Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Balázs Gyöngyi

Vezető tanácsadó
Balázs Gyöngyi vagyok, megtakarítási szakértő. Büszke vagyok arra, hogy több száz ügyfelem és számos partnercég számít a közreműködésemre a mindennapi és egyedi pénzügyi döntéseinek meghozatalában. Mivel a saját példámon keresztül megtapasztaltam: egy kritikus időszakban az előrelátóan felépített anyagi biztonságot nem pótolhatja semmi, és mivel ezen a területen még sokunknak van mit tennie, én segítő szándékkal fordulok mindenkihez, aki cselekedni szeretne. Hiszek benne, hogy lépésről-lépésre részese lehetek egy olyan átalakulásnak, amiben ráadásul szülőként is nagy felelősségünk van. Gyermekeink értékrendjében el kell ültetnünk az öngondoskodás gondolatát és az előrelátó pénzügyi tudatosság fontosságát.
Hobbi Kertészkedés, főzés, utazás
Amire büszke vagyok Egészséges arányok megtartása
Motivációm Részt venni a pénzügyi kultúra tudatossá formálásában
Ami fontos nekem Úgy gondolkodni, cselekedni, hogy mindennek javára legyek

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Gyula Hajdu
Gyula Hajdu
1 éve
András Deák-Fogarasi
András Deák-Fogarasi
2 éve
András Krencz
András Krencz
2 éve
Teljeskörű, magas színvonalú tanácsadást kaptam, jó szívvel ajánlom mindenkinek, bízom a leendő több évtizedes üzleti kapcsolatunkban! (Translated by Google) I have full, high quality advice, I would recommend it to all, I trust in our future business relationship with many decades!
Noémi Hintya
Noémi Hintya
2 éve
Anita Bittmann
Anita Bittmann
2 éve
Szakmai tapasztalat és a felkészültség kiváló. Baráti közvetlenség, segítőkészség és korrekt tájékoztatás. Rengeteg rossz tapasztalatom volt a biztosítás közvetítőkkel kapcsolatban. Ez most jó irányba változott. Csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Professional experience and preparedness are excellent. Friendly directness, helpfulness and correct information. I had a lot of bad experiences with insurance intermediaries. This has now changed in the right direction. I can only recommend.
Rita Horvath
Rita Horvath
2 éve
A nyugdíjbiztosítások után kutattam a neten, mikor rátaláltam a Grantisra. Balázs Gyöngyi vette fel velem a kapcsolatot, aki szaktudásával, türelmével és segítőkészségével rengeteg hasznos tanáccsal szolgált számomra. Objektív képet kaptam, mely segített a döntésben. Csak ajánlani tudom. (Translated by Google) After the retirement insurance I researched on the internet when I came across the Grantisra. Balázs Gyöngyi he contacted me who has the expertise, patience and helpfulness of serving lots of good advice for me. I got an objective view, which helped in the decision. I can only recommend.
Péter Soós
Péter Soós
3 éve
Balázs Gyöngyivel sokéves az együttműködésem. Minden megbeszélésünkre jól felkészült, széles és naprakész ismerete több szerződés (életbiztosítások, nyugdíjbiztosítás) megkötésében, illetve aktualizálásában adott támogatást. Mindenkinek ajánlom őt! (Translated by Google) I have been working with Gyöngyi Balázs for many years. Well-prepared, wide-ranging and up-to-date knowledge of each of our discussions helped us to conclude and update several contracts (life insurance, pension insurance). I recommend him to everyone!
Iván Danyluk
Iván Danyluk
3 éve
Balázs Gyöngyi profi módon tájékoztatott minket és segített a feleségemnek kiválasztani a megfelelő nyugdíjbiztosítást, és lakásbiztosítást is kötöttem egy kedves kolléganője segítségével. Csak a legjobbakat tudom mondani, mindenkinek ajánlom őt és a cégét is. (Translated by Google) Gyöngyi Balázs informed us in a professional way and helped my wife choose the right pension insurance, and I also took out home insurance with the help of a dear colleague. I can only say the best, I recommend him and his company to everyone.
Adrienn Kosara
Adrienn Kosara
3 éve
Éva Gégényiné
Éva Gégényiné
3 éve
Korrekt tájékoztatást kaptam a nyugdíj-előtakarékossági formákról annak tükrében, hogy milyen korú vagyok, s nekem melyik a legmegfelelőbb megtakarítás.Nem akartak rámtukmálni semmilyen terméket csak azért, mert nekik azzal a biztosítóval van jobb jutalékuk.Ezenkívül segítséget kaptam lakáscélú megtakarítással kapcsolatban is.Minden pénzügyi kérdésben a segítségemre voltak, s ami a legfőbb számomra, hogy az én érdekeim figyelembe vételével választottuk ki a nekem legjobb ajánlatokat. (Translated by Google) I was correctly informed about the forms of retirement savings in the light of what age I am and what is the most appropriate savings. and, most importantly, I chose the best deals for me based on my interests.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Balázs Gyöngyi telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!