Balázs Gyöngyi

Balázs Gyöngyi Kiemelt tanácsadó

Balázs Gyöngyi vagyok, megtakarítási szakértő. Büszke vagyok arra, hogy több száz ügyfelem és számos partnercég számít a közreműködésemre a mindennapi és egyedi pénzügyi döntéseinek meghozatalában. Mivel a saját példámon keresztül megtapasztaltam: egy kritikus időszakban az előrelátóan felépített anyagi biztonságot nem pótolhatja semmi, és mivel ezen a területen még sokunknak van mit tennie, én segítő szándékkal fordulok mindenkihez, aki cselekedni szeretne. Hiszek benne, hogy lépésről-lépésre részese lehetek egy olyan átalakulásnak, amiben ráadásul szülőként is nagy felelősségünk van. Gyermekeink értékrendjében el kell ültetnünk az öngondoskodás gondolatát és az előrelátó pénzügyi tudatosság fontosságát.

Ami fontos nekem

Úgy gondolkodni, cselekedni, hogy mindennek javára legyek

Motivációm

Részt venni a pénzügyi kultúra tudatossá formálásában

Amire büszke vagyok

Egészséges arányok megtartása

Hobbi

Kertészkedés, főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

János Brózs

2024. január 09.

Évek óta küszködtem, de nem boldogultam a nyugdíjbiztosítások összehasonlításával. A Grantisnál Balázs Gyöngyi néhány alkalom után egyszerűen és érthető módon felvázolta a lehetőségeket azonos feltételekkel kalkulálva, abból pedig már egyszerű volt a választás.

Szabo Béla

2023. december 02.

Juhász Ádám

2023. december 01.

Korrekt, kedves hely.

Tamás Gácser

2023. november 07.

Köszönöm szépen Balázs Gyöngyi munkáját, aki nagy szakértelemmel és türelemmel segített és intézte a nyugdíj megtakaritások között, hogy megtaláljam a számomra megfelelő választást.

Rozália Gyaloghné Gellért

2023. október 26.

Balázs Gyöngyi

Erika Vidákovits

2023. október 13.

A GRANTIS-t önkéntes nyugdíjpénztárak iránti internetes keresgélés közben találtam, ott léptem kapcsolatba velük. Gyöngyi hívott fel, hogy beszéljünk meg találkozót. Kedvesen, türelmesen meghallgatott, nagy szaktudással hasznos észrevételeket tett. Jó befektetést sikerült találnunk 8 - 10 évvel nyugdíjba vonulás előtt. Egy már meglévő kismértékű megtakarításom portfólióját is megvizsgálja. Nagyon köszönöm hozzáértő segítségét.

Leveleki Anni

2023. október 10.

Nagyon segítőkész volt Balázs Gyöngyi. Részletes tájékoztatást kaptam a szolgáltatásról

MrSzalanzs

2023. július 10.

A Grantis egészéről nem tudok sokat mondani, de Balázs Gyöngyi vezető tanácsadót mindenképpen tudom ajánlani. Kompetens, jó rálátással a biztosítási piacon fellelhető tömérdek termékre, naprakész a részleteket illetően és messzemenőkig figyelembe veszi a kliensek kívanalmait a termékválasztás során. Egy percre sem volt olyan érzésem, hogy el szeretne adni nekem valamit.

Vince Ivánka

2023. július 01.

Balázs Gyöngyi hihetetlenül rugalmasan, türelmesen vitte végig a szerződéskötésig vezető utat. Tökéletesen elmagyarázta a lehetőségeket, ha kellett, lefordította a szakmai részt konyhanyelvre. Köszönöm!

Bernadett Bacsárdi

2023. június 14.

Gyöngyi magas fokú szakértelme segített abban hogy az igényeinknek leginkább megfelelő konstrukciót válasszuk eligazodva a Biztosítók ajánlatai között! Számomra fontos volt hogy türelmesen és nem tolakodóan, sürgetve tette ezt! Köszönet érte!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem