Fehér József

Fehér József Tanácsadó

Fehér József vagyok, pénzügyi szakértő 2009 óta. A mérnöki diplomámnak köszönhetően rendkívül gyorsan átlátok pénzügyi helyzeteket és pénzügyi termékeket közti különbségeket. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi, független kiszolgálás az első, és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik, és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Hálás vagyok annak a közel 700 ügyfelemnek, akiknek kezelem a pénzügyeit.

Legfőbb célom

2000 ügyfelem életpályájának végigkövetése

Mióta vagyok a pályán

2009

Amire büszke vagyok

közel 700 aktív ügyfelemre

Hobbi

országúti bringázás, röplabda, síelés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Linda Hozman

2023. november 02.

Fehér Józsefet választottuk tanácsadónknak. Türelmes, segítőkész, szakmailag felkészült szakértő. Elégedettek vagyunk a közös munkával és örülünk hogy Őt választottuk.

Tamás Magyar

2023. november 02.

A Grantis részéről Fehér József tanácsadó segített a legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztásában. Szaktudása és segítőkészsége kiemelkedő volt. Csak ajánlani tudom. Legközelebb is hozzá fordulunk, ha ilyen jellegű tanácsra/szolgáltatásra lesz szükségünk.

Dominika Mindszenty

2023. október 31.

Fehér József nagyon sok jó tanáccsal látott el. Örülök, hogy ő a tanácsadóm.

N Slinger

2023. szeptember 21.

Nagyon tájékozott, minden kérdésre megfelelő és értékelhető választ kaptam. Kötöttünk is szerződést és fogunk is még kötni.

István Balogh

2023. szeptember 08.

Közvetlen segítőkész, az elképzeléseinket abszolút szem előtt tartotta megbeszélésünk során és ez alapján küldött ajánlatot. Abszolút ajánlom Fehér Józsefet mindenkinek.

Ujszászi Zsuzsanna

2023. augusztus 07.

Réka Ráskai-Kiss

2023. július 12.

Csak pozitívan tudok nyilatkozni a tanácsadói alkalmakról. Nekem Fehér József segített kiválasztani a legideálisabb nyugdíjbiztosítási lehetőséget és minden fontos részletről tájékoztatott. Mindenképpen ajánlom!

Adrienn Rácz

2023. június 15.

Anita Fodor

2023. június 09.

Erzsébet Benke

2023. április 04.

A mi pénzügyi tanácsadónk Fehér József, aki széles körben tájékoztatott és érthetően el kalauzolt minket, a számunkra legkedvezőbb befektetések irányába. Csak ajánlani tudom!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1537 vélemény alapján )

Megnézem