Szalai Szabolcs

Kiemelt tanácsadó
Szalai Szabolcs vagyok, független pénzügyi szakértő. Egyetemi mérnöki végzettséggel is rendelkezem, így gyakorlatias és részletekbe menő tanácsokkal tudom szolgálni ügyfeleimet. A pénzügyi tanácsadást azért kezdtem el anno még az egyetemi évek alatt, mert közvetlenebb hozzáadott értéket tudok adni az emberek számára, mint azt mérnökként tehetném a műszaki problémák esetén. Azért választottam a GRANTIS-t, mert egyedül itt tudom igazán az ügyfelek érdekeit képviselni a függetlenség és a vállalat minőségi felépítése miatt. Nem csak a pénzügyi termékek kiválasztásában szoktam segíteni, hanem coaching jellegű hozzáállásommal szoktam az ügyfeleim bevételeit és kiadási szokásait optimalizálni.
Hobbi Golf, főzés, sportolás, önfejlesztés
Motivációm Saját magam fejlesztése
Legfőbb célom Célom a pénzügyi tudatosságot magasabb szintre emelni
Amire büszke vagyok A vállalkozói pályára lépés és a folyamatos kihívások, amiket magam elé tűzök

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Lakásmegoldások
  • Biztosítási védőháló
  • Befektetések és megtakarítások
  • Vállalati lojalitásnövelő juttatások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Hanna Nagy
Hanna Nagy
1 hónapja
Kovacs Nora
Kovacs Nora
2 hónapja
Az interneten találtam a Grantis-ra nyugdíjmegtakarítás témában keresgélve és már a honlapjuk is nagyon tetszett, mert transzparens és érthető. Az emailben kapott "információs csomag" is nagyon sok hasznos információt tartalmazott laikusoknak is érthető módon. Szimpatikus az, hogy függetlenek, így biztosan én dönthetem el, hogy mit szeretnék, nem érdekük, hogy rábeszéljenek bármire is. A dedikált pénzügyi tanácsadóm Szalai Szabolcs, aki nagyon pontosan, alaposan elmagyarázta adott témában (és azon felül is) a lehetőségeimet. Mivel mérsékelten értek a befektetésekhez, így különösen pozitív volt, hogy érthetően adta át az információkat és készségesen válaszolt minden kérdésemre. Nagyon gördülékenyen ment az ügyintézés is, csak ajánlani tudom őket. Nem mellesleg a cégtörténetük bámulatos, érdemes elolvasni. (Translated by Google) I found Grantis on the internet looking for retirement savings and their website was already very popular because it was transparent and understandable. The "information package" received by email also contained a lot of useful information for laymen. It is sympathetic that they are independent, so I can definitely decide what I want, not interest in persuading anything. My dedicated financial adviser Szabolcs Szalai, who explained the possibilities in a particular topic (and beyond) very precisely. Being moderate in terms of investment, it was particularly positive that you provided the information in an understandable way and was happy to answer all my questions. Administration also went very smoothly, I can only recommend them. By the way, their company history is amazing and worth reading.
Csaba Éles
Csaba Éles
3 hónapja
Szalai Szabolcs biztosításközvetítő nagyon korrekt. Tudását tekintve tökéletesen felkészült az ügyfél minden kérdésére válaszol. (Translated by Google) Szalaics Szalai insurance intermediary is very correct. In terms of his knowledge, he is perfectly prepared to answer all the customer's questions.
Mónika Major
Mónika Major
7 hónapja
Nyugdíjcéllal kerestem meg a céget, személyes találkozó után nagyon pozitívak a tapasztalataim, szívből ajánlom Szalai Szabolcsot bárkinek, akinek megtakarítási céljai vannak, felkészült szakember, a legjobb megoldást keresi mindenki számára.
Szabolcs Szalai
Szabolcs Szalai
8 hónapja
Béla Katona
Béla Katona
8 hónapja
Több dolog érdekelt: biztosítások, megtakarítási lehetőségek, nyugdíj előtakarékosság, hitelek. Minden kérdésemre választ kaptam Szalai Szabolcstól, aki barátságosan és magas szakmaisággal képviselte a Grantist, melyet jó szívvel tudok ajánlani mindazoknak, akik pénzügyi tanácsra szorulnak. Már pedig rászorul a legtöbb ember, hiszen például én is azt hittem magamról, hogy sok tekintetben tájékozott vagyok a lehetőségeket illetően. Kiderült, hogy nem is annyira. Ám nagyon megnyugtató volt számomra (egy olyan cég és) egy olyan ember segítsége, aki tisztában van a jelenleg hatályos törvényekkel, szabályozásokkal és lehetőségekkel. Nagy élmény volt számomra ez irányú ismeretekben gyarapodni. Köszönet érte!
Péter Adorján
Péter Adorján
1 éve
Tamás Fekete
Tamás Fekete
2 éve
100%-ban elégedett vagyok a munkájukkal. Rám szabott biztosítást sikerült kötnöm. A szerződéskötésben teljesen rugalmasak mind időben mind helyben. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.😊

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Szalai Szabolcs telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!