Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Mihály Fekete

  2023. november 03.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Nekem lassan 10 éve segítenek minden féle pénzügyi lehetőségekben! Mizsei Zoltán az én kapcsolattartóm a kezdetektől maximálisan megbízom a tudásában!

 • Rita Vértes

  2022. október 19.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Akár csillagos ötöst is adnék a Grantis-nak, ezen belül Mizsei Zoltánnak, aki immár 7 éve „igazgat el” engem egy olyan világban (befektetések, biztosítások), mely számomra mindig is idegen volt, de tudom, hogy mennyire fontos ismerni és kezelni tudni ezeket a területeket is. Zoli mindig odafigyelve a kéréseimre, az igényeimre és az élethelyzetemre, maximális segítőkészséggel adta a tudását, amiért nagyon hálás vagyok. Úgyhogy tényleg csillagos ötös! :)

 • Réka Bártol

  2022. október 14.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  A Grantis-t korábban kötött biztosításaink független áttekintése miatt kerestük meg, és nagyon segítőkész hozzáállással találkoztunk, pedig előre megmondtuk, hogy nem szeretnénk újabb biztosítást kötni. Mizsei Zoltán tanácsadóval kerültünk kapcsolatba, aki azon túl, hogy nagyon sokat segített abban, hogy átlássuk megtakarításainkat, rendkívül kedves, udvarias, segítőkész volt minden érdek nélkül. Zoltán megnyerő, bizalmat ébresztő személyiség.

 • Gábor Kéringer

  2021. december 20.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  A Grantis Hungary Zrt és személy szerint Mizsei Zoltán immár hosszú évek óta lelkiismeretes, precíz, gondos segítője pénzügyeimnek, akihez ennyi esztendő után is bátran, bármikor fordulhatok segítségért. Köszönöm munkáját!

 • Andrea Tasi

  2021. november 07.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Testvérem ajánlotta Mizsei Zoltánt. Örülök, hogy megismertem. Számomra érthetően elmondta a befektetéssel kapcsolatos lehetőségeket. Profi tanácsadó, precíz, türelmes, maximalista. Mizsei- Vér Bettina tanácsadókat csak ajánlani tudom.

 • Tibor Lengyelfi

  2021. október 25.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Sok éves együttműködés tapasztalatai alapján maximális bizalommal vagyok feléjük, különösen Mizsei Zoltán felé, aki nagy hangsúlyt fektet ügyfelei elégedettsége iránt. Kérdéseim, kéréseim során készséggel áll rendelkezésre. Ha érdekeim úgy kívánják, maga keres meg javaslataival.

 • Gergely Benő

  2021. április 08.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Mizsei Zoltán igen magas színvonalon, professzionálisan végzi a munkáját. Több éves üzleti kapcsolatban vagyunk, szívesen fordulok hozzá tanácsért, vagy kötök üzletet rajta keresztül pl. biztosítóval. Más tanácsadó munkáját a cégtől nem ismerem.

 • Klara Soos

  2021. március 19.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Egészségügyi szolgáltatásra kerestem biztosítást. Mizsei Zoltán meghallgatta az igényeimet és több szolgáltatási opciót is ajánlott. Gyors volt, jól ismerte a termékeket, megnyerő volt a stílusa, és profi a tudása. Pár napon belül megtaláltuk a nekem megfelelő terméket.

 • Árpád Schilling

  2018. március 28.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

 • Ádám Lombos

  2018. február 08.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Örülök, hogy a GRANTIS-al vettem fel a kapcsolatot. Kérdéseimre minden esetben pontos és korrekt válaszokat kaptam.

 • Erika Nász

  2017. november 14.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

 • Gábor Fodor

  2017. szeptember 14.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

 • Nikoletta Vass

  2017. augusztus 23.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  1, Félelem: Egy adott terméket szeretnének eladni attól függetlenül, hogy nekem mire lenne szükségem 2, Pozitívum: Az említett félelmem nem következett be, sőt. Alapos felmérést követően kaptam 3 ajánlatot és mindegyiket átbeszéltük. Gyakorlati tapasztalatokat is kaptam.Érthető volt az értékesítő és a lényegre törekedett. Továbbra is vele leszek kapcsolatba, nem leszek átirányítva. 3, Ajánlás: természetesen ismerőseimnek is ajánlanám, mert egy helyen tudok mindent intézni, nem kell minden egyes szolgáltatót felkeresnem ahhoz, hogy össze tudjam őket hasonlítani. Továbbra is az értékesítővel leszek kapcsolatba, nem kerülök átirányításra.

 • Csilla Sarkadi

  2015. június 07.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Megkeresésünkre korrekt, informatív tájékoztatást adtak e-mailben és személyesen is a lakáskassza termékeket értékesítő pénzügyi vállalkozások termékeiről. Ajánlom a cég szolgáltatásait minden pénzügyi döntés előtt állónak ! (Translated by Google) Upon request, we provided correct, informative information by e-mail and in person about the products of financial companies selling home checkout products. I recommend the services of the company to any financial decision maker!

 • Tamás Sárosi

  2015. április 10.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  (A Google fordítása) tökéletes :) (Eredeti) perfekt :)