Szőke Imre

Szőke Imre Tanácsadó

Szőke Imre vagyok, vagyonfelépítési és -megőrzési szakértő. 2015 óta a tanácsadás a hivatásom, aminek a motivációját és táptalaját szüleim példája adja, akiknél láthattam, milyen következményekkel jár a félretájékoztatás vagy maga a tudatlanság. Küldetésemnek érzem a magyar emberek felvilágosítását, oktatását, hogy a számukra legmegfelőbb döntést hozhassák meg. Nagy örömömre szolgál, hogy a GRANTIS-nál hasonlóan magasan képzett, objektív és etikus tanácsadókkal dolgozhatok együtt.

Legfőbb célom

A magyar pénzügyi kultúra fejlesztése

Motivációm

Az ügyfeleim elégedettsége

Mióta vagyok a pályán

2015

Hobbi

Úszás, vizslámmal a világ szagmintáinak begyűjtése

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Kockázati biztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Sebestyén Gábor

2022. February 24.

Lászlóné Szeles

2022. February 02.

Szöke Imre részére Nagyon köszönöm önnek, hogy megkeresésemre jelentkezett. Nagyon köszönöm a pontos és szakszerü tájékoztatást, ami udvarias hangu és kimeritő volt. Köszönöm, hogy előre elküldte a szerződést, hogy tanulmányozni tudjam. Ez a szerződés nekem nagyon megfelelt. Köszönöm Önnek, hogy házhoz jött, hogy a szerződést aláirjuk. Szeretném megköszönni, hogy nekem ebben az ügyben egy lépést sem kellett tennem.További jó munkát erőben egészségben kivánok Önnek és csapatának Üdvözlettel: Szeles Lászlóné

Erika Horváth

2022. January 25.

Szőke Imre pontos, szakmailag jól felkészült, profi tájékoztatás nyújtott.

Viktor Csikò

2022. January 24.

Nagyon elégedett vagyok , az én tanácsadóm Szőke Imre és érthetően és átláthatóan magyarázott el minden témát, amiben kérdeztem

Tímea Keresztesi

2021. December 02.

Nyugdíj-előtakarékossággal kapcsolatban kerestem meg a Grantist. Még aznap felhívott Szőke Imre tanácsadó, aki a nekem fontos opciók mentén segített kiválasztani a megfelelő terméket. Szakmai tudása és türelme is lenyűgöző, hiszen laikusként rengeteg kérdésem volt, amiket sorra megválaszolt. Jó szívvel ajánlom pénzügyi kérdésekben mindenkinek a Grantist és Szőke Imrét.

Szitko Zsuzsanna

2021. August 01.

Sándor Bajusz

2021. June 22.

Szőke Imre Felkészült, alapos kolléga, mindenkinek tudom ajánlani!

Tímea Zsellér

2021. March 01.

Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem meg a Grantist. Megfelelő, gyors és pontos tájékoztatást kaptam Szőke Imrétől. Nem volt tolakodó, több variációt is felajánlott, melyből sikerült választanunk. (Translated by Google) I approached Grant for retirement savings. I received appropriate, fast and accurate information from Imre Szőke. He was not intrusive, he offered several variations from which we managed to choose.

Andrea Kárpátiné Kis

2021. January 27.

Nyugdíjbiztosítás után érdeklődve kerestem föl a Grantis Zrt. weboldalát, másnap már keresett is telefonon Szőke Imre tanácsadó. Minden kérdésünkre megkaptuk a választ párommal, a személyes találkozón is készségesen elmagyarázott mindent az Úr. Sikeresen megkötöttük biztosításunkat, köszönet érte Szőke Imrének! Ismerőseimnek szívesen fogom ajánlani. :) (Translated by Google) After inquiring about pension insurance, I visited the website of Grantis Zrt. All of our questions were answered by my partner, and the Lord was willing to explain everything in person. We successfully took out our insurance, thanks to Imre Szőke! I will be happy to recommend it to my friends. :)

Ildikó Némethné Tassi

2020. June 17.

Egészségbiztosítást szerettem volna kötni magamnak és a családomnak, ezért kerestem meg a Grantist. Szőke Imre hamarosan felvette velem a kapcsolatot és egy videóhívás keretében részletesen átbeszéltük a számomra fontos szempontokat. Emellett olyan tanácsokkal is el tudott látni, amelyekre én magamtól nem is gondoltam volna. Bármikor hívhattam, segítőkészen, minden kérdésemre válaszolt és jó tanácsokkal látott el. Így néhány nap gondolkodás után megkötöttük a számunkra tökéletes biztosítást. Köszönöm a segítséget, bátran merem ajánlani Szőke Imrét. (Translated by Google) I wanted to take out health insurance for myself and my family, so I contacted Grantis. Imre Szőke soon contacted me and we discussed the aspects that are important to me in detail in a video call. He could also provide me with advice I wouldn’t have thought of myself. I could call at any time, helpful, answered all my questions and provided good advice. So after a few days of thinking, we took out the perfect insurance for us. Thank you for your help, I dare to recommend Imre Szőke.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem