Szalai Szabolcs

Kiemelt tanácsadó
Szalai Szabolcs vagyok, független pénzügyi szakértő. Egyetemi mérnöki végzettséggel is rendelkezem, így gyakorlatias és részletekbe menő tanácsokkal tudom szolgálni ügyfeleimet. A pénzügyi tanácsadást azért kezdtem el anno még az egyetemi évek alatt, mert közvetlenebb hozzáadott értéket tudok adni az emberek számára, mint azt mérnökként tehetném a műszaki problémák esetén. Azért választottam a GRANTIS-t, mert egyedül itt tudom igazán az ügyfelek érdekeit képviselni a függetlenség és a vállalat minőségi felépítése miatt. Nem csak a pénzügyi termékek kiválasztásában szoktam segíteni, hanem coaching jellegű hozzáállásommal szoktam az ügyfeleim bevételeit és kiadási szokásait optimalizálni.
Hobbi Golf, főzés, sportolás, önfejlesztés
Motivációm Saját magam fejlesztése
Legfőbb célom Célom a pénzügyi tudatosságot magasabb szintre emelni
Amire büszke vagyok A vállalkozói pályára lépés és a folyamatos kihívások, amiket magam elé tűzök

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Lakásmegoldások
  • Biztosítási védőháló
  • Befektetések és megtakarítások
  • Vállalati lojalitásnövelő juttatások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Aniko Gede
Aniko Gede
14napja
Emőke Délczegi
Emőke Délczegi
1 hónapja
Gyermek számára kerestünk megfelelő megtakarítási formát, független intézmény/cég/tanácsadó bevonását éreztem indokoltnak. Szalai Szabolcs tanácsadó kereste fel igényeinknek megfelelő termékeket, és mutatta be több szempont alapján az ajánlatokat. Profi, igényes munkát kaptunk, áttekinthető egzakt táblázatokkal, ami az összehasonlítást megkönnyítette. Ezt követően életiztosításra kértünk kalkulációt, amit szintén jó minőségben kaptunk meg. Nyugodt szívvel ajánlom Szalai Szabolcsot, erős pénzügyi, és piaci ismeretei alapján.
Tamas Varga
Tamas Varga
1 hónapja
Szalai Szabolcs közvetlen, hozzáértő. Jó kommunikációval minden kérdésre kielégítő választ adott. A részemre legjobb megoldást kereste meg. Pontos, precíz felkészültséggel segített eligazodni a termékek között. Minden ügyfél részére ajánlani tudom, mint tanácsadót! Köszönöm a lelkes, profi munkáját! Üdvözlettel: egy elégedett ügyfél!
Flóra Csákvári
Flóra Csákvári
1 hónapja
Nyugdijmegtakaritasi opciokkal kerestem mega Grantis-t es nem csalodtam: professzionalisak & gyorsak voltak, vegig biztonsagban ereztem a penzugyeimet. Szivbol ajanlom masnak is a szolgaltatasukat!
Emese Todor
Emese Todor
1 hónapja
Egészségbiztosítási kérdésekkel kerestem meg Szalai Szabolcsot. Érthetően és részletesen ismertette lehetőségeimet. Csak ajánlani tudom. Kellemesen csalódtam :)
Sándor Olajos
Sándor Olajos
1 hónapja
Szalai Szabolcs vette fel velem a kapcsolatot internetes érdeklődésem után. Nagyon profin tájékoztatott a nyugdíj célú megtakarításokkal kapcsolatban. Felkészülten, érthetően, nem befolyásolva magyarázott el mindent, így a számomra legjobb döntést tudtam meghozni. Csak ajánlani tudom bárkinek!
anna horák
anna horák
2 hónapja
Az interneten találtam a Grantist. Az emailes érdeklődésemre szinte azonnali telefonos megkeresést kaptam Szalai Szabolcstól. Meglehetősen határozatlan elképzeléseim rengeteg számolással jártak és Szabolcs végtelen türelemmel és alapossággal küldte nekem a századik verziót is, míg végre döntöttem. Nem nyomult, nem tukmált, de amit kértem, arról tisztességgel tájékoztatott, ha nem tudta a választ ő sem, készségesen utánajárt. Odafigyelt, megértette és tiszteletben tartotta az igényeimet, ő rövid határidőkkel válaszolt, de engem nem sürgetett. Elégedett vagyok és szívesen fordulok hozzá a jövőben is tanácsért. Köszönöm Szabolcs!
Zsuzsa Lieszkovszky
Zsuzsa Lieszkovszky
2 hónapja
Egészségbiztosítással kapcsolatos kérdésekkel fordultam a Grantis-hez. Szalai Szabolcs tanácsadótól minden kérdésemre választ kaptam. Felkészült volt, pontos, és éppen elegendő információval látott el ahhoz, hogy döntést tudjak hozni, ráadásul sokkal hamarabb, mint gondoltam volna. Nagyon elégedett vagyok, és itt is köszönöm a segítségét.
Hajni Szládek
Hajni Szládek
2 hónapja
Nyugdíjcélú megtakarítással kapcsolatban kerestem meg a céget. Szalai Szabolcs lett a tanácsadóm. Szabolcs nagyon alapos és teljes körűen tájékoztatott az összes lehetőségről. Nem erőltetett rám semmit, minden opcióról elmondta, miért jó, miért rossz, mire kell számítanom. Az összes kérdésemre megkaptam a választ és meg is kötöttem az általam kiválasztott biztosítóval a szerződést! Köszönöm szépen Szabolcsnak a segítséget, midenkinek tudom ajánlani.
Géza Urr
Géza Urr
4 hónapja
Nyugdíjbiztosítással kapcsolatosan keresgéltem a neten, amikor rátaláltam a Grantis-ra. Szalai Szabolcs hívott vissza. Fiatal, agilis, ugyanakkor a kisujjában van az egész szakma. Bármilyen kérdésem felmerült, azonnal tudott rá válaszolni, amennyiben probléma adódott, azonnal volt a megoldására több ötlete is. Végül az ő tanácsát is követve megkötöttem a szerződést. Remélem, hosszú távon kapcsolatban maradunk! Köszönöm, Szabolcs!
Viktor Varga
Viktor Varga
4 hónapja
Csabán keresztül ismertem meg a Grantis-t, egy nagyon profi és jó értékekkel rendelkező cégként, ami valóban az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt. Szabolcs lett az én személyes tanácsadóm, aki nagyon lelkiismeretesen, profin és hozzáértően segített minden pénzügyi témában. Nagyon meg vagyok elégedve a csapat munkájával és a cég által nyújtott szolgáltatásokkal! Mindenkinek kívánom, hogy már 18 éves kora előtt vegyen részt egy Grantisos workshopon, trainingen vagy konzultáción! Ez nagyban fogja segíteni egy kiegyensúlyozott élet megteremtését. Köszönöm Grantis!
Endre Pálfi
Endre Pálfi
5 hónapja
(Translated by Google) Regarding the structure of my retirement savings, I was looking for a well-prepared, independent financial advisor who was solely in my best interests. I came across Grantis on the internet. I read back to their references, which were compelling. Then I applied to them. Szabolcs Szalai sought out a senior consultant within a short time. In the person of Szabolcs, I met a professionally well-prepared, thorough, precise consultant. He has a comprehensive knowledge of the financial and investment products he mediates. He presented himself extremely prepared, he supported all his opinions and suggestions in sufficient depth. He followed my needs carefully. In short, it provided great, personalized advice that made it much easier for me to make a decision on this important and complex issue. I am grateful for the support. I am confident that long-term cooperation has begun between us. (Original) Nyugdíjcélú megtakarításaim felépítésével kapcsolatban kerestem felkészült, független pénzügyi tanácsadót, aki kizárólag az én érdekeimet tartja szem előtt. Az interneten bukkantam a Grantisra. Utánaolvastam a referenciáiknak, amik meggyőzőek voltak. Ezután jelentkeztem náluk. Szalai Szabolcs kiemelt tanácsadó keresett meg rövid időn belül. Szabolcs személyében egy szakmailag kiválóan felkészült, alapos, precíz tanácsadót ismertem meg. Átfogó tudással rendelkezik az általa közvetített pénzügyi és befektetési termékekről. Rendkívül felkészülten prezentált, minden véleményét, javaslatát kellő mélységben alátámasztotta. Figyelmesen követte az igényeimet. Egyszóval remek, testre szabott tanácsokkal látott el, amely jelentősen megkönnyítették számomra a döntéshozatalt ebben a fontos és összetett kérdésben. Hálás vagyok a támogatásért. Bízom benne, hogy hosszú távú együttműködés vette kezdetét közöttünk.
Bednárik Balázs
Bednárik Balázs
6 hónapja
(Translated by Google) I found GRANTIS on the internet, from where Szabolcs Szalai contacted me. Szabolcs is a very detailed, accurate, prepared, sympathetic consultant. His drawings and diagrams make it even easier to have a better understanding of a particular topic. I look forward to working together. (Original) Az interneten találtam a GRANTIS-ra, ahonnan Szalai Szabolcs vette fel velem a kapcsolatot. Szabolcs nagyon részletes, pontos, felkészült, szimpatikus tanácsadó. Rajzai és ábrái még könnyebbé teszik az adott témákör jobb átlátását. Bizalommal várom a közös munkát.
Sándor Szabó
Sándor Szabó
7 hónapja
(Translated by Google) With the help of the Grantis service, we were able to compare the offers of several insurers in a short time, Szabolcs Szalai is preparing as a consultant, and he helped him make his choice. (Original) A Grantis szolgáltatásának segítségével rövid idő alatt sikerült összehasonlítani számos biztosítő ajánlatát, Szalai Szabolcs felkészül tanácsadó, tapasztalatával segítette a választást.
Karoly Pcz
Karoly Pcz
8 hónapja
Ildikó Török
Ildikó Török
8 hónapja
(Translated by Google) Reliable, prepared, persistent ... (Original) Megbízható, felkészült, kitartó...
Bernadett Mák
Bernadett Mák
8 hónapja
(Translated by Google) Szabolcs Szalai is correct, maximally prepared, precise and accurate. All my appreciation for the long meeting. I recommend the services of Grantis to everyone with a calm heart. (Original) Szalai Szabolcs korrekt, maximálisan felkészült, precíz, pontos. Minden elismerésem a hosszúra nyúlt találkozó miatt.Grantis szolgáltatásait mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Hedvig Petrás
Hedvig Petrás
9 hónapja
(Translated by Google) I would like to thank Szabolcs Szalai for his advice so far, it was extremely useful for me to find the ideal solution for me. (Original) Köszönöm Szalai Szabolcsnak az eddigi tanàcsadàst, rendkìvül hasznos volt szàmomra ahhoz, hogy megtalàljam a szàmomra ideális megoldàst.
Ildikó Morvai
Ildikó Morvai
11 hónapja
(Translated by Google) Correct and helpful and explains everything. The best consultant I have ever met. (Original) Korrekt és segítőkész, és mindent elmagyaráz. Az eddigi legjobb tanácsadó akivel találkoztam.
dora weinberger
dora weinberger
1 éve
(Translated by Google) With the help of Szabolcs Szalai I got a very favorable private health insurance. Very helpful, prepared young man, with a good heart I recommend it to everyone! (Original) Szalai Szabolcs segítségével jutottam egy nagyon kedvező magán egészségbiztosításhoz.Nagyon segítőkész,felkészült fiatalember,jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Szalai Szabolcs telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!