Fehér József

Fehér József

Tanácsadó
Fehér József vagyok, pénzügyi szakértő 2009 óta. A mérnöki diplomámnak köszönhetően rendkívül gyorsan átlátok pénzügyi helyzeteket és pénzügyi termékeket közti különbségeket. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi, független kiszolgálás az első, és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik, és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Hálás vagyok annak a közel 700 ügyfelemnek, akiknek kezelem a pénzügyeit.
Mióta vagyok a pályán 2009
Legfőbb célom 2000 ügyfelem életpályájának végigkövetése
Hobbi országúti bringázás, röplabda, síelés
Amire büszke vagyok közel 700 aktív ügyfelemre

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Gergő Szakály
Gergő Szakály
2 hónapja
(Translated by Google) I took out several insurance policies with Fehér Jószef. I didn't feel it at all. We always looked at a number of options. Of course, he shared his opinion on what he knit, what he thinks is good, but I expect it to be good, since he is an expert in a particular field. Everything was fast and professional. (Original) Fehér Jószefnél kötöttem több biztosítást is. Egyáltalán nem éreztem, hogy tukmálás lenne. Mindig számos opciót néztünk. Természetesen elmondta a véleményét, hogy ő mit kötött, mit gondol jónak, de jó magam ezt el is várom, hiszen ő a szakember adott területen. Minden gyors és profi volt.
Zsuzsi Szakácsi
Zsuzsi Szakácsi
3 hónapja
(Translated by Google) I received very professional, personal advice, in an understandable language, simply tailored to me. I really liked the portfolio and the speed, flexibility, and choice between each product. (Original) Nagyon profi ,személyreszóló tanácsadást kaptam,érthető nyelven , egyszerűen rám szabva.Nagyon tetszett a portfólió és a gyorsaság, rugalmasság, valamint a választási lehetőség egyes termékek között.
Judit Szegedi
Judit Szegedi
4 hónapja
(Translated by Google) We contacted my husband and counselor József Fehér to save for retirement. We are both very pleased, we have been fully informed about this and we are confident that we have made the best possible decision. We will also choose him for our possible future insurances. (Original) Fehér József tanácsadóval nyugdíj előtakarékosság céljából vettük fel a kapcsolatot férjemmel. Mindketten nagyon meg vagyunk elégedve , teljeskörű tájékoztatást kaptunk ezzel kapcsolatban és bízunk benne, hogy a lehető legjobb döntést hoztuk meg.A jövőbeni esetleges biztosításaink kapcsán is őt fogjuk választani .
Gábor Kovács
Gábor Kovács
4 hónapja
Ludwig Minik
Ludwig Minik
4 hónapja