Fabó Ádám

Tanácsadó

Fabó Ádám vagyok, 2010-ben kezdem el foglakozni a pénzügyi tanácsadás művészetével és 2018-ra szakterületemmé vált minden, ami vagyonkiépítés és vagyonvédelem.  Már a kezdetek kezdetén tudtam, ez az a munkakör, amivel foglalkozni akarok. Világ életemben az olyan dolgok érdekeltek, amik a fejlődésről vagy a dolgok jobbá tételéről szólnak. Már fiatalon rájöttem mennyire fontos a pénzügyi tudatosság, és itt jönnek képbe a PROFI pénzügyi tanácsadók, akik segítenek eligazodni ezen a területen. Számomra kiváltság profi tanácsadónak lenni, örömmel tölt el az, mikor tudom, hogy az ügyfeleim számíthatnak rám bármilyen ügyintézésnél, megélhetem velük a pénzügyi fejlődést, vagy mikor egy nem várt eseménynél  a családok stabilitása, biztonsága töretlen. Nagyon örülök, hogy a Grantisnál tehetem mindezt, hogy olyan kollégák között dolgozhatok, akikről tudom, hogy ugyan azt a minőséget nyújtják mint én.

Legfőbb célom

MDTR tagság, a világ legjobb pénzügyi tanácsadóinak 1%-a közé kerülni

Tapasztalat

8 év

Legnagyobb sikerem

2017 Egy multinacionális cégnél Európa 2. legjobb egyéni tanácsadója díj

Motivációm

Vidéken is elérhetővé tenni a professzionális pénzügyi tanácsadást

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonkiépítés
  • Élet- és baleseti védelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Tünde Farkasné Melich
Tünde Farkasné Melich ★★★★★

Fabó Ádám kollégájuk nagyon kedves, pontos és teljes körű tájékoztatással minden kérdésemre és elvárásomnak megfelelően állt a szolgálatomra. Köszönöm az együttműködését, csak ajánlani tudom! (Translated by Google) Ádám Fabó's colleague, with all kind of questions and expectations, was very kind, accurate and fully informed about my questions. Thank you for your cooperation, I can only recommend it!

Mónika Bánföldi
Mónika Bánföldi ★★★★★

Köszönjük Fabó Ádám a segidségedet. Korekt megbizható és mindig segitökész. Csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Thank you Ádám Fabó for your help. Correct trustworthy and always helpful. I can only recommend.

Zoltán Higyed
Zoltán Higyed ★★★★★

Maximálisan meg vagyok elégedve a biztosításaim megkötésében segítő, tanácsadó munkatárs szakértelmével, és munkájával. (Translated by Google) I am very pleased with the expertise and work of a consultant assisting me in securing my insurance.

Sándor Gábor
Sándor Gábor ★★★★★

Zoltán Nyári
Zoltán Nyári ★★★★★

Zoltán Pálfi
Zoltán Pálfi ★★★★★

Fabó Ádám ajánlásával szerződtem Önökkel. Ádám magasan a legjobb szakember aki eddig pénzügyi illetve biztosítási területen dolgozó emberek közül felkeresett. Remek a stílusa, tájékozott és a hozzáértése mellett a kommunikációja is mindenki fölé emeli. Nagyon örülök, hogy kapcsolatban állok vele. Úgy gondolom ha pénzügyekről illetve biztosításokról van szó én soha nem fordulok máshoz. Gratulálok! (Translated by Google) I agreed with you with the recommendation of Ádám Fabó. Adam is the best professional who has visited the financial and insurance industry so far. It has a great style, well-informed and, in addition to its expertise, its communication is above everyone. I'm very happy to be in touch with him. I think when it comes to finance or insurance, I will never turn to another. Congratulations!

Brigitta Jánoska
Brigitta Jánoska ★★★★★

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.