Rafael Gyula

Kiemelt tanácsadó

Rafael Gyula vagyok, pénzügyi szakértő. Már fiatalon szerettem volna minél több embert megismerni, akiknek a segítségére, hasznára lehetek. Nem gondoltam volna akkori fejjel, hogy a pénzügyi területen nyílik majd erre lehetőségem. Mára számos ügyfelem van, akinek sikerült segíteni a céljai megvalósításában. Ma már tudom, hogy amivel foglalkozom, az az egyik leghasznosabb és legfontosabb szakma, amit csak választhattam. Igazából a szakma talált meg engem, és nem én a szakmát. Fontosnak tartom, hogy mindig a lehető legfelkészültebb legyek. Igyekszem folyamatosan fejleszteni magam, és a lehető legtöbbet nyújtani a hozzám fordulóknak.

Hobbi

Jóga, zenélés

Tapasztalat

15 év

Amire büszke vagyok

Több ezer ügyféltárgyalás

Ami fontos nekem

Az ügyfelek korrekt, teljes körű kiszolgálása

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Megtakarítás
  • Biztosítás
  • Lakásmegoldások
  • Hitel

Sajtómegjelenéseim

  • M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában
  • M1 Híradó: “Vállvetve apával” akció a Grantisnál

Ügyfeleim így gondolnak rám

Rita Dalmadi
Rita Dalmadi ★★★★★

Béla Orosz
Béla Orosz ★★★★★

Korrekt, ügyfélközpontú és gyors ügyfélszolgálat. Bátran ajánlom mindenkinek!

Zoltán Demkó
Zoltán Demkó ★★★★★

Számomra kimondottan tetszetős, hogy a szerződések megkötése után is utolérhetőek, kérdéseimmel utólag is van kihez fordulni

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.