Nyári Szidónia

Nyári Szidónia Tanácsadó

Nyári Szidónia vagyok, egy kisfiú boldog édesanyja. Mondhatni pénzügyi területen szocializálódtam, 2004 óta folyamatosan ügyfeleim anyagi biztonságát és gyarapodását szolgálom. Az idők során többféle pénzügyi ágazatban is dolgoztam, mindig független tanácsadóként. Szívügyem az embereknek átadni a stratégiai gondolkodás és a pénzügyi tervezés kulisszatitkait. Mivel egy pénz alapú társadalomban élünk, az emberek egyik legfontosabb eszköze a pénz. Mennyi van? Hol van biztonságban? Hogyan kamatoztassa? Éppen ezért számomra az ügyfél a fontos, aki megtisztel a bizalmával. Igyekszem olyan támasz, pénzügyi lexikon lenni, akire hosszú távon és bármilyen helyzetben támaszkodhat. Örülök, hogy a Grantis tagjaként dolgozhatok, mert itt a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb, és az ügyfél érdeke áll a középpontban.

Legfőbb célom

Ügyfeleim pénzügyi tudásának fejlesztése, anyagi biztonság és tervezés

Amire büszke vagyok

Több száz ügyfél fogadott az évek során bizalmába

Ami fontos nekem

A családom és a kisfiam

Hobbi

A főzés mint művészet és kreatív kikapcsolódás

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Krisztián Kupsza

2023. May 03.

Az interneten akadtunk a Grantisra,felhívtuk az ügyfélszolgálatot és jeleztük érdeklődésünket.Néhány napon belül felkeresett Nyári Szidónia és miután megbeszéltük vele milyen feltételekkel szeretnénk biztosítást kötni,adott egy időpontot további megbeszélésre,ahol az utánajárást követően több biztosító ajánlatát összegyűjtötte és maximálisan tájékoztatott minden lehetőségről és a biztosító által szabott feltételekről.Teljesen elégedettek vagyunk,kedves és nagyon segítőkész ügyintéző,ha valami nem egyértelmű azt rendesen elmagyarázza,csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Nóra Posgay

2023. May 01.

Nyári Szidónia személyében szakmailag kiváló, közvetlen, segitőkész embert ismertem meg. Kérdéseimre választ kaptam, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

Zoltán Koncz

2023. May 01.

Krisztina Holy

2023. April 03.

Mb Deak

2023. February 02.

Teljes szívből ajánlom Nyári Szidonia segítségét! Ő egy nagyon kedves és sok tudással rendelkezö hölgy aki minden kérdésemre válaszolt es segitett a legjobb csomag kiválasztásához. Köszönöm!

Szilvia Ferencz

2023. January 31.

Mihaly Hudanik

2023. January 26.

Nyugdíj-biztosítással kapcsolatban kerestem független tanácsadót, hogy több ajánlat közül választhassak. Interneten láttam a Grantis egyik tanácsadójának videóját, így regisztráltam. Rövid időn belül Nyári Szidónia felvette velem a kapcsolatot, és több alkalommal telefonon, illetve online tanácsadáson megbeszéltük a lehetőségeket. Az ajánlatokból sikerült egy nekem megfelelőt kiválasztani, és már a szerződést is megkötöttük. Szidónia nagyon kedvesen, érthetően, minden részletre kiterjedően tájékoztatott a jelenleg elérhető szolgáltatásokról, így nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek őt és a Grantist is!

Ádám Balogh

2022. December 20.

Nyári Szidónia szakmailag kifogástalan, minden kérdésemre választ kaptam és ami talán még fontosabb, hogy mindezt hétköznapi nyelven :) Bátran forduljanak hozzá!

Rebeka Nagy

2022. December 06.

Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni, és a Google találatok alapján megtaláltam a Grantiszt. Egy kedves hölgy, Szidónia hívott vissza, majd néhány nap alatt sikerült egyeztetni a biztosítással kapcsolatos ügyeket, ami nagy szó, mert az elején semmit nem értettem. Szidónia nagyszerűen és érthetően elmagyarázta a biztosítások működését, amit közben még hétköznapi példákkal is megtűzdelt. A végére teljesen átláttam az egészet. A teljes táblázatos rendszer, szintén csodálatos és jól átlátható! Biztos vagyok a döntésemben, hála Szidóniának! KÖSZÖNÖM!

Tamás Deli

2022. November 21.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem