Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Rafael Gyula

Kiemelt tanácsadó
Rafael Gyula vagyok, pénzügyi szakértő. Már fiatalon szerettem volna minél több embert megismerni, akiknek a segítségére, hasznára lehetek. Nem gondoltam volna akkori fejjel, hogy a pénzügyi területen nyílik majd erre lehetőségem. Mára számos ügyfelem van, akinek sikerült segíteni a céljai megvalósításában. Ma már tudom, hogy amivel foglalkozom, az az egyik leghasznosabb és legfontosabb szakma, amit csak választhattam. Igazából a szakma talált meg engem, és nem én a szakmát. Fontosnak tartom, hogy mindig a lehető legfelkészültebb legyek. Igyekszem folyamatosan fejleszteni magam, és a lehető legtöbbet nyújtani a hozzám fordulóknak.
Hobbi Jóga, zenélés
Tapasztalat 15 év
Amire büszke vagyok Több ezer ügyféltárgyalás
Ami fontos nekem Az ügyfelek korrekt, teljes körű kiszolgálása

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Megtakarítás
  • Biztosítás
  • Lakásmegoldások
  • Hitel

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Gabriella Merkl
Gabriella Merkl
8 hónapja
(Translated by Google) With the help of Gyula Rafael, a senior consultant, I found a reassuring solution and took a big step towards the financial security of my senior years. I recommend it to everyone with a good heart. Think about the future and plan ahead! (Original) Rafael Gyula kiemelt tanácsadó segítségével találtam megnyugtató megoldást és tettem egy nagy lépést az idősebb éveim anyagi biztonsága felé. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Gondoljatok a jövőre és tervezzetek előre!
Rita Dalmadi
Rita Dalmadi
1 éve
Béla Orosz
Béla Orosz
1 éve
(Translated by Google) Correct, customer-focused and fast customer service. I would definitely recommend it to everyone! (Original) Korrekt, ügyfélközpontú és gyors ügyfélszolgálat. Bátran ajánlom mindenkinek!
Zoltán Demkó
Zoltán Demkó
4 éve
(Translated by Google) It is very pleasing to me that they can still be reached after the conclusion of the contracts, and my questions have to be addressed (Original) Számomra kimondottan tetszetős, hogy a szerződések megkötése után is utolérhetőek, kérdéseimmel utólag is van kihez fordulni

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Rafael Gyula telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!