Fehér József

Fehér József Tanácsadó

Fehér József vagyok, pénzügyi szakértő 2009 óta. A mérnöki diplomámnak köszönhetően rendkívül gyorsan átlátok pénzügyi helyzeteket és pénzügyi termékeket közti különbségeket. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi, független kiszolgálás az első, és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik, és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Hálás vagyok annak a közel 700 ügyfelemnek, akiknek kezelem a pénzügyeit.

Legfőbb célom

2000 ügyfelem életpályájának végigkövetése

Mióta vagyok a pályán

2009

Amire büszke vagyok

közel 700 aktív ügyfelemre

Hobbi

országúti bringázás, röplabda, síelés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Jozsef Hortobagyi

2024. június 17.

Csak ajánlani tudom őket!

Bernadett Tünde Szarvas

2024. április 04.

Dénes Bagi

2024. március 08.

Kinga Emese Vári

2024. március 06.

Kaldenekker Krisztina

2024. február 13.

Katalin Lázárné Prucsi

2024. február 12.

Fehér József pénzügyi tanácsadó segítségét kértem, mert nyugdíj-biztosítást szerettem volna kötni. József közvetlen stílusa és a barátságos légkör, amit teremtett az online találkozókon nagyon megnyerő volt számomra. Teljes körű felvilágosítást adott minden a témában fontos tudnivalókról. Személyre szóló ajánlatot, majd szerződéses csomagot állított össze nekem és mindvégig maximálisan partnernek kezelt. Örülök, hogy megismertem Józsefet és jó szívvel ajánlom őt.

Zoltán Szente

2023. december 21.

Linda Hozman

2023. november 02.

Fehér Józsefet választottuk tanácsadónknak. Türelmes, segítőkész, szakmailag felkészült szakértő. Elégedettek vagyunk a közös munkával és örülünk hogy Őt választottuk.

Tamás Magyar

2023. november 02.

A Grantis részéről Fehér József tanácsadó segített a legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztásában. Szaktudása és segítőkészsége kiemelkedő volt. Csak ajánlani tudom. Legközelebb is hozzá fordulunk, ha ilyen jellegű tanácsra/szolgáltatásra lesz szükségünk.

Dominika Mindszenty

2023. október 31.

Fehér József nagyon sok jó tanáccsal látott el. Örülök, hogy ő a tanácsadóm.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem