Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(1382 vélemény alapján)

 • Istvan Papp

  2022. június 06.
  tanácsadó:

  Interneten találtam meg a Grantis-t, megkeresésemre Balogh Zoltán hívott fel. Nagyon gyors, precíz, profi ügyintézés volt. Szívből ajánlom mindenkinek!

 • András Zimber

  2022. június 06.
  tanácsadó:

  Nyugdíjbiztosítás után kerestem az interneten és személyes kapcsolat alapján. A Grantist tájékoztatóját olvasva szimpatikusnak találtam a szolgáltatásukat, így kerültem kapcsolatba Sipos Csaba vezető tanácsadóval. Szimpatikus volt és ami később kiderült türelmes is.Tanácsadóként számomra tökéletes , mert nem akarta semmit rám erőltetni, hagyott időt dönteni. Eddig bármelyen kérdésem volt, nagyon hamar választ kaptam rá. Úgy gondolom a jövő időben is lesz, bármikor fordulhatok hozzá.

 • Tamás Bánsági

  2022. június 04.
  tanácsadó:

  Kedves Hozzáértő csapat.

 • György Gesztelyi Nagy

  2022. június 03.
  tanácsadó:

  Ismerősünk ajánlotta Jablonszky László urat, aki egy alapos beszélgetés után elküldte az egészségbiztosítási ajánlatokat, melyek küzül választottunk . Ezután egy kiegészítő csomag javaslatot elfogadva kötöttük meg a biztosítást. A tájékoztatása egyértelmű és érthető volt, a szerződéskötést adategyeztetés előzte meg, így a személyes dokumentálás már gyorsan történt meg. Elégedett vagyok, szívesen adom az ajánlásomat!

 • Éva Németh

  2022. június 03.
  tanácsadó:

  Trefán Attila szakmailag felkészült, segítőkész tanácsadó. Nyugdíj megtakarítással kapcsolatban kerestem fel a Grantis oldalát, még aznap felkeresett Attila és az első online tanácsadás alkalmával meggyőzött a határozottságával, a szakmai tudásával és segített a döntésünk meghozatalában. Ami még nagyon szimpatikus Benne, hogy nem akart egyéb más pénzügyi, biztosítási szolgáltatást kínálni, csak a mi igényeinket figyelembe véve intézkedett. 100 %-ig elégedettek vagyunk munkájával, szívesen ajánlom bárkinek. Köszönjük szépen!

 • Marta Siposne Dr Toth

  2022. június 03.
  tanácsadó:

  Az interneten találtam, meg a céget, babakötvényt szerettem volna inditani, / meg is lett már/ , és irtam kapcsolatfelvétel kérő levelet. Azóta az időközben kapott informáciokra alapozva még sikerült 2 megtakaritási szerződést is kötnöm a a tanácsadó közvetitésével. Nagyon pozitiv a tanácsadóról a véleményem, és igy rajta keresztül a cégről is.

 • Tamás Bartók

  2022. június 03.
  tanácsadó:

  Nyugdíj előtakarékossági szándékkal kerestem a Grantis Hungary Zrt-t. Annus István üzletkötő vette fel velem a kapcsolatot. Minden kérdésemre részletes, alapos tájékoztatást adott. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Keressék bizalommal!

 • Attila Lakatos

  2022. június 03.
  tanácsadó:

 • András Tóth

  2022. június 02.
  tanácsadó:

 • Péter Novák

  2022. június 02.
  tanácsadó:

  Minden világos volt, érthető és mindenki segítőkész.

 • Ferenc Borsi

  2022. június 01.
  tanácsadó:

  Rugalmas egyeztetést követően, a megfelelő biztosítások kiválasztásában és megkötésében Mizsei-Horga Bíborka volt a segítségemre hozzáértő, célratörő tanácsokkal és gyors ügyintézéssel.

 • Dániel Csibi

  2022. május 31.
  tanácsadó:

  Juhász Renáta nagyon kedvesen és segítőkészen állt hozzám és páromhoz. Már az első online konzultáción is jól megértettük egymást. Tapasztalatának köszönhetően nagy rálátása van a különböző biztosító cégekre, ezáltal, úgy gondolom, hogy nagyban elősegítette a megfelelő biztosító kiválasztását! (Translated by Google) Renáta Juhász was very kind and helpful to me and my partner. We already understood each other well in the first online consultation. Thanks to his experience, he has a great insight into the different insurance companies, thus, I think he helped you a lot in choosing the right insurer!

 • Anna Joó

  2022. május 31.
  tanácsadó:

  Balogh Zoltán rendkívül felkészült, érthetően előadó, empatikus tanácsadó, nagyon hálás vagyok, h megismerhettem Őt. Nélüle elvesztem volna a különböző biztosításformák erdejében. Az ő segítségével nyugodtabban tekintek a saját, és családtagjaim jővőjére. Köszönöm!

 • Marcell Csőgör

  2022. május 27.
  tanácsadó:

 • Szabolcs Pádár

  2022. május 26.
  tanácsadó:

  Véletlenül találtam rá a Grantis Hungary Zrt.-re. Eddig Önkéntes Nyugdíjpénztárba fizetett összeg egy részét szerettem volna befektetni Nyugdíjbizosításba. Jelentkezésemet követően Fehér Józseffel hozott össze a sors, akiben egy hozzáértő, felkészült szakembert ismerhettem meg. Minden "kukacoskodó" kérdésemre türelmesen, számomra érthetően válaszolt. Segítőkész, minden mondatában érezhető, hogy az ügyfélért van. Bátram ajánlom, amennyiben pénzügyi kérdésekben szeretne tanácsot kérni. (Translated by Google) I accidentally found Grantis Hungary Zrt. So far, I have wanted to invest part of the amount paid into the Voluntary Pension Fund in Pension Insurance. After my application, fate brought me together with József Fehér, in whom I got to know a competent, prepared professional. He answered all my "prank" questions patiently, understandably to me. Helpful, in every sentence you can feel that you are for the customer. I recommend it if you would like advice on financial matters.

 • Fairi1

  2022. május 25.
  tanácsadó:

  Sajnos én enyhén csalódtam az egészben. Töttössy-Danka György István segített a nyugdíjbiztosítás kötésében. Maga a tanácsadás rész profi volt, látszott az évek tapasztalata. Nem éreztem, hogy valami rossz szerződésbe akarna engem belerángatni. Eddig minden oké, most jöhet a lényeg a szerződés aláírása, ami elvileg max 1 óra lenne. Modern online megoldás kértem (hiba volt), első körben olyat továbbított amit nem tudtam aláírni, utána meg egy rosszul kitöltöttet kaptam tőle. 1 hét után végre aláírhattam a jó szerződést. Ahelyett hogy ellenőrizte volna, hogy jót küld-e a biztosító, simán továbbította és engem szívatott. Nem ajánlom.

 • Tamás Ács

  2022. május 25.
  tanácsadó:

  Grantist azért kerestem meg mert szerettem volna a nyugdíjas éveimet biztosabbá tenni. Kinter Dóra nagyon sokat segített, hogy egy jó biztosítóval kössek szerződést. Köszönöm ezúttal is kedves Dóra. (Translated by Google) I contacted Grantis because I wanted to make my retirement years safer. Dóra Kinter helped me a lot to sign a contract with a good insurer. Thank you again, dear Dora.

 • Andrea Jakab

  2022. május 25.
  tanácsadó:

  Érthető módon, türelmes és kedves stílusban kaptam segítséget egy fontos pénzügyi döntésemhez. Köszönöm Fehér József!

 • Ákos Szabó

  2022. május 25.
  tanácsadó:

  Pozsár László - tanácsadóval vagyok kapcsolatban. Maximálisan segítőkész, rugalmas, szakmailag felkészült.

 • Zoltan Piff

  2022. május 23.
  tanácsadó:

  Sipos Csaba Köszönjük a lehetőséget, illetve a segítséget! Profi és színvonalas szolgáltatást és tájékoztatást kaptunk! :) (Translated by Google) Csaba Sipos Thanks for the opportunity and help! We received professional and quality service and information! :)

Még több értékelés