Sipos Csaba

Sipos Csaba Vezető tanácsadó

Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. 2013-ban ismertem meg a GRANTIS csapatát. Azonnal rabul ejtett az ügyfelek iránti odaadásuk, így elfogadtam a cég felkérését, és én lettem az első tulajdonosi körön kívüli tanácsadójuk. Közel 15 év alatt több, mint 10.000 találkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. A privát pénzügyi megoldásokon kívül szívesen foglalkozom vállalati adómentes juttatásokkal, mert hiszem, hogy ezzel is segíthetjük a lakosság kiadásainak optimalizálását, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy több pénz maradjon a családoknál.

bemutatkozó videóm
Legnagyobb sikerem

A vállalati adómentes juttatási szakmai napunk

Motivációm

Stabil pénzügyi jövőt építeni a családoknak

Amire büszke vagyok

A szüleimre, a munkámra és a feleségemre

Hobbi

Snowboard, szabadtüdős merülés, búvárkodás, úszás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Vállalati lojalitás programok
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Privátbanki szolgáltatás

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Dávid Marcell Szabó

2022. October 25.

Sipos Csaba segitett eligazodni a maganegeszsegugyi biztositasi termekek között es sikerult kivalasztani egyet ami nekem es a felesegemnek megfelelo volt. Semmire nem akart rabeszelni, masnak is ajanlanam a szolgaltatast.

Zsuzsa Takács

2022. October 17.

Nyugdíjcélú megtakarítások között próbáltam eligazodni az interneten, így találtam a Grantis-ra. Sipos Csaba vette fel velem a kapcsolatot, akinek személyében egy maximálisan felkészült szakembert ismertem meg, aki nemcsak a nyugdíjbiztosításokban jártas, hanem átfogó ismeretekkel rendelkezik a befektetések és megtakarítások terén. Szerencsésnek érzem magam, hogy összehozott minket a sors, és döntésemben a szaktudására támaszkodhattam.

Éva Hámori

2022. September 17.

Interneten találtam meg a GRANTIST, segítőkészek, és gyorsak. Elmondtam mit szeretnék, nem akartak semmire rábeszélni, pontosan azt kaptam amit kértem, nagyon megvagyok elégedve! Pillanatok alatt kész volt az ajánlat, és már szerződtünk is , köszönöm a gyors és segítőkész hozzáállást Sipos Csaba

László Kerék

2022. August 16.

Sipos Csaba tanácsadó volt a kapcsolattartóm és csak ajánlani tudom! Profi, gyors ügyintézés!

Zoltán Németh

2022. August 11.

Az Instagramon keresztül jutottam el a Grantishoz. Flottul történt a kapcsolatfelvétel, majd az előzetes és a fő megbeszélés is Sipos Csabával. Nyugdíj-jellegű megtakarítást kötöttem. Bízom benne, hogy legalább szépkorú éveim kezdetén is együtt tudunk majd működni. (és talán még jóval előbb is, más területen)

Zsolt Pásztor

2022. July 24.

Nagyon felkészült, maximálisan ügyfélközpontú

Gaál Farkas

2022. June 27.

Sípos Csabával vettem fel a kapcsolatot. Mindenben segítőkész volt, sok ajánlatot adott, és szakszerű tanácsot adott, gyorsan intézte a szerződés előkészítését. Kedves és ügyfélorientàlt, csak ajánlani tudom.

András Zimber

2022. June 06.

Nyugdíjbiztosítás után kerestem az interneten és személyes kapcsolat alapján. A Grantist tájékoztatóját olvasva szimpatikusnak találtam a szolgáltatásukat, így kerültem kapcsolatba Sipos Csaba vezető tanácsadóval. Szimpatikus volt és ami később kiderült türelmes is.Tanácsadóként számomra tökéletes , mert nem akarta semmit rám erőltetni, hagyott időt dönteni. Eddig bármelyen kérdésem volt, nagyon hamar választ kaptam rá. Úgy gondolom a jövő időben is lesz, bármikor fordulhatok hozzá.

Zoltan Piff

2022. May 23.

Sipos Csaba Köszönjük a lehetőséget, illetve a segítséget! Profi és színvonalas szolgáltatást és tájékoztatást kaptunk! :) (Translated by Google) Csaba Sipos Thanks for the opportunity and help! We received professional and quality service and information! :)

István Kovács

2022. May 11.

Az interneten keresgéltem nyugdíj elő takarékosság ügyben. Több oldalt nézegettem, így az Önök oldalát is. Ezután csörgött a telefonom és Sipos Csaba úr keresett a Grantistól. Megbeszéltük az igényeimet, Ő összeállított egy kínálatot. A személyes találkozón pontosítottuk a terveket, majd néhány nap múlva megkötöttük a szerződést. Minden precíz és hozzáértő módon működött, nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm a munkáját.

Bemutatkozom

Sipos Csaba

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Sipos Csaba: „Az infláció olyan, mint a magas vérnyomás”

Sipos Csaba: „Az infláció olyan, mint a magas vérnyomás”

2022. July 19.

Sipos Csaba pénzügyi tanácsadó szemléltette, mit tehetünk azért, hogy növekedjenek a megtakarításaink.

Hogyan lesz nyugdíjunk?

Hogyan lesz nyugdíjunk?

2021. February 19.

Az online tanácsadásnak három meghívott előadója volt: Farkas András nyugdíjszakértő, Sipos Csaba, a Grantis...

Már fiatalon érdemes elkezdeni a nyugdíj építését

Már fiatalon érdemes elkezdeni a nyugdíj építését

2021. February 19.

Célszerű minél hamarabb félretenni nyugdíjas éveinkre, nem érdemes mástól várni a megoldást – mondta Sipos...

Milliókkal rövidítheti meg a nőket öregségükre a nyugdíjveszteség

Milliókkal rövidítheti meg a nőket öregségükre a nyugdíjveszteség

2020. September 17.

Kóra János és Sipos Csaba nyilatkozott a Nők 40-ről.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem