Mizsei Zoltán

Oktatási vezető

Mizsei Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. 2002 óta dolgozom ezen a területen. Az életben megkerülhetetlen, hogy az emberek financiális döntéseket hozzanak. Ezek megszületésekor vagyok jelen én, mint egy jó „bába”. Munkám során nap mint nap látom, hogy azok az emberek, akik értenek a pénzhez, többszörösét érik el annak, mint mások e képesség nélkül. Azon dolgozom, hogy tudásom legjavával segítsek kiigazodni a pénzügyi megoldások rengetegében azoknak, akik bizalmat szavaznak nekem. Hiszem, hogy a tudás önmagában mindaddig értéktelen, amíg meg nem mutatkozik a tettekben.

Hobbi

Cserkészet, természetjárás, nyilvános beszéd

Tapasztalat

15 év

Legnagyobb sikerem

Nyilvános rögtönzöttbeszéd-verseny országos 1. hely

Motivációm

”Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?”

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Lakásmegoldások
  • Privát banki, vagyonkezelési szolgáltatások
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Balesetbiztosítás

Sajtómegjelenéseim

  • Hit Rádió: miért tesznek félre egyre több pénzt a fiatalok?
  • Mária Rádió: “Illúzió, ha teljesen az államra hagyatkozunk”
  • Alacsonyak a kamatok, hova tegyem a pénzem?

Ügyfeleim így gondolnak rám

Árpád Schilling
Árpád Schilling ★★★★★

Ádám Lombos
Ádám Lombos ★★★★★

Örülök, hogy a GRANTIS-al vettem fel a kapcsolatot. Kérdéseimre minden esetben pontos és korrekt válaszokat kaptam.

Erika Nász
Erika Nász ★★★★★

Gábor Fodor
Gábor Fodor ★★★★★

Nikoletta Vass
Nikoletta Vass ★★★★★

1, Félelem: Egy adott terméket szeretnének eladni attól függetlenül, hogy nekem mire lenne szükségem 2, Pozitívum: Az említett félelmem nem következett be, sőt. Alapos felmérést követően kaptam 3 ajánlatot és mindegyiket átbeszéltük. Gyakorlati tapasztalatokat is kaptam.Érthető volt az értékesítő és a lényegre törekedett. Továbbra is vele leszek kapcsolatba, nem leszek átirányítva. 3, Ajánlás: természetesen ismerőseimnek is ajánlanám, mert egy helyen tudok mindent intézni, nem kell minden egyes szolgáltatót felkeresnem ahhoz, hogy össze tudjam őket hasonlítani. Továbbra is az értékesítővel leszek kapcsolatba, nem kerülök átirányításra.

Csilla Sarkadi
Csilla Sarkadi ★★★★

Megkeresésünkre korrekt, informatív tájékoztatást adtak e-mailben és személyesen is a lakáskassza termékeket értékesítő pénzügyi vállalkozások termékeiről. Ajánlom a cég szolgáltatásait minden pénzügyi döntés előtt állónak !

Tamás Sárosi
Tamás Sárosi ★★★★★

perfekt :)

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.