Bánfai Zsolt

Bánfai Zsolt Tanácsadó

Bánfai Zsolt vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. Szeretem pénzügyi „háziorvosként” bemutatni magam, mert ez tükrözi leginkább a tevékenységemet. Több mint 25 éve vagyok vállalkozó, így a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen következményekkel járhat egy-egy rossz pénzügyi döntés. Először csak jobban akartam menedzselni a pénzügyeimet, ezért kezdtem képezni magam ezen a területen, de az önképzésből végül hivatás lett. Meggyőződésem, hogy az öngondoskodás pusztán tervezés, elhatározás és következetesség kérdése. Családi szinten nem kell hozzá más, csak józan paraszti ész, egy kockás papír, és persze nem árt egy szakértő segítsége sem.

Ismerj meg
Legnagyobb sikerem

Rosszul kezelt megtakarítások megmentése

Motivációm

Megmenteni az embereket az időskori elszegényedéstől

Amire büszke vagyok

Az ügyfeleim bizalma

Hobbi

Squash, úszás, síelés, vitorlázás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Privát banki befektetési tanácsadás
  • Egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Richárd Győrfy

2023. február 22.

Pozitív élmény volt a teljes tanácsadási folyamat. Bánfai Zsolt tanácsadó minden kérdésemre pontos és érthető választ adott. Bátran ajánlani tudnám bárkinek, aki befektetésben gondolkozik és a felmerülő kérdéseket tisztázni szeretné egy szakértő segítségével.

Dávid Kovács

2023. január 25.

Bánfai Zsolt kolléga segített nekem, kifejezetten felkészült, kedves és kompetens munkatárs aki minden kérdésemre tudott válaszolni.

Csaba Veres

2023. január 04.

Korábbi hozzászóló véleményét teljesen magaménak vallom, szépen körbeírta. "Interneten valamiféle nyugdíj-előtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, *Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíj biztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. " *Annyi különbséggel, hogy nekem Bánfai Zsolt volt a vonal másik végén, de maradéktalanul elégedett voltam a segítségével.

Dóra Zelenák

2022. november 30.

Bánfai Zsolt tanácsadó munkájával maximálisan elégedett vagyok. Profi, jól felkészült, kedves, udvarias nagyon könnyű volt vele együttműködni.

Attila Kovács

2022. szeptember 19.

Bánfai Zsolt

Flaisik Kriszta

2022. szeptember 17.

Bánfai Zsolt keresett meg a Grantis-tól nyugdíj "előtakarékossági" ügyben. Összeállított a kérésem alapján 3 féle verziót, melyből az egyiket kiválasztottam. Azt részletesebben átbeszéltük, táblázatot is küldött, hogy fog alakulni a "befektetésem". A táblázat még csak a közelében sem jár a valóságnak. A megtakarításom nagy részét az első 3 évben a Grantis elvitte, és ha jól számolom (és sajnos jól számolom), mikor nyugdíjba megyek jó lesz, ha megkapom azt az összeget, amit a magam részéről befektettem, a 20 %-os adójóváírás kedvezményt pedig el is felejthetem. Köszönöm Grantis, köszönöm Bánfai Zsolt!

Balazs Szecsi

2022. július 21.

Az interneten böngészve találtam meg a Grantist azután, hogy teljes körű magán egészségbiztosítási védelmet szerettem volna biztosítani a családnak. Ezen szolgáltatásokat kínáló biztosítók saját weboldalán kutatva elégtelen információt találtam, ezért fordultam közvetítőhöz. Bánfai Zsolt tanácsadóhoz kerültem, aki teljes körűen, az ügyfelei és a saját gyakorlati tapasztalatait is megosztva segített a biztosító és a biztosítási csomag kiválasztásában. Bátran merem ajánlani Zsoltot. üdvözlettel, SZB

Julia Kis

2022. május 03.

Nagyon szépen köszönöm Bánfai Zsolt munkáját, segítségét, ahhoz hogy a lehető legjobb biztosítást tudjam kiválasztani! Teljes körű tájékoztatást kaptam Zsolttól, és mindig minden formában (telefon, e-mail) elérhető volt. Hozzáállása, szakmaisága, személyisége, orgánuma nagyon megnyerő! Köszönöm az együttműködést!

Ildikó Bognárné Horváth

2022. március 31.

Az interneten találtam meg a Grantist, Bánfai Zsolt nagyon hamar felvette a kapcsolatot velem, majd online találkozó keretében meséltem el , hogy mit szeretnék, Zsolt nagyon részletesen tájékoztatott mindenről Kb. egy órán keresztül beszéltük át a különböző biztosítások előnyeit, hátrányait. Majd elküldte a 3 ajánlatot, amelyek nagyon áttekinthetők voltak számomra. Ha kérdésem volt rögtön választ kaptam rá. Már alá is írtuk a szerződést, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani Bánfai Zsoltot ,nagyon felkészült szakember.

Viktor Tombor

2022. március 04.

Segítőkész és mindenre kiterjedő információkat kaptunk Bánfai Zsolttól. Ajánlom.

Ismerj meg közelebbről

Bánfai Zsolt

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Ez lehet a munkaerőhiány ellenszere?

Ez lehet a munkaerőhiány ellenszere?

2022. március 01.

Ár-érték arányban verhetetlen privát egészségbiztosítást nyújthatnak munkavállalóiknak a hazai...

Hogyan válassz biztosítót, hogy ne érjen később csalódás?

Hogyan válassz biztosítót, hogy ne érjen később csalódás?

2021. november 23.

A megfelelő biztosítót csak a megfelelő kérdések feltevésével lehet megtalálni, szakértőnk elárulja, melyek...

Egészségbiztosítással elkerülhetőek az állami várólisták

Egészségbiztosítással elkerülhetőek az állami várólisták

2018. október 11.

Nincsenek elzárva a magánkórházak elől az átlagemberek. Külön biztosítással bárki megkerülheti az állami...

45 évesen havi 20 ezer Ft-ot félretéve, 10 milliós vagyonunk gyűlik össze

45 évesen havi 20 ezer Ft-ot félretéve, 10 milliós vagyonunk gyűlik össze

2018. október 10.

A mostani fizetésének fele lehet a nyugdíja a legtöbb magyar embernek - ez derült ki egy friss kutatásból....

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem