Sipos Csaba

Sipos Csaba

Vezető tanácsadó
Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. 2013-ban ismertem meg a GRANTIS csapatát. Azonnal rabul ejtett az ügyfelek iránti odaadásuk, így elfogadtam a cég felkérését, és én lettem az első tulajdonosi körön kívüli tanácsadójuk. Közel 15 év alatt több, mint 10.000 találkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. A privát pénzügyi megoldásokon kívül szívesen foglalkozom vállalati adómentes juttatásokkal, mert hiszem, hogy ezzel is segíthetjük a lakosság kiadásainak optimalizálását, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy több pénz maradjon a családoknál.
Nézd meg a bemutatkozó videómat!
Hobbi Snowboard, szabadtüdős merülés, búvárkodás, úszás
Amire büszke vagyok A szüleimre, a munkámra és a feleségemre
Legnagyobb sikerem A vállalati adómentes juttatási szakmai napunk
Motivációm Stabil pénzügyi jövőt építeni a családoknak

Nézd meg a bemutatkozó videómat!

Pár percben meséltem magamról, a hobbijaimról, a szakterületeimről és a pénzügyi tanácsadói szakmába kerülésemről.

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Vállalati lojalitás programok
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Privátbanki szolgáltatás

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Cyntia Gyana-Ipolyi
Cyntia Gyana-Ipolyi
3 hónapja
Brigitta Durst
Brigitta Durst
3 hónapja
Az interneten találtam meg a Grantist, mert már kezdtem elveszni a rengeteg biztosító és biztosítás hálójában. Pár mondatban megírtam, az igényeimet. Sipos Csaba vezető tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot, majd online találkozó keretében meséltem el , hogy mit szeretnék, mert egyáltalán nem látom át, hogy melyik biztosítás mit takar, miért érdemes, költséghatékonyság, stb. Csaba szinte rögtön tudta, hogy mire van szükségem, azonnal volt több verziója is. Minden lehetőséget körüljártunk (adókedvezmények, családi állapot miatt lehetőségek, hol van még biztosításom...) és még sorolhatnám. Kb. egy órán keresztül beszéltük át a különböző biztosítások előnyeit, hátrányait. Majd elküldte az ajánlatokat, amely első ránézésre is jól áttekinthető volt számomra. Már csak a háromból kellett mazsoláznom. Részükről az ügymenet gyors és egyszerű. Minden elektronikusan történik, AVHD aláíráshitelesítéssel, gyakorlatilag meg sem kell mozdulnom. A következő menet az lesz, hogy a meglévő biztosításaimat át fogják vizsgálni, hogy lenne-e például ugyan azért pénzért egy előnyösebb biztosítás. Szóval lesz még feladat és tiszta szívvel fogom rájuk bízni. (Translated by Google) I found Grantis on the internet because I was already starting to get lost in the web of plenty of insurance and insurance. I wrote in a few sentences about my needs. Csaba Sipos, a senior consultant, contacted me and then told me in an online meeting what I wanted, because I don't see at all which insurance covers what, why it is worthwhile, cost-effectiveness, etc. Csaba knew almost immediately what I needed, he had several versions right away. We went around all the options (tax breaks, options due to marital status, where I still have insurance ...) and I could list more. We discussed the advantages and disadvantages of various insurances for about an hour. He then sent me the offers, which was clear to me at first glance. I only had three raisins left. For them, the process is quick and easy. Everything is done electronically, with AVHD signature authentication, I practically don’t have to move. The next step will be to review my existing insurance to see if there is a better insurance for the same money, for example. So there will be more work and I will entrust them with a pure heart.
Sándor Vidács
Sándor Vidács
4 hónapja
Hosszas gondolkodás után a lakásvásárlás helyett a pénzünk befektetése mellett döntöttünk. Elkezdtem az interneten keresgélni és itt találkoztam a Grantis pénzügyi tanácsadó céggel, ahova még aznap jelentkeztem privát banki szolgáltatásra. Hamarosan Sipos Csaba vette fel velem a kapcsolatot, aki az egész folyamat alatt tanácsaival segített, ahogy Ő fogalmazott egyfajta "tolmácsként" volt jelen (mert beszéli a bankár nyelvet) a szerződések aláírásáig. Csabában egy nagyon elhivatott, szakmailag maximálisan felkészült, segítőkész embert ismertem meg akit jó szívvel ajánlok mindenkinek, na és persze a Grantist is. (Translated by Google) After much thought, instead of buying a home, we decided to invest our money. I started searching the internet and here I met the financial advisory company Grantis, where I applied for a private banking service that day. Soon Csaba Sipos contacted me, who helped with his advice throughout the process, as he put it, as a kind of "interpreter" (because he speaks the banker's language) until the contracts were signed. In Csaba, I met a very dedicated, professionally prepared, helpful person, whom I recommend to everyone, and of course Grant.
László Lajos Tóth
László Lajos Tóth
4 hónapja
Nekem Sipos Csaba segített a megfelelő nyugdíjbiztosító kiválasztásában. Nagyon elégedett voltam a tanácsadásával. Olyan szempontokra hívta fel a figyelmem, amelyekre laikusként nem gondoltam volna. Felkészült, profi, segítőkész szakember. (Translated by Google) Csaba Sipos helped me choose the right pension insurer. I was very pleased with your advice. He drew my attention to aspects I would not have thought of as a layman. Prepared, professional, helpful professional.
Petra Szabó
Petra Szabó
4 hónapja
Csabának köszönhető, hogy kislányomnak sikerült egy jól kiválasztott befektetési életbiztosítást kötni. Minden kérdésre készségesen válaszolt, folyamatosan tartottuk egymással a kapcsolatot. Csak ajánlani tudom! (Translated by Google) Thanks to Csaba, my little girl managed to take out a well-chosen unit-linked life insurance policy. We answered all questions willingly, we kept in touch with each other. I can only recommend!
Tibor Seres
Tibor Seres
4 hónapja
Gyors, rugalmas, lényegre törő, konstruktív! (Translated by Google) Fast, flexible, concise, constructive!
Plank Ildi
Plank Ildi
5 hónapja
Nekem a korom miatt, és a rokkantnyugdíjas státuszom miatt, nem volt egyszerű a megfelelő verziót megtalálni, de sikerült! (Translated by Google) For me, because of my age and my disability pension status, it wasn’t easy to find the right version, but I did!
László Kiripóczky
László Kiripóczky
5 hónapja
Dóra Cseri
Dóra Cseri
6 hónapja
Sipos Csabával volt meetingünk nyugdíj előtakarékossági lehetőségek áttekintése érdekében. Szeretném megköszönni a szemléletes bemutatást és azt, hogy a nyomulós értékesítési stratégia helyett azt választotta, amit. Rendkívül üdítő volt Önnel együttműködni. (Translated by Google) We had a meeting with Csaba Sipos to review retirement savings options. I would like to thank you for the illustrative presentation and for choosing what you chose instead of the pushy sales strategy. It was extremely refreshing to work with you.
Emese Strasser
Emese Strasser
7 hónapja
Profi tanácsadás és gyors szerződéskötés! A kalkulátor kimondottan lenyűgöző és meggyőző. Köszönöm! (Translated by Google) Professional advice and fast contracting! The calculator is downright stunning and convincing. Thanks!
Buzasi Daniel
Buzasi Daniel
7 hónapja
Csaba rendkívül elhivatott, professzionális és hiteles tanácsadó, pontosan felmérte az igényeimet és ennek megfelelő mélységű és típusú tájékoztatást adott. Nagyon jól felépített és pragmatikus volt az egész szerződéskötési folyamat, szívesen ajánlom majd az ismerőseimnek. (Translated by Google) Csaba is an extremely dedicated, professional and credible consultant, he accurately assessed my needs and provided the appropriate depth and type of information. The whole contracting process was very well structured and pragmatic, I will be happy to recommend it to my friends.
Orsolya Gitye-Kedves
Orsolya Gitye-Kedves
8 hónapja
Sipos Csaba szakmaiságát és jól felkészültségét szeretném kiemelni. Köszönöm és ajánlani fogom az ismerőseimnek is! (Translated by Google) I would like to emphasize the professionalism and well-preparedness of Csaba Sipos. Thank you and I will recommend it to my friends too!
Mónika Gáspár
Mónika Gáspár
8 hónapja
Sipos Csaba tanácsadóval egyeztettem. Azonnal válaszol, felkészült szakember, széleskörű információt ad minden felmerült kérdésre (Translated by Google) I consulted with consultant Csaba Sipos. Answers immediately, trained professional, gives a wide range of information to all questions raised
Tünde Babtiszta
Tünde Babtiszta
8 hónapja
Kata Ágoston
Kata Ágoston
8 hónapja
Páder Balázs
Páder Balázs
9 hónapja
Szakszerű és jó magyarázatot kaptam a kérdéseimre, kifejezetten örültem, hogy a tanácsadó személyes tapasztalatot is megosztott velem. Innentől csak abban tudok bízni, hogy jók az előrejelzéseik. Köszönöm a személyes találkozót, és a hozzáadott értéket. (Translated by Google) I received a professional and good explanation of my questions, I was especially pleased that the counselor also shared my personal experience with me. From here, I can only trust that their forecasts are good. Thank you for the personal meeting and the added value.
Krisztina Szlovák
Krisztina Szlovák
9 hónapja
Örülök, hogy megtaláltam a céget, és rajtuk keresztül megismerhettem Sipos Csabát.Végtelen kedvességgel és profizmussal segítségemre volt.Többször is elmagyarázta amit nem értettem, egyszerűen, érthetően.Nagy megkönnyebbülés volt, ilyen könnyen az üzletkötés, mindenkinek csak ajánlani tudom őket! (Translated by Google) I'm glad I found the company and through them I got to know Csaba Sipos. He helped me with endless kindness and professionalism. He explained what I didn't understand several times, simply and clearly.
Balázs László
Balázs László
10 hónapja
A weboldalon keresztül kértem a Grantis segítségét magán egészségbiztosítási témakörben. 1-2 napon belül csörgött is a telefon az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. Meglepetésemre minden nagyon profil 21. századi színvonalon online zajlott. Csak ajánlani tudom mindnekinek! (Translated by Google) Through the website, I asked Grantis for help with private health insurance. Within 1-2 days, the phone rang to make an appointment. To my surprise, all the very profiles took place online at 21st century standards. I can only recommend it to everyone!
Karsai Barna
Karsai Barna
11 hónapja
Igényeket figyelembe vesz, információ megosztó, korrekt hozzáállás. (Translated by Google) It takes needs into account, information sharing, fair attitude.
Dóra Márton
Dóra Márton
11 hónapja
Minőségi és profi segítséget kaptam, sok támogatással az egészségbiztosítás megkötése folyamán. (Translated by Google) I received quality and professional help, with a lot of support during the process of taking out health insurance.