Fabó Ádám

Tanácsadó
Fabó Ádám vagyok, 2010-ben kezdem el foglakozni a pénzügyi tanácsadás művészetével és 2018-ra szakterületemmé vált minden, ami vagyonkiépítés és vagyonvédelem.  Már a kezdetek kezdetén tudtam, ez az a munkakör, amivel foglalkozni akarok. Világ életemben az olyan dolgok érdekeltek, amik a fejlődésről vagy a dolgok jobbá tételéről szólnak. Már fiatalon rájöttem mennyire fontos a pénzügyi tudatosság, és itt jönnek képbe a PROFI pénzügyi tanácsadók, akik segítenek eligazodni ezen a területen. Számomra kiváltság profi tanácsadónak lenni, örömmel tölt el az, mikor tudom, hogy az ügyfeleim számíthatnak rám bármilyen ügyintézésnél, megélhetem velük a pénzügyi fejlődést, vagy mikor egy nem várt eseménynél  a családok stabilitása, biztonsága töretlen. Nagyon örülök, hogy a Grantisnál tehetem mindezt, hogy olyan kollégák között dolgozhatok, akikről tudom, hogy ugyan azt a minőséget nyújtják mint én.
Legfőbb célom MDTR tagság, a világ legjobb pénzügyi tanácsadóinak 1%-a közé kerülni
Tapasztalat 8 év
Legnagyobb sikerem 2017 Egy multinacionális cégnél Európa 2. legjobb egyéni tanácsadója díj
Motivációm Vidéken is elérhetővé tenni a professzionális pénzügyi tanácsadást

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonkiépítés
  • Élet- és baleseti védelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Erzsébet Antal
Erzsébet Antal
28napja
Korrekt tájékoztatást kaptam szakszerű tanácsadással.A kapcsolat felvétel,helyzetem megismerése után meggyőző érveket kaptam,mi miért jó nekem.Mivel szándékomban volt a nyugdíjas éveimre gondolva takarékoskodnom,nem sokat gondolkodtam, szerződést kötöttem.Bízom benne jól döntöttem,szeretnék sokáig boldog,kiegyensúlyozott éveket. Úgy gondolom,ezzel részben sikerült megalapoznom azt.
Berec Lajos
Berec Lajos
1 hónapja
Én is, mint sokan mások saját magam indultam neki megtakarítást és biztosításokat keresni a családom számára. Ez igen körülményes volt, mindenkit egyenként körbejárni és beszélni az adott termékekről, az ajánlatok pedig nevetségesek voltak. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, ahhol pár kérdésre válaszolva már másnap hívott az egyik tanácsadójuk Fabó Ádám. Ádám szintén pár egyszerű kérdést tett fel, hogy mit is szeretnénk, majd pár nap múlva ismét telefonált a döntéseink miatt. Ebből kiindulva videotelefonálás segítségével elmagyarázott minden lehetőséget, ajánlatot, példát, előnyöket és hátrányokat is. Majd egy hét múlva már személyesen is találkoztunk és közösen átnézve a szerződéseket, alá is írtuk a papirokat. Ádám nagyon felkészült, tájékozott befektetési tanácsadó, végig az ügyfelei érdekeit szemelőtt tartva dolgozik, nagyon lekiismeretese. Amit megigért azt be is tartotta, mindenben aprólékosan segített. Miután már megkötöttük a szerződéseket, még utánna is telefonált, hogy az egyéb, utólagis beállításolban segítsen az E.P honlapján. Összességében szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a piaci ajánlatokhoz képest talán az egyik legjobb ajánlatokat sikerült ,,megkaparintanunk" és, hogy egy ilyen nagyszerű befektetési ganácsadónk lett.
Ágnes Szekér
Ágnes Szekér
1 hónapja
(Translated by Google) I clicked on Grantis for information, but I received such comprehensive information from consultant Ádám Fabó, which was really in my interests, that as a result of our cooperation we could have two contracts behind us. (Original) Tájékozódási céllal kattintottam a Grantis oldalára, de Fabó Ádám tanácsadótól olyan mindenre kiterjedő és valóban az én érdekeimet szem előtt tartó tájékoztatást kaptam, hogy az együttműködésünk eredményeként két szerződéskötést tudhatunk magunk mögött.
Zoltán Fent
Zoltán Fent
2 hónapja
(Translated by Google) I took out two insurances with the help of Ádám Fabó Representative, I was maximally satisfied with everything. (Original) Fabó Ádám Képviselő közreműködésével kötöttem két biztosítást, mindennel maximálisan elégedett voltam.
Kata Kálé
Kata Kálé
3 hónapja
Petiafodrasz
Petiafodrasz
4 hónapja
Fabó Ádám pénzügyi előadó személyében, igazi úriembert ismertem meg. Segítő kész, felkészült mindenben. Lakásbiztosítást kötöttem,részletesen elmondott mindent. Pénzmegtakarításra is adott tanácsot.Éltem a lehetőséggel.Volt egy két kérdésem, türelmesen válaszolt rá. Köszönöm Ádám. Már ajánltam is az egyik ismerősömnek, mondtam forduljon bizalommal Ádámhoz.
Anna Tőkés
Anna Tőkés
4 hónapja
Tünde Fekécs
Tünde Fekécs
7 hónapja
(Translated by Google) I was looking for pension insurance so I got to Grantis. My advisor Adam Fabo was there to help me. Thanks. (Original) Nyugdíj biztosítást kerestem, így jutottam el a Grantis-hoz. Tanácsadóm Fabó Ádám mindenben a segítségemre volt. Köszönöm.
Judit Hanesz
Judit Hanesz
7 hónapja
(Translated by Google) My trusted, correct, helpful advisor, Ádám Fabó. It was non-intrusive, providing accurate information for all my questions. I am happy to expect it in the future, I can only recommend it. (Original) Megbízható, korrekt, segítőkész tanácsadóm, Fabó Ádám. Nem tolakodó, minden kérdésemre pontos információval szolgált. Örülök, hogy a jövőben is számíthatok rá, csak ajánlani tudom.
Mariann Krupincza
Mariann Krupincza
8 hónapja
Csilla Ványi
Csilla Ványi
9 hónapja
(Translated by Google) I was looking for a retirement savings opportunity, so I contacted Adam Fabó, a Grantis consultant, on a friend's recommendation. With the help of Adam's kind, careful, purposeful help I managed to find the right opportunity for me. I wish you more success with Adam and Grantis! (Original) Nyugdíjcélú megtakarítási lehetőséget kerestem, így vettem fel a kapcsolatot ismerős ajánlására Fabó Ádámmal, a Grantis tanácsadójával. Ádám kedves, körültekintő, céltudatos segítségével sikerült megtalálni a számomra megfelelő lehetőséget. További sikereket kívánok Ádámnak és a Grantisnak!
István Csurák
István Csurák
1 éve
Fenntartásokkal fogadtam az első találkozót, de a beszélgetés végére már eldöntöttem, hogy minden eddigi és új szerződésemben megfogadom Fabó Ádám tanácsát.. Érthető, értelmezhető minden általa elmondott dolog. Az általános beszélgetésen túl a szakmai részben valóban a legjobb megoldást keresi.
Tünde Farkasné Melich
Tünde Farkasné Melich
1 éve
(Translated by Google) Ádám Fabó's colleague, with all kind of questions and expectations, was very kind, accurate and fully informed about my questions. Thank you for your cooperation, I can only recommend it! (Original) Fabó Ádám kollégájuk nagyon kedves, pontos és teljes körű tájékoztatással minden kérdésemre és elvárásomnak megfelelően állt a szolgálatomra. Köszönöm az együttműködését, csak ajánlani tudom!
Mónika Bánföldi
Mónika Bánföldi
1 éve
(Translated by Google) Thank you Ádám Fabó for your help. Correct trustworthy and always helpful. I can only recommend. (Original) Köszönjük Fabó Ádám a segidségedet. Korekt megbizható és mindig segitökész. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Higyed
Zoltán Higyed
1 éve
(Translated by Google) I am very pleased with the expertise and work of a consultant assisting me in securing my insurance. (Original) Maximálisan meg vagyok elégedve a biztosításaim megkötésében segítő, tanácsadó munkatárs szakértelmével, és munkájával.
Sándor Gábor
Sándor Gábor
1 éve
Zoltán Nyári
Zoltán Nyári
1 éve
Zoltán Pálfi
Zoltán Pálfi
1 éve
(Translated by Google) I agreed with you with the recommendation of Ádám Fabó. Adam is the best professional who has visited the financial and insurance industry so far. It has a great style, well-informed and, in addition to its expertise, its communication is above everyone. I'm very happy to be in touch with him. I think when it comes to finance or insurance, I will never turn to another. Congratulations! (Original) Fabó Ádám ajánlásával szerződtem Önökkel. Ádám magasan a legjobb szakember aki eddig pénzügyi illetve biztosítási területen dolgozó emberek közül felkeresett. Remek a stílusa, tájékozott és a hozzáértése mellett a kommunikációja is mindenki fölé emeli. Nagyon örülök, hogy kapcsolatban állok vele. Úgy gondolom ha pénzügyekről illetve biztosításokról van szó én soha nem fordulok máshoz. Gratulálok!
Brigitta Jánoska
Brigitta Jánoska
1 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Fabó Ádám telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!