Fabó Ádám

Fabó Ádám Kiemelt tanácsadó

Fabó Ádám vagyok, 2010-ben kezdem el foglakozni a pénzügyi tanácsadás művészetével és 2018-ra szakterületemmé vált minden, ami vagyonkiépítés és vagyonvédelem.  Már a kezdetek kezdetén tudtam, ez az a munkakör, amivel foglalkozni akarok. Világ életemben az olyan dolgok érdekeltek, amik a fejlődésről vagy a dolgok jobbá tételéről szólnak. Már fiatalon rájöttem mennyire fontos a pénzügyi tudatosság, és itt jönnek képbe a PROFI pénzügyi tanácsadók, akik segítenek eligazodni ezen a területen. Számomra kiváltság profi tanácsadónak lenni, örömmel tölt el az, mikor tudom, hogy az ügyfeleim számíthatnak rám bármilyen ügyintézésnél, megélhetem velük a pénzügyi fejlődést, vagy mikor egy nem várt eseménynél  a családok stabilitása, biztonsága töretlen. Nagyon örülök, hogy a Grantisnál tehetem mindezt, hogy olyan kollégák között dolgozhatok, akikről tudom, hogy ugyan azt a minőséget nyújtják mint én.

Legfőbb célom

MDTR tagság, a világ legjobb pénzügyi tanácsadóinak 1%-a közé kerülni

Motivációm

Vidéken is elérhetővé tenni a professzionális pénzügyi tanácsadást

Legnagyobb sikerem

2017 Egy multinacionális cégnél Európa 2. legjobb egyéni tanácsadója díj

Tapasztalat

8 év

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonkiépítés
  • Élet- és baleseti védelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Nikolett Szűcs

2023. May 11.

Közvetlen, rugalmas, megbízható és alapos. Nagyon szívesen ajánlom!

Viktor Burján

2023. March 29.

Lucia Nász

2022. December 14.

Fabó Ádám foglalkozott velem/velünk a Grantisnál.Kedves ,segítőkèsz ,profi. Nem könnyű engem elèrni a kislányom miatt ès ha el lehet akkor is tuti beledumál. Nagyon rugalmas volt ès türelmes. Mindenről tájèkoztatott ès èrezhetően előtèrbe helyezte a családom èrdekeit. Bárkinek jó szívvel ajánlom ,a legjobb kezekben lesz !

Rita Mihály

2022. December 09.

Kiváló pénzügyi tanácsadóm, Fabó Ádám a tárgyalásokon rendelkezett azzal a tudással, eszközökkel és tapasztalattal, amelyek a pontos, áttekinthető és a legjobb pénzügyi befektetésemet megalapozta. Az Ő szakmai tudása mutatott számomra biztos, gyors és eredményes üzleti döntést. A megkötött ajanlat az én igényeimre szabott és kedvező költségű. Gratulálni tudok a cégnek a termékért, a pénzügyi tanácsadómnak a munkájához. Öröm Önökkel szerződni. Tovabbi sikeres üzleti eredményeket kívánok!

Dr. Szél Edit

2021. December 29.

Nyugdíj célú megtakarítás indítása céljából független tanácsadót kerestem. Fabó Ádám vette fel velem a kapcsolatot internetes érdeklődésemet követően már másnap. Megbeszéléseink kapcsán Ádám segtőkész, türelmes és felkészült tanácsadó benyomását , egyéni igényeimet és céljaimat figyelembe véve segített eligazodni, emellett megtakarítási célú szerződést is sikerült kötnünk, ill. számomra megfelelő életbiztosítást is ajánlott. Elégedett vagyok, Ádám munkáját és a céget is csak ajánlani tudom.

Dr. Török Zsuzsa

2021. December 16.

Veronika Szász

2021. November 03.

Az én tanácsadóm Fabó Ádám. Maximális felkészültségről adott bizonyságot. Rendkívül humánus, alapos, naprakész volt minden beszélgetésünk során. Kérdéseimre megnyugtató válaszokat kaptam. Ha valaki nyugdíjbefektetés keres, ajánlani tudom.

Barbara Hajdu

2021. August 21.

Csurák Tibor

2021. July 24.

Fabó Ádám

István Balázs Tóth

2021. June 22.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatos érdeklődésem alkalmával kaptam online tájékoztatást Fabó Ádámtól, nagyon segítőkész és felkészült volt, kimerítő tájékoztatást adott miden felmerült kérdésemre más biztosításokkal kapcsolatban is, több alkalommal beszéltünk, minden új alkalomnál teljesen képben volt az előző beszélgetéseinken elhangzottakkal.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem