Balogh Viktória Laura

Balogh Viktória Laura Tanácsadó

Balogh Viktória Laura vagyok. Független pénzügyi tanácsadóként ügyfeleimnek hosszú távú együttműködésünk során időt, energiát és nem utolsósorban pénzt segítek megspórolni. Autodidakta módon képeztem magam, hogy a saját pénzügyeimet megfelelően tudjam kezelni, de végül hivatásként forrta ki magát az önképzés. Évekkel ezelőtt személyi edzőként végeztem. Szemléletmódom azóta sem változott, ezáltal a prevencióban és a felkészülésben látom a megoldást, nem pedig a „tűzoltásban”, amely a pénzügyi területen azt jelenti, hogy lehetőségeinkhez mérten tervezzük meg a pénzügyeinket, készüljünk fel a pénzügyi célokra, és ne kölcsönökkel oldjuk meg a nagyobb kiadásainkat, hiszen utólag korrigálni mindig sokkal többe kerül (nem csak pénzben mérve), mint időben lépésről lépésre felkészülni. Hálás és büszke vagyok, hogy a GRANTIS csapatát erősíthetem. Általuk tudom valóban függetlenül, etikusan és minőségben a legmagasabb fokon képviselni az ügyfeleim érdekeit.

Ami fontos nekem

Az ügyfeleim elégedettsége, bizalom, empátia

Motivációm

Minél több ember életében változást hozni 

Legfőbb célom

A pénzügyi gondolkodásmód átformálása

Hobbi

Sport, kézműves tevékenység

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Piroska Nyikes

2024. március 10.

Balogh Laura Viktória a tanácsadóm akivel rendkívül meg vagyok elégedve. Mindent elmagyaráz. Visszakérdez, hogy értem-e. Ha látja rajtam a bizonytalanságot, mert nem értettem elsőre szívesen elmagyarázza többször is. Példákat is hoz rá. Szívből ajánlom.

László Ugron

2024. március 01.

Balogh Laura: Nyugdíjcélú megtakarítással kapcsolatban kerestem meg a Grantist, ahol Balogh Laura vette fel velem a kapcsolatot. Laura minden kérdésemre készséges, és teljes körű magyarázatot adott, kiemelve az egyes konstrukciót előnyét és hátrányát egyaránt. A szerződéskötést követően is ugyanazzal a segítőkészséggel válaszolt kérdésemre a biztosítással kapcsolatban, mint az megelőzően. Ajánlom mindenkinek, aki bármilyen célú megtakarítással akar tájékozódni, vagy biztosítást kötni.

Norbert Lipcsei

2024. február 27.

Sipos Csaba és Balogh Viktória Laura köszönöm a kiváló és részletes tanácsadást a nyugdíjbiztosítással kapcsolatban. *****

Zsofia Kapiller

2024. február 19.

Laura nagyon kedves es jo munkat vegzett :) szuper egeszseg biztositast talalt szamomra.

Péter Balázs

2024. január 02.

Balogh Viktória Laura Csak ajánlani tudom!

Dávid Tomcsák

2023. december 13.

Soós Andrea

2023. november 01.

Attila Szokol

2023. október 07.

Nyugdíjmegtakarítás céljából kerültem kapcsolatba a céggel,azon belül is Balogh Viktória Laurával. Teljes mértékben felkészültnek éreztem és minden kérdésben partner. Nála valóban az ügyfelek az elsők! Bárilyen kérdés merül fel,nem kell az embernek félni! Soha nem érzem úgy,hogy nem foglalkozna szívesen velem, ügyfélként! Igyekszik mindig a leghatékonyabb megoldást kínálni a szerződéskötéskor is. Mindenkinek szívből ajánlom Őt!

Tamás Balázs Kotán

2023. szeptember 28.

Balogh Viktória Laura - Nyugdíjcélú megtakarítás ügyében fordultam hozzá, majd egyéb megtakarítással is foglalkoztunk. Nagyon felkészült szakember és nagyon kedves ember is egyben. Egy pillanatig sem éreztem azt, hogy valamit erőltetni szeretne vagy rávenni valamire. Minden döntés a sajátom volt, viszont ehhez kellettek a kiváló tanácsai.

Sandiné Ballabás Brigitta

2023. szeptember 17.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem