Sipos Csaba

Vezető tanácsadó

Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. 2013-ban ismertem meg a GRANTIS csapatát. Azonnal rabul ejtett az ügyfelek iránti odaadásuk, így elfogadtam a cég felkérését, és én lettem az első tulajdonosi körön kívüli tanácsadójuk. Több mint 10 év alatt közel 7900 ügyféltalálkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Tanácsadói tevékenységem mellett a tanácsadói csapat szakmai felkészültségéért is felelek. A privát pénzügyi megoldásokon kívül szívesen foglalkozom vállalati adómentes juttatásokkal, mert hiszem, hogy ezzel is segíthetjük a lakosság kiadásainak optimalizálását, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy több pénz maradjon a családoknál.

Hobbi

Snowboard, szabadtüdős merülés, búvárkodás, úszás

Amire büszke vagyok

A szüleimre, a munkámra és a feleségemre

Legnagyobb sikerem

A vállalati adómentes juttatási szakmai napunk

Motivációm

Stabil pénzügyi jövőt építeni a családoknak

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Vállalati adómentes juttatások
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás
  • Privátbanki szolgáltatás

Sajtómegjelenéseim

  • M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában
  • M1 Híradó: “Vállvetve apával” akció a Grantisnál
  • TV2: Meddig marad 65 év a nyugdíjkorhatár?

Ügyfeleim így gondolnak rám

Peter Somos
Peter Somos ★★★★★

Sipos Csaba és közvetlen kollégái gyors, pontos és teljes körű információkkal segítettek abban, hogy a legjobb megoldást válasszam élet-, egészség- és balestebiztosítási igényeimre, köszönöm!

Zoltán Sipos
Zoltán Sipos ★★★★★

Kifejezetten nehéz ügyfélként emlékszik rám Sipos Csaba (csak névrokon), mert gyorsan és egyedi igényekkel szerettem volna egészségbiztosítást kötni. Javára kell mondanom, hogy nem éreztette, mekkora kihívást jelentek, sőt mindent időben intézett, és komoly csomagot ajánlott nekünk. Ez viszont csak a munkája része, amiért fizetést kap. Az igazi elismerés azért illeti őt és a grantisosokat, mert pár hónappal később egy konkrét problémával kerestem föl, amire nem tudtam, hogyan ad megoldást a biztosítás. Ekkor is azonnal reagált, a megfelelő vezetővel egyeztetett és gyors, hatékony segítséget adott. Szakmailag és emberileg is kitűnőre vizsgázott, és azt hiszem, ha bizalmi alapú szolgáltatást veszünk – amilyen a biztosítás is –, ez utóbbi is legalább olyan fontos, mint a szakmai felkészültség.

Barbara Gimesi
Barbara Gimesi ★★★★★

László Szántó
László Szántó ★★★★★

Mindenkinek ajánlom, akinek fontos az egészsége és nem az állami ellátórendszerben gondolkodik!

Levente György
Levente György ★★★★

Dávid Balogh
Dávid Balogh ★★★★★

László Juhász
László Juhász ★★★★★

Biztosítási ügynököktől általában véve borsózott a hátam. Velük kapcsolatban ilyenek jutottak eszembe: nyomulnak, türelmetlenek, hadarják az információkat, a legjobb lehetőséget tárják elém, ha nem értem, vagy kételkedem, bennem a hiba és érezhetem rosszul magam. Különben is igyekezni kellene dönteni, mert az általuk képviselt pénzintézet (pl. biztosító) csak rövid ideig tartja fenn kedvező ajánlatát, tehát lehetőleg MOST! a tanácsadás végén el kellene kötelezni magam szerződés aláírással. Nyugdíj biztosítást a Grantis közvetítésével kötöttem, mert azt olvastam, hogy független tanácsadók, nincsenek egy pénzintézethez kötve, így nem ők versenyeznek a "kegyeimért" hanem a biztósítók ajánlatai. Nekik csak tájékoztatás a dolguk, a döntés (vagy nem döntés) az én dolgom. Ha szerződést írok alá, valamelyik biztosítótól mindenképpen megkapják a jutalékot (amelyiknek az ajánlatát elfogadtam), így nincs rajtuk kényszer, lehetnek nyugodtan pártatlanok. Az egyórás tanácsadáson (egy kávézóban, tehát nem zaklatnak otthon) Sipos Csaba vezető tanácsadóval találkoztam. A beszélgetés olyan baráti hangulatban folyt, hogy fel sem tűnt: több mint két óra telt el. Nem is csoda, hisz csak egy biztosító termékét ismertem, nem kis munka volt engem döntési helyzetbe hozni. A beszélgetés végén már tisztában voltam az általános buktatókkal, előnyökkel, lehetőségekkel, így könnyű volt kiválasztanom és -segítséggel- rám szabni az adott terméket. Külön ki volt hangsúlyozva, hogy nem kell MOST döntenem. Átgondolhatom egyedül, otthon, tovább tájékozódva, leellenőrizhetek infókat, és később egy következő találkozón majd szerződök. Semmi sürgetés, semmi nyomulás :) . Egy nyugdíjbiztosítás hosszú elköteleződést jelent, nem lehet büntetlenül csak úgy kiugrani, máshol újra kötni, ezért nagyon hálás vagyok, hogy teljes nyugalommal dőlhettem hátra, a lehető legkörültekintőbben sikerült választanom és szerződnöm. Kellett ehhez a Grantis és Sipos Csaba profi munkája. Aki hasonló nyugalmat akar ilyen döntés nyomán, ajánlom szánjon egy órát az idejéből, és hallgassa meg ingyenesen hogyan gondolták újra a pénzügyi tanácsadást, és hogyan művelik a Grantis-nál. Vérprofik, rugalmasak, fiatalok és gondoskodóak- ezt is megtapasztaltam. A tevékenységüket AHOGYAN művelik, AZ hiánycikk volt Magyarországon. Eddig. Juhász László

Marica Jurkó
Marica Jurkó ★★★★★

Amikor eldöntöttem hogy biztositast kötök akkor fontos szempont az volt hogy ha bármilyen problemam van akkor bizalommal forduljak a közvetítőhöz.Valamint az tetszett az egészben hogy fiatalosak és haladnak a korral és hogy teljeskörű felvilagositast adnak nem pedig valami elemző módszerrel dolgoznak.Nem voltak erőszakosak és szakmailag toppon vannak.Azert írom többes számba mert én nem csak az alkusszal akivel személyesen találkoztam és ajánlatot adott hanem a munkatársaival is kapcsolatban állok akik nem felejtik el az ügyfelet tehát ez nem csak egy kössünk szerzödést mint az esetek többsége hanem igenis fontos az ügyfél hosszabb távon is.A Facebookon láttam a hirdetést tehát én döntöttem úgy hogy velük szerződök és nem valaki aki felhív és hivatkozik egy ismerősömre és erőszakosak és ezt nem szeretem.Köszönöm a segítségüket elnavigálni még a saját ügyemben is mert ők pénzügyekben profik. Jó döntés volt a Grantis csak ajánlani tudom őket.

Sándor Bakos
Sándor Bakos ★★★★★

Sipos Csabát ajánlom egészségbiztosítás témakörben.

Linda Csasznekné
Linda Csasznekné ★★★★★

Szeretem magam kiválasztani és lehetőség szerint személyesre alakítani a pénzügyi szolgáltatásokat, így jellemzően csak bróker és alkuszon keresztül szerződöm. Elismerem, hogy az adott területen régóta dolgozók értik és ismerik leginkább a termékeket. Az év végi kapkodásban egy éjszaka elküldött emailre nagyon gyors választ kaptam ettől a független pénzügyi tanácsadó cégtől. A reggeli kapcsolatfelvételtől csak pár óra telt el és sikeres, egyéni elképzeléseimre szabott termékválasztás után éjjel 11-re már zártam is a feladatot. Köszönet Sipos Csaba vezető tanácsadó rugalmas (éjszakai) segítségé-ért és kiváló ügyfélkezelésé-ért. Nagyon profi átlátható és megbízható rendszerrel működik a GRANTIS csapata. Jó szívvel ajánlom őket, akár csak az érdeklődőknek is.

Krisztián Egerszegi
Krisztián Egerszegi ★★★★★

Kovács Máté
Kovács Máté ★★★★★

Több éve kerestem egy megbízható, segítőkész, és szakértő tanácsadót, aki támogatja a pénzügyi döntéseimet az én igényeim szerint. Ezt a Grantisnál Sipos Csabával találtam meg.

Murányi Norbi
Murányi Norbi ★★★★★

Nekem, akinek egy új kütyü webshopról való megrendelése is nagy fejtörést okoz, - melyiket válasszam? biztosan jól döntök? - egy ilyen hatalmas döntésben, mint a nyudjíjbiztosítás (tehát az egyik legfontosabb előtakarékosság) mindenképp szükségem volt szakmai segítségre. Örülök, hogy a Grantist választottam a döntésemhez, Sipos Csaba vezető tanácsadóval az utolsó szögig mindent átbeszéltünk, érthetően elmagyarázott mindent, nem néztem közben az órát de 2 és fél óra lett az ingyenes tanácsadásból! Alaposság, profizmus, ügyfélbarát hozzáállás, minden szolgáltatásnak így kellene működnie itthon. A továbbiakban is szívesen fordulok hozzá, hozzájuk. 10/10.

Tibor Fonad
Tibor Fonad ★★★★★

Korrekt, részletes magyarázatokat kaptam; a kérdéseimre válaszoltak. A találkozók igazodtak az én időbeosztásomhoz, a megbeszélt időpontokat precízen betartották. Jó szívvel ajánlom a céget és a munkatársaikat másoknak is.

Éva Bernát
Éva Bernát ★★★★★

Profi Úriembert ismertem meg Sipos Csaba személyében. Mindenről teljes körűen tájékoztatott, nem volt erőszakos, és kifejezetten rám szabott ajánlatot állított össze, így a szerződést meg is kötöttem vele. Kellemes csalódás volt ez egy olyan világban, ahol mindenki mindent rá akar sózni másokra.

Lajos Polgár
Lajos Polgár ★★★★★

Olyan pénzügyi tanácsadót kerestem, akiben megbízhatok. Mielőtt felvettem a kapcsolatot a GRANTIS Hungary Zrt-vel, az interneten ellenőriztem is különböző fórumokban a cégről kialakult véleményt. Az olvasottak, illetve az abból általam leszűrt információk az együttműködésünk alatt igazolódtak. Sipos Csaba a teljes folyamatban konstruktív, együttműködő, alapos munkát végzett. Minden kérdésünkre válaszolt, a dokumentációkat kellő részletességgel dolgozta ki. Maximális személyre szabott ajánlatokat dolgozott ki végül feleségemnek és nekem is. Mindkettőnknek először 6-6, végül 3-3 ajánlatra szűkítette le a pénzügyi megoldásokat, melyből további gondolkodással tudtunk választani. Minden szerződést pontosan készített elő, minden tájékoztatást megadott a pénzintézetekkel kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!

Dóra Illés
Dóra Illés ★★★★★

Két éve kértem segítséget Sipos Csabától a pénzügyi döntéseim meghozatalában. Azóta is elégedett vagyok vele! Rendkívül megbízható, korrekt embert ismerhettem meg személyében.

Ferenc Farkas
Ferenc Farkas ★★★★★

Pénzügyi alapismeretek teljes hiányában kértem tanácsadást. Teljesen érhetően, profi módon kaptam felvilágosítást a Sipos Csabától. Profi csapat. Köszönöm szépen.

Nora Korom
Nora Korom ★★★★★

Gyors és profi!

Rita Kolozs
Rita Kolozs ★★★★★

Nagyon elégedett vagyok a Grantissal kapcsolatban. Sipos Csaba vezető tanácsadó nagyon rugalmas volt a találkozó időpontját illetően, ami nagy segítség volt számomra. Szakmailag részletes és tényekre alapuló, független tanácsot kaptam tőlük, amivel úgy érzem, hogy jó pénzügyi döntést tudtam hozni.

Irén Helmeczi
Irén Helmeczi ★★★★★

Ágnes Barta
Ágnes Barta ★★★★★

Renáta Czvik
Renáta Czvik ★★★★★

Nagyon szépen köszönjük Sipos Csabának, hogy a hozzá értésének, profi szaktudásának egy részét nekünk is átadta, amivel segített nekünk a megfelelő döntés meghozatalában gyermekünk jövőjét illetően. Maximálisan elégedettek vagyunk. Biztosak vagyunk benne, hogy lesz még közös megtakarításunk, befektetésünk.

András Gyurkó
András Gyurkó ★★★★★

A tanácsadó nagyon rugalmas, segítőkész, érthető volt. Minden kérdésünket maximálisan kielégítően megválaszolta.

Gábor Halmosi
Gábor Halmosi ★★★★★

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Sipos Csabával jól átbeszéltük a pénzügyi lehetőségeket. Sok érdekeset tudtam meg tőle, pedig elég tájékozott vagyok ilyen téren (legalábbis úgy gondolom). Eddig is sok dolognak utána néztem, de így is roppant érdekes beszélgetéseken vagyunk túl. Engem meggyőzött, ezért nyugodt szívvel kötöttem szerződést.

Szidónia Bolnovszky
Szidónia Bolnovszky ★★★★★

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kértem a segítségüket. Rendkívül szimpatikusnak találtam, hogy gyorsan válaszoltak, hamar megtalálták a számomra legmegfelelőbbet. Csak ajánlani tudom őket.

Anita Meleghy
Anita Meleghy ★★★★★

Mindenkinek ajánlom. A szolgáltatással meg vagyok elégedve.

Judit Gazdácska
Judit Gazdácska ★★★★★

Jó hangulatú beszélgetés volt, nem erőszakos rábeszélés valamire. A tanácsadó érthetően bemutatta a nyugdíjbiztosítási lehetőségeket. Meggyőző válaszokat kaptam a kérdéseimre. Ajánlani tudom mindenkinek a GRANTIS szolgáltatását.

Csaba Sipos
Csaba Sipos ★★★★★

A legjobb hely a komoly pénzügyi döntések meghozatalára

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.