Az ügyfelek jelentkeznek be hozzánk

„Az orvosomtól sem kapok hideghívást” – nyilatkozták alapítóink a Forbes-nak, és a mai napig ezt az elvet valljuk, hozzánk az ügyfelek fordulnak tanácsért. Idén lettünk 10 évesek, és ez idő alatt már több mint 20 ezer megtakarítás létrehozásában segítettünk. Mi tehát csak akkor hívunk fel, ha jelzed, hogy szeretnél velünk beszélni vagy már ügyfelünk vagy, és tájékoztatunk a fejleményekről.

Mi történik egy GRANTIS tanácsadáson, ha leülsz velünk?

Rögtön a szakértő foglalkozik veled

Te is jártál már úgy, hogy valamiről azt hitted, hogy egyedül is megbírkózol majd vele, pedig jobban jártál volna, ha kikéred egy szakértő véleményét? Néhány gyakori példát említek, például valaki spórolni akar a fodrászon, de saját kezűleg elrontja a haját, és a végén lehet még többe is kerül és hosszadalmasabb lesz a rendbetétel, mintha eredetileg szakemberhez fordult volna. Számodra is üdítő jelenség, ha mondjuk egy olyan eladóval találkozol a boltban, aki mindent tud az üzletben található termékekről és segít is választani neked? Esetleg a könyvelőd vagy az ügyvéded megoldott valamit egy perc alatt, amire napokig nem jöttél rá és már ketyegett az óra?

Egy jó pénzügyi tanácsadó is nagyban megkönnyítheti az életedet azzal, hogy utánanéz mindennek, felkutatja a legjobb lehetőségeket, kalkulál, összehasonlításokat végez, egyeztet a pénzintézetekkel, elmagyarázza neked az összefüggéseket, és leveszi az adminisztrációs terhet is a válladról. 

Már a kapcsolatfelvétel első pillanatától a témában jártas szakértőt jelöljük ki Neked. A pénzügyi tanácsadás nagyon szerteágazó szakma, így túlzás is lenne azt állítani, hogy mindenki mindenhez egyformán ért, nálunk minden tanácsadónak megvan a specialitása, és van, aki több szakterülethez is ért. Tehát ha te nyugdíj témában érdeklődsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy nyugdíjszakértővel fogsz konzultálni. Ez azért is fontos, mert tanácsadóink olyan komplex tudással vannak felvértezve, amely információkhoz egyébként aligha lehetne hozzájutni, ráadásul független szakértőként nemcsak egy-egy pénzintézet vagy termék sajátosságaival vannak képben, hanem a teljes piacot átlátják, így számodra is sokkal nagyobb a választási lehetőség. Több tanácsadónk is évtizedes tapasztalattal rendelkezik, és már az alapítás óta velünk tart.

Számos sikersztorink van, amikor felhívtuk a figyelmet apróságnak tűnő részletekre, és az ügyfél így sokkal jobban járt anyagilag. Egy nyugdíj megtakarításnál például milliók is múlhatnak a megfelelő döntésen.

Találkozunk személyesen vagy online: ez fog történni

A tanácsadást egy telefonhívás előzi meg, amelynek alkalmával szakértőnk felméri az igényeidet, te pedig felteheted a kérdéseidet.

Sok mindenre már a hívás során is választ kaphatsz, és ha továbbra is érdekel a téma, akkor személyesen vagy online folytathatjuk a beszélgetést. Személyesen az Oktogontól pár percre, a Zeneakadémia környékén egy szép, saját irodában várunk, ahol egy kávé vagy tea mellett kellemes hangulatban át tudjuk beszélni a szakmai kérdéseket. Tanácsadóink az ország minden pontján dolgoznak, így akár meg is tudunk látogatni az általad megjelölt helyszínen. Ha pedig úgy kényelmes, akkor videóhívás formájában is megbeszélhetjük a részleteket. 

  1. Megismerkedtek, a tanácsadó bemutatja a céget, te pedig mesélhetsz a motivációdról, a céljaidról, elképzeléseidről. A tanácsadó már felkészülten érkezik, reflektál azokra a kérdesekre, amiket esetleg a telefonban említettél neki, és utána kellett néznie. Nálunk mindig személyre szabott és konkrét válaszokat kapsz. 
  2. Átnézitek együtt a nyugdíj megtakarítási lehetőségeket, hogy az önkéntes nyugdíjpénztár, a nyugdíjbiztosítás, vagy a nyugdíj előtakarékossági számla illene jobban hozzád. Szakértőnk igyekszik minden fontos szempontot felmérni, sok esetben olyan dolgok is számítanak, amire elsőként nem gondolnánk. Sokat fog kérdezni, hogy minél alaposabban megismerje az igényeidet és elvárásaidat, és persze te is bátran kérdezhetsz bármikor. Bár komoly a téma, nálunk mindig nagyon jó hangulatban telnek ezek a beszélgetések, nem kell feszengeni, hivataloskodni, és a tanácsadó törekszik arra, hogy minél érthetőbben adja át a szakmai tudnivalókat.
  3. Megversenyezteti a legjobb ajánlatokat, 36 pénzintézet több mint 80 ajánlata közül van választási lehetőséged. Saját fejlesztésű nyugdíj megtakarítás kalkulátort használ, amelyből konkrét adatok nyerhetők ki, együtt is nézhetitek. A kalkulátor megmutatja, hogy azzal az összeggel, amit havonta megtakarításra szánsz, mekkora privát nyugdíjtőke építhető fel és mennyi lesz havonta a privát nyugdíj kiegészítésed. Érdemes ilyenkor azzal kezdeni, hogy a szakértő megnézi, hogy várhatólag mennyi nyugdíjad lesz és mekkora nyugdíjhiányt kell pótolni, így jobban tudsz tervezni. A költségeket is kiszámoljuk, illetve hogy az évek során összesen mennyit kellene megtakarítanod, és ehhez képest mi lesz a várható nyereséged. Az adójóváírások és a bónuszok összegéről is kaphatsz információt, láthatod a múltbéli hozamokat, és azt is megnézzük neked, hogy jövő értéken mennyit fog érni a nyugdíj megtakarításod, tehát kalkulálunk az értékkövetéssel is.
  4. Amikor sikerült megtalálni a három anyagilag legkedvezőbb ajánlatot, azzal még nem elégszünk meg, hanem alaposan kivesézzük az apróbetűs részeket is. Tanácsadóink tudják, hogy mit kell keresni egy több száz oldalas áfsz-ben, nem restek átolvasni, és a kialakult jó szakmai kapcsolatoknak köszönhetően pár perc alatt meg tudják érdeklődni a speciális kérdéseket is a pénzintézeteknél. Tehát egy órás meeting alatt annyi mindent megtudhatsz, mintha egyesével bekopogtattál volna mindegyik pénzintézet ajtaján. Minden apró részletnek lehet jelentősége, szakértőink a kedvezményekre és a bónuszokra is fel szokták hívni a figyelmet, illetve arra is van forgatókönyvünk, ha a jövőben esetleg szüneteltetnél, portfóliót váltanál, változtatnál a díjon, elindítanál még egy megtakarítást stb., így a rugalmasság is egy fontos szempont lehet. 
  5. Szakértőnk minden szükséges információt összegyűjt neked, de a döntést végül te hozod meg. Az is lehet, hogy több alkalommal kell majd találkoznunk, mi nem fogunk sürgetni. Etikus pénzügyi tanácsadók vagyunk, a te érdekeidet tartjuk szem előtt, azaz nem fogunk egy drágább termékre rábeszélni, ha az nem jobb neked, sőt minden esetleg törekszünk a költségek optimalizálására, az adójóváírások és adómentesség kihasználására. A szolgáltatásunk díjmentes, és az is marad. Nagyon fontos számunkra, hogy minden ügyfél, akivel találkozunk, pozitív élménnyel távozzon a tanácsadás után, és tudjunk számukra plusz értéket adni. A közös munka a szerződéskötéssel korántsem ér véget, kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélápolásra, a jövőben is bármikor elérhetsz minket. Ahogy mondani szokás, az a jó üzlet, amelyben mindkét fél elégedett, mi mindig a win-win szituációkra törekszünk, mindezt bizonyítja, hogy a közvetített megtakarításaink 85 százaléka a mai napig él, szemben a 66 százalékos piaci átlaggal. 

Összefoglalva

10 év alatt már több mint 20 ezer megtakarítás megkötésében segítettünk. Nem mi kutatjuk fel az ügyfeleket, hanem ők keresnek fel minket. Nálunk rögtön a szakértő foglalkozik veled, a témában jártas nyugdíjszakértőt jelöljük ki számodra.

A GRANTIS tanácsadáson egy szakmai, mégis kötetlen és kellemes hangulatú beszélgetésre számíthatsz, ahol a te igényeid vannak a fókuszban. Tanácsadóink részletesen ismertetik a lehetőségeidet, megversenyzetetik a legjobb ajánlatokat, és apróbetűs részekbe is beavatnak, így biztosan minden információ birtokában leszel majd a megfelelő döntéshez. Ügyfeleinkkel hosszú távra tervezünk, nem a gyors szerződéskötés motivál minket, hanem hogy azokat, akik hozzánk fordulnak tanácsért, a lehető legjobb pénzügyi döntésekhez és sikerekhez segíthessük hozzá. Külön büszkeség számunkra, amikor egy családban több generáció is ránk bízza pénzügyeit.

A tavalyi év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy nagyon sokan év végén jelentkeztek be, hogy szeretnének élni az adójóváírással, még a két ünnep között is indítottunk új nyugdíj megtakarításokat. Számukra egy összegben kellett felmutatni az adójóváíráshoz szükséges összeget. Ha még az év elején belevágnál a privát nyugdíjra való gyűjtögetésbe, akkor rendszeres megtakarítással, fokozatosan biztosan könnyebb összerakni. 

Szeretnél te is egy díjmentes beszélgetésen részt venni? Érdekel, hogy lehet privát nyugdíjad, és milyen megtakarítási lehetőségek vannak most a piacon? Megnézzük neked a konkrét számokat is? Szakértőnkkel a lenti űrlapon való jelentkezéssel tudsz kapcsolatba kerülni.