Fabó Ádám

Fabó Ádám Kiemelt tanácsadó

Fabó Ádám vagyok, 2010-ben kezdem el foglakozni a pénzügyi tanácsadás művészetével és 2018-ra szakterületemmé vált minden, ami vagyonkiépítés és vagyonvédelem.  Már a kezdetek kezdetén tudtam, ez az a munkakör, amivel foglalkozni akarok. Világ életemben az olyan dolgok érdekeltek, amik a fejlődésről vagy a dolgok jobbá tételéről szólnak. Már fiatalon rájöttem mennyire fontos a pénzügyi tudatosság, és itt jönnek képbe a PROFI pénzügyi tanácsadók, akik segítenek eligazodni ezen a területen. Számomra kiváltság profi tanácsadónak lenni, örömmel tölt el az, mikor tudom, hogy az ügyfeleim számíthatnak rám bármilyen ügyintézésnél, megélhetem velük a pénzügyi fejlődést, vagy mikor egy nem várt eseménynél  a családok stabilitása, biztonsága töretlen. Nagyon örülök, hogy a Grantisnál tehetem mindezt, hogy olyan kollégák között dolgozhatok, akikről tudom, hogy ugyan azt a minőséget nyújtják mint én.

Legfőbb célom

MDTR tagság, a világ legjobb pénzügyi tanácsadóinak 1%-a közé kerülni

Motivációm

Vidéken is elérhetővé tenni a professzionális pénzügyi tanácsadást

Legnagyobb sikerem

2017 Egy multinacionális cégnél Európa 2. legjobb egyéni tanácsadója díj

Tapasztalat

8 év

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonkiépítés
  • Élet- és baleseti védelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Dr. Szél Edit

2021. December 29.

Nyugdíj célú megtakarítás indítása céljából független tanácsadót kerestem. Fabó Ádám vette fel velem a kapcsolatot internetes érdeklődésemet követően már másnap. Megbeszéléseink kapcsán Ádám segtőkész, türelmes és felkészült tanácsadó benyomását , egyéni igényeimet és céljaimat figyelembe véve segített eligazodni, emellett megtakarítási célú szerződést is sikerült kötnünk, ill. számomra megfelelő életbiztosítást is ajánlott. Elégedett vagyok, Ádám munkáját és a céget is csak ajánlani tudom.

Dr. Török Zsuzsa

2021. December 16.

Veronika Szász

2021. November 03.

Az én tanácsadóm Fabó Ádám. Maximális felkészültségről adott bizonyságot. Rendkívül humánus, alapos, naprakész volt minden beszélgetésünk során. Kérdéseimre megnyugtató válaszokat kaptam. Ha valaki nyugdíjbefektetés keres, ajánlani tudom.

Barbara Hajdu

2021. August 21.

Csurák Tibor

2021. July 24.

Fabó Ádám

István Balázs Tóth

2021. June 22.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatos érdeklődésem alkalmával kaptam online tájékoztatást Fabó Ádámtól, nagyon segítőkész és felkészült volt, kimerítő tájékoztatást adott miden felmerült kérdésemre más biztosításokkal kapcsolatban is, több alkalommal beszéltünk, minden új alkalomnál teljesen képben volt az előző beszélgetéseinken elhangzottakkal.

Sándor Náhóczki

2021. May 29.

Tanácsadónk: Fabó Ádám Nyugdíj előtakarékossági számla kapcsán kerültünk a tanácsadónkkal kontaktusba, de jóval több lett ebből, mivel az általa felkínált szolgáltatások nagyon korrektek és számunkra értékesek. Ádámban egy nagyon felkészült, szimpatikus, korrekt embert ismertünk meg, aki maximálisan elnyerte bizalmunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Krisztián Skoperda

2021. May 13.

Fabó Ádám részletes, könnyen megérthető tájékoztatással látott el a kért nyugdíj megtakarítással kapcsolatban, amelyhez profi módon választott befektetéseket. (Translated by Google) Ádám Fabó provided detailed, easy-to-understand information about the requested pension savings, for which he chose to invest professionally.

Judit Józsa- Dénes

2021. February 06.

Véletlenül akadtam erre a lehetőségre, s miután utánaérdeklődtem a cégnek, már nyugodtan szavaztam bizalmat. Nagyon tetszett a felkészült, korrekt tanácsadás Fabó Ádám részéről. Minden kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

Jani Janika

2021. January 21.

Egyszerűen némi megtakarítási lehetőséget szerettem volna keresni, amelybe nem túl magas összeget fektetnék, de mégis adna némi biztonságot. Hatalmas kínálat van az interneten, nagyon nehéz eligazodni és választani a lehetőségek között. Böngészés közben találtam a Grantis Hungary Zrt honlapjára, írtam egy érdeklődő levelet. Nagyon rövid időn belül megkeresett kollégájuk, Fabó Ádám, aki nagyon részletesen, nagy hozzáértéssel és érezhető profizmussal ajánlott szolgáltatásokat. Ami ennél is hasznosabb volt számomra, hogy segített a választásban is. Az élet úgy hozta, hogy a befektetésből nem lett semmi, nagyon csekély összegű üzletet tudtunk csak kötni, ez azonban Fabó urat nem tántorította el attól, hogy legjobb tudása szerint, nagyon korrekt módon, alaposan és gyorsan a segítségemre legyen. Nagyon köszönöm neki, mindenkinek csak ajánlani tudom szolgáltatásait!

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem