Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Alfoldy David

  2024. március 07.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyula pénzügyi tanácsadó konzultációt vettem igénybe. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az ő általa nyújtott tájékoztatásokkal. Bármilyen kérdéssel fordultam hozzá, tőle szakszerű és érthető válaszokat kaptam.

 • Nikoletta Molnár

  2024. február 23.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Gyula kedvesen, türelmesen és szakértelemmel adott át minden szükséges információt ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhassak nyugdíjbiztosításom megkötéséhez

 • Zoltán Kecskemeti

  2024. február 12.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Nagyon profi csapat, főleg Rafael Gyula kiemelt pénzügyi tanácsadó. Nyitott kérdés nem maradt, bátran rábízhatjátok magatokat!

 • Zoltán Szécsényi

  2023. december 20.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Nagyon kedves, segítőkész abszolút jól tájékozott a szakmában. Bármilyen időpontban hívtam készségesen segített és válaszolt minden kérdésemre.

 • Petrics István

  2023. november 21.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Köszönöm Rafael Gyula Grantis tanácsadó munkáját. Rendkívül felkészült, teljes mértékben érthető kommunikáció. Bármi kérdésre azonnal tudta a választ. Hosszú távú partnerként tekintek rá.

 • Svanczar Gabor

  2023. szeptember 27.
  tanácsadó: Rafael Gyula

 • Dominik Záborszki

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Köszönöm Rafael Gyulának a szakértő munkáját és a gyors ügyintézést.

 • Martin Rábenspek

  2023. augusztus 28.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyula segített nekem megtalálni a számomra leg kedvezőbb nyugdíjbiztosítást. Mindent részletesen át tudtunk beszélni. Rá látása van a teljes piacra, meg könnyítve nekem ezzel a biztosítók kínálatának összehasonlítását.

 • Péter Tóth

  2023. augusztus 24.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Gyula nagyon segítőkész volt és profin kezelte az olykor abszolút laikus megszólalásaimat. Mindent elmagyarázott, amit kérdeztem, így teljes egészében tájékoztatva éreztem magamat minden lehetőségről. Csak ajánlani tudom, mert valóban segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb lehetőségeket.

 • Gergő

  2023. augusztus 14.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyula egy jól felkészült szakember, aki alapos szakmai tudása mellet, türelmes, kedves és ügyfél központú magatartással rendelkezik. Örülök, hogy Gyula a tanácsadóm!

 • Tibor Balla

  2023. július 04.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyula-nak köszönöm a rámbízott idejét, úgy gondolom jó kezekbe került a megtakarításom.

 • Daniel Kovacs

  2023. március 10.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Kedvesek, segítőkészek, gyorsak és magas szakmai tudással rendelkeznek. Maximálisan elégedett vagyok!

 • Pál Nádházi

  2023. január 18.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Köszönjük a részletes és gyors információkat ajánlani fogom ismerőseimnek nyugodt szívvel.

 • Edit Balázs

  2021. december 08.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan szakemberrel hozott össze a sors, akivel az első személyes találkozó alkalmával egy pozitív vélemény valamint egy kellemes jó benyomás alakult ki a Grantis Hungary Zrt. munkatársával Rafael Gyulával. Számomra olyan szolgáltatásokat ajánlott fel, melyek megfelelnek az elvárásaimnak. Adott elég időt az igényfelmérésre, ezzel megalapozta a kölcsönös bizalom kialakulását. Köszönöm neki a teljes körű tájékoztatást és a szerződés kötéssel kapcsolatos gyors, precíz ügyintézést is! 😊 (Translated by Google) I consider myself lucky, because fate brought me together with an expert with whom I had a positive opinion and a pleasant good impression with Rafael Gyula, an employee of Grantis Hungary Zrt., During the first personal meeting. You have offered me services that meet my expectations. He gave enough time for the needs assessment, thus laying the foundation for the development of mutual trust. I would also like to thank him for the full information and the fast, precise administration of the contract! 😊

 • Egészség - Szépség Szalon

  2021. december 06.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Kedves Rafael Gyulával való személyes találkozásunk alkalmával, eddig Ő tette irányomba az első legjobb benyomást. Kíváló szakember és jó ember ismerő. Számomra a legideálisabb szolgáltatást ajánlotta fel, így megtaláltuk az igény felmérés szerint a legmegfelelőbb konstrukciót. A háttérben a Grantis Hungary Zrt. egy hosszú távú együttműködést biztosít azon belül Rafael Gyula mint kapcsolattartó.

 • Kerepesi Zoltán

  2021. október 20.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Miért csak 5 csillagot lehet adni??? Remélem, hogy Rafael Gyulától legközelebb megkapom a választ!

 • Erika Juhász

  2021. október 07.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyula

 • Csaba Koczka

  2021. július 26.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyulának 5-ből 5. Gyors, precíz, mindent megtudunk beszélni. A féltett kérdésekre pontosan válaszolt. Nem köntör falazott. Teljesen elégedett vagyok.

 • Dominik Ábrahám

  2021. május 25.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  23 évesen a GRANTIS Hungary Zrt. segítségével kezdtem meg az első lépésemet a pénzügyi sikerességemhez. Minden segítséget megkaptam, hogy a lehető legjobb döntést hozhassam meg e-téren. A kapcsolattartóm Rafael Gyula és minden szempontból csak ajánlani tudom. Gyors, rugalmas, nyitott minden téren és mindemellett felkészültségével és hozzáértő, tapasztalt tanácsával is segítette a döntéshozásomat.

 • Repa Gabriella

  2021. március 09.
  tanácsadó: Rafael Gyula

Még több értékelés