Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(2109 vélemény alapján)

 • Zsolt Szatmári

  2023. augusztus 25.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba évek óta intézi pénzügyi tevékenységeinket. Korrekt, magbízható, gyors, mindig számíthattunk rá, mindenkinek jószívvel ajánlom!

 • Andor Dessewffy

  2023. augusztus 22.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Nagyon elégedettek vagyunk Sipos Csaba munkájával. Nagyon felkészült, minden kihívásra megfelelő válaszokat tud adni...

 • Béla Csendes

  2023. július 26.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csabát csak ajánlani tudom pénzügyi területen. Rendkívül jól felkészült, naprakész, érthetően ad tájékoztatást, rugalmas az időpontok és helyszín tekintetében!

 • János Tóth

  2023. július 19.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Szalai Szabolcs és Sipos Csaba részéről értékes tanácsokat kaptam itt pénzügi tudatosság terén! Köszönöm szépen!

 • Imre Hargitai

  2023. július 14.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba segitségével lett egy sokadik megtakarításom. Csak felsőfokban tudok beszélni a felkészültségéről és alaposságáról. Ő és kolléganője (azt hiszem Laura) minden kérdésre és igényre tud azonnal megoldást ami az ügyfél elvárásainak megfelel. Profizmus, türelem és szakmai felkészültség jellemzi, csillagos 5-ös!

 • Monika Papai

  2023. június 21.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba tartott a cégünknél egy előadás sorozatot pénzügyi tudatosság témakörben. Nagyon klasszul elmagyarázta a megtakarítás, adóelőnyök, nyugdíj, befektetések... szerteágazó világát. Ennek alapján vettem fel a kapcsolatot a Grantisszal, Bán Norbert lett a tanácsadóm. Nyugdíjbiztosításról beszéltünk át mindent alaposan, elképzeléseimet, preferenciáimat, melynek alapján ajánlott több lehetőséget. Azt gondolom, megtaláltam a nekem való ajánlatot, bízom a további sikeres együttműködésben, jószívvel ajánlom mind a Grantist, mind Norbertet!

 • György Bardóczi

  2023. június 01.
  tanácsadó: Sipos Csaba

 • Péter Guzsaly

  2023. május 05.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Felkészült, ügyfélbarát, profi szolgáltatást kaptam Csabától. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek!

 • Bence Gyabronka

  2023. április 13.
  tanácsadó: Sipos Csaba

 • Tímea Ifi

  2023. április 03.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  A cégre internetes keresés során találtam rá. Nyugdíj megtakarítás érdekelt, Sipos Csaba lett a személyes tanácsadóm. Csaba maximálisan rugalmas, abszolút nem erőszakos, türelmes, udvarias, figyelmes, az igényeimet, elképzeléseimet szem előtt tartva, sikerült megtalálni a megfelelő megoldást és több opciót is bemutatot. Miután elmondtam, hogy számomra mi a fontos, mekkora összeget tudok erre a célra szánni, rögtön megtalálta a számomra legmegfelelőbb ajánlatot, a kérdéseimre válaszolt, majd a szerződés megkötésében is segített. A céget és külön Sipos Csabát szívesen ajánlom mindenkinek, akinek fontos a bizalom, és az hogy a tanácsadó ne legyen erőszakos, rámenős.

 • András Pap

  2023. március 22.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba adott nekem nagyon sok hasznos tanácsot és világított rá sok dologra a gyakorlati pénzügyekkel kapcsolatban. Például spórolási és befektetési lehetőségek, illetve hosszabb távú tervezés. Ezúton is köszönöm neki!

 • Bence Biró

  2023. február 10.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba tanácsadó segítségével sikerült, számomra a legjobb ajánlatot kiválasztani. Minden kérdésemre informatív választ adott.

 • Gergő Benedek

  2023. január 11.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  (A Google fordítása) Köszönjük Sipos Csaba alapos munkáját! Egyedi megoldást kerestem, és ő segített megtalálni. Nem tudtam volna átvágni a rendelkezésre álló biztosítási lehetőségek útvesztőjében, szóval remek munka! (Eredeti) Thanks for the thorough work of Csaba Sipos! I've been looking for a custom solution and he helped me find one. I would'nt have been able to cut through the maze of available insurance options, so, great job!

 • Krisztina M.H.

  2023. január 02.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Az interneten találtam Sipos Csabára, mint a Grantis pénzügyi tanácsadójára. Rugalmas volt, időt szánt rám és részletes információval látott el nyugdíjbiztosítással és egészségpénztárral kapcsolatosan. Rendezett, ügyfélbarát körülmények között fogadott irodájukban. Úgy vélem kellő támogatást kaptam ahhoz, hogy dönthessek. Nagyon türelmes volt, mert nem könnyen hoztam döntést. Kellemes stílusban, lényegre törően tájékoztatott, valamennyi kérdésemre válaszolt. Elnyerte a bizalmamat. Az adminisztráció során is minden támogatás megadott kolléganőjével együtt. A befektetésem kockázatát viszont én vállalom, ami hosszú távon fog kiderülni, hogy jó döntés volt-e. Remélem a továbbiakban is számíthatok a tanácsára. Összességében ajánlom Sipos Csabát a Grantis pénzügyi tanácsadóját nyugdíjbiztosítási befektetéssel és egészségpénztárral kapcsolatosan is.

 • Laslo Barta

  2023. január 02.
  tanácsadó: Sipos Csaba

 • Takács-Nagy Anita

  2022. december 13.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Maximálisan elégedett vagyok az ügyfelekhez való hozzáállással, a szakmai tudással, a kommunikációval. Minden esetben törekedtek arra, hogy az ügyfél elégedett legyen. Nagyon köszönöm a segítséget, amit nyújtotok, a kedvességet és a türelmet! :)

 • Dávid Marcell Szabó

  2022. október 25.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba segitett eligazodni a maganegeszsegugyi biztositasi termekek között es sikerult kivalasztani egyet ami nekem es a felesegemnek megfelelo volt. Semmire nem akart rabeszelni, masnak is ajanlanam a szolgaltatast.

 • Zsuzsa Takács

  2022. október 17.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Nyugdíjcélú megtakarítások között próbáltam eligazodni az interneten, így találtam a Grantis-ra. Sipos Csaba vette fel velem a kapcsolatot, akinek személyében egy maximálisan felkészült szakembert ismertem meg, aki nemcsak a nyugdíjbiztosításokban jártas, hanem átfogó ismeretekkel rendelkezik a befektetések és megtakarítások terén. Szerencsésnek érzem magam, hogy összehozott minket a sors, és döntésemben a szaktudására támaszkodhattam.

 • Éva Hámori

  2022. szeptember 17.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Interneten találtam meg a GRANTIST, segítőkészek, és gyorsak. Elmondtam mit szeretnék, nem akartak semmire rábeszélni, pontosan azt kaptam amit kértem, nagyon megvagyok elégedve! Pillanatok alatt kész volt az ajánlat, és már szerződtünk is , köszönöm a gyors és segítőkész hozzáállást Sipos Csaba

 • László Kerék

  2022. augusztus 16.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba tanácsadó volt a kapcsolattartóm és csak ajánlani tudom! Profi, gyors ügyintézés!

Még több értékelés