Nyári Szidónia

Nyári Szidónia

Tanácsadó
Nyári Szidónia vagyok, egy kisfiú boldog édesanyja. Mondhatni pénzügyi területen szocializálódtam, 2004 óta folyamatosan ügyfeleim anyagi biztonságát és gyarapodását szolgálom. Az idők során többféle pénzügyi ágazatban is dolgoztam, mindig független tanácsadóként. Szívügyem az embereknek átadni a stratégiai gondolkodás és a pénzügyi tervezés kulisszatitkait. Mivel egy pénz alapú társadalomban élünk, az emberek egyik legfontosabb eszköze a pénz. Mennyi van? Hol van biztonságban? Hogyan kamatoztassa? Éppen ezért számomra az ügyfél a fontos, aki megtisztel a bizalmával. Igyekszem olyan támasz, pénzügyi lexikon lenni, akire hosszú távon és bármilyen helyzetben támaszkodhat. Örülök, hogy a Grantis tagjaként dolgozhatok, mert itt a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb, és az ügyfél érdeke áll a középpontban.
Legfőbb célom Ügyfeleim pénzügyi tudásának fejlesztése, anyagi biztonság és tervezés.
Hobbi A főzés mint művészet és kreatív kikapcsolodás.
Amire büszke vagyok Több száz ügyfél fogadott az évek során bizalmába.
Ami fontos nekem A családom és a kisfiam.

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Zoltán Tas
Zoltán Tas
2 hónapja
Szerintem ezen a felületen csak az esetleges problémákat szokták megosztani, hogy a későbbiekben építkezni lehessen belőlük. Mivel az nem volt, így nincs mit "mondanom"! ;-) De komolyra fordítva, Nyári Szidónia volt a segítségünkre és tök rendben volt minden, köszönjük!
Ágnes Lehoczky
Ágnes Lehoczky
5 hónapja
Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kerestem meg a Grantiszt. Nyári Szidónia segítségével sikerült a számomra legkedvezőbb biztosítást megkötni. Többször egyeztetve (online és telefonon) átbeszéltük a lehetőségeket és a saját igényeimnek legmegfelelőbb portfóliót állította össze nekem. Nagyon megnyugtató számomra, hogy az elkövetkező időszakban is a felmerülő egészség- és nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatos szakmai segítségére bármikor számíthatok. (Translated by Google) I contacted Grant about pension insurance. With the help of Summer Sidonia, I managed to take out the most favorable insurance for me. We discussed the options several times (online and over the phone) and put together a portfolio that best suited my needs. It is very reassuring for me to be able to count on your professional help with health and pension insurance in the coming period at any time.
Attila Weisinger
Attila Weisinger
5 hónapja
Zoltánné Illés
Zoltánné Illés
5 hónapja
Nyári Szidónia tanácsadótól kaptam szakértő, jól érthető, maximálisan ügyfélbarát tájékoztatást nyugdíj előtakarékossági szerződés kötést megelőzően. Szakértelme meggyőző, biztosítási kérdésekben a továbbiakban is felkeresem. (Translated by Google) I received expert, well-understood, maximally customer-friendly information from a Summer Sidonia consultant before concluding a retirement savings contract. His expertise is compelling, I will continue to contact you on insurance matters.
Klára Németh
Klára Németh
7 hónapja
Nyári Szidóniával konzultáltam önkéntes magánnyugdíjpénztár ügyben. Kedves, szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről, lehetőségről és buktatókról. Nagyon elégedett vagyok a pontos és gyors ügyintézéssel és a szakmai hozzáállásával is. (Translated by Google) I consulted Summer Sidonia on a voluntary private pension fund case. Kind, professional, far-sighted, prepared! Profin informed about all kinds of possibilities, opportunities and pitfalls. I am also very satisfied with the accurate and fast administration and professional attitude.
Péter Sugár
Péter Sugár
8 hónapja
Nyári Szidónia segített nekem a céljaimnak megfelelő megoldásban. 100% elégedett vagyok és csak ajánlani tudom (Translated by Google) Summer Sidonia helped me find the right solution for my goals. I am 100% satisfied and can only recommend
Viktor Lukacs
Viktor Lukacs
8 hónapja
Tanácsadónk, Nyári Szidónia alapos munkát végzett, többféle lehetőséget, opciót kínált, a preferenciáink alapján részletezve mindegyik előnyét, hátrányát és persze költségét, végül sikerült a megfelelőt kiválasztani segítségével, ezúton is köszönjük. Szidónia közvetlen, alapos, ugyanakkor nem tolakodó, a többi termékről is kaptunk ízelítőt, így valószínűleg lesz még közös üzletünk. (Translated by Google) Our consultant, Summer Sidonia, did a thorough job, offered several opportunities, options, detailing the advantages, disadvantages and, of course, costs of each, based on our preferences, and finally managed to select the right one with your help, thank you again. Sidonia is direct, thorough, but not intrusive, we also got a taste of the other products, so we will probably have more in common.
Andras Valcz
Andras Valcz
1 éve
Szakmailag és emberileg is teljesen elégedett voltam a szolgáltatással. (Translated by Google) I was completely satisfied with the service, both professionally and humanly.