Grantis

Ügyfeleink őszinte véleménye

Olvassa el azok véleményét, akik már jártak tanácsadásunkon!

Google
4.97
759 vélemény alapján.

Viktória Szőlősi
Viktória Szőlősi
1 hónapja
Pálmai Viktor valóban az én igényeimnek megfelelően adott tanácsot.
Mónika Vámos
Mónika Vámos
1 hónapja
Annus Csaba felkészült, tapasztalt, munkájára, feladatára igényes, szakmailag és emberileg is kiváló tanácsadó. Sokat segített a megfelelő pénzügyi döntés meghozatalában, a számomra ideális megtakarítás kiválasztásában. Egyéb pénzügyekkel kapcsolatos ügyintézésben is számíthattam a segítségére, melyet ezúton is köszönök. Jó szívvel ajánlom.
Péter Dobos
Péter Dobos
1 hónapja
Nyári Szidónia volt a tanácsadóm a biztosítási ügyintézésemnél, és bátran mondhatom, hogy gyors, precíz, pontos és segítőkész szakembert ismertem meg a személyében. Bátran ajánlom mindenkinek!
Milan Fehér
Milan Fehér
1 hónapja
Gergely Benő
Gergely Benő
1 hónapja
Mizsei Zoltán igen magas színvonalon, professzionálisan végzi a munkáját. Több éves üzleti kapcsolatban vagyunk, szívesen fordulok hozzá tanácsért, vagy kötök üzletet rajta keresztül pl. biztosítóval. Más tanácsadó munkáját a cégtől nem ismerem.
Aniko Gede
Aniko Gede
1 hónapja
Dániel Szebényi
Dániel Szebényi
1 hónapja
Egy barátom ajánlása révén jutottam el Jablonszky Lászlóhoz. Nagyon elégedett vagyok. Gyakorlatilag egy óra alatt rendet tett a fejemben, és nagyon sokrétű megoldásokat kínált fel mind nyugdíj, mind egyéb megtakarítási formákra számomra is érthető módon. A környezet/iroda nyugodt és jól berendezett, a légkör abszolút baráti, Laci részéről a 100%os figyelem garantált. A kávé nagyon finom 🙂 Csak ajánlani tudom.
Nikoletta Sándor
Nikoletta Sándor
1 hónapja
Tanácsadómat, Vincze Ramónát lakásbiztosítás céljából kerestem meg. Ramóna naprakész információkkal látott el, és a lehető legjobb/legoptimálisabb csomagokat ajánlotta. Nagyon segítőkész, türelmes. Bármilyen kérdéssel, problémával fordultam hozzá, mindig tudott válaszolni és segíteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tamas Szekely
Tamas Szekely
1 hónapja
Balogh Zoltán Gyors és szekszerű tanácsadás, ügyintézés! Könnyű kommunikáció, Készséges hozzáállás Minimális mellébeszélés (főleg a lényegre koncentrál), nem tolakodó.
Robert Koteles
Robert Koteles
1 hónapja
Bátran mondhatom ,hogy a Grantis kiemelt tanácsadója Mizsei-Horga Bíborka készen áll bármikor bármiféle szakmai kérdésre,pozitívan tárgyal igazi profi a szakmájában.Rövid idő alatt készítette el a nyugdíjbiztosítási csomagom.Köszönöm ezúton is,bátran ajánlom bárkinek!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon független szakértőnk telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!

Rólunk

A GRANTIS pénzügyi tanácsadó céget két, a tanácsadói szakmából kiábrándult fiatal alapította 2014-ben. Magyarországon először olyan szolgáltatást indítottak, ami valóban a magyar családok és az itthoni vállalkozások érdekeit tekinti elsődlegesnek, ahol a jutalék helyett fontosabb, hogy az ügyfél az ár-érték arányban legjobb ajánlatot kapja pénzintézettől függetlenül. A cégre az Eurorisk Kft. is felfigyelt: a független biztosítási piac ’93 óta megkerülhetetlen szereplője befektetőként szállt be a vállalkozásba.

Tanácsadók
Sztorink
Médiamegjelenések