Balogh Viktória Laura

Balogh Viktória Laura Tanácsadó

Balogh Viktória Laura vagyok. Független pénzügyi tanácsadóként ügyfeleimnek hosszú távú együttműködésünk során időt, energiát és nem utolsósorban pénzt segítek megspórolni. Autodidakta módon képeztem magam, hogy a saját pénzügyeimet megfelelően tudjam kezelni, de végül hivatásként forrta ki magát az önképzés. Évekkel ezelőtt személyi edzőként végeztem. Szemléletmódom azóta sem változott, ezáltal a prevencióban és a felkészülésben látom a megoldást, nem pedig a „tűzoltásban”, amely a pénzügyi területen azt jelenti, hogy lehetőségeinkhez mérten tervezzük meg a pénzügyeinket, készüljünk fel a pénzügyi célokra, és ne kölcsönökkel oldjuk meg a nagyobb kiadásainkat, hiszen utólag korrigálni mindig sokkal többe kerül (nem csak pénzben mérve), mint időben lépésről lépésre felkészülni. Hálás és büszke vagyok, hogy a GRANTIS csapatát erősíthetem. Általuk tudom valóban függetlenül, etikusan és minőségben a legmagasabb fokon képviselni az ügyfeleim érdekeit.

Ami fontos nekem

Az ügyfeleim elégedettsége, bizalom, empátia

Motivációm

Minél több ember életében változást hozni 

Legfőbb célom

A pénzügyi gondolkodásmód átformálása

Hobbi

Sport, kézműves tevékenység

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gábor Vajda

2023. January 24.

Balogh Viktória Laura nagyon segítőkész volt és összegyűjtött minden szükséges információt, hogy átgondolt döntést hozhassak egészségbiztosítással kapcsolatban.

Gergő Medve

2023. January 10.

A Laura nagyon kedves és segítőkész volt. Hamar megtalálta a számomra megfelelő terméket. Szívesen ajánlom.

László Kurucz

2023. January 03.

Balogh Viktoria Laura,a személyes találkozást segítő készséget ,empátiával nem felejti el az ember.A számai tájékozottság, a kommunikáció készsége ,az ember ismerete a leg jobbak közé emeli.Életszerű meglátása, szakmáját ,lehetőségeket kiválóan ismeri és azért is tud segíteni annak aki jól,okosan szeretne dönteni

Spotigonzales

2022. December 28.

Balogh Viktória Laura nagyon kedves, tényleg oda figyel arra, hogy mire van szüksége az embernek és a lehető legjobb biztosítást összerakja :)

Renáta László

2022. December 14.

Icu Kökényesi

2022. November 17.

Életbiztosítás témában kerestem meg a Grantis Pénzügyi Tanácsadót. A témával kapcsolatosan Balogh Viktória Laura vette fel velem a kapcsolatot és segített megtalálni a számomra legmegfelelőbb megoldást. Miután az ajánlatokból kíválasztottam az igényeimnek legjobban megfelelőt, személyesen is találkoztunk. Nagyon kedves, empatikus, felkészült munkatárs. Köszönöm a munkáját és a segítségét.

István Fenyvesi

2022. November 16.

Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással! Korrekt, személyre szabott és összehasonlítható ajánlatokat kaptam. Az időpont egyeztetésben is maximális rugalmasságot tapasztaltam Balogh Laura tanácsadó részéról.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1355 vélemény alapján )

Megnézem