Balázs Gyöngyi

Balázs Gyöngyi Kiemelt tanácsadó

Balázs Gyöngyi vagyok, megtakarítási szakértő. Büszke vagyok arra, hogy több száz ügyfelem és számos partnercég számít a közreműködésemre a mindennapi és egyedi pénzügyi döntéseinek meghozatalában. Mivel a saját példámon keresztül megtapasztaltam: egy kritikus időszakban az előrelátóan felépített anyagi biztonságot nem pótolhatja semmi, és mivel ezen a területen még sokunknak van mit tennie, én segítő szándékkal fordulok mindenkihez, aki cselekedni szeretne. Hiszek benne, hogy lépésről-lépésre részese lehetek egy olyan átalakulásnak, amiben ráadásul szülőként is nagy felelősségünk van. Gyermekeink értékrendjében el kell ültetnünk az öngondoskodás gondolatát és az előrelátó pénzügyi tudatosság fontosságát.

Ami fontos nekem

Úgy gondolkodni, cselekedni, hogy mindennek javára legyek

Motivációm

Részt venni a pénzügyi kultúra tudatossá formálásában

Amire büszke vagyok

Egészséges arányok megtartása

Hobbi

Kertészkedés, főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Megtakarítások
  • Befektetések
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Ildikó Botár

2023. February 21.

Balázs Gyöngyi

Viktória Kasos-Lázár

2023. January 23.

Balázs Gyöngyi-t szívből ajánlom mindenkinek, nagyon jó szakember, bármilyen kérdéssel kerestem eddig mindig kézséggel válaszolt. Minden kérésemnek maximálisan eleget tett, és minden tájékoztatást megadott mindenről.

Martina Sss

2023. January 03.

Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással, Balázs Gyöngyi nagyon profin kezeli az ügyeket, többször is leült velem átbeszélni a kérdéseimet és mindenben gyorsan rendelkezésemre állt. Ezúttal is köszönöm!

Brigitta Pade

2022. July 28.

I can only tell the bests about Gyöngyi Balázs. Very helpful, nice and professional. Csak a legjobbakat tudom mondani Balázs Gyöngyiről. Nagyon segítőkész, kedves és profi.

Rita Czuczor

2022. April 27.

Internetes keresgélés közben találtuk a Grantist, ahol az adataink megadása után telefonon keresett minket Balázs Gyöngyi tanácsadó. Hosszan beszélgettünk, Gyöngyi nagyon alapos, minden részletről tájékoztatott, és mindent figyelembe véve megkereste a számunkra legmegfelelőbb megoldást. Köszönjük a segítségét!

Sebestyén Balázs

2022. April 07.

Az interneten találtam meg a Grantis-t egészségbiztosítás témakörben. Balázs Gyöngyi vezető tanácsadó segített ezután, akinek a munkájával maradéktalanul meg voltam elégedve a teljes folyamat során. Bátran ajánlom mindenkinek!

Mónika Bakonyi-Bauman

2022. April 05.

Az interneten találtam rá a cégre, ahol az adataim kitöltése után még aznap felhívott Balázs Gyöngyi tanácsadó, aki mindenben készségesen volt segítségemre. Ezután személyes találkozóra is sor került, ahol minden kérdésünkre választ kaptunk és úgy gondolom, sikerült egy jól átgondolt, helyes döntést hozni. Ajánlom mindenkinek, aki nem tud eligazodni a rengeteg biztosító és biztosítás tengerében.

Balázs Ficzkó

2022. March 29.

Balázs Gyöngyi nagyon kedves, szakmailag profi. Gyorsan, precízen megtalálta a számomra legjobb megoldást. Nagyon köszönöm!

Karoly Varsoci

2022. February 10.

Informatív, segítőkész hozzáállást tapasztaltam a tanácsadó részéről. Kérdéseimre egyenes választ kaptam, amelyek segítették a tovább gondolkodást. A tanácsadó rugalmas volt az időbeosztást illetően is és türelmesen várta a visszajelzéseimet. Kommunikációja igen előrevivő. Az általa ajánlott termékeket ismerte, minden kérdésemre azonnal és fejből válaszolt. Javaslatai nem voltak rábeszélő jellegűek, de annál inkább rávilágítottak olyan dolgokra, amelyek nekem csak hosszú kutatómunka után kerültek volna napvilágra. Tanácsadó neve: Balázs Gyöngyi

László Icsu

2022. February 04.

1 hónapja kértem online megkeresést a Grantis-tól, mert nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Alig 1 nap múlva Gyöngyi meg is keresett telefonon. Nagyon gördülékenyen ment minden online (két Teams meeting), illetve még a Balatonra is hajlandó volt leutazni egy személyes találkozóra :) Nagyon segítőkész, felkészült, és részletekbe menően ismeri az egyes nyugdíjbiztosítók történeti hátterét, historikus teljesítményét, és az eszközalapjaikat. Csak ajánlani tudom őket! Üdv, László (Translated by Google) I asked Grantis for an online application 1 month ago because I wanted to take out pension insurance. In just 1 day, Gyöngyi called me on the phone. Everything went very smoothly online (two Teams meetings) and he was even willing to travel to Lake Balaton for a personal meeting :) He is very helpful, prepared and knows in detail the historical background, historical performance and assets of each pension insurer. I can only recommend them! Hello, László

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem