Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Fabó Ádám

Tanácsadó
Fabó Ádám vagyok, 2010-ben kezdem el foglakozni a pénzügyi tanácsadás művészetével és 2018-ra szakterületemmé vált minden, ami vagyonkiépítés és vagyonvédelem.  Már a kezdetek kezdetén tudtam, ez az a munkakör, amivel foglalkozni akarok. Világ életemben az olyan dolgok érdekeltek, amik a fejlődésről vagy a dolgok jobbá tételéről szólnak. Már fiatalon rájöttem mennyire fontos a pénzügyi tudatosság, és itt jönnek képbe a PROFI pénzügyi tanácsadók, akik segítenek eligazodni ezen a területen. Számomra kiváltság profi tanácsadónak lenni, örömmel tölt el az, mikor tudom, hogy az ügyfeleim számíthatnak rám bármilyen ügyintézésnél, megélhetem velük a pénzügyi fejlődést, vagy mikor egy nem várt eseménynél  a családok stabilitása, biztonsága töretlen. Nagyon örülök, hogy a Grantisnál tehetem mindezt, hogy olyan kollégák között dolgozhatok, akikről tudom, hogy ugyan azt a minőséget nyújtják mint én.
Legfőbb célom MDTR tagság, a világ legjobb pénzügyi tanácsadóinak 1%-a közé kerülni
Tapasztalat 8 év
Legnagyobb sikerem 2017 Egy multinacionális cégnél Európa 2. legjobb egyéni tanácsadója díj
Motivációm Vidéken is elérhetővé tenni a professzionális pénzügyi tanácsadást

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonkiépítés
  • Élet- és baleseti védelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Csilla Ványi
Csilla Ványi
2 hónapja
Nyugdíjcélú megtakarítási lehetőséget kerestem, így vettem fel a kapcsolatot ismerős ajánlására Fabó Ádámmal, a Grantis tanácsadójával. Ádám kedves, körültekintő, céltudatos segítségével sikerült megtalálni a számomra megfelelő lehetőséget. További sikereket kívánok Ádámnak és a Grantisnak! (Translated by Google) I was looking for a retirement savings opportunity, so I contacted Adam Fabó, a Grantis consultant, on a friend's recommendation. With the help of Adam's kind, careful, purposeful help I managed to find the right opportunity for me. I wish you more success with Adam and Grantis!
István Csurák
István Csurák
6 hónapja
Fenntartásokkal fogadtam az első találkozót, de a beszélgetés végére már eldöntöttem, hogy minden eddigi és új szerződésemben megfogadom Fabó Ádám tanácsát.. Érthető, értelmezhető minden általa elmondott dolog. Az általános beszélgetésen túl a szakmai részben valóban a legjobb megoldást keresi. (Translated by Google) I received the first meeting with reservations, but by the end of the conversation I had decided to accept the advice of Ádám Fabó in all my previous and new contracts. Beyond general discussion, in the professional section you are really looking for the best solution.
Tünde Farkasné Melich
Tünde Farkasné Melich
10 hónapja
Fabó Ádám kollégájuk nagyon kedves, pontos és teljes körű tájékoztatással minden kérdésemre és elvárásomnak megfelelően állt a szolgálatomra. Köszönöm az együttműködését, csak ajánlani tudom! (Translated by Google) Ádám Fabó's colleague, with all kind of questions and expectations, was very kind, accurate and fully informed about my questions. Thank you for your cooperation, I can only recommend it!
Mónika Bánföldi
Mónika Bánföldi
11 hónapja
Köszönjük Fabó Ádám a segidségedet. Korekt megbizható és mindig segitökész. Csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Thank you Ádám Fabó for your help. Correct trustworthy and always helpful. I can only recommend.
Zoltán Higyed
Zoltán Higyed
11 hónapja
Maximálisan meg vagyok elégedve a biztosításaim megkötésében segítő, tanácsadó munkatárs szakértelmével, és munkájával. (Translated by Google) I am very pleased with the expertise and work of a consultant assisting me in securing my insurance.
Sándor Gábor
Sándor Gábor
11 hónapja
Zoltán Nyári
Zoltán Nyári
11 hónapja
Zoltán Pálfi
Zoltán Pálfi
11 hónapja
Fabó Ádám ajánlásával szerződtem Önökkel. Ádám magasan a legjobb szakember aki eddig pénzügyi illetve biztosítási területen dolgozó emberek közül felkeresett. Remek a stílusa, tájékozott és a hozzáértése mellett a kommunikációja is mindenki fölé emeli. Nagyon örülök, hogy kapcsolatban állok vele. Úgy gondolom ha pénzügyekről illetve biztosításokról van szó én soha nem fordulok máshoz. Gratulálok! (Translated by Google) I agreed with you with the recommendation of Ádám Fabó. Adam is the best professional who has visited the financial and insurance industry so far. It has a great style, well-informed and, in addition to its expertise, its communication is above everyone. I'm very happy to be in touch with him. I think when it comes to finance or insurance, I will never turn to another. Congratulations!
Brigitta Jánoska
Brigitta Jánoska
1 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Fabó Ádám telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!