Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(1734 vélemény alapján)

 • Szalay Karolina

  2022. október 17.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolcs mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtott egészségbiztosítási és befektetési területen is, személyre szabottan. Jó szívvel ajánlom mint tanácsadót. Nem maradt kérdés megválaszolatlanul.

 • Marta Mari

  2022. szeptember 20.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Mindenképp független tanácsadó irodával szerettünk volna dolgozni, hogy objektíven és őszintén tudjunk beszélni a jelenlegi pénzügyi termékek kínálatáról és számunkra aktuális lehetőségekről. A Grantis pont abban segített nekünk, hogy átgondoljuk és célirányosan tervezzük a pénzügyeinket - és ehhez megválogassuk az eszközöket. Külön köszönet Szalai Szabolcsnak, aki minden kérdésünkre válaszol és segít bennünket. Inspirációt kaptunk a tudatos tervezéshez és hogy többet tanuljunk a témában.

 • Péter Novák

  2022. június 02.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Minden világos volt, érthető és mindenki segítőkész.

 • Zs B

  2022. május 13.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Remek szakemberek! Rendkívül megkönnyítették a biztosításokban való eligazodásomat! Majszin Péter és Szalai Szabolcs sokat segítettek. Nagyon köszönöm nekik! (Translated by Google) Great professionals! They made it extremely easy for me to find my way around insurance! Péter Majszin and Szabolcs Szalai helped a lot. Thank you very much!

 • Gábor Petró

  2022. április 15.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolcs segített megtalálni a megfelelő biztosítást, az igényeimnek megfelelően. Köszönöm a részletes, precíz tájékoztatást, segítséget!

 • Mihaly Hanasz

  2022. március 29.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

 • Barbara Técsi

  2022. március 22.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Profi ügyintézés, türelmes és felkészült tanácsadó (Szalai Szabolcsot ajánlom mindenkinek)

 • Ágnes Püskiné Portörő

  2022. március 05.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Interneten találtam a GRANTIS Hungary Zrt pénzügyi tanácsadó cégre. Biztosítási ügyben kértem, majd kaptam korrekt és gyors információt az egyik kiemelt pénzügyi tanácsadójuktól, Szalai Szabolcstól. Telefonos egyeztetés után sikerült meeten többször átbeszélni a témát, majd személyes találkozás során megkötni egy szerződést. Ügyfélközpontú, naprakész információkat közvetítő céget találtam, remélem hosszú távú lesz a kapcsolatunk.

 • Erika Németh

  2022. február 26.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolccsal voltam kapcsolatban, aki részletesen tájékoztatott a befektetési lehetőségekről. Így a számomra legjobb megoldást tudtam választani. Alapos, teljes mértékben kielégítő választ kaptam a kérdéseimre. Mindvégig kedves volt és segítőkész! Csak jót tudok róla leírni. Örülök, hogy megtaláltam az interneten!

 • Edina Szalai

  2022. február 18.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Minden információt megkaptam, amire szükségem volt a döntéshez. Megbízható, korrekt és gyors volt az ügyintézés menete. Ajánlom másoknak is!

 • Szabó Alex

  2022. február 08.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Nyugdíjbiztosítást kerestem, ekkor találtam rá a Grantis-ra. Szalai Szabolcs rengeteget segített nekem, a megfelelő biztosítás kiválasztásában. Teljes körű tájékoztatást kaptam. Ajánlom mindenkinek a GRANTIS Hungary Zrt-t. Szükség van rájuk a piacon, mert könnyű elveszni a rengeteg ajánlat között.

 • Andrea Tóthné

  2022. január 21.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Csupán nagy vonalakban volt elképzelésem arról, mit is szeretnék igazán a befektetési területen kezdeni, elérni, véghez vinni. Ennek ellenére mégis megtaláltuk a nekem kedvező befektetési formákat, amihez eltökélt kitartó segítséget kaptam Szalai Szabolcstól. Köszönöm még egyszer a segítséged, együtt a sikerünkért!!

 • Zoltán Borsi

  2022. január 02.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

 • Mónika Radócz

  2021. december 27.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolcs (Translated by Google) Szabolcs Szalai

 • Erzsébet Katalin Kovács

  2021. december 27.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Nyugdíjbiztosítás kiválasztáshoz és megkötéshez Szalai Szabolcs volt segítségemre. Nagy felkészültség, segítőkészség, rugalmasság jellemezte a többszörös telefonos megbeszéléseket. Nagyon érthetően és szemléletesen magyarázott mindent, nem sajnálta az időt a tájékoztatásra. A szerződéskötés is zökkenőmentesen ment.Nagyon megnyugtató számomra, hogy az elkövetkező időszakban is az esetleges ,a biztosítással kapcsolatos felmerülő szakmai segítségére bármikor számíthatok.

 • Gábor Vas

  2021. december 22.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai úrban egy nagyon felkészült, rugalmas, ügyfél centrikus szakembert ismertem meg, akinek nagyon köszönöm a lelkiismeretes munkáját.

 • Levente Ungvári

  2021. november 11.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolcs

 • Attila Kovács

  2021. november 02.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolcs nagyon segítőkész, felkészült és nagy háttértudással rendelkezik.

 • Róbert Pető

  2021. november 02.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Tanácsadóm: Szalai Szabolcs. Nagyszerű, profi és igazi értéket adó tanácsadás. A megbeszélésekre minden esetben pontosan és felkészülten érkezett. Mindenre kiterjedő áttekintés, felmérés és profi tanácsadás. Érdeklődő, agilis és jól felkészült de soha sem tolakodó személyiség. Minden barátomnak ajánlani fogom.

 • Levta10

  2021. november 01.
  tanácsadó: Szalai Szabolcs

  Szalai Szabolcs kiválóan felkészült, segítő és rugalmas tanácsadó. Bátran merem ajánlani mindenféle pénzügyi és/vagy biztosítási kérdéssel kapcsolatban.

Még több értékelés