Nyári Szidónia

Nyári Szidónia Tanácsadó

Nyári Szidónia vagyok, egy kisfiú boldog édesanyja. Mondhatni pénzügyi területen szocializálódtam, 2004 óta folyamatosan ügyfeleim anyagi biztonságát és gyarapodását szolgálom. Az idők során többféle pénzügyi ágazatban is dolgoztam, mindig független tanácsadóként. Szívügyem az embereknek átadni a stratégiai gondolkodás és a pénzügyi tervezés kulisszatitkait. Mivel egy pénz alapú társadalomban élünk, az emberek egyik legfontosabb eszköze a pénz. Mennyi van? Hol van biztonságban? Hogyan kamatoztassa? Éppen ezért számomra az ügyfél a fontos, aki megtisztel a bizalmával. Igyekszem olyan támasz, pénzügyi lexikon lenni, akire hosszú távon és bármilyen helyzetben támaszkodhat. Örülök, hogy a Grantis tagjaként dolgozhatok, mert itt a minőség és a megbízhatóság a legfontosabb, és az ügyfél érdeke áll a középpontban.

Legfőbb célom

Ügyfeleim pénzügyi tudásának fejlesztése, anyagi biztonság és tervezés

Amire büszke vagyok

Több száz ügyfél fogadott az évek során bizalmába

Ami fontos nekem

A családom és a kisfiam

Hobbi

A főzés mint művészet és kreatív kikapcsolódás

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gábor Tóth

2023. október 02.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban fordultam a Grantishoz. Rövid időn belül keresett is tanácsadójuk, Nyári Szidónia, aki részletesen ismertette a lehetőségeket és sikerült is kiválasztani a számomra legmegfelelőbb opciót. Csak ajánlani tudom!

Timea Görög

2023. augusztus 31.

Anett Jónás

2023. augusztus 11.

Nyári Szidóniával maximálisan elégedett vagyok. Szakmailag felkészült, nagyon okos, korrekt rugalmas tanácsadó. Mindenről teljes körűen, részletesen tájékoztatott, és az én érdekeimet képviseli! Nyugodt szívvel, csakis ajánlani tudom bárkinek! 5* :)

Horváth Bálint

2023. július 22.

Tomcsik Veronika

2023. június 09.

László Fazekas

2023. június 06.

Nyári Szidónia

Krisztián Kupsza

2023. május 03.

Az interneten akadtunk a Grantisra,felhívtuk az ügyfélszolgálatot és jeleztük érdeklődésünket.Néhány napon belül felkeresett Nyári Szidónia és miután megbeszéltük vele milyen feltételekkel szeretnénk biztosítást kötni,adott egy időpontot további megbeszélésre,ahol az utánajárást követően több biztosító ajánlatát összegyűjtötte és maximálisan tájékoztatott minden lehetőségről és a biztosító által szabott feltételekről.Teljesen elégedettek vagyunk,kedves és nagyon segítőkész ügyintéző,ha valami nem egyértelmű azt rendesen elmagyarázza,csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Nóra Posgay

2023. május 01.

Nyári Szidónia személyében szakmailag kiváló, közvetlen, segitőkész embert ismertem meg. Kérdéseimre választ kaptam, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

Zoltán Koncz

2023. május 01.

Krisztina Holy

2023. április 03.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem