedvessége segített a megfelelő nyugdíjbiztosítást kiválasztani . Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Judit Szilvási

2023. szeptember 12.

Hámori Anna rendkívül segítőkész, kedves és precíz. Élmény volt vele az találkozás és tájékozódás.

Balla Anikó

2023. szeptember 08.

Biztos vagyok benne , hogy nagyon jól döntöttem , amikor elhatároztam , önökhöz fordulok tanácsért egészségbizosítással kapcsolatban. Személyes tanácsadóm Hámori Anna és szerintem nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Valamilyen szinten kicsit egyedi eset voltam , mert balesetem volt közben és lekorlátozódott a mozgásterem , de proaktívan megoldotta a folyamatot videomegbeszélésekkel. A folyamat elején körültekintően felmérte az igényeimet és minden alkalommal egy közvetlen beszélgetés keretében a továbbiakat. Aztán egy nagyon szuper prezentációt kaptam arról milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre plusz extra kiegészítéseket a jövőre nézve. Mindegyiket alaposan átbeszéltük és előzékenyen megbeszélte velem a következő időpontot melyben elmondhattam a döntésemet. Sikerült egy számomra nagyszerű megoldást találni, amit szuperül ki tudok majd használni. Biztosított afelől , hogy ezentúl is készséggel segít ezügyben és ez így is történik, komolyan megtisztelve érzem magam és nagyon hálás vagyok. 😊

Krisztina Dávid

2023. augusztus 22.

Hámori Anna türelmesen, célirányosan, időtalarékosan vezetett végig a folyamaton. Szívből ajánlom őt.

Györgyi E.

2023. augusztus 15.

Nagyon kedves, lelkiismeretes és szakmailag hozzáértő embert ismertem meg Hámori Anna személyében. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Örülök, hogy Ő lett a Tanácsadóm!

Gergő Gyalus

2023. június 30.

Hámori Anna-t tudom ajánlani. Az elvárt hozamnak és a pénzügyi rugalmasságnak megfelelően tesz ajánlatot. Az általa leszűrtekből már könnyebb dönteni hogy nekünk mi szimpatikus vagy melyik egyezik az elképzeléseinkkel.

Iron Vh

2023. június 20.

Teljes mértékben elégedett vagyok. Végre sikerült találni egy olyan pénzügyi tanácsadót, aki tényleg független, és az én érdekeimet nézi. Türelmes, és segítőkész, minden gördülékenyen megy. Mindenkinek szívből ajánlom Hámori Annát és a Grantist is. 😊

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem