Sipos Csaba

Vezető tanácsadó
Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. 2013-ban ismertem meg a GRANTIS csapatát. Azonnal rabul ejtett az ügyfelek iránti odaadásuk, így elfogadtam a cég felkérését, és én lettem az első tulajdonosi körön kívüli tanácsadójuk. Több mint 10 év alatt közel 7900 ügyféltalálkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. A privát pénzügyi megoldásokon kívül szívesen foglalkozom vállalati adómentes juttatásokkal, mert hiszem, hogy ezzel is segíthetjük a lakosság kiadásainak optimalizálását, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy több pénz maradjon a családoknál.
Hobbi Snowboard, szabadtüdős merülés, búvárkodás, úszás
Amire büszke vagyok A szüleimre, a munkámra és a feleségemre
Legnagyobb sikerem A vállalati adómentes juttatási szakmai napunk
Motivációm Stabil pénzügyi jövőt építeni a családoknak

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Vállalati adómentes juttatások
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Privátbanki szolgáltatás

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
István Dr. Balogh
István Dr. Balogh
21napja
Kockázati életbiztosítást és nyugdíj célú megtakarítást kerestem. Sipos Csaba vezető tanácsadó az otthonomban felkeresett. Részletes, objektív tanácsadás történt. A kérdéseimre választ kaptam. Az ügyintézés gördülékenyen zajlott. Gondolkodási időm volt, utánanézhettem a dolgoknak. A következő találkozó alkalmával az összes adminisztratív teendőt el tudtuk végezni szintén az otthonomban. Mindkét szerződést sikerült az én igényeimnek megfelelően alakítani. (Translated by Google) I was looking for term life insurance and saving for retirement. Csaba Sipos senior consultant visited my home. Detailed, objective advice was provided. I got answers to my questions. Check-in was smooth. thinking it was my time, then I could watch things. At the next meeting, we were able to do all the administrative work in my home as well. Both my contract has been converted to match my needs.
Orsika Zsigmond
Orsika Zsigmond
1 hónapja
Évekig húztam, hogy el merjek-e menni egy ennyire "menő" helyre, majd (végre) részántam magam, sőt a férjemmel együtt mentünk, hizs' ezt javasolták. Mindent köszönök, órási élmény volt mindkettőnk számára. Rengeteg kérdésünkre korrekt válaszokat kaptunk, hiteles forrásból. Újraterveztünk, új ajtók, ablakok nyíltak a pénzügyeinkben. (Translated by Google) For years, I dragged myself to go to such a "cool" place, and then (finally) parted, and even went with my husband, and that's what they suggested. Thank you for everything, it was an hour of experience for both of us. We received correct answers to many of our questions from credible sources. We redesigned, new doors and windows opened in our finances.
akos huszar
akos huszar
2 hónapja
Nyugdíjbiztosítási kerestem és megtaláltam a legjobb helyet ahol a keresett terméken felül ( ami a legjobban megfelelt az elvárásaimnak) további megtakarítási ötleteket kaptam Sipos Csabától. Csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Pension Insurance was looking for and found the best place where I got more ideas for saving Sipos Csaba addition to looking for the product (which is best met my expectations). I can only recommend.
Peter Somos
Peter Somos
4 hónapja
Sipos Csaba és közvetlen kollégái gyors, pontos és teljes körű információkkal segítettek abban, hogy a legjobb megoldást válasszam élet-, egészség- és balestebiztosítási igényeimre, köszönöm! (Translated by Google) Csaba Sipos and his direct colleagues helped me to find the best solution for my life, health and accident insurance needs with quick, accurate and complete information, thank you!
Zoltán Sipos
Zoltán Sipos
5 hónapja
Kifejezetten nehéz ügyfélként emlékszik rám Sipos Csaba (csak névrokon), mert gyorsan és egyedi igényekkel szerettem volna egészségbiztosítást kötni. Javára kell mondanom, hogy nem éreztette, mekkora kihívást jelentek, sőt mindent időben intézett, és komoly csomagot ajánlott nekünk. Ez viszont csak a munkája része, amiért fizetést kap. Az igazi elismerés azért illeti őt és a grantisosokat, mert pár hónappal később egy konkrét problémával kerestem föl, amire nem tudtam, hogyan ad megoldást a biztosítás. Ekkor is azonnal reagált, a megfelelő vezetővel egyeztetett és gyors, hatékony segítséget adott. Szakmailag és emberileg is kitűnőre vizsgázott, és azt hiszem, ha bizalmi alapú szolgáltatást veszünk – amilyen a biztosítás is –, ez utóbbi is legalább olyan fontos, mint a szakmai felkészültség. (Translated by Google) Csaba Sipos (only on the namesake) remembers me as a particularly difficult client because I wanted to make health insurance quickly and with unique needs. I have to say goodbye that I did not feel the challenge and even the best time and offered us a serious package. This, however, is only part of the job for which you get paid. The real appreciation is for him and the granties, because a few months later I was looking for a specific problem that I didn't know how to provide insurance. At that time, he responded immediately, giving the appropriate manager a quick and effective help. Professionally and personally is the exam with honors, and I think if we take trust-based services - insurance as well - the latter is at least as important as their professional expertise.
Barbara Gimesi
Barbara Gimesi
5 hónapja
László Szántó
László Szántó
6 hónapja
Mindenkinek ajánlom, akinek fontos az egészsége és nem az állami ellátórendszerben gondolkodik!
Levente György
Levente György
6 hónapja
Dávid Balogh
Dávid Balogh
6 hónapja
László Juhász
László Juhász
6 hónapja
Biztosítási ügynököktől általában véve borsózott a hátam. Velük kapcsolatban ilyenek jutottak eszembe: nyomulnak, türelmetlenek, hadarják az információkat, a legjobb lehetőséget tárják elém, ha nem értem, vagy kételkedem, bennem a hiba és érezhetem rosszul magam. Különben is igyekezni kellene dönteni, mert az általuk képviselt pénzintézet (pl. biztosító) csak rövid ideig tartja fenn kedvező ajánlatát, tehát lehetőleg MOST! a tanácsadás végén el kellene kötelezni magam szerződés aláírással. Nyugdíj biztosítást a Grantis közvetítésével kötöttem, mert azt olvastam, hogy független tanácsadók, nincsenek egy pénzintézethez kötve, így nem ők versenyeznek a "kegyeimért" hanem a biztósítók ajánlatai. Nekik csak tájékoztatás a dolguk, a döntés (vagy nem döntés) az én dolgom. Ha szerződést írok alá, valamelyik biztosítótól mindenképpen megkapják a jutalékot (amelyiknek az ajánlatát elfogadtam), így nincs rajtuk kényszer, lehetnek nyugodtan pártatlanok. Az egyórás tanácsadáson (egy kávézóban, tehát nem zaklatnak otthon) Sipos Csaba vezető tanácsadóval találkoztam. A beszélgetés olyan baráti hangulatban folyt, hogy fel sem tűnt: több mint két óra telt el. Nem is csoda, hisz csak egy biztosító termékét ismertem, nem kis munka volt engem döntési helyzetbe hozni. A beszélgetés végén már tisztában voltam az általános buktatókkal, előnyökkel, lehetőségekkel, így könnyű volt kiválasztanom és -segítséggel- rám szabni az adott terméket. Külön ki volt hangsúlyozva, hogy nem kell MOST döntenem. Átgondolhatom egyedül, otthon, tovább tájékozódva, leellenőrizhetek infókat, és később egy következő találkozón majd szerződök. Semmi sürgetés, semmi nyomulás :) . Egy nyugdíjbiztosítás hosszú elköteleződést jelent, nem lehet büntetlenül csak úgy kiugrani, máshol újra kötni, ezért nagyon hálás vagyok, hogy teljes nyugalommal dőlhettem hátra, a lehető legkörültekintőbben sikerült választanom és szerződnöm. Kellett ehhez a Grantis és Sipos Csaba profi munkája. Aki hasonló nyugalmat akar ilyen döntés nyomán, ajánlom szánjon egy órát az idejéből, és hallgassa meg ingyenesen hogyan gondolták újra a pénzügyi tanácsadást, és hogyan művelik a Grantis-nál. Vérprofik, rugalmasak, fiatalok és gondoskodóak- ezt is megtapasztaltam. A tevékenységüket AHOGYAN művelik, AZ hiánycikk volt Magyarországon. Eddig. Juhász László
Marica Jurkó
Marica Jurkó
6 hónapja
Amikor eldöntöttem hogy biztositast kötök akkor fontos szempont az volt hogy ha bármilyen problemam van akkor bizalommal forduljak a közvetítőhöz.Valamint az tetszett az egészben hogy fiatalosak és haladnak a korral és hogy teljeskörű felvilagositast adnak nem pedig valami elemző módszerrel dolgoznak.Nem voltak erőszakosak és szakmailag toppon vannak.Azert írom többes számba mert én nem csak az alkusszal akivel személyesen találkoztam és ajánlatot adott hanem a munkatársaival is kapcsolatban állok akik nem felejtik el az ügyfelet tehát ez nem csak egy kössünk szerzödést mint az esetek többsége hanem igenis fontos az ügyfél hosszabb távon is.A Facebookon láttam a hirdetést tehát én döntöttem úgy hogy velük szerződök és nem valaki aki felhív és hivatkozik egy ismerősömre és erőszakosak és ezt nem szeretem.Köszönöm a segítségüket elnavigálni még a saját ügyemben is mert ők pénzügyekben profik. Jó döntés volt a Grantis csak ajánlani tudom őket.
Sándor Bakos
Sándor Bakos
9 hónapja
Sipos Csabát ajánlom egészségbiztosítás témakörben.
Kovács Máté
Kovács Máté
9 hónapja
Több éve kerestem egy megbízható, segítőkész, és szakértő tanácsadót, aki támogatja a pénzügyi döntéseimet az én igényeim szerint. Ezt a Grantisnál Sipos Csabával találtam meg.
Linda Csasznekné
Linda Csasznekné
10 hónapja
Szeretem magam kiválasztani és lehetőség szerint személyesre alakítani a pénzügyi szolgáltatásokat, így jellemzően csak bróker és alkuszon keresztül szerződöm. Elismerem, hogy az adott területen régóta dolgozók értik és ismerik leginkább a termékeket. Az év végi kapkodásban egy éjszaka elküldött emailre nagyon gyors választ kaptam ettől a független pénzügyi tanácsadó cégtől. A reggeli kapcsolatfelvételtől csak pár óra telt el és sikeres, egyéni elképzeléseimre szabott termékválasztás után éjjel 11-re már zártam is a feladatot. Köszönet Sipos Csaba vezető tanácsadó rugalmas (éjszakai) segítségé-ért és kiváló ügyfélkezelésé-ért. Nagyon profi átlátható és megbízható rendszerrel működik a GRANTIS csapata. Jó szívvel ajánlom őket, akár csak az érdeklődőknek is.
Krisztián Egerszegi
Krisztián Egerszegi
11 hónapja
Murányi Norbi
Murányi Norbi
1 éve
Nekem, akinek egy új kütyü webshopról való megrendelése is nagy fejtörést okoz, - melyiket válasszam? biztosan jól döntök? - egy ilyen hatalmas döntésben, mint a nyudjíjbiztosítás (tehát az egyik legfontosabb előtakarékosság) mindenképp szükségem volt szakmai segítségre. Örülök, hogy a Grantist választottam a döntésemhez, Sipos Csaba vezető tanácsadóval az utolsó szögig mindent átbeszéltünk, érthetően elmagyarázott mindent, nem néztem közben az órát de 2 és fél óra lett az ingyenes tanácsadásból! Alaposság, profizmus, ügyfélbarát hozzáállás, minden szolgáltatásnak így kellene működnie itthon. A továbbiakban is szívesen fordulok hozzá, hozzájuk. 10/10.
Tibor Fonad
Tibor Fonad
1 éve
Korrekt, részletes magyarázatokat kaptam; a kérdéseimre válaszoltak. A találkozók igazodtak az én időbeosztásomhoz, a megbeszélt időpontokat precízen betartották. Jó szívvel ajánlom a céget és a munkatársaikat másoknak is.
Éva Bernát
Éva Bernát
1 éve
Profi Úriembert ismertem meg Sipos Csaba személyében. Mindenről teljes körűen tájékoztatott, nem volt erőszakos, és kifejezetten rám szabott ajánlatot állított össze, így a szerződést meg is kötöttem vele. Kellemes csalódás volt ez egy olyan világban, ahol mindenki mindent rá akar sózni másokra.
Lajos Polgár
Lajos Polgár
1 éve
Olyan pénzügyi tanácsadót kerestem, akiben megbízhatok. Mielőtt felvettem a kapcsolatot a GRANTIS Hungary Zrt-vel, az interneten ellenőriztem is különböző fórumokban a cégről kialakult véleményt. Az olvasottak, illetve az abból általam leszűrt információk az együttműködésünk alatt igazolódtak. Sipos Csaba a teljes folyamatban konstruktív, együttműködő, alapos munkát végzett. Minden kérdésünkre válaszolt, a dokumentációkat kellő részletességgel dolgozta ki. Maximális személyre szabott ajánlatokat dolgozott ki végül feleségemnek és nekem is. Mindkettőnknek először 6-6, végül 3-3 ajánlatra szűkítette le a pénzügyi megoldásokat, melyből további gondolkodással tudtunk választani. Minden szerződést pontosan készített elő, minden tájékoztatást megadott a pénzintézetekkel kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!
Dóra Illés
Dóra Illés
2 éve
Két éve kértem segítséget Sipos Csabától a pénzügyi döntéseim meghozatalában. Azóta is elégedett vagyok vele! Rendkívül megbízható, korrekt embert ismerhettem meg személyében.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Sipos Csaba telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!