Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1537 vélemény alapján)

 • Andrea Darázs

  2023. december 07.
  tanácsadó: Murai Martin

  Murai Martin Széleskörű tanácsadás, kedves, segítőkész, közvetlen és felkészült szakember. Magán egészségbiztosítási kérdéseket tisztáztunk, hogy a legkedvezőbb áron a számomra legjobb lehetőséget találjam meg. Minden kérdésemre választ kaptam. Szívesen ajánlom őt mindenki figyelmébe. Köszönöm Martin!

 • Erika Oman

  2023. december 07.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Grantis munkatársa, Kozák Péter volt a segítségemre, akivel végtelenül elégedett vagyok. Még a legapróbb kérdésemmel is foglalkozott és extra részletes kifejtett választ adott. Nagyon tetszett, hogy semmiben sem próbált meggyőzni, hanem ésszerű és tényszerű opciókat mutatott pillanatok alatt, elfogultság mentesen. Hagyta, hogy kérdezzek és a részletes válaszok alapján döntsek. Ellenben, ha számomra nem kifizetődő döntés felé haladtam, már az elején jelezte, hogy azzal milyen gondjaim akadhatnak a közeljövőben. Így sikerült számomra a legmegfelelőbb biztosításokat kiválasztani. Profinak tartom a munkájában. Köszönöm a segítséget.

 • Zsolt Gergely Stark

  2023. december 07.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás vezető tanácsadó lelkiismeretesen, a lehető legnagyobb körültekintéssel és rugalmassággal kezelte az ügyünket. A felmerült igényeimre vonatkozóan hamar megkaptam az írásos javaslatokat levélben és a Grantis felületén, melynek kezelhetősége és egyértelmű felépítése nagyon pozitív meglepetés volt. Személyesen és telefonon is mindig rendelkezésemre áll, a megbeszélt időpontokon nem változtat, pontosan érkezik. Munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, bátran ajánlom bárkinek. Köszönöm Tamás, köszönöm Grantis!

 • Patrícia Szemerédi

  2023. december 06.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter a Grantis tanácsadója segített megtalálni a számomra legmegfelelőbb biztosítást. Nagy szakértelemmel de könnyen érthetően mutatta be a különböző egészségbiztosítás fajtákat. Minden kérdésemre részletesen válaszolt, személyreszabott ajánlatot készített és még néhány tippet, jótanácsot is kaptam tőle. Mindezt úgy, hogy nem éreztem azt, hogy valami olyanra akarna rábeszélni amire nincs szükségem. Szívből ajnálom mindenkinek.

 • György Kiss

  2023. december 06.
  tanácsadó: Kövér Albert

 • ÁKos Cserny

  2023. december 06.
  tanácsadó: Juhász Renáta

  Juhász Renáta vette fel velem a kapcsolatot a Grantis cég részéről. Gyors korrekt minden információt megadó pontos munkát végzett. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. C serny Ákos

 • Andris Kereszteny

  2023. december 04.
  tanácsadó: Mányi József Péter

 • Máté Bakó

  2023. december 03.
  tanácsadó: Móricz Miklós

  Nyugdíjbiztosítás céljából kerestem fel a Grantist. Móricz Miklós nagyon segítőkész volt, minden kérdésre rövid időn belül válaszolt, rugalmasan kezelte a találkozókat.

 • Marcell Balázs

  2023. december 03.
  tanácsadó: Móricz Miklós

 • Szabo Béla

  2023. december 02.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

 • Balázs Kaszás

  2023. december 01.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Jacek Serzysko

  2023. december 01.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Nyugdíjbiztosítás céljából kerestem fel a Grantist. Nagyon rövid időn belül Hámori Anna fel is vette velem a kapcsolatot és el is kezdődtek az egyeztetések. Az igényfelmérés során türelmes és segítőkész volt, mindenről részletesen tájékoztatott, és amikor kellett újra magyarázta a dolgokat. A igényfelmérő beszélgetés után rövidesen hozta is a javaslatokat, kalkulációkat, amiket érthetően jellemzett is. A legnagyobb érték számomra a szakmai tudáson és gyorsaságon felül, hogy nem éreztem úgy, hogy bármit rám akarna tukmálni, teljes mértékben tiszteletbe tartotta a preferenciáimat és a döntéseimet. Bátran ajánlom mindenkinek!

 • Juhász Ádám

  2023. december 01.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Korrekt, kedves hely.

 • Róbert Nagy

  2023. november 30.
  tanácsadó: Murai Martin

  Nagyon felkészült, nagy tudású szakemberek. Korrekt, türelmes, segítőkész szolgáltatás. Köszönöm a segítségüket.

 • Zsolt Függ

  2023. november 30.
  tanácsadó: Berczi Tamás

 • Balázs Ungor

  2023. november 29.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Patrik Fadgyas

  2023. november 27.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin segítségét ajánlom mindenkinek😘

 • László Gyura

  2023. november 23.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nagyon segítőkész, minőségi ügyintézésben volt részem, részletes tájékoztatással tarkítva!

 • Rita Szabó

  2023. november 23.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Egészségpénztár nyitása okán kerültem kapcsolatba Kovácsik Tamás vezető tanácsadóval. Tamás korrekt, érthető, világos kommunikációja sokat segített a gyors ügyintézésben. Rugalmassága révén további együttműködési lehetőségeket láttam benne. Ezúton is köszönöm a közreműködését!

 • Ágnes Lesták

  2023. november 22.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Köszönjük Hámori Anna segítségét a nyugdíj előtakarékossággal kapcsolatosan. Anna felkészültsége, határozottsága, kedvessége segített a megfelelő nyugdíjbiztosítást kiválasztani . Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Még több értékelés