Grantis

Ügyfeleink őszinte véleménye

Olvassa el azok véleményét, akik már jártak tanácsadásunkon!

Google
4.97
1147 vélemény alapján.

Rudolf Lomniczi
Rudolf Lomniczi
1 hónapja
Mariann Feer
Mariann Feer
1 hónapja
Nagyon korrekt ügyintézést, hasznos tanácsokat kaptam. Kovácsik Tamás nagy türelemmel és szakértelemmel segített a döntésben. Végig azt éreztem, hogy a számomra legmegfelelőbb megoldást keresi, minden paramátert figyelembe véve. Minden kérdésemre gyors és alapos választ kaptam. Csak ajánlani tudom, őt és a céget is. 🙂
Mónika Sebestyénné Fetzer
Mónika Sebestyénné Fetzer
1 hónapja
Nyugdíj-előtakarékossággal kapcsolatban szerettem volna tájékozódni a különböző biztosítók ajánlatai között. Egy hírdetésben láttam meg, hogy a Grantis megteszi helyettem, hogy összehasonlításokat végez, és különböző alternatívákat ajánl, ha a meglévő szerződésemnél jobbat talál. Nem bíztam benne, hogy megtalálom a jelenleginél jobb megtakarítási formát, mígnem felhívott egy nagyon kellemes, barátságos pénzügyi tanácsadó, Ferenczi Roland, aki türelmesen kivárta, míg időt tudok szakítani a ajánlata meghallgatására. Egyéni igényeimet teljes körűen figyelembe véve beszélt arról, hogy mit lehetne tennem, a jobb befektetés érdekében. Teljesen meggyőzött a hozzáértése, szakértelme. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy mennyire precíz képet adott a termékek előnyeiről és esetleges hátrányairól is. Úgy éreztem, hogy nem rábeszélni akar, hanem tényleg a legjobb megoldást segít kiválasztani😊 Csak ajánlani tudom Rolandot!
Csongor Mate
Csongor Mate
1 hónapja
Katalin Szabó
Katalin Szabó
1 hónapja
Bence Hengerics
Bence Hengerics
1 hónapja
Kapitány András
Árvai István
Árvai István
1 hónapja
Összetett biztosításra és megtakarításra volt szükségem. Sok böngészés után döntöttem a Grantis mellett. Nagyon örülök hogy ezt a céget és Balogh Zoltán tanácsadót választottam, mert átbeszélve az élethelyzeteket részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről. Segítségével gyorsan ki tudtam választani a számomra megfelelőket és azonnal intézte a szerződéseket. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Balázs Magyar
Balázs Magyar
1 hónapja
Nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatban érdeklődtem, ezért kerestem fel a céget. Kovácsik Tamástól az összes felmerülő kérdésemre részletes, alapos tájékoztatást kaptam, nagyon segítőkész és szimpatikus, csak ajánlani tudom!
Attila Szimuly
Attila Szimuly
1 hónapja
Nyugdíj témában kerültem kapcsolatba Kovácsik Tamással, csak ajánlani tudom, gyors, szakszerű és pontos munkája révén.
Plank Ildi
Plank Ildi
1 hónapja
Nekem a korom miatt, és a rokkantnyugdíjas státuszom miatt, nem volt egyszerű a megfelelő verziót megtalálni, de sikerült!

Rólunk

A GRANTIS pénzügyi tanácsadó céget két, a tanácsadói szakmából kiábrándult fiatal alapította 2014-ben. Magyarországon először olyan szolgáltatást indítottak, ami valóban a magyar családok és az itthoni vállalkozások érdekeit tekinti elsődlegesnek, ahol a jutalék helyett fontosabb, hogy az ügyfél az ár-érték arányban legjobb ajánlatot kapja pénzintézettől függetlenül. A cégre az Eurorisk Kft. is felfigyelt: a független biztosítási piac ’93 óta megkerülhetetlen szereplője befektetőként szállt be a vállalkozásba.

Tanácsadók
Sztorink
Médiamegjelenések