Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Mizsei Zoltán

Oktatási vezető
Mizsei Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. 2002 óta dolgozom ezen a területen. Az életben megkerülhetetlen, hogy az emberek financiális döntéseket hozzanak. Ezek megszületésekor vagyok jelen én, mint egy jó „bába”. Munkám során nap mint nap látom, hogy azok az emberek, akik értenek a pénzhez, többszörösét érik el annak, mint mások e képesség nélkül. Azon dolgozom, hogy tudásom legjavával segítsek kiigazodni a pénzügyi megoldások rengetegében azoknak, akik bizalmat szavaznak nekem. Hiszem, hogy a tudás önmagában mindaddig értéktelen, amíg meg nem mutatkozik a tettekben.
Hobbi Cserkészet, természetjárás, nyilvános beszéd
Tapasztalat 15 év
Legnagyobb sikerem Nyilvános rögtönzöttbeszéd-verseny országos 1. hely
Motivációm ”Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?”

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Lakásmegoldások
  • Privát banki, vagyonkezelési szolgáltatások
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Balesetbiztosítás

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Árpád Schilling
Árpád Schilling
2 éve
Ádám Lombos
Ádám Lombos
2 éve
Örülök, hogy a GRANTIS-al vettem fel a kapcsolatot. Kérdéseimre minden esetben pontos és korrekt válaszokat kaptam. (Translated by Google) I'm glad to have contacted GRANTIS. In all cases, my questions were answered correctly and correctly.
Erika Nász
Erika Nász
2 éve
Gábor Fodor
Gábor Fodor
2 éve
Nikoletta Vass
Nikoletta Vass
2 éve
1, Félelem: Egy adott terméket szeretnének eladni attól függetlenül, hogy nekem mire lenne szükségem 2, Pozitívum: Az említett félelmem nem következett be, sőt. Alapos felmérést követően kaptam 3 ajánlatot és mindegyiket átbeszéltük. Gyakorlati tapasztalatokat is kaptam.Érthető volt az értékesítő és a lényegre törekedett. Továbbra is vele leszek kapcsolatba, nem leszek átirányítva. 3, Ajánlás: természetesen ismerőseimnek is ajánlanám, mert egy helyen tudok mindent intézni, nem kell minden egyes szolgáltatót felkeresnem ahhoz, hogy össze tudjam őket hasonlítani. Továbbra is az értékesítővel leszek kapcsolatba, nem kerülök átirányításra. (Translated by Google) 1 Fear: A given product is looking to sell regardless of what I would need 2, the positive side: the fear that did not happen, in fact. Following a thorough assessment I received three offers and all of them talked. Practical experiences and selling kaptam.Érthető was sought to the point. I will continue to contact him, I will not be diverted. 3, Recommendation certainly recommend it to friends, because I can manage everything in one place, you do not have to visit each provider is not to be compared to know them. We will continue to contact the reseller will not be diverted.
Csilla Sarkadi
Csilla Sarkadi
4 éve
Megkeresésünkre korrekt, informatív tájékoztatást adtak e-mailben és személyesen is a lakáskassza termékeket értékesítő pénzügyi vállalkozások termékeiről. Ajánlom a cég szolgáltatásait minden pénzügyi döntés előtt állónak ! (Translated by Google) Upon request, we provided correct, informative information by e-mail and in person about the products of financial companies selling home checkout products. I recommend the services of the company to any financial decision maker!
Tamás Sárosi
Tamás Sárosi
5 éve
(Translated by Google) Perfect :) (Original) perfekt :)

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Mizsei Zoltán telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!