Fehér József

Fehér József Tanácsadó

Fehér József vagyok, pénzügyi szakértő 2009 óta. A mérnöki diplomámnak köszönhetően rendkívül gyorsan átlátok pénzügyi helyzeteket és pénzügyi termékeket közti különbségeket. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi, független kiszolgálás az első, és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik, és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Hálás vagyok annak a közel 700 ügyfelemnek, akiknek kezelem a pénzügyeit.

Legfőbb célom

2000 ügyfelem életpályájának végigkövetése

Mióta vagyok a pályán

2009

Amire büszke vagyok

közel 700 aktív ügyfelemre

Hobbi

országúti bringázás, röplabda, síelés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Karoly Kovacs

2022. November 03.

Összességében professzionális tanácsadásban volt részem.

János Holló

2022. September 27.

Egy facebook linket elolvasva jeleztem érdeklődésem a Grantisnál nyugdíj megtakarítás témában, így keresett meg Fehér József vezető pénzügyi szakértő. Teljesen érthető és alapos tájékoztatást kaptam Tőle a nyugdíj megtakarítás lehetséges formáiról. Úgy gondolom, hogy megfelelő kezekben vannak a pénzügyi megtakarítások a Grantis-, illetve az általa adott tanácsok alapján. Ajánlani tudom Fehér Józsefet mindenkinek.

István Szabados

2022. August 12.

Éva Beer

2022. August 11.

Róbert Mirkovszki

2022. July 26.

Fehér József pénzügyi tanácsadó: kiváló szakértelem, precíz, hatékony! Csak ajánlani tudom!

Szilvia Sárközy

2022. June 09.

Szabolcs Pádár

2022. May 26.

Véletlenül találtam rá a Grantis Hungary Zrt.-re. Eddig Önkéntes Nyugdíjpénztárba fizetett összeg egy részét szerettem volna befektetni Nyugdíjbizosításba. Jelentkezésemet követően Fehér Józseffel hozott össze a sors, akiben egy hozzáértő, felkészült szakembert ismerhettem meg. Minden "kukacoskodó" kérdésemre türelmesen, számomra érthetően válaszolt. Segítőkész, minden mondatában érezhető, hogy az ügyfélért van. Bátram ajánlom, amennyiben pénzügyi kérdésekben szeretne tanácsot kérni.

Andrea Jakab

2022. May 25.

Érthető módon, türelmes és kedves stílusban kaptam segítséget egy fontos pénzügyi döntésemhez. Köszönöm Fehér József!

József Magyar

2022. May 03.

Fehér József - maximálisan elégedett voltam. József olyan biztonságos teret adott, melyben nemcsak az üzleti kérdéseket tudtuk megbeszélni, és számomra megfelelő egészség biztosítást kötöttünk, hanem ebben a térben két ember tudott valójában kapcsolódni egymáshoz. Köszönöm.

Krisztina Marosiné Szedő

2022. March 25.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem