Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1355 vélemény alapján)

 • Hegedus David

  2023. február 23.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péterrel teljes mértékben meg vagyok elégedve segítőkész türelmes illetve minden kérdésre kaptam választ

 • Richárd Győrfy

  2023. február 22.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Pozitív élmény volt a teljes tanácsadási folyamat. Bánfai Zsolt tanácsadó minden kérdésemre pontos és érthető választ adott. Bátran ajánlani tudnám bárkinek, aki befektetésben gondolkozik és a felmerülő kérdéseket tisztázni szeretné egy szakértő segítségével.

 • Imre Meszaros

  2023. február 22.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Nagyon segítőkész és felkészült volt Kozák Péter kollégájuk, aki a nyugdíj-megtakarítási lehetőségekkel keresett fel engem. Ajánlom őt másoknak is.

 • Zoltán Mojzes

  2023. február 21.
  tanácsadó: Szőke Imre

  Szőke Imre

 • Ildikó Botár

  2023. február 21.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Balázs Gyöngyi

 • Zsolt Kovács

  2023. február 19.
  tanácsadó: Jablonszky László

  Az interneten találtunk rá a Grantisra. Jablonszky Lászlótól kaptunk segítséget nyugdíj biztosítás megkötéséhez. Maximálisan az igényeink és lehetőségeink figyelembevételével ajánlott lehetőségeket. Az előnyök és a hátrányok ismertetésével, de semmit nem erőltetett ránk. Köszönjük a segítségét.

 • Attila Dégi

  2023. február 15.
  tanácsadó: Jablonszky László

  Az elvárható szinten működött minden. Felkészült tanácsadó, széles termékpaletta, rugalmas ügyfélkezelés. Köszönjük

 • László Kassai

  2023. február 14.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József

 • Valentina Szemes

  2023. február 14.
  tanácsadó: Reiner András

  Reiner András borzasztó türelmesen állt hozzám és a kérdéseimhez. Csak ajánlani tudom :)

 • Zoltán Papp

  2023. február 13.
  tanácsadó: Izsáki Mihály

  Év végén valamiért elkezdtem foglalkozni az önkéntes nyugdíjpénztár mellé egy másik nyugdíjkiegészítés keresésével. Az internetes keresőt használva az első néhány találat között volt a Grantis. Megjelölve, hogy további információra van szükségem rövid időn belül felkeresett Izsáki Mihály tanácsadó a cégtől. Közvetlen, felkészült, segítőkész embert ismertem meg benne. Rajta keresztül kötöttem szerződést egy nyugdíjbiztosítóval. Az előkészületek során végig válaszokat, visszajelzéseket kaptam a kérdéseimre. Eddig maximálisan elégedett vagyok a tanácsadói munkájával és a hozzáállásával.

 • Réka Miltényi

  2023. február 13.
  tanácsadó: Pálmai Viktor

 • József Koller

  2023. február 12.
  tanácsadó: Majszin Péter

  A megkeresésre gyorsan reagáltak rugalmasan kezelik az ügyfeleket Majszin Péter üzletkötő segített kiigazodni az ajánlatok között az egyedi kéréseket is szó nélkül teljesítette meg vagyok elégedve a segítséggel amit kaptam.

 • Bence Biró

  2023. február 10.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba tanácsadó segítségével sikerült, számomra a legjobb ajánlatot kiválasztani. Minden kérdésemre informatív választ adott.

 • Gábor Hermesz

  2023. február 09.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Online ajánlás alapján fordultam a Grantsihoz, mivel a jövőbeni nyugdíjam szeretném kiegészíteni előtakarékossággal. A tanácsadóm, Hámori Anna rendkívül közvetlen, segítőkész volt a beszélgetéseink alatt. Sokat segített, hogy megismerhessem a lehetőségeket és megtalálhassam a számomra legoptimálisabb megoldást. Ezután a szerződéskötési és egyéb teendőkben sem hagyott magamra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Henriett Révbíró

  2023. február 08.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Nyugdíjmegtakarítás céljából kerestem meg a Grantist. Kovácsik Tamás lett a tanácsadóm, aki nagyon felkészült volt már az első találkozáskor is. Több opció közül válogattam, és nagyon sok kérdést tettem fel menet közben, amikre mindig kielégítő válaszokat kaptam. Nagyon szimpatikus volt továbbá, ahogy Tamás határozottan, kellő lendülettel vezette ezt az ügymenetet, úgy, hogy mindeközben nem éreztem presszionálva magamat. Sikeres üzletkötéssel zártunk, és a jövőben is hozzá fogok fordulni befektetési, pénzügyi ügyekben.

 • Olga Siska

  2023. február 08.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Siker koronázta az együtt működést. Köszönöm Doranak. A segítő kezet. Köszönöm.

 • Ági Urbán

  2023. február 06.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Teljes felkészültséget, szakmai hozzáértést és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam Kozák Péter tanácsadótól. Örömmel bízom a továbbiakban rá a pénzügyeim és ajánlom másoknak. Köszönettel

 • Norbert Nándori

  2023. február 05.
  tanácsadó: Mizsei-Horga Bíborka

  Teljes mértékben elégedett vagyok Mizsei-Horga Bíborka munkájával. Minden kérdéseimre választ kaptam.

 • Kati Kati

  2023. február 03.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Az interneten kerestem nyugdíjbiztosításhoz pénzügyi tanácsadó céget, ahol szakértők segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában. Több cég honlapját néztem meg, az egyik Grantis volt. Azért döntöttem mellettük, mert sok pozitív véleményt olvastam róluk. Miután jelentkeztem, Vincze Ramóna vette fel velem a kapcsolatot. Telefonon elmondtam mit szeretnék, majd egy személyes találkozón megbeszéltük a részleteket, ezután segített megkeresni a részemre legmegfelelőbb megoldást. Minden kérdésemre teljes körűen kaptam választ. Tanácsai segítségével megtaláltuk a számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nyugodt szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek a Grantis és ügyintézői szolgáltatásait.

 • Tamás Gáspár

  2023. február 02.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András kollégához volt szerencsém. Meglévő szolgáltatásalapú egészségbiztosításomat szerettem volna lecserélni, ezért kerestem fel a Grantist. 2 napon belül hívott András, majd 25-30 perc beszélgetés után vagy 10-15 biztosító termékéből/termékcsomagjaiból közül kb fejből pontosan megmondta melyik az 2-3 ami nálam szóba jöhet ami az igényeimnek megfelel. Eszméletlen szerteágazó a tudása, kb bármikor eléred emailben és telefonon is, nem akar rádtukmálni semmi olyan "extrát" amire nem lesz szükséged, viszont pontosan elmondja hogy melyik terméknek/termékcsomagnak mik a hátrányai, hol kell még picit foltozni rajta, hogy 100%-osan megfeleljen az igényeidnek. A folyamatokon lépésről lépésre végigvezetett, bármi kérdésem volt kb azonnal elértem vagy 1-2 órán belül visszahívott! Ár/érték arányban kb a háromszorosára kihoztuk a régi biztosításom, ha a 20%-os adójóváírással nézzük már majdnem négyszeresére is! Eszméletlen! 1000%-ig biztos vagyok benne hogy a meglévő élet- és balesetbiztosításom átstrukturálását/optimalizálását is a Grantisre és Andrásra bízom!!! Csak így tovább, mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantis "brigádját"! Egyszerűen vérprofik!

Még több értékelés