Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Mihály Borbély

  2023. szeptember 20.
  tanácsadó: Fabó Ádám

 • Adrienn Bucsi

  2023. május 24.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádámot nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik szeretnének tájékozódni biztosítással, megtakarítással kapcsolatban. Hatalmas segítséget nyújtott nekem is eligazodni a különböző megtakarítások kusza világában. Tájékoztatása mindenre kiterjedt, részletes magyarázata segített a megfelelő döntés meghozatalában. Minden kérdésemre korrekt választ kaptam Ádámtól.

 • Nikolett Szűcs

  2023. május 11.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Közvetlen, rugalmas, megbízható és alapos. Nagyon szívesen ajánlom!

 • Viktor Burján

  2023. március 29.
  tanácsadó: Fabó Ádám

 • Lucia Nász

  2022. december 14.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám foglalkozott velem/velünk a Grantisnál.Kedves ,segítőkèsz ,profi. Nem könnyű engem elèrni a kislányom miatt ès ha el lehet akkor is tuti beledumál. Nagyon rugalmas volt ès türelmes. Mindenről tájèkoztatott ès èrezhetően előtèrbe helyezte a családom èrdekeit. Bárkinek jó szívvel ajánlom ,a legjobb kezekben lesz !

 • Rita Mihály

  2022. december 09.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Kiváló pénzügyi tanácsadóm, Fabó Ádám a tárgyalásokon rendelkezett azzal a tudással, eszközökkel és tapasztalattal, amelyek a pontos, áttekinthető és a legjobb pénzügyi befektetésemet megalapozta. Az Ő szakmai tudása mutatott számomra biztos, gyors és eredményes üzleti döntést. A megkötött ajanlat az én igényeimre szabott és kedvező költségű. Gratulálni tudok a cégnek a termékért, a pénzügyi tanácsadómnak a munkájához. Öröm Önökkel szerződni. Tovabbi sikeres üzleti eredményeket kívánok!

 • Dr. Szél Edit

  2021. december 29.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Nyugdíj célú megtakarítás indítása céljából független tanácsadót kerestem. Fabó Ádám vette fel velem a kapcsolatot internetes érdeklődésemet követően már másnap. Megbeszéléseink kapcsán Ádám segtőkész, türelmes és felkészült tanácsadó benyomását , egyéni igényeimet és céljaimat figyelembe véve segített eligazodni, emellett megtakarítási célú szerződést is sikerült kötnünk, ill. számomra megfelelő életbiztosítást is ajánlott. Elégedett vagyok, Ádám munkáját és a céget is csak ajánlani tudom.

 • Dr. Török Zsuzsa

  2021. december 16.
  tanácsadó: Fabó Ádám

 • Veronika Szász

  2021. november 03.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Az én tanácsadóm Fabó Ádám. Maximális felkészültségről adott bizonyságot. Rendkívül humánus, alapos, naprakész volt minden beszélgetésünk során. Kérdéseimre megnyugtató válaszokat kaptam. Ha valaki nyugdíjbefektetés keres, ajánlani tudom.

 • Barbara Hajdu

  2021. augusztus 21.
  tanácsadó: Fabó Ádám

 • Csurák Tibor

  2021. július 24.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám

 • István Balázs Tóth

  2021. június 22.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Nyugdíjbiztosítással kapcsolatos érdeklődésem alkalmával kaptam online tájékoztatást Fabó Ádámtól, nagyon segítőkész és felkészült volt, kimerítő tájékoztatást adott miden felmerült kérdésemre más biztosításokkal kapcsolatban is, több alkalommal beszéltünk, minden új alkalomnál teljesen képben volt az előző beszélgetéseinken elhangzottakkal.

 • Sándor Náhóczki

  2021. május 29.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Tanácsadónk: Fabó Ádám Nyugdíj előtakarékossági számla kapcsán kerültünk a tanácsadónkkal kontaktusba, de jóval több lett ebből, mivel az általa felkínált szolgáltatások nagyon korrektek és számunkra értékesek. Ádámban egy nagyon felkészült, szimpatikus, korrekt embert ismertünk meg, aki maximálisan elnyerte bizalmunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

 • Krisztián Skoperda

  2021. május 13.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám részletes, könnyen megérthető tájékoztatással látott el a kért nyugdíj megtakarítással kapcsolatban, amelyhez profi módon választott befektetéseket.

 • Judit Józsa- Dénes

  2021. február 06.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Véletlenül akadtam erre a lehetőségre, s miután utánaérdeklődtem a cégnek, már nyugodtan szavaztam bizalmat. Nagyon tetszett a felkészült, korrekt tanácsadás Fabó Ádám részéről. Minden kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

 • Jani Janika

  2021. január 21.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Egyszerűen némi megtakarítási lehetőséget szerettem volna keresni, amelybe nem túl magas összeget fektetnék, de mégis adna némi biztonságot. Hatalmas kínálat van az interneten, nagyon nehéz eligazodni és választani a lehetőségek között. Böngészés közben találtam a Grantis Hungary Zrt honlapjára, írtam egy érdeklődő levelet. Nagyon rövid időn belül megkeresett kollégájuk, Fabó Ádám, aki nagyon részletesen, nagy hozzáértéssel és érezhető profizmussal ajánlott szolgáltatásokat. Ami ennél is hasznosabb volt számomra, hogy segített a választásban is. Az élet úgy hozta, hogy a befektetésből nem lett semmi, nagyon csekély összegű üzletet tudtunk csak kötni, ez azonban Fabó urat nem tántorította el attól, hogy legjobb tudása szerint, nagyon korrekt módon, alaposan és gyorsan a segítségemre legyen. Nagyon köszönöm neki, mindenkinek csak ajánlani tudom szolgáltatásait!

 • KA P

  2020. november 13.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám Maximális elégedettség minden téren. Korrekt termékismertetés és tájékoztatás, maximális segítőkészség, normális, tiszteletteljes ügyfélkezelés. Grantis, sok sikert kívánok a munkájukhoz

 • József Mucza

  2020. november 09.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám nagyon érthető módon elmagyarázott mindent,telefonon is bármikor utolérem,Köszönöm a munkáját

 • Norbert Urbán

  2020. október 25.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám

 • Pótor Dávid

  2020. október 13.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Fabó Ádám kitűnő tanácsadó. Érthetően és figyelmesen minden lényeges részletet elmagyarázott. Bizalommal ajánlom.

Még több értékelés