Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Szilvia Nemeth

  2023. április 11.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Vincze Ramóna segített nekem megkötni a számomra legmegfelelőbb egészségbiztosítást. Minden gördülékenyen zajlott az egész folyamat alatt, megfelelő és érthető tájékoztatást kaptam tőle. Nagyon magas szakértelemmel rendelkezik, precíz, ugyanakkor kiemelném hozzáállását, ember és ügyfélközpontúságát, minden kérdésemre készségesen válaszolt és igyekezett személyre szabott megoldást nyújtani. Maximálisan elégedett vagyok, Ramónát csak ajánlani tudom.

 • Krisztina Csorba

  2023. március 27.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  6 csillag nem volt, így "csak" ötöt tudok adni 😊. Biztosítások terén soha nem találkoztam jobb szakértővel.

 • Zsuzsi Teleki

  2023. március 15.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Nagyon köszönöm a hasznos, érthető információkat és a profi ügyintézést a Grantisnak és Vincze Ramónának, a lehető legjobb döntést sikerült hoznom azzal, hogy őket választottam.

 • Kati Kati

  2023. február 03.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Az interneten kerestem nyugdíjbiztosításhoz pénzügyi tanácsadó céget, ahol szakértők segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában. Több cég honlapját néztem meg, az egyik Grantis volt. Azért döntöttem mellettük, mert sok pozitív véleményt olvastam róluk. Miután jelentkeztem, Vincze Ramóna vette fel velem a kapcsolatot. Telefonon elmondtam mit szeretnék, majd egy személyes találkozón megbeszéltük a részleteket, ezután segített megkeresni a részemre legmegfelelőbb megoldást. Minden kérdésemre teljes körűen kaptam választ. Tanácsai segítségével megtaláltuk a számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nyugodt szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek a Grantis és ügyintézői szolgáltatásait.

 • Tobai Rebeka

  2022. szeptember 07.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Nagyon segítőkész volt Vincze Ramóna, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Részemről abszolút ajánlani tudom és ajánlom is. Mindenkinek szüksége lenne ezekre a lehetőségekre.

 • Andrea Németh

  2022. augusztus 30.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Barátnőm ajánlotta a Grantist. Itt a weboldalon írásban jeleztem érdeklődésem, így vette fel velem Vincze Ramóna a kapcsolatot. Ajánlom őt bárkinek, aki egy ügyfélbarát, az ügyfél érdekeit is figyelembe vevő, érthetően fogalmazó tanácsadó eligazítására számít ebben a "labirintusban". Előzmény: Az eddigi magán egészségbiztosítási csomagom (kötelező) megszűntével tanácstalan voltam, kivel-milyen új csomaggal érdemes folytatnom. Volt tapasztalatom a szolgáltatások terén és így kérdéseim is adódtak, mit ajánlanak az eddigiekhez hasonló elvárásaimhoz. Sajnos más cégeknél nem igazán tudtak érthetően eligazítani, (kössek kb. minimum dupla áron hasonlót, de hogy konkrét kérdéseimre, pontosan miben más,mire ne számítsak a jövőben, azt nem taglalták, bogozzam ki a táblázatot, tele szakkifejezésekkel, ami számomra érthetetlen, mit takar pontosan), avagy mástól ajánlva köthettem volna kb. ugyanannyiért is, mint amit eddig fizettem (viszont apró betűkkel időben felfedeztem, amire a figyelmem senki sem hívta volna fel, pl. előzménybetegségeket sem, és még mi mindent nem támogat egy bizonyos csomag, ami nekem fontosnak bizonyult azelőtt, amire pl. max. leszerveznek időpontot...) Átláthatatlan táblázatokat tehát kaptam több helyről, a személyes kérdéseim, igényeim figyelembevétele, megoldására való javaslatok nélkül... ... azután találkoztam Ramónával, köszönöm a hozzáállását, szaktudását, türelmét, figyelmességét, kedvességét.

 • Anikó Juhász

  2022. május 23.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Egy internetes felmérés kitöltése után keresett meg Vincze Ramóna, aki az igényeim figyelembevételével állította össze javasolt megoldások listáját, amelyről végül csak választanom kellett. A találkozóval kapcsolatban rugalmasan tudott alkalmazkodni és gyorsan reagált a módosításokra is. A kérdéseimre adott válaszaiból illetve a tanácsaiból kiderült, hogy szakmailag felkészült és a vele való beszélgetésnek hozzáadott értéke van. A már meglévő szerződésemmel kapcsolatban is tudott segíteni. Mindenkinek ajánlom Ramónát, aki szeretne egy megbízható, hozzáértő szakemberre bízná a pénzügyei kezelését!

 • Gergő Simon

  2022. május 02.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Vincze Ramóna volt segítségünkre az egészség biztosításunk megkötésében. Nagyon kedves és segítőkész volt. Teljesen a mi igényeink szerint állította össze az ajánlatot. Maximálisan elégedettek voltunk.

 • Tamás Szalisznyi

  2022. április 28.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

 • Dóra Spolarics

  2022. április 20.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

 • Zoltán Farkas

  2022. április 15.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Gördülékenyen ment végig az egész ügymenet. Nagyon pontos tájékoztatást kaptam már az első megbeszélésen is. Minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom Vincze Ramónát ha összetettebb magán egészségbiztosításra van szükséged.

 • Eszti Miókovics

  2022. február 11.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Vincze Ramóna segítségével megtapasztalhattuk milyen a professzionális ügyfélkezelés és ügyfélképviselet! Mind emberileg, mind szakmailag csak ajánlani tudom!

 • Krisztina Ternácz

  2022. január 03.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

 • Zoltán Tiba

  2021. december 29.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Bár kezdetben kissé szkeptikus voltam de a Ramónával folytatott első beszélgetés ezen pozitívan változtatott. Számomra hasznos infókat közölt, sok esetben kérdezni sem kellett. Nagyon apró de számomra fontos részletekre is kitért, igyekezett minden igényem kielégiteni a kivánt szogáltatással kapcsolatban. Külön köszönet, hogy nem kivánt egyfajta MLM- rendszerü nyomást gyakorolni és direkt értékesiteni. Egyszerűen, tartalmasan tájékoztat és konkrét igény, szerződés létrejöttét precizen, aktivan segíti elő. Remélem marad ez a pozitív tapasztalat és a későbbiekben is töretlen intenzitással és lendülettel dolgozik. A cég melynek dolgozik profi és korrekt benyomást tett rám s a munkatársuk Vincze Ramóna méltán lett kiemelt tanácsadó. Bizalommal ajánlom. Tiszrelettel egy elégedett üzleti partner...

 • Péter Dévényi

  2021. december 21.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Vincze Ramóna tanácsadóval vette fel velem a kapcsolatot. Tájékoztatott a lehetőségekről, amiket csak nagy vonalakban ismertem. Segítségével sikerült kiválasztani egy befektetési és nyugdíjbiztosítási programot, és egy önkéntes nyugdíjpénztári szolgáltatást, hogy az adókedvezményeket maximálisan ki tudjam használni. Ajánlom másoknak is, mert hozzáértéssel segített eligazodni a lehetőségek között.

 • Dr. Nagy János

  2021. december 21.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Vincze Ramóna Grantis kiemelt tanácsadót jó szívvel ajánlom: korrektül tájékoztat, nincs mellébeszélés, nem kaptam fölösleges információt, minden kérdésemre érdemi és azonnali választ adott, a személyes preferenciáim szerint irreleváns ajánlatokat nem küldött, valóban a lényegre koncentrált a teljes szerződéskötési folyamat során! Csak így tovább, 5 csillag!

 • Székelyhidi László

  2021. december 10.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Vincze Ramóna munkájával tökéletesen meg voltam elégedve. Nincs felesleges porhintés, csak az igényemnek/kérésemnek megfelelő ajánlatokat kaptam, amiből választottam.

 • Torsa Réka

  2021. november 24.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

 • Ildikó Szűrös

  2021. augusztus 30.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Köszönöm Vincze Ramónának a gondos előkészítést, professzionális és mindenre kiterjedő tájékoztatást az IZYS egészségbiztosítási szerződés megkötése kapcsán. Remélem a szolgáltatás is ilyen magas színvonalú lesz és biztos vagyok abban, hogy Ramóna a továbbiakban is a segítségemre lesz szükség esetén.

 • Ildikó Csesznák

  2021. augusztus 27.
  tanácsadó: Vincze Ramóna

  Vincze Ramónával kötöttem meg az UNION Insurance Group biztosítónál az egészségbiztosítási szerződésemet, illetve neki köszönhetően leszek tagja 2021. szeptember 1. napjától az IZYS Egészség-és Önsegélyező Pénztárnak (a továbbiakban: egészségpénztár). Teljeskörű tájékoztatást kaptam mind az egészségbiztosítót, mind az egészségpénztárat érintő legfontosabb információkról, a nyújtott szolgáltatásokról, az ügyfelek részéről leggyakrabban felmerülő kérdésekről. Az egészségpénztár vonatkozásában külön felhívta a figyelmemet a netpénztári regisztráció szerepére, továbbá az SZJA visszaigénylés lehetőségére. Minden dokumentumot előkészített számomra, és rendkívül rugalmas volt a személyes egyeztetések időpontját illetően, valamint végtelen türelemmel magyarázott el mindent számomra. Mindenki számára csak ajánlani tudom, mert nem arra törekszik, hogy szimplán szerződést kössön, hanem minden, az adott szerződések kapcsán felmerülő kérdésben igyekszik az ügyfelek segítségére sietni. Csesznák Ildikó Ágnes ügyfél

Még több értékelés