Sipos Csaba

Vezető tanácsadó
Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. 2013-ban ismertem meg a GRANTIS csapatát. Azonnal rabul ejtett az ügyfelek iránti odaadásuk, így elfogadtam a cég felkérését, és én lettem az első tulajdonosi körön kívüli tanácsadójuk. Közel 15 év alatt több, mint 10.000 találkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. A privát pénzügyi megoldásokon kívül szívesen foglalkozom vállalati adómentes juttatásokkal, mert hiszem, hogy ezzel is segíthetjük a lakosság kiadásainak optimalizálását, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy több pénz maradjon a családoknál.
Hobbi Snowboard, szabadtüdős merülés, búvárkodás, úszás
Amire büszke vagyok A szüleimre, a munkámra és a feleségemre
Legnagyobb sikerem A vállalati adómentes juttatási szakmai napunk
Motivációm Stabil pénzügyi jövőt építeni a családoknak

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Vállalati lojalitás programok
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Privátbanki szolgáltatás

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
László Valachi
László Valachi
17napja
Nyugdíj előtakarékosság gondolatával kerestem meg a Grantis tanácsadó céget. Sipos Csaba volt segítségemre a megfelelő választásban a kínálkozó rengeteg lehetőség közül. Maximális felkészültséggel, jóindulattal és empátiával igyekezett megkeresni és megmutatni az igényeimnek legmegfelelőbb ajánlatokat. Nagyon köszönöm a lelkiismeretes munkát!
Aron Bijl
Aron Bijl
1 hónapja
Sipos Csaba, pontos, megértő és a te érdeked nézi. Bátran tudom ajánlani.
Péter Vaskó
Péter Vaskó
1 hónapja
Sipos Csaba segített kiválasztani a megfelelő konstrukciót, türelme és segítőkészsége példás volt!
Erika Benk
Erika Benk
1 hónapja
Nyugdíj célú megtakarításhoz illetve egyébb (élet, betegség) biztosítás kötéséhez kerestük Sipos Csabát. A megtakarítás megkötése előtt többször egyeztettünk, mindig részletesen, szakszerűen ismertette a lehetőségeket, széles körű tájékoztatást kaptunk. Mindenkinek ajánlom!
Flanek Eva
Flanek Eva
1 hónapja
Régóta szerettem volna rendbe tenni a család mindenféle pénzügyeit, biztosításait, de mindig elakadtam valahol, maradt egy csomó kérdés, bizonytalanság. Sipos Csabával két órát beszélgettünk, mindent elmagyarázott, mindent megoldottunk. Kár, hogy nem jutottam hozzá már évekkel ezelőtt:)
Kálmán László
Kálmán László
2 hónapja
Kiváló szakmai csapat. Rendkívül elégedett voltam Sipos Csaba befektetési és megtakarítási tanácsadásaival. Köszönettel!
Sára Nényei
Sára Nényei
2 hónapja
Nyugdíjcélú megtakarítások lehetőségeit böngészve teljesen elvesztem a lehetőségek között. Sipos Csaba vezető tanácsadó segített kibogozni a szálakat. Mindig elérhető volt és rugalmas, és amikor bizonytalankodtam, nem erőltette a döntést. Ezért külön köszönet jár neki. Kell hagyni az ügyfelet, hogy érezze, önálló döntést hozott. Ajánlom mindenkinek!
Dávid Kutas
Dávid Kutas
2 hónapja
Nyugdíj célú megtakarítással kapcsolatban kerestem meg a céget. Sipos Csaba tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot ezügyben. Több személyes találkozónk is volt, ahol részletesen meg tudtuk beszélni, számomra mi lenne a legmegfelelőbb, legszimpatikusabb megoldás. Nem szeretem elhamarkodni ezeket a fontos döntéseket. Csaba nagyon segítőkész és türelmes volt, felajánlotta a megbeszélések közt, szedjem össze azokat a gondolatokat, amik számomra még nem teljesen világosak, vagy amiről még szeretnék információt megtudni, és következő alkalommal ezeket átbeszéljük. Így is történt, időt nem kímélve Csaba alaposan elmagyarázott mindent, ami érdekelt, ami számomra még nem volt tiszta. Évek óta halogattam ezt a döntést, de örülök hogy megtaláltam Önöket. (volt más is akiket megkerestem ezügyben, de senki sem volt számomra ilyen meggyőző, felkészült mindemellett szimpatikus). Szóval köszönöm, hogy segítettek, és végre "belevágtam" abba, amit évek óta halogattam.
Balázs Németi
Balázs Németi
2 hónapja
Sipos Csaba üzletkötő segítségével kötöttem a feleségem részére nyugdíj biztosítás. Rugalmas volt. Munkájával meg voltam elégedve.
Dorottya Hámori
Dorottya Hámori
3 hónapja
Máté Kocsis
Máté Kocsis
3 hónapja
Sipos Csaba személyében egy profi és körültekintő pénzügyi szakembert ismerhettünk meg. Felkészültségének köszönhetően sikerült kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbb termékeket a biztosítási piac teljes spektrumán.
Katalin Windisch
Katalin Windisch
4 hónapja
Gyorsan és hatékonyan találtunk megoldást a felmerült biztosítási igényre.
Gergely Varga
Gergely Varga
4 hónapja
Sipos Csabát, a Grantis munkatársát kedves, szakmailag felkészült embernek ismertem meg, aki bármikor rendelkezésemre állt, és kérésemre részletes többletinformációkat is nyújtott az egyes szolgáltatásokról.
Mária Szilágyi
Mária Szilágyi
5 hónapja
(Translated by Google) Thanks to Csaba Sipos for the professional and flexible help. (Original) Köszönöm Sipos Csabának a szakszerű és rugalmas segítséget.
Linda Toth
Linda Toth
5 hónapja
(Translated by Google) Csaba Sipos provided me with useful, practical practical advice, which was very important for me to have a better understanding of my possibilities. As part of the good advice, he kept the agreed time limit, and within 1 day I also received the specific offers, splitting them with 1-1 useful links, so that I could delve even deeper into the details. I recommend it with a good heart! :-) (Original) Sipos Csaba hasznos, praktikus gyakorlati tanácsokkal látott el, ami nagyon fontos volt számomra, hogy jobban átlássam lehetőségeimet. Jó hangulatú tanácsadás keretében pontosan tartotta a megbeszélt időkorlátot, és 1 napon belül megkaptam a konkrét ajánlatokat is azokat is megspékelve 1-1 hasznos linkkel, hogy még jobban el tudjak mélyedni a részletekben. Jó szívvel ajánlom! :-)
Kinga Lázi
Kinga Lázi
6 hónapja
(Translated by Google) Csaba Sipos was very helpful with my health insurance. Despite the epidemic, we were able to solve the paperwork. (Original) Sipos Csaba nagyon segítőkész volt az egészségbiztosításommal kapcsolatban. A járvány ellenére is meg tudtuk oldani a papírmunkát.
András Tóth
András Tóth
6 hónapja
Éva Magosi
Éva Magosi
6 hónapja
Simon Róbert
Simon Róbert
8 hónapja
(Translated by Google) Thank you Grantis for your professional knowledge and attitude. Special thanks to Csaba Sipos, who has made a significant contribution to optimizing my finances with his advice, recommending the best service providers for my needs, and is leading strategically in areas such as retirement and starting children. Thank you Csaba! (Original) Köszönöm a Grantis professzionális tudását és hozzáállását. Külön köszönet Sipos Csabának, aki tanácsaival, az igényeimnek legjobban megfelelő szolgáltatók ajánlásával jelentősen hozzájárult pénzügyeim optimalizálásához, és olyan területeken mutat irányt stratégiailag, mint a nyugdíj és a gyermekek életkezdése. Köszönöm Csaba!
Norbert Höflich
Norbert Höflich
8 hónapja
(Translated by Google) Csaba Sipos: Extremely helpful, patient, Client oriented, positive individuality. (Original) Sipos Csaba: Rendkívül segítőkész, türelmes, Kliens orientált, pozitív egyéniség.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Sipos Csaba telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!