Rafael Gyula

Rafael Gyula Tanácsadó

Rafael Gyula vagyok, pénzügyi szakértő. Már fiatalon szerettem volna minél több embert megismerni, akiknek a segítségére, hasznára lehetek. Nem gondoltam volna akkori fejjel, hogy a pénzügyi területen nyílik majd erre lehetőségem. Mára számos ügyfelem van, akinek sikerült segíteni a céljai megvalósításában. Ma már tudom, hogy amivel foglalkozom, az az egyik leghasznosabb és legfontosabb szakma, amit csak választhattam. Igazából a szakma talált meg engem, és nem én a szakmát. Fontosnak tartom, hogy mindig a lehető legfelkészültebb legyek. Igyekszem folyamatosan fejleszteni magam, és a lehető legtöbbet nyújtani a hozzám fordulóknak.

Amire büszke vagyok

Több ezer ügyféltárgyalás

Tapasztalat

15 év

Ami fontos nekem

Az ügyfelek korrekt, teljes körű kiszolgálása

Hobbi

Jóga, zenélés

Szakterületeim

  • Megtakarítás
  • Biztosítás
  • Lakásmegoldások
  • Hitel

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Daniel Kovacs

2023. March 10.

Kedvesek, segítőkészek, gyorsak és magas szakmai tudással rendelkeznek. Maximálisan elégedett vagyok!

Pál Nádházi

2023. January 18.

Köszönjük a részletes és gyors információkat ajánlani fogom ismerőseimnek nyugodt szívvel.

Edit Balázs

2021. December 08.

Szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan szakemberrel hozott össze a sors, akivel az első személyes találkozó alkalmával egy pozitív vélemény valamint egy kellemes jó benyomás alakult ki a Grantis Hungary Zrt. munkatársával Rafael Gyulával. Számomra olyan szolgáltatásokat ajánlott fel, melyek megfelelnek az elvárásaimnak. Adott elég időt az igényfelmérésre, ezzel megalapozta a kölcsönös bizalom kialakulását. Köszönöm neki a teljes körű tájékoztatást és a szerződés kötéssel kapcsolatos gyors, precíz ügyintézést is! 😊 (Translated by Google) I consider myself lucky, because fate brought me together with an expert with whom I had a positive opinion and a pleasant good impression with Rafael Gyula, an employee of Grantis Hungary Zrt., During the first personal meeting. You have offered me services that meet my expectations. He gave enough time for the needs assessment, thus laying the foundation for the development of mutual trust. I would also like to thank him for the full information and the fast, precise administration of the contract! 😊

Egészség - Szépség Szalon

2021. December 06.

Kedves Rafael Gyulával való személyes találkozásunk alkalmával, eddig Ő tette irányomba az első legjobb benyomást. Kíváló szakember és jó ember ismerő. Számomra a legideálisabb szolgáltatást ajánlotta fel, így megtaláltuk az igény felmérés szerint a legmegfelelőbb konstrukciót. A háttérben a Grantis Hungary Zrt. egy hosszú távú együttműködést biztosít azon belül Rafael Gyula mint kapcsolattartó.

Kerepesi Zoltán

2021. October 20.

Miért csak 5 csillagot lehet adni??? Remélem, hogy Rafael Gyulától legközelebb megkapom a választ!

Erika Juhász

2021. October 07.

Rafael Gyula

Csaba Koczka

2021. July 26.

Rafael Gyulának 5-ből 5. Gyors, precíz, mindent megtudunk beszélni. A féltett kérdésekre pontosan válaszolt. Nem köntör falazott. Teljesen elégedett vagyok.

Dominik Ábrahám

2021. May 25.

23 évesen a GRANTIS Hungary Zrt. segítségével kezdtem meg az első lépésemet a pénzügyi sikerességemhez. Minden segítséget megkaptam, hogy a lehető legjobb döntést hozhassam meg e-téren. A kapcsolattartóm Rafael Gyula és minden szempontból csak ajánlani tudom. Gyors, rugalmas, nyitott minden téren és mindemellett felkészültségével és hozzáértő, tapasztalt tanácsával is segítette a döntéshozásomat.

Repa Gabriella

2021. March 09.

Tamás Reng

2021. January 28.

Jó befektetést kerestem nyugdíjas éveimre,amikor rátaláltam a GRANTIS Hungary Zrt-re és írtam nekik.Nemsokára felhívott Rafael Gyula és megbeszéltünk egy online tanácsadási időpontot.A tanácsadáson készségesen elmagyrázta,hogy mik a lehetőségeim és hol tudok utánaolvasni,kérdéseimre precíz válaszokat kaptam,nagyon segítőkész volt,és nem beszélt rá semmire,csak arra kért bárhogy döntöttem jelezzm ezt felé.Átnézve ajánlatait a nyogdíjkötvényt választottam.Nagyon örülök ,hogy írtam nekik Rafael Gyulát pedig csak ajánlani tudom.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában

M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában

2019. July 11.

Apák napi akció keretében a Grantisnál dolgozó apukák behozták gyermekeiket, hogy annyival is több időt...

M1 Híradó: “Vállvetve apával” akció a Grantisnál

M1 Híradó: “Vállvetve apával” akció a Grantisnál

2019. June 18.

60 cég, köztük a Grantis is csatlakozott az apák napját követő apa-gyerek munkanaphoz. Ezekre a munkahelyekre...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem