Nyári Szidónia

Nyári Szidónia Tanácsadó

Nyári Szidónia vagyok, egy kisfiú boldog édesanyja. Mondhatni pénzügyi területen szocializálódtam, 2004 óta folyamatosan ügyfeleim anyagi biztonságát és gyarapodását szolgálom. Az idők során többféle pénzügyi ágazatban is dolgoztam, mindig független tanácsadóként. Szívügyem az embereknek átadni a stratégiai gondolkodás és a pénzügyi tervezés kulisszatitkait. Mivel egy pénz alapú társadalomban élünk, az emberek egyik legfontosabb eszköze a pénz. Mennyi van? Hol van biztonságban? Hogyan kamatoztassa? Éppen ezért számomra az ügyfél a fontos, aki megtisztel a bizalmával. Igyekszem olyan támasz, pénzügyi lexikon lenni, akire hosszú távon és bármilyen helyzetben támaszkodhat. Örülök, hogy a Grantis tagjaként dolgozhatok, mert itt a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb, és az ügyfél érdeke áll a középpontban.

Legfőbb célom

Ügyfeleim pénzügyi tudásának fejlesztése, anyagi biztonság és tervezés

Amire büszke vagyok

Több száz ügyfél fogadott az évek során bizalmába

Ami fontos nekem

A családom és a kisfiam

Hobbi

A főzés mint művészet és kreatív kikapcsolódás

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Luca Czinege

2022. July 11.

Kisebb internetes keresés után találtam meg a Grantist, korábban egy hasonló cég munkatársaival elég rossz tapasztalataim voltak. Nyári Szidónia vette fel velem a kapcsolatot, nagyon rugalmas és segítőkész volt, mindenről teljeskörű, részletes tájékoztatást adott. Több alkalommal online, illetve személyesen is egyeztettünk. Korrekt, színvonalas, szolgáltatás, nem csak alkalmi, hanem hosszútávú együttműködést biztosítanak, nagyon ajánlom mindenkinek.

Zoltán Tas

2022. March 09.

Szerintem ezen a felületen csak az esetleges problémákat szokták megosztani, hogy a későbbiekben építkezni lehessen belőlük. Mivel az nem volt, így nincs mit "mondanom"! ;-) De komolyra fordítva, Nyári Szidónia volt a segítségünkre és tök rendben volt minden, köszönjük!

Ágnes Lehoczky

2021. December 15.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kerestem meg a Grantiszt. Nyári Szidónia segítségével sikerült a számomra legkedvezőbb biztosítást megkötni. Többször egyeztetve (online és telefonon) átbeszéltük a lehetőségeket és a saját igényeimnek legmegfelelőbb portfóliót állította össze nekem. Nagyon megnyugtató számomra, hogy az elkövetkező időszakban is a felmerülő egészség- és nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatos szakmai segítségére bármikor számíthatok.

Attila Weisinger

2021. December 06.

Zoltánné Illés

2021. November 29.

Nyári Szidónia tanácsadótól kaptam szakértő, jól érthető, maximálisan ügyfélbarát tájékoztatást nyugdíj előtakarékossági szerződés kötést megelőzően. Szakértelme meggyőző, biztosítási kérdésekben a továbbiakban is felkeresem.

Klára Németh

2021. October 15.

Nyári Szidóniával konzultáltam önkéntes magánnyugdíjpénztár ügyben. Kedves, szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről, lehetőségről és buktatókról. Nagyon elégedett vagyok a pontos és gyors ügyintézéssel és a szakmai hozzáállásával is.

Péter Sugár

2021. September 01.

Nyári Szidónia segített nekem a céljaimnak megfelelő megoldásban. 100% elégedett vagyok és csak ajánlani tudom

Viktor Lukacs

2021. August 26.

Tanácsadónk, Nyári Szidónia alapos munkát végzett, többféle lehetőséget, opciót kínált, a preferenciáink alapján részletezve mindegyik előnyét, hátrányát és persze költségét, végül sikerült a megfelelőt kiválasztani segítségével, ezúton is köszönjük. Szidónia közvetlen, alapos, ugyanakkor nem tolakodó, a többi termékről is kaptunk ízelítőt, így valószínűleg lesz még közös üzletünk.

Endre Szabó

2021. July 22.

Fiam részére történő nyugdíjbiztosítási megtakarítás után tájékozódva kerültem kapcsolatba a Grantis Zrt-vel, ahonnan rövid időn belül Nyári Szidónia jelentkezett. Az első beszélgetésektől kezdve megelégedéssel töltött el, hogy minden kérdésre részletes szakmai választ kaptam, így végül sikerült az elképzeléseknek megfelelő ajánlatot kialakítani, Szidónia kreatív szervezésével véglegesíteni. Örülök, hogy a cégen belül Nyári Szidónia ügyfele lettem, mert egy közvetlen, felkészült, korrekt szakembert ismertem meg, akinek tanácsaira a továbbiakban is bátran támaszkodhatok.

Mariann Majer

2021. July 13.

A Grantis-től Nyári Szidónia segített, hogy a megfelelő szolgáltatást ki tudjam választani. Nagyon gyors (már a jelentkezés napján hívott), a megbeszélések rugalmasan és kényelmesen (online/személyes találkozó) zajlottak. A lehetőségeket egyszerűen és érthetően, az én igényeimre szabva magyarázta el. Mindenkinek ajánlom őt, aki egy kedves, odafigyelő, felkészült és megbízható embertől szeretne a befektetéseivel kapcsolatban tanácsot kapni.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem