Grantis

Ügyfeleink őszinte véleménye

Olvassa el azok véleményét, akik már jártak tanácsadásunkon!

Google
4.97
1050 vélemény alapján.

Gábor Kepec
Gábor Kepec
4napja
Ilona Jakab (Akira001)
Ilona Jakab (Akira001)
4napja
Egy éves kislányunknak kerestünk hosszú távú megtakarítást, amikor rátaláltam a GRANTIS-ra. Jablonszky László segített végül eligazodni a lehetőségek útvesztőjében és az igényeinkre szabva megtalálni a legjobb befektetést. A beszélgetéseink során mindig nagyon felkészült volt, minden felmerülő kérdésükre tudott válaszolni. Nyugodt szívvel ajánlom őt és a céget is mindenkinek!
István Szabolcsi
István Szabolcsi
6napja
Alexandra Balázs
Alexandra Balázs
6napja
Szalai Szabolcs segített nekem az önkéntes nyugdíjpénztár, és a nyugdíjbiztosítás útvesztőjében. Felkészült volt, segítőkész, valamint türelmes, ami nekem nagyon fontos. Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni, hiszen nagyon sok lehet a buktató. De minden kérdésemre (pedig akadt bőven) választ kaptam. Szóval bízom benne, hogy 26 év múlva is ilyen elégedett leszek.
László Lázár
László Lázár
6napja
Pogány Éva
Pogány Éva
7napja
Nyugdíj biztosítás ügyben kerestem meg a Grantist..Szalai Szabolcs foglalkozott ügyemmel és nagy türelemmel segített döntésemben.Köszönöm! Remélem jo döntést hoztam! Szádovszki Istvánné sz Pogány Éva
Klára Németh
Klára Németh
8napja
Nyári Szidóniával konzultáltam önkéntes magánnyugdíjpénztár ügyben. Kedves, szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről, lehetőségről és buktatókról. Nagyon elégedett vagyok a pontos és gyors ügyintézéssel és a szakmai hozzáállásával is.
Gabriella Juhász
Gabriella Juhász
12napja
Kapitány Andrással konzultáltam. Szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről,lehetősègről ès buktatókról. Igy sikeresen kötöttem meg a bíztosításomat.😊🙃😇 Csak ajánlani tudom Andràst!😇🙃😃
Ildikó Makranczi
Ildikó Makranczi
13napja
Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Mizsei-Horga Bíborka tanácsadóval beszélgettem. Szakértelme, precizitása, kedvessége révén sikerült kiválasztanunk a számomra legjobb ajánlatot. Csak ajánlani tudom másoknak is, mert körültekintően, kellő odafigyeléssel segített eligazodni a lehetőségek között.
Viktória Juhász
Viktória Juhász
13napja
A cég kapcsán Stáglné Fodor Judit tanácsadóval dolgoztam együtt, akitől nagyon profi ,személyre szóló tanácsadást kaptam, érthető nyelven , az igényeimre szabva. Nagyon tetszett Judit gyorsasága, maximalizmusa és nem utolsó sorban kedvessége. Teljeskörű és áttekinthető piackutatást végzett számomra, hogy könnyen meg tudjam hozni a döntésemet. Nagyon elégedett voltam a munkájával és a profizmusával.

Rólunk

A GRANTIS pénzügyi tanácsadó céget két, a tanácsadói szakmából kiábrándult fiatal alapította 2014-ben. Magyarországon először olyan szolgáltatást indítottak, ami valóban a magyar családok és az itthoni vállalkozások érdekeit tekinti elsődlegesnek, ahol a jutalék helyett fontosabb, hogy az ügyfél az ár-érték arányban legjobb ajánlatot kapja pénzintézettől függetlenül. A cégre az Eurorisk Kft. is felfigyelt: a független biztosítási piac ’93 óta megkerülhetetlen szereplője befektetőként szállt be a vállalkozásba.

Tanácsadók
Sztorink
Médiamegjelenések