Balázs Gyöngyi

Balázs Gyöngyi Kiemelt tanácsadó

Balázs Gyöngyi vagyok, megtakarítási szakértő. Büszke vagyok arra, hogy több száz ügyfelem és számos partnercég számít a közreműködésemre a mindennapi és egyedi pénzügyi döntéseinek meghozatalában. Mivel a saját példámon keresztül megtapasztaltam: egy kritikus időszakban az előrelátóan felépített anyagi biztonságot nem pótolhatja semmi, és mivel ezen a területen még sokunknak van mit tennie, én segítő szándékkal fordulok mindenkihez, aki cselekedni szeretne. Hiszek benne, hogy lépésről-lépésre részese lehetek egy olyan átalakulásnak, amiben ráadásul szülőként is nagy felelősségünk van. Gyermekeink értékrendjében el kell ültetnünk az öngondoskodás gondolatát és az előrelátó pénzügyi tudatosság fontosságát.

Ami fontos nekem

Úgy gondolkodni, cselekedni, hogy mindennek javára legyek

Motivációm

Részt venni a pénzügyi kultúra tudatossá formálásában

Amire büszke vagyok

Egészséges arányok megtartása

Hobbi

Kertészkedés, főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

MrSzalanzs

2023. július 10.

A Grantis egészéről nem tudok sokat mondani, de Balázs Gyöngyi vezető tanácsadót mindenképpen tudom ajánlani. Kompetens, jó rálátással a biztosítási piacon fellelhető tömérdek termékre, naprakész a részleteket illetően és messzemenőkig figyelembe veszi a kliensek kívanalmait a termékválasztás során. Egy percre sem volt olyan érzésem, hogy el szeretne adni nekem valamit.

Vince Ivánka

2023. július 01.

Balázs Gyöngyi hihetetlenül rugalmasan, türelmesen vitte végig a szerződéskötésig vezető utat. Tökéletesen elmagyarázta a lehetőségeket, ha kellett, lefordította a szakmai részt konyhanyelvre. Köszönöm!

Bernadett Bacsárdi

2023. június 14.

Gyöngyi magas fokú szakértelme segített abban hogy az igényeinknek leginkább megfelelő konstrukciót válasszuk eligazodva a Biztosítók ajánlatai között! Számomra fontos volt hogy türelmesen és nem tolakodóan, sürgetve tette ezt! Köszönet érte!

Ildikó Botár

2023. február 21.

Balázs Gyöngyi

Viktória Kasos-Lázár

2023. január 23.

Balázs Gyöngyi-t szívből ajánlom mindenkinek, nagyon jó szakember, bármilyen kérdéssel kerestem eddig mindig kézséggel válaszolt. Minden kérésemnek maximálisan eleget tett, és minden tájékoztatást megadott mindenről.

Martina Sss

2023. január 03.

Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással, Balázs Gyöngyi nagyon profin kezeli az ügyeket, többször is leült velem átbeszélni a kérdéseimet és mindenben gyorsan rendelkezésemre állt. Ezúttal is köszönöm!

Brigitta Pade

2022. július 28.

I can only tell the bests about Gyöngyi Balázs. Very helpful, nice and professional. Csak a legjobbakat tudom mondani Balázs Gyöngyiről. Nagyon segítőkész, kedves és profi.

Rita Czuczor

2022. április 27.

Internetes keresgélés közben találtuk a Grantist, ahol az adataink megadása után telefonon keresett minket Balázs Gyöngyi tanácsadó. Hosszan beszélgettünk, Gyöngyi nagyon alapos, minden részletről tájékoztatott, és mindent figyelembe véve megkereste a számunkra legmegfelelőbb megoldást. Köszönjük a segítségét!

Sebestyén Balázs

2022. április 07.

Az interneten találtam meg a Grantis-t egészségbiztosítás témakörben. Balázs Gyöngyi vezető tanácsadó segített ezután, akinek a munkájával maradéktalanul meg voltam elégedve a teljes folyamat során. Bátran ajánlom mindenkinek!

Mónika Bakonyi-Bauman

2022. április 05.

Az interneten találtam rá a cégre, ahol az adataim kitöltése után még aznap felhívott Balázs Gyöngyi tanácsadó, aki mindenben készségesen volt segítségemre. Ezután személyes találkozóra is sor került, ahol minden kérdésünkre választ kaptunk és úgy gondolom, sikerült egy jól átgondolt, helyes döntést hozni. Ajánlom mindenkinek, aki nem tud eligazodni a rengeteg biztosító és biztosítás tengerében.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem