Sipos Csaba

Sipos Csaba Vezető tanácsadó

Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. 2013-ban ismertem meg a GRANTIS csapatát. Azonnal rabul ejtett az ügyfelek iránti odaadásuk, így elfogadtam a cég felkérését, és én lettem az első tulajdonosi körön kívüli tanácsadójuk. Közel 15 év alatt több, mint 10.000 találkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. A privát pénzügyi megoldásokon kívül szívesen foglalkozom vállalati adómentes juttatásokkal, mert hiszem, hogy ezzel is segíthetjük a lakosság kiadásainak optimalizálását, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy több pénz maradjon a családoknál.

bemutatkozó videóm
Legnagyobb sikerem

A vállalati adómentes juttatási szakmai napunk

Motivációm

Stabil pénzügyi jövőt építeni a családoknak

Amire büszke vagyok

A szüleimre, a munkámra és a feleségemre

Hobbi

Snowboard, szabadtüdős merülés, búvárkodás, úszás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Vállalati lojalitás programok
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Privátbanki szolgáltatás

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Péter Guzsaly

2023. május 05.

Felkészült, ügyfélbarát, profi szolgáltatást kaptam Csabától. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek!

Bence Gyabronka

2023. április 13.

Tímea Ifi

2023. április 03.

A cégre internetes keresés során találtam rá. Nyugdíj megtakarítás érdekelt, Sipos Csaba lett a személyes tanácsadóm. Csaba maximálisan rugalmas, abszolút nem erőszakos, türelmes, udvarias, figyelmes, az igényeimet, elképzeléseimet szem előtt tartva, sikerült megtalálni a megfelelő megoldást és több opciót is bemutatot. Miután elmondtam, hogy számomra mi a fontos, mekkora összeget tudok erre a célra szánni, rögtön megtalálta a számomra legmegfelelőbb ajánlatot, a kérdéseimre válaszolt, majd a szerződés megkötésében is segített. A céget és külön Sipos Csabát szívesen ajánlom mindenkinek, akinek fontos a bizalom, és az hogy a tanácsadó ne legyen erőszakos, rámenős.

András Pap

2023. március 22.

Sipos Csaba adott nekem nagyon sok hasznos tanácsot és világított rá sok dologra a gyakorlati pénzügyekkel kapcsolatban. Például spórolási és befektetési lehetőségek, illetve hosszabb távú tervezés. Ezúton is köszönöm neki!

Bence Biró

2023. február 10.

Sipos Csaba tanácsadó segítségével sikerült, számomra a legjobb ajánlatot kiválasztani. Minden kérdésemre informatív választ adott.

Gergő Benedek

2023. január 11.

Thanks for the thorough work of Csaba Sipos! I've been looking for a custom solution and he helped me find one. I would'nt have been able to cut through the maze of available insurance options, so, great job! (A Google fordítása) Köszönjük Sipos Csaba alapos munkáját! Egyedi megoldást kerestem, és ő segített megtalálni. Nem tudtam volna átvágni a rendelkezésre álló biztosítási lehetőségek útvesztőjében, szóval remek munka!

Krisztina M.H.

2023. január 02.

Az interneten találtam Sipos Csabára, mint a Grantis pénzügyi tanácsadójára. Rugalmas volt, időt szánt rám és részletes információval látott el nyugdíjbiztosítással és egészségpénztárral kapcsolatosan. Rendezett, ügyfélbarát körülmények között fogadott irodájukban. Úgy vélem kellő támogatást kaptam ahhoz, hogy dönthessek. Nagyon türelmes volt, mert nem könnyen hoztam döntést. Kellemes stílusban, lényegre törően tájékoztatott, valamennyi kérdésemre válaszolt. Elnyerte a bizalmamat. Az adminisztráció során is minden támogatás megadott kolléganőjével együtt. A befektetésem kockázatát viszont én vállalom, ami hosszú távon fog kiderülni, hogy jó döntés volt-e. Remélem a továbbiakban is számíthatok a tanácsára. Összességében ajánlom Sipos Csabát a Grantis pénzügyi tanácsadóját nyugdíjbiztosítási befektetéssel és egészségpénztárral kapcsolatosan is.

Laslo Barta

2023. január 02.

Takács-Nagy Anita

2022. december 13.

Maximálisan elégedett vagyok az ügyfelekhez való hozzáállással, a szakmai tudással, a kommunikációval. Minden esetben törekedtek arra, hogy az ügyfél elégedett legyen. Nagyon köszönöm a segítséget, amit nyújtotok, a kedvességet és a türelmet! :)

Dávid Marcell Szabó

2022. október 25.

Sipos Csaba segitett eligazodni a maganegeszsegugyi biztositasi termekek között es sikerult kivalasztani egyet ami nekem es a felesegemnek megfelelo volt. Semmire nem akart rabeszelni, masnak is ajanlanam a szolgaltatast.

Bemutatkozom

Sipos Csaba

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Sipos Csaba: „Az infláció olyan, mint a magas vérnyomás”

Sipos Csaba: „Az infláció olyan, mint a magas vérnyomás”

2022. július 19.

Sipos Csaba pénzügyi tanácsadó szemléltette, mit tehetünk azért, hogy növekedjenek a megtakarításaink.

Hogyan lesz nyugdíjunk?

Hogyan lesz nyugdíjunk?

2021. február 19.

Az online tanácsadásnak három meghívott előadója volt: Farkas András nyugdíjszakértő, Sipos Csaba, a Grantis...

Már fiatalon érdemes elkezdeni a nyugdíj építését

Már fiatalon érdemes elkezdeni a nyugdíj építését

2021. február 19.

Célszerű minél hamarabb félretenni nyugdíjas éveinkre, nem érdemes mástól várni a megoldást – mondta Sipos...

Milliókkal rövidítheti meg a nőket öregségükre a nyugdíjveszteség

Milliókkal rövidítheti meg a nőket öregségükre a nyugdíjveszteség

2020. szeptember 17.

Kóra János és Sipos Csaba nyilatkozott a Nők 40-ről.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem