Rafael Gyula

Kiemelt tanácsadó
Rafael Gyula vagyok, pénzügyi szakértő. Már fiatalon szerettem volna minél több embert megismerni, akiknek a segítségére, hasznára lehetek. Nem gondoltam volna akkori fejjel, hogy a pénzügyi területen nyílik majd erre lehetőségem. Mára számos ügyfelem van, akinek sikerült segíteni a céljai megvalósításában. Ma már tudom, hogy amivel foglalkozom, az az egyik leghasznosabb és legfontosabb szakma, amit csak választhattam. Igazából a szakma talált meg engem, és nem én a szakmát. Fontosnak tartom, hogy mindig a lehető legfelkészültebb legyek. Igyekszem folyamatosan fejleszteni magam, és a lehető legtöbbet nyújtani a hozzám fordulóknak.
Hobbi Jóga, zenélés
Tapasztalat 15 év
Amire büszke vagyok Több ezer ügyféltárgyalás
Ami fontos nekem Az ügyfelek korrekt, teljes körű kiszolgálása

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Megtakarítás
  • Biztosítás
  • Lakásmegoldások
  • Hitel

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
G. O.
G. O.
2 hónapja
(Translated by Google) Gyula Rafael led the procedure very patiently and willingly! I can only recommend! (Original) Rafael Gyula vezetett végig a procedúrán nagyon türelmesen és készségesen! Csak ajánlani tudom!
Ayaka Ota
Ayaka Ota
2 hónapja
Rafael Gyula közvetítővel konzultáltam. A tanácsadásáról a rövid véleményem: a tanácsadási ára ingyenes a szerződő számára, tehát nem kell fizetni nekünk. Ezért mindenféleképpen érdemes a tanácsadást igénybe venni, mert nagyon hasznos! A hosszabb véleményem: mivel aktuáriusként végeztem, tudom a különböző biztosítás szerkezetéről és az árazás mechanizmusról. De hiába tudom az elméletet, nincs sok tényleges tapasztalataim ezekről a biztosításokról. Rafael Gyula közvetítővel beszélve őt egy biztosítási "szerződő érdek képviselő"-jének láttam, mint egy biztosítás eladó. Kaptam tőle sok információt a tényleges véleményéről és a saját tapasztalatairól. Nem tapasztaltam semmi irányítást, hogy egy biztosítónak a konkrét termékét ajánlotta volna. A tanácsadás előtt egyedül jártam utána rengeteg céghez érdeklődni. Egyedül hasonlítgattam össze a termékeket elméleti szinten. De hiába aktuárius vagyok, nem tudtam tényleges tapasztalokról megközelíteni a termékekhez. Nem tudtam volna egyedül ennyi rengeteg információhoz jutni. Rafael Gyula tanácsadó a biztosítás megkötés után is ajánlotta segítségét bármiben a biztosítási szolgáltatás igénybevételével kapcsolatosan. Ha már biztosítás árában benne van a tanácsadás ára (mint bármilyen biztosítási termék), és a tanácsadó független, azaz nem ajánlja konkrét terméket, akkor mindenféleképpen érdemes nekünk a tanácsadási szolgáltatást igénybe venni. A segítőkészsége meg a tapasztalatai miatt nagyon ajánlom Rafael Gyula tanácsadót!
Timea Artzt
Timea Artzt
2 hónapja
(Translated by Google) Gyula Rafael is a blood expert who, unlike agents, is not disliked, in fact. His method is professional, direct, honest, nothing bothering us; and if he is already here, we will do business with him. (Original) Rafael Gyula vérbeli tanácsadó-szakértő, aki az ügynökökkel ellentétben nem kelt ellenszenvet, sőt. Módszere professzionális, közvetlen, őszinte, semmit nem tukmál ránk; és ha már itt van, üzletet kötünk vele.
Balázs Gräff
Balázs Gräff
2 hónapja
(Translated by Google) Gyula Rafael helped us choose the right packages for us. From the beginning, he was kind, attentive and helpful, I recommend with a calm heart in the future if anyone needs help with insurance. (Original) Rafael Gyula segített a számunkra megfelelő csomagok kiválasztásában. Az elejétől fogva, kedves, figyelmes és segítőkész volt, nyugodt szívvel ajánlom a jövőben ha valakinek segítségre van szüksége biztosítás terén.
Róbert Pap
Róbert Pap
2 hónapja
Szilvia Sz.
Szilvia Sz.
3 hónapja
(Translated by Google) I met a professional specialist in the person of Rafael Gyula, I would gladly recommend him if someone needs insurance protection. (Original) Rafael Gyula személyében profi szakembert ismertem meg, szívesen ajánlom őt, ha valakinek biztosítási védelemre van szüksége.
Gabriella Merkl
Gabriella Merkl
12 hónapja
(Translated by Google) With the help of Gyula Rafael, a senior consultant, I found a reassuring solution and took a big step towards the financial security of my senior years. I recommend it to everyone with a good heart. Think about the future and plan ahead! (Original) Rafael Gyula kiemelt tanácsadó segítségével találtam megnyugtató megoldást és tettem egy nagy lépést az idősebb éveim anyagi biztonsága felé. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Gondoljatok a jövőre és tervezzetek előre!
Rita Dalmadi
Rita Dalmadi
1 éve
Béla Orosz
Béla Orosz
1 éve
(Translated by Google) Correct, customer-focused and fast customer service. I would definitely recommend it to everyone! (Original) Korrekt, ügyfélközpontú és gyors ügyfélszolgálat. Bátran ajánlom mindenkinek!
Zoltán Demkó
Zoltán Demkó
4 éve
Számomra kimondottan tetszetős, hogy a szerződések megkötése után is utolérhetőek, kérdéseimmel utólag is van kihez fordulni (Translated by Google) It is very pleasing to me that they can still be reached after the conclusion of the contracts, and my questions have to be addressed

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Rafael Gyula telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!