Grantis

Ügyfeleink őszinte véleménye

Olvassa el azok véleményét, akik már jártak tanácsadásunkon!

Google
2.77
1507 vélemény alapján.

Enikő Sebestyén
Enikő Sebestyén
2napja
Egészségbiztosítás kapcsán kerestem meg a céget, ahol a személyes üzletkötőm Szalai Szabolcs lett. Nagyon kedves, minden kérdésemre válaszolni tudó és segítőkész tanácsadó. Minden zökkenőmentesen és gyorsan ment, csak ajánlani tudom.
Hajnalka Fábián
Hajnalka Fábián
2napja
Pálmai Viktor nagyon széleskörű tájékoztatást nyújtott a nyugdíjbiztosítások terén. Segítségével sikerült a számomra legmegfelelőbb biztosítást választanom. Munkája precíz, bármikor, bármit kérdezhettem, mindig érthető, korrekt választ kaptam Tőle. Bátram ajánlom mindenkinek!
Gábor Bazsó
Gábor Bazsó
2napja
Örülök, hogy megtaláltam a céget és rajtuk keresztül tudtam megkötni a biztosításom. Már az első beszélgetésnél jeleztem, hogy egy nagyon pici összegű biztosításról lenne szó de ennél a cégnél mégis úgy kezeltek mintha milliókat szeretnék befektetni. Rengeteg időt energiát spóroltak nekem és itt éreztem először,hogy tényleg Én vagyok a fontos és azt tartják szem előtt, Nekem mi a legjobb. Végre megtaláltam azt a pénzügyi tanácsadót és cégét ahol "konyhanyelven" is elmondják mi mit jelent. Teljeskörű piackutatást végeztek számomra, hogy könnyen meg tudjam hozni a döntésemet. Külön köszönet Nyári Szidóniának a munkájáért Őt 6-ra értékelném ha lehetne. Biztos vagyok benne,hogy a cég alapfelfogása ez a hihetetlen ügyfél centrikusság. Rengeteg hasonló céggel beszéltem már de itt éreztem azt a felfogást: " Nem Ők tesznek szívességet,hogy segítenek, hanem az ügyfél,hogy erre lehetőséget ad" . Csak ajánlani tudom a céget és persze Szidóniát bárminemű pénzügyi tanácsra lenne szükség. Gyorsak,precízek és véleményem szerint a "piacon" kiemelkedőek.
Gabriella Szabó
Gabriella Szabó
3napja
Az interneten jött velem szemben a cég hirdetése. Mivel aktuális volt részemről a nyugdíjmegtakarítás kérdése, kitöltöttem az adatlapot. Trefán Attila vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon kedves, profi, hozzáértő szakember. Köszönöm a segítségét, a pénzügyi tanácsaira a továbbiakban, nemcsak nyugdíj kérdésben számítok! További sok sikert kívánok neki!
Tamás Kovacsics
Tamás Kovacsics
3napja
Sipos Viktória végig nagyon profin ,segítőkészen segített a biztosítás megkötésében. A GRANTIS Hungary Zrt mindenkinek csak ajánlani tudom a gyors, és profi ügyíntézést.
Csaba Koczka
Csaba Koczka
3napja
Rafael Gyulának 5-ből 5. Gyors, precíz, mindent megtudunk beszélni. A féltett kérdésekre pontosan válaszolt. Nem köntör falazott. Teljesen elégedett vagyok.
Luca Sára Füzi
Luca Sára Füzi
4napja
Egy előadás sorozatuk végignézése után vettem fel velük a kapcsolatot. Már az előadások során sok új értékes dolgot tanultam a személyes pénzügyek kezeléséről, és így konkrét kérdésekkel tudtam felkeresni őket. Tamás Áron segített megtaláni azt a nyugdíjboztosítást ami a leginkább megfelel nekem, kérdéseimre mindig részletesen válaszolt. Eddig teljesen meg vagyok elégedve velük.
Csurák Tibor
Csurák Tibor
5napja
(Translated by Google) Ádám Fabó (Original) Fabó Ádám
Éva Demjén
Éva Demjén
6napja
Szalai Szabolcs végre az a tanácsadó volt, akinek a pénzügyi tanácsában meg tudtam bízni. Precíz, pontos és profi. Jó szívvel fogom az ismerőseimnek is ajánlani. Köszönöm Szabolcs!
Viktor Ligetfalvi
Viktor Ligetfalvi
6napja
Hirdetés útján találtam a cégre, Jablonszky László vette fel velem a kapcsolatot a Grantis-tól, és minden kérdésemre türelmesen, nagy segítőkészséggel válaszolt, többször újraszámoltunk mindent, majd sikerült megtalálni azokat a termékeket, amikre szükségünk van. Csak ajánlani tudom!

Rólunk

A GRANTIS pénzügyi tanácsadó céget két, a tanácsadói szakmából kiábrándult fiatal alapította 2014-ben. Magyarországon először olyan szolgáltatást indítottak, ami valóban a magyar családok és az itthoni vállalkozások érdekeit tekinti elsődlegesnek, ahol a jutalék helyett fontosabb, hogy az ügyfél az ár-érték arányban legjobb ajánlatot kapja pénzintézettől függetlenül. A cégre az Eurorisk Kft. is felfigyelt: a független biztosítási piac ’93 óta megkerülhetetlen szereplője befektetőként szállt be a vállalkozásba.

Tanácsadók
Sztorink
Médiamegjelenések