Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Gábor Tóth

  2023. október 02.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban fordultam a Grantishoz. Rövid időn belül keresett is tanácsadójuk, Nyári Szidónia, aki részletesen ismertette a lehetőségeket és sikerült is kiválasztani a számomra legmegfelelőbb opciót. Csak ajánlani tudom!

 • Timea Görög

  2023. augusztus 31.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Anett Jónás

  2023. augusztus 11.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyári Szidóniával maximálisan elégedett vagyok. Szakmailag felkészült, nagyon okos, korrekt rugalmas tanácsadó. Mindenről teljes körűen, részletesen tájékoztatott, és az én érdekeimet képviseli! Nyugodt szívvel, csakis ajánlani tudom bárkinek! 5* :)

 • Horváth Bálint

  2023. július 22.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Tomcsik Veronika

  2023. június 09.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • László Fazekas

  2023. június 06.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyári Szidónia

 • Krisztián Kupsza

  2023. május 03.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Az interneten akadtunk a Grantisra,felhívtuk az ügyfélszolgálatot és jeleztük érdeklődésünket.Néhány napon belül felkeresett Nyári Szidónia és miután megbeszéltük vele milyen feltételekkel szeretnénk biztosítást kötni,adott egy időpontot további megbeszélésre,ahol az utánajárást követően több biztosító ajánlatát összegyűjtötte és maximálisan tájékoztatott minden lehetőségről és a biztosító által szabott feltételekről.Teljesen elégedettek vagyunk,kedves és nagyon segítőkész ügyintéző,ha valami nem egyértelmű azt rendesen elmagyarázza,csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

 • Nóra Posgay

  2023. május 01.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyári Szidónia személyében szakmailag kiváló, közvetlen, segitőkész embert ismertem meg. Kérdéseimre választ kaptam, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

 • Zoltán Koncz

  2023. május 01.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Krisztina Holy

  2023. április 03.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Mb Deak

  2023. február 02.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Teljes szívből ajánlom Nyári Szidonia segítségét! Ő egy nagyon kedves és sok tudással rendelkezö hölgy aki minden kérdésemre válaszolt es segitett a legjobb csomag kiválasztásához. Köszönöm!

 • Szilvia Ferencz

  2023. január 31.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Mihaly Hudanik

  2023. január 26.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyugdíj-biztosítással kapcsolatban kerestem független tanácsadót, hogy több ajánlat közül választhassak. Interneten láttam a Grantis egyik tanácsadójának videóját, így regisztráltam. Rövid időn belül Nyári Szidónia felvette velem a kapcsolatot, és több alkalommal telefonon, illetve online tanácsadáson megbeszéltük a lehetőségeket. Az ajánlatokból sikerült egy nekem megfelelőt kiválasztani, és már a szerződést is megkötöttük. Szidónia nagyon kedvesen, érthetően, minden részletre kiterjedően tájékoztatott a jelenleg elérhető szolgáltatásokról, így nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek őt és a Grantist is!

 • Ádám Balogh

  2022. december 20.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyári Szidónia szakmailag kifogástalan, minden kérdésemre választ kaptam és ami talán még fontosabb, hogy mindezt hétköznapi nyelven :) Bátran forduljanak hozzá!

 • Rebeka Nagy

  2022. december 06.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni, és a Google találatok alapján megtaláltam a Grantiszt. Egy kedves hölgy, Szidónia hívott vissza, majd néhány nap alatt sikerült egyeztetni a biztosítással kapcsolatos ügyeket, ami nagy szó, mert az elején semmit nem értettem. Szidónia nagyszerűen és érthetően elmagyarázta a biztosítások működését, amit közben még hétköznapi példákkal is megtűzdelt. A végére teljesen átláttam az egészet. A teljes táblázatos rendszer, szintén csodálatos és jól átlátható! Biztos vagyok a döntésemben, hála Szidóniának! KÖSZÖNÖM!

 • Tamás Deli

  2022. november 21.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Lajos Hegedűs

  2022. november 10.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  A személyes tanácsadóm Nyári Szidónia volt. Mindenben segített, amiben csak kértem a segítségét. Sajnos több alkalommal is át kellett miattam szervezni a megbeszéléseket, de minden alkalommal maximálisan megértő volt, és alkalmazkodott hozzám. Nagyon kedves, vidám és könnyen érthetően magyarázott el mindent. Biztosan fogom még keresni a jövőben, ha pénzügyi segítségre lesz szükségem 😅

 • Fekete Andor

  2022. október 28.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Az én egészségbiztosításom megkötésében Nyári Szidónia segített. Bár ez a megfogalmazás egyáltalán nem meríti ki ennek a végtelenül kedves, megnyerő, okos és diplomatikusan toleráns hölgynek a tevékenységi körét a biztosítás megkötésének folyamatában. Hiszen nemcsak segítséget kaptam tőle, hanem türelmet, megértést, biztatást és még érdeklődést is. Minden túlzás nélkül jelentem ki: egy élmény volt Szidóniával együttműködni. Aminek a legjobban örülök a számos pozitívum mellet az az, hogy a továbbiakban is számíthatok rá, nem engedte el a kezem azután sem, hogy a biztosítás megköttetett! Köszönöm Neki és a szerencsének, hogy megismerhettem!

 • Dániel Megyesi

  2022. szeptember 28.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Másik közvetítő cégnél próbálkoztam első körben, ami sajnos csalódást okozott. Véletlen, az interneten keresgélve találtam rá a GRANTIS-ra, de már az első hívás után jó benyomást tettek rám. Nyári Szidónia lett a tanácsadóm, aki korrekt, felkészült hozzáállású és emellett alapos munkát végzett. Csak ajánlani tudom másoknak is!

 • Luca Czinege

  2022. július 11.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Kisebb internetes keresés után találtam meg a Grantist, korábban egy hasonló cég munkatársaival elég rossz tapasztalataim voltak. Nyári Szidónia vette fel velem a kapcsolatot, nagyon rugalmas és segítőkész volt, mindenről teljeskörű, részletes tájékoztatást adott. Több alkalommal online, illetve személyesen is egyeztettünk. Korrekt, színvonalas, szolgáltatás, nem csak alkalmi, hanem hosszútávú együttműködést biztosítanak, nagyon ajánlom mindenkinek.

Még több értékelés