Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Balogh Viktória Laura

Balogh Viktória Laura Tanácsadó

Balogh Viktória Laura vagyok. Független pénzügyi tanácsadóként ügyfeleimnek hosszú távú együttműködésünk során időt, energiát és nem utolsósorban pénzt segítek megspórolni. Autodidakta módon képeztem magam, hogy a saját pénzügyeimet megfelelően tudjam kezelni, de végül hivatásként forrta ki magát az önképzés. Évekkel ezelőtt személyi edzőként végeztem. Szemléletmódom azóta sem változott, ezáltal a prevencióban és a felkészülésben látom a megoldást, nem pedig a „tűzoltásban”, amely a pénzügyi területen azt jelenti, hogy lehetőségeinkhez mérten tervezzük meg a pénzügyeinket, készüljünk fel a pénzügyi célokra, és ne kölcsönökkel oldjuk meg a nagyobb kiadásainkat, hiszen utólag korrigálni mindig sokkal többe kerül (nem csak pénzben mérve), mint időben lépésről lépésre felkészülni. Hálás és büszke vagyok, hogy a GRANTIS csapatát erősíthetem. Általuk tudom valóban függetlenül, etikusan és minőségben a legmagasabb fokon képviselni az ügyfeleim érdekeit.

Ami fontos nekem

Az ügyfeleim elégedettsége, bizalom, empátia

Motivációm

Minél több ember életében változást hozni 

Legfőbb célom

A pénzügyi gondolkodásmód átformálása

Hobbi

Sport, kézműves tevékenység

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Anna Kerekes

2023. június 29.

Minden gördülékenyen és gyorsan ment, segítőkész és hasznos információkat kaptam.

Beáta Nacsa

2023. június 26.

Balogh Viktória Laurával sikerült egyezkednem, nagyon készséges volt. Befektetési célú megtakarítások miatt konzultáltunk, a jelenlegi lehetőségeimet átrágtuk, valódi szakértelmet kaphattam a témában. Ajánlani tudom bárkinek, akiben kérdés merülne fel pénzügyi helyzetével kapcsolatosan. :)

Soltész Erzsébet

2023. június 19.

Attila Sz

2023. június 07.

Nyugdíjcélú megtakarítás kapcsán kerestem fel a Grantist, tanácsadóm Balogh Laura volt. Laura rendkívül részletesen, de mégis érthetően tájékoztatott a lehetőségekről, így segítve végül a számomra és lehetőségeimhez mérten legmegfelelőbb megtakarítás kiválasztásában. Mivel nem Budapesten élek, illetve munkám miatt a személyes megbeszélés kivitelezése nem mindig zökkenőmentes, kifejezetten tetszett, hogy a szerződéskötés előtt videochaten is volt lehetőség az igényeim felmérésére, valamint a megtakarítással kapcsolatos kérdéseim átbeszélésére! Mindenkinek bátran ajánlom a Grantist, illetve Balogh Laurát!

Kemenyiczki Ferencné

2023. május 12.

Nekem Balogh Viktória Laurával volt szerencsém találkozni egy ismerősöm ajánlása alapján. Hihetetlenül felkészült, segítőkész és kedves hölgyet ismerhetem meg. Minden kérdésemre korrekt, kielégítő és érthető választ kaptam. Mindent köszönök, további sikereket kívánok. Örülök hogy az Ő keze alá kerültem és nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

Klaudia Bodnár

2023. április 03.

Balogh Viktória Laura Segítőkész, időpontban rugalmas,kedves tanácsadó. Bátran ajánlom. Minden rendben ment, nagyszerű tájékoztatást kaptam.

János Benke

2023. március 31.

Az ügyéntézőm neve: Balogh Laura Viktória Le a kalappal! A személyiségéből áradt felém a tisztelet. Rögtön "levett" a lábamról, azzal, hogy nem akart semmit rámsózni, hanem érthetően, szakavatottan és hozzáértően vázolta fel a lehetőségeimet. Nem is akartam biztosítást kötni, mégis megteszem, mert Laura "felnyitotta" a szemem. És mindezt, mosolyogva, és végtelenűl kedvesen. Azt gondolom, hogy érdemes odafigyelni az olyan cégekre, ahol ilyen dolgozókat alkalmaznak! Természetesen jár az 5 csillag!!!

Szabolcs Morong

2023. március 16.

Anita Szabó

2023. március 02.

Teljesen meg voltam elégedve. Nagyon figyelmes, rugalmas volt az ügyintézőm. Csak ajánlani tudom.

Gábor Vajda

2023. január 24.

Balogh Viktória Laura nagyon segítőkész volt és összegyűjtött minden szükséges információt, hogy átgondolt döntést hozhassak egészségbiztosítással kapcsolatban.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem