Fabó Ádám

Fabó Ádám Kiemelt tanácsadó

Fabó Ádám vagyok, 18 éve a pénzügyi tanácsadás a hivatásom. Ahhoz, hogy megértsük mit csinál egy tanácsadó, érteni kell azt, mi maga a tanácsadás. A tanácsadás minden esetben egy edukatív jellegű beszélgetés, ahol a tanácsadónak az a feladata, hogy elgondolkoztassa a hallgatóját és javaslatot tegyen, majd megadja a döntés szabadságát arról, hogy az a javaslat tetszik-e az ügyfelének vagy pedig sem. Az egésznek az alapja az érthetőség. Édesapám, aki a példaképem, mindig a profizmusra tanított és ezt képviselem én is a munkámban. A két legnagyobb eredményem eddig az volt, hogy 2020-ban a GRANTIS Hungary Zrt. rekorder tanácsadója lettem és 2017-ben az előző munkahelyemen, Magyarország első, és Európa második legjobb tanácsadója voltam. A munkában három területet tarok a legfontosabbnak. Azt, hogy az ügyfeleim otthonait a legjobb lakásbiztosítás biztosítsa. Hogy az emberek tudjanak arról, hogy már néhány ezer forintból minőségi személybiztosítás köthető, amivel védhetik családjuk anyagi biztonságát és azt, hogy olyan pénzügyi modelleket prezentáljak amiknek köszönhetően kiszámíthatóbbá, tervezhetőbbé válik az élet.

Legnagyobb sikerem

Megtaláltam a hivatásom.

Motivációm

Önfejlesztés, mások fejlesztése.

Amire büszke vagyok

Amit képviselek.

Hobb

Sport, zene, könyvek.

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonkiépítés
  • Élet- és baleseti védelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Mihály Borbély

2023. szeptember 20.

Adrienn Bucsi

2023. május 24.

Fabó Ádámot nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik szeretnének tájékozódni biztosítással, megtakarítással kapcsolatban. Hatalmas segítséget nyújtott nekem is eligazodni a különböző megtakarítások kusza világában. Tájékoztatása mindenre kiterjedt, részletes magyarázata segített a megfelelő döntés meghozatalában. Minden kérdésemre korrekt választ kaptam Ádámtól.

Nikolett Szűcs

2023. május 11.

Közvetlen, rugalmas, megbízható és alapos. Nagyon szívesen ajánlom!

Viktor Burján

2023. március 29.

Lucia Nász

2022. december 14.

Fabó Ádám foglalkozott velem/velünk a Grantisnál.Kedves ,segítőkèsz ,profi. Nem könnyű engem elèrni a kislányom miatt ès ha el lehet akkor is tuti beledumál. Nagyon rugalmas volt ès türelmes. Mindenről tájèkoztatott ès èrezhetően előtèrbe helyezte a családom èrdekeit. Bárkinek jó szívvel ajánlom ,a legjobb kezekben lesz !

Rita Mihály

2022. december 09.

Kiváló pénzügyi tanácsadóm, Fabó Ádám a tárgyalásokon rendelkezett azzal a tudással, eszközökkel és tapasztalattal, amelyek a pontos, áttekinthető és a legjobb pénzügyi befektetésemet megalapozta. Az Ő szakmai tudása mutatott számomra biztos, gyors és eredményes üzleti döntést. A megkötött ajanlat az én igényeimre szabott és kedvező költségű. Gratulálni tudok a cégnek a termékért, a pénzügyi tanácsadómnak a munkájához. Öröm Önökkel szerződni. Tovabbi sikeres üzleti eredményeket kívánok!

Dr. Szél Edit

2021. december 29.

Nyugdíj célú megtakarítás indítása céljából független tanácsadót kerestem. Fabó Ádám vette fel velem a kapcsolatot internetes érdeklődésemet követően már másnap. Megbeszéléseink kapcsán Ádám segtőkész, türelmes és felkészült tanácsadó benyomását , egyéni igényeimet és céljaimat figyelembe véve segített eligazodni, emellett megtakarítási célú szerződést is sikerült kötnünk, ill. számomra megfelelő életbiztosítást is ajánlott. Elégedett vagyok, Ádám munkáját és a céget is csak ajánlani tudom.

Dr. Török Zsuzsa

2021. december 16.

Veronika Szász

2021. november 03.

Az én tanácsadóm Fabó Ádám. Maximális felkészültségről adott bizonyságot. Rendkívül humánus, alapos, naprakész volt minden beszélgetésünk során. Kérdéseimre megnyugtató válaszokat kaptam. Ha valaki nyugdíjbefektetés keres, ajánlani tudom.

Barbara Hajdu

2021. augusztus 21.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem