Szőke Imre

Szőke Imre Tanácsadó

Szőke Imre vagyok, vagyonfelépítési és -megőrzési szakértő. 2015 óta a tanácsadás a hivatásom, aminek a motivációját és táptalaját szüleim példája adja, akiknél láthattam, milyen következményekkel jár a félretájékoztatás vagy maga a tudatlanság. Küldetésemnek érzem a magyar emberek felvilágosítását, oktatását, hogy a számukra legmegfelőbb döntést hozhassák meg. Nagy örömömre szolgál, hogy a GRANTIS-nál hasonlóan magasan képzett, objektív és etikus tanácsadókkal dolgozhatok együtt.

Legfőbb célom

A magyar pénzügyi kultúra fejlesztése

Motivációm

Az ügyfeleim elégedettsége

Mióta vagyok a pályán

2015

Hobbi

Úszás, vizslámmal a világ szagmintáinak begyűjtése

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Kockázati biztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Ivett Nagy

2024. június 26.

Évekkel ezelőtt kerültem kapcsolatba szabad felhasználású megtakarítás miatt Szőke Imrével. Segítségével sikerült számomra megfelelő lehetőséget találni és később szintén a segítségével nyugdíj célú megtakarítást is kötöttem. Imre mindig elérhető, megbízható, segítőkész és a pénzügyi összefüggéseket érhetően magyarázza el. Bátran ajánlom mindenkinek!

András Ámán

2024. június 13.

Szőke Imre! Maximálisan felkészült és segítőkész! Mindenkinek őszintén ajánlom!

Zsolt Szabó

2024. március 18.

Szőke Imre

Zoltán Mojzes

2023. február 21.

Szőke Imre

Nándor Nagy

2023. január 31.

Szőke Imre egy nagyon felkészült, nagyon professzionális szakember. Nyitott, de nagyon szakmai. Nem volt megválaszoltalan kérdés, mindenre kimerítő és érthető válasszal készült. Érezhető volt, hogy a megbeszéléseinkre felkészülve érkezett és nem éreztem, hogy " tukmálni " szeretné a szolgáltatásokat. Örülök, hogy Ő segített nekünk a jó döntések meghozatalában.

Erika Fekete

2022. június 30.

Sebestyén Gábor

2022. február 24.

Lászlóné Szeles

2022. február 02.

Szöke Imre részére Nagyon köszönöm önnek, hogy megkeresésemre jelentkezett. Nagyon köszönöm a pontos és szakszerü tájékoztatást, ami udvarias hangu és kimeritő volt. Köszönöm, hogy előre elküldte a szerződést, hogy tanulmányozni tudjam. Ez a szerződés nekem nagyon megfelelt. Köszönöm Önnek, hogy házhoz jött, hogy a szerződést aláirjuk. Szeretném megköszönni, hogy nekem ebben az ügyben egy lépést sem kellett tennem.További jó munkát erőben egészségben kivánok Önnek és csapatának Üdvözlettel: Szeles Lászlóné

Erika Horváth

2022. január 25.

Szőke Imre pontos, szakmailag jól felkészült, profi tájékoztatás nyújtott.

Viktor Csikò

2022. január 24.

Nagyon elégedett vagyok , az én tanácsadóm Szőke Imre és érthetően és átláthatóan magyarázott el minden témát, amiben kérdeztem

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem