Balázs Gyöngyi

Vezető tanácsadó

Balázs Gyöngyi vagyok, megtakarítási szakértő. Büszke vagyok arra, hogy több száz ügyfelem és számos partnercég számít a közreműködésemre a mindennapi és egyedi pénzügyi döntéseinek meghozatalában. Mivel a saját példámon keresztül megtapasztaltam: egy kritikus időszakban az előrelátóan felépített anyagi biztonságot nem pótolhatja semmi, és mivel ezen a területen még sokunknak van mit tennie, én segítő szándékkal fordulok mindenkihez, aki cselekedni szeretne. Hiszek benne, hogy lépésről-lépésre részese lehetek egy olyan átalakulásnak, amiben ráadásul szülőként is nagy felelősségünk van. Gyermekeink értékrendjében el kell ültetnünk az öngondoskodás gondolatát és az előrelátó pénzügyi tudatosság fontosságát.

Hobbi

Kertészkedés, főzés, utazás

Amire büszke vagyok

Egészséges arányok megtartása

Motivációm

Részt venni a pénzügyi kultúra tudatossá formálásában

Ami fontos nekem

Úgy gondolkodni, cselekedni, hogy mindennek javára legyek

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Gyula Hajdu
Gyula Hajdu ★★★★★

András Deák-Fogarasi
András Deák-Fogarasi ★★★★★

András Krencz
András Krencz ★★★★★

Teljeskörű, magas színvonalú tanácsadást kaptam, jó szívvel ajánlom mindenkinek, bízom a leendő több évtizedes üzleti kapcsolatunkban!

Noémi Hintya
Noémi Hintya ★★★★★

Anita Bittmann
Anita Bittmann ★★★★★

Szakmai tapasztalat és a felkészültség kiváló. Baráti közvetlenség, segítőkészség és korrekt tájékoztatás. Rengeteg rossz tapasztalatom volt a biztosítás közvetítőkkel kapcsolatban. Ez most jó irányba változott. Csak ajánlani tudom.

Rita Horvath
Rita Horvath ★★★★★

A nyugdíjbiztosítások után kutattam a neten, mikor rátaláltam a Grantisra. Balázs Gyöngyi vette fel velem a kapcsolatot, aki szaktudásával, türelmével és segítőkészségével rengeteg hasznos tanáccsal szolgált számomra. Objektív képet kaptam, mely segített a döntésben. Csak ajánlani tudom.

Péter Soós
Péter Soós ★★★★★

Balázs Gyöngyivel sokéves az együttműködésem. Minden megbeszélésünkre jól felkészült, széles és naprakész ismerete több szerződés (életbiztosítások, nyugdíjbiztosítás) megkötésében, illetve aktualizálásában adott támogatást. Mindenkinek ajánlom őt!

Iván Danyluk
Iván Danyluk ★★★★★

Balázs Gyöngyi profi módon tájékoztatott minket és segített a feleségemnek kiválasztani a megfelelő nyugdíjbiztosítást, és lakásbiztosítást is kötöttem egy kedves kolléganője segítségével. Csak a legjobbakat tudom mondani, mindenkinek ajánlom őt és a cégét is.

Adrienn Kosara
Adrienn Kosara ★★★★

Éva Gégényiné
Éva Gégényiné ★★★★★

Korrekt tájékoztatást kaptam a nyugdíj-előtakarékossági formákról annak tükrében, hogy milyen korú vagyok, s nekem melyik a legmegfelelőbb megtakarítás.Nem akartak rámtukmálni semmilyen terméket csak azért, mert nekik azzal a biztosítóval van jobb jutalékuk.Ezenkívül segítséget kaptam lakáscélú megtakarítással kapcsolatban is.Minden pénzügyi kérdésben a segítségemre voltak, s ami a legfőbb számomra, hogy az én érdekeim figyelembe vételével választottuk ki a nekem legjobb ajánlatokat.

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.