Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Richárd Győrfy

  2023. február 22.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Pozitív élmény volt a teljes tanácsadási folyamat. Bánfai Zsolt tanácsadó minden kérdésemre pontos és érthető választ adott. Bátran ajánlani tudnám bárkinek, aki befektetésben gondolkozik és a felmerülő kérdéseket tisztázni szeretné egy szakértő segítségével.

 • Dávid Kovács

  2023. január 25.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Bánfai Zsolt kolléga segített nekem, kifejezetten felkészült, kedves és kompetens munkatárs aki minden kérdésemre tudott válaszolni.

 • Csaba Veres

  2023. január 04.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Korábbi hozzászóló véleményét teljesen magaménak vallom, szépen körbeírta. "Interneten valamiféle nyugdíj-előtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, *Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíj biztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. " *Annyi különbséggel, hogy nekem Bánfai Zsolt volt a vonal másik végén, de maradéktalanul elégedett voltam a segítségével.

 • Dóra Zelenák

  2022. november 30.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Bánfai Zsolt tanácsadó munkájával maximálisan elégedett vagyok. Profi, jól felkészült, kedves, udvarias nagyon könnyű volt vele együttműködni.

 • Attila Kovács

  2022. szeptember 19.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Bánfai Zsolt

 • Flaisik Kriszta

  2022. szeptember 17.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Bánfai Zsolt keresett meg a Grantis-tól nyugdíj "előtakarékossági" ügyben. Összeállított a kérésem alapján 3 féle verziót, melyből az egyiket kiválasztottam. Azt részletesebben átbeszéltük, táblázatot is küldött, hogy fog alakulni a "befektetésem". A táblázat még csak a közelében sem jár a valóságnak. A megtakarításom nagy részét az első 3 évben a Grantis elvitte, és ha jól számolom (és sajnos jól számolom), mikor nyugdíjba megyek jó lesz, ha megkapom azt az összeget, amit a magam részéről befektettem, a 20 %-os adójóváírás kedvezményt pedig el is felejthetem. Köszönöm Grantis, köszönöm Bánfai Zsolt!

 • Balazs Szecsi

  2022. július 21.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Az interneten böngészve találtam meg a Grantist azután, hogy teljes körű magán egészségbiztosítási védelmet szerettem volna biztosítani a családnak. Ezen szolgáltatásokat kínáló biztosítók saját weboldalán kutatva elégtelen információt találtam, ezért fordultam közvetítőhöz. Bánfai Zsolt tanácsadóhoz kerültem, aki teljes körűen, az ügyfelei és a saját gyakorlati tapasztalatait is megosztva segített a biztosító és a biztosítási csomag kiválasztásában. Bátran merem ajánlani Zsoltot. üdvözlettel, SZB

 • Julia Kis

  2022. május 03.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Nagyon szépen köszönöm Bánfai Zsolt munkáját, segítségét, ahhoz hogy a lehető legjobb biztosítást tudjam kiválasztani! Teljes körű tájékoztatást kaptam Zsolttól, és mindig minden formában (telefon, e-mail) elérhető volt. Hozzáállása, szakmaisága, személyisége, orgánuma nagyon megnyerő! Köszönöm az együttműködést!

 • Ildikó Bognárné Horváth

  2022. március 31.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Az interneten találtam meg a Grantist, Bánfai Zsolt nagyon hamar felvette a kapcsolatot velem, majd online találkozó keretében meséltem el , hogy mit szeretnék, Zsolt nagyon részletesen tájékoztatott mindenről Kb. egy órán keresztül beszéltük át a különböző biztosítások előnyeit, hátrányait. Majd elküldte a 3 ajánlatot, amelyek nagyon áttekinthetők voltak számomra. Ha kérdésem volt rögtön választ kaptam rá. Már alá is írtuk a szerződést, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani Bánfai Zsoltot ,nagyon felkészült szakember.

 • Viktor Tombor

  2022. március 04.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Segítőkész és mindenre kiterjedő információkat kaptunk Bánfai Zsolttól. Ajánlom.

 • Zsuzsanna Pásztori

  2022. március 04.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Bánfai Zsolt megkeresett miután ajánlatot kértem és nagyon készségesen segített,hogy a legjobb konstrukciót megtaláljuk a magán egészségbiztosításra. köszönöm a segítséget!

 • Androvics Péter

  2022. március 02.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Nyugdíjbiztosítás ügyében kerestem fel őket. Bánfai Zsolt lett a tanácsadóm, készségesen segített minden felmerülő kérdésben. A szerződés online és postai úton lett megkötve a pandémiás körülmények miatt, ennek lehetősége számomra +1 csillagot érne a szolgáltatás miatti maximális 5 csillagon túl. Bátran ajánlom őket másoknak is és bizalommal fordulok majd hozzájuk a jövőben is.

 • Miklós Barischin

  2021. december 08.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Nyugdíjbiztosítási lehetőségek miatt vettem fel a kapcsolatot a Grantis-szal. Bánfai Zsolt volt a segítségemre ebben. Gyorsan válaszolt, elmondta a lehetőségeket, buktatókat és a visszajelzéseim alapján készített összehasonlító ajánlatokat, felvázolt alternatív lehetőségeket, melyekből végül kiválasztottam a megfelelőt. Jó szívvel ajánlom másoknak is a segítségét!

 • Gábor Gergő Kiss

  2021. december 06.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Nyugdíj előtakarékosággal kapcsolatban kerestem meg Bánfai Zsolt vezető tanácsadót. Az első találkozáson részletesen bemutatta és elmondta a különböző formulák előnyeit és hátrányait, majd a korra és pénzügyi helyzetre tekintettel ajánlott a számomra legkedvezőbb opciókat. Nagyon érthetően és szemléletesen magyarázott mindent, nem sajnálta az időt a tájékoztatársra. A szerződéskötés is zökkenőmentesen ment, az aláíráson kívül mindent megcsinált helyettem. Köszönöm, csakis ajánlani tudom, felkészült, remek szakembernek ismertem meg.

 • Péter Piróth

  2021. október 05.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

 • Andrea Katona

  2021. szeptember 27.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Bánfai Zsolt tanácsadóval nyugdíjbiztosítás kapcsán kerültem kapcsolatba. Szívesen ajánlom mindenkinek. Munkáját precízen végzi, alaposan és érthetően mutatta be a választható lehetőségeket. Minden kérdésemre választ kaptam.

 • László Kónya

  2021. április 15.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Köszönöm Bánfai Zsoltnak a korrekt és empatikus hozzáállást. Szeretem a pénzügyeim bizonyos évente felül vizsgáltatni és nagyon örülök, hogy időben megtaláltam őt. A kérdéseimre olyan tájékoztatást kaptam, amire számítottam. Köszönöm mégegyszer! Jó egészséget kívánok! Kónya László

 • Gábor Gulyás

  2021. február 19.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Befektetéseim ésszerűsítése kapcsán kerestem meg Őket. Nagyon gyorsan jelentkezett nálam Bánfai Zsolt. Alaposan és körültekintően átbeszéltük a dolgokat és sikerült egy nagyon jó és ésszerű megoldást találnunk. Egyszerűen le a kalappal. Teljesen ügyfélbarát és segítőkész a hozzáállás. Itt az ügyfél érdekei vannak előre helyezve teljes mértékben. Ha a jövőben lesz még ilyen kérdésem, akkor nem kell gondolkodnom, hogy kinek a számát a tárcsázzam. Csak így tovább.

 • Attila Takács

  2020. szeptember 30.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Céges egészségügyi biztosítás problémájával kerestem Bánfai Zsolt tanácsadót. Segítsége korrekt volt. Pontosan kidolgozta a különböző, cégünk számára készült javaslatait. A három kiválasztott biztosító ajánlatait részletesen elemezte számomra és így segített kiválasztani a legmegfelelőbbet. A szerződést megkötöttük a kiválasztott biztosítóval. Zsolt végig segítőkész és készséges volt. Munkáját 5-ösre értékelem.

 • Tímea Ungár

  2020. július 24.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Online felületen kértem egészségbiztosítással kapcsolatos tanácsot, amire Bánfai Zsolt nagyon gyorsan és profin reagált,melyet ezúton is köszönök. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Még több értékelés