Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(1734 vélemény alapján)

 • Sándor Pataky

  2022. október 11.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter kollegájuk remekül vitte végig az ügyemet.

 • Andrea Kókai

  2022. szeptember 14.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Vanda Fekete

  2022. szeptember 07.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Az interneten kértem vissza hívást nyugdíj előtakarékosság ügyben. Így vette fel velem a kapcsolatot Kozák Péter. Teljeskörű információt kaptam, így meg is találtam a számomra megfelelő opciót. Csak ajánlani tudom mindenkinek mint Kozák Pétert, mint pedig a Grantist.

 • Csanád Vereckei

  2022. szeptember 03.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Online ajánlás alapján fordultam a Grantsihoz, mivel egészségpénztárat szerettem volna nyitni. A tanácsadóm, Kozák Péter rendkívül magas szaktudású és közvetlen, segítőkész volt a beszélgetéseink alatt. Sokat segített, hogy megismerhessem a lehetőségeket és megtalálhassam a számomra legoptimálisabb megoldást. Ezután a szerződéskötési és egyéb teendőkben sem hagyott magamra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Gyula Kelemen

  2022. július 05.
  tanácsadó: Kozák Péter

  A kérdéseimmel összefüggésben teljes körű, szakértői szintű tájékoztatást kaptam Kozák Pétertől. Mindemellett egy udvarias, szimpatikus úriembert ismertem meg benne.

 • Krisztina Hermann

  2022. június 15.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Az interneten jelentkeztem, életbiztosítást szerettem volna kötni, de nem találtam megfelelőt. A Grantis Pénzügyi Tanácsadó nevében Kozák Péter keresett meg, aki türelmesen végig hallgatta az igényeimet, pár mondatban telefonon elmondtam mit szeretnék, majd online találkozó keretében egyeztettük a részleteket. Elmondta, hogy melyik biztosítást miért érdemes megkötni, melyik a nekem és a páromnak a legmegfelelőbb. Több féle lehetőséget ajánlott és több órát szánt ezen lehetőségek részletes feltárására. Ezt követően elküldte az ajánlatokat, amely jól áttekinthető volt számomra.

 • Andrea Radácsi

  2022. április 12.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kezdtem el keresgélni, amikor egy Facebook hirdetés a Grantist ajánlotta. Kozák Péter tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot, majd egy online találkozó keretében beszéltük át az igényeimnek megfelelő lehetőségeket. Minden kérdésemre alapos, körültekintő választ kaptam. A szerződéskötés is hamarosan megtörtént, az ügyintézés gyorsan, rugalmasan ment. (Translated by Google) I started looking for retirement insurance when a Facebook ad recommended Grant. Consultant Péter Kozák contacted me, and then we discussed the possibilities that meet my needs in an online meeting. I received thorough, careful answers to all my questions. The contract was concluded soon, the administration went quickly and flexibly.

 • Zsolt Kiss

  2022. március 30.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Próbáltam keresni valami olyan céget, akik segítenek független tanácsaikkal kiválasztani a legjobb megtakarítási lehetőséget, továbbá a legésszerübb életbiztosítási csomagot. Kozák Péter kolégával folytatott személyes megbeszélésünk során mindennel maximálisan elégedett vagyok, és úgy érzem segített egy felelős döntés meghozatalában. Nagyon köszönöm neki a segítségét!

 • Dorina Jamniczky

  2022. március 08.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Katalin Nagy-Marosváry

  2022. március 07.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Rugalmasság, kedvesség, pontosság, precizitás, az ügyfél igényeinek maximális figyelembe vétele. Köszönjük Kozák Péternek, hogy rövid idő alatt hatékonyan és mindenre kiterjedően segített nyugdíjbiztosítással kapcsolatosan, valamint egészségpénztári tagsággal kapcsolatosan!

 • Dániel Czumpf

  2022. február 12.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni, így találtam a Grantisra. Kozák Péter vette fel velem a kapcsolatot. Szakmailag jól felkészült, ennek köszönhetően könnyen érthetően felvázolta a lehetőségeimet. Hamar sikerült is szerződést kötni.

 • Gellert Pauer

  2022. január 26.
  tanácsadó: Kozák Péter

  A társaság a megkeresésemre rögtön reagált. Kozák Péter felkészült volt és személyre szabott tanácsokkal látott el. Segített eligazodni a nyugdíjbiztosítási lehetőségek közt, ezért ilyen téren bátran tudom ajánlani.

 • Kitti Stróbli

  2022. január 17.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péterrel volt szerencsém beszélgetni, aki nagyon profi, felkészült és ráadásul még kedves is. Nem csak a termékek között segített eligazodni, hanem a szükséges szakmai kérdésekben is. A legutóbbi találkozásunk a szerződés aláírásával zárult, de a következő években is biztosan segíteni fog. Köszönöm Peti!