Bánfai Zsolt

Bánfai Zsolt Tanácsadó

Bánfai Zsolt vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. Szeretem pénzügyi „háziorvosként” bemutatni magam, mert ez tükrözi leginkább a tevékenységemet. Több mint 25 éve vagyok vállalkozó, így a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen következményekkel járhat egy-egy rossz pénzügyi döntés. Először csak jobban akartam menedzselni a pénzügyeimet, ezért kezdtem képezni magam ezen a területen, de az önképzésből végül hivatás lett. Meggyőződésem, hogy az öngondoskodás pusztán tervezés, elhatározás és következetesség kérdése. Családi szinten nem kell hozzá más, csak józan paraszti ész, egy kockás papír, és persze nem árt egy szakértő segítsége sem.

bemutatkozó videóm
Legnagyobb sikerem

Rosszul kezelt megtakarítások megmentése

Motivációm

Megmenteni az embereket az időskori elszegényedéstől

Amire büszke vagyok

Az ügyfeleim bizalma

Hobbi

Squash, úszás, síelés, vitorlázás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Privát banki befektetési tanácsadás
  • Egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Balazs Szecsi

2022. July 21.

Az interneten böngészve találtam meg a Grantist azután, hogy teljes körű magán egészségbiztosítási védelmet szerettem volna biztosítani a családnak. Ezen szolgáltatásokat kínáló biztosítók saját weboldalán kutatva elégtelen információt találtam, ezért fordultam közvetítőhöz. Bánfai Zsolt tanácsadóhoz kerültem, aki teljes körűen, az ügyfelei és a saját gyakorlati tapasztalatait is megosztva segített a biztosító és a biztosítási csomag kiválasztásában. Bátran merem ajánlani Zsoltot. üdvözlettel, SZB

Julia Kis

2022. May 03.

Nagyon szépen köszönöm Bánfai Zsolt munkáját, segítségét, ahhoz hogy a lehető legjobb biztosítást tudjam kiválasztani! Teljes körű tájékoztatást kaptam Zsolttól, és mindig minden formában (telefon, e-mail) elérhető volt. Hozzáállása, szakmaisága, személyisége, orgánuma nagyon megnyerő! Köszönöm az együttműködést!

Ildikó Bognárné Horváth

2022. March 31.

Az interneten találtam meg a Grantist, Bánfai Zsolt nagyon hamar felvette a kapcsolatot velem, majd online találkozó keretében meséltem el , hogy mit szeretnék, Zsolt nagyon részletesen tájékoztatott mindenről Kb. egy órán keresztül beszéltük át a különböző biztosítások előnyeit, hátrányait. Majd elküldte a 3 ajánlatot, amelyek nagyon áttekinthetők voltak számomra. Ha kérdésem volt rögtön választ kaptam rá. Már alá is írtuk a szerződést, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani Bánfai Zsoltot ,nagyon felkészült szakember.

Viktor Tombor

2022. March 04.

Segítőkész és mindenre kiterjedő információkat kaptunk Bánfai Zsolttól. Ajánlom.

Zsuzsanna Pásztori

2022. March 04.

Bánfai Zsolt megkeresett miután ajánlatot kértem és nagyon készségesen segített,hogy a legjobb konstrukciót megtaláljuk a magán egészségbiztosításra. köszönöm a segítséget! (Translated by Google) Zsolt Bánfai contacted me after I asked for an offer and he was very willing to help us find the best construction for private health insurance. thanks for the help!

Androvics Péter

2022. March 02.

Nyugdíjbiztosítás ügyében kerestem fel őket. Bánfai Zsolt lett a tanácsadóm, készségesen segített minden felmerülő kérdésben. A szerződés online és postai úton lett megkötve a pandémiás körülmények miatt, ennek lehetősége számomra +1 csillagot érne a szolgáltatás miatti maximális 5 csillagon túl. Bátran ajánlom őket másoknak is és bizalommal fordulok majd hozzájuk a jövőben is.

Miklós Barischin

2021. December 08.

Nyugdíjbiztosítási lehetőségek miatt vettem fel a kapcsolatot a Grantis-szal. Bánfai Zsolt volt a segítségemre ebben. Gyorsan válaszolt, elmondta a lehetőségeket, buktatókat és a visszajelzéseim alapján készített összehasonlító ajánlatokat, felvázolt alternatív lehetőségeket, melyekből végül kiválasztottam a megfelelőt. Jó szívvel ajánlom másoknak is a segítségét!

Gábor Gergő Kiss

2021. December 06.

Nyugdíj előtakarékosággal kapcsolatban kerestem meg Bánfai Zsolt vezető tanácsadót. Az első találkozáson részletesen bemutatta és elmondta a különböző formulák előnyeit és hátrányait, majd a korra és pénzügyi helyzetre tekintettel ajánlott a számomra legkedvezőbb opciókat. Nagyon érthetően és szemléletesen magyarázott mindent, nem sajnálta az időt a tájékoztatársra. A szerződéskötés is zökkenőmentesen ment, az aláíráson kívül mindent megcsinált helyettem. Köszönöm, csakis ajánlani tudom, felkészült, remek szakembernek ismertem meg.

Péter Piróth

2021. October 05.

Andrea Katona

2021. September 27.

Bánfai Zsolt tanácsadóval nyugdíjbiztosítás kapcsán kerültem kapcsolatba. Szívesen ajánlom mindenkinek. Munkáját precízen végzi, alaposan és érthetően mutatta be a választható lehetőségeket. Minden kérdésemre választ kaptam.

Bemutatkozom

Bánfai Zsolt

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Ez lehet a munkaerőhiány ellenszere?

Ez lehet a munkaerőhiány ellenszere?

2022. March 01.

Ár-érték arányban verhetetlen privát egészségbiztosítást nyújthatnak munkavállalóiknak a hazai...

Bizakodók a biztosítók és pénztárak az év végi befizetési dömpinggel kapcsolatban

Bizakodók a biztosítók és pénztárak az év végi befizetési dömpinggel kapcsolatban

2021. December 16.

Szakértőnk rámutatott, hogy a kisgyermekes korosztály egyre tudatosabb az öngondoskodás területén, de még...

Hogyan válassz biztosítót, hogy ne érjen később csalódás?

Hogyan válassz biztosítót, hogy ne érjen később csalódás?

2021. November 23.

A megfelelő biztosítót csak a megfelelő kérdések feltevésével lehet megtalálni, szakértőnk elárulja, melyek...

Egészségbiztosítással elkerülhetőek az állami várólisták

Egészségbiztosítással elkerülhetőek az állami várólisták

2018. October 11.

Nincsenek elzárva a magánkórházak elől az átlagemberek. Külön biztosítással bárki megkerülheti az állami...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem