Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Veronik Toth

  2024. március 15.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter korrekt, segítőkész tanácsadó. Teret ad a döntéshez, segít tanácsokkal, nem erőlteti az ügyfélre a terméket amit ajánl, de együtt gondolkodik vele a megoldáson.

 • Zsófia Rikker

  2024. március 01.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter nagyon felkészült, segítőkész, mindent érthetően elmagyaráz.

 • Rita Felfoldi

  2024. február 13.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • ANITA DORNER-NAGY

  2024. február 12.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Gábor Palika

  2024. február 09.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter! Széleskörű tanácsadás, kedves, segítőkész, közvetlen és felkészült szakember. Magán nyugdíjbiztosítási kérdéseket tisztáztunk, hogy a legkedvezőbb áron a számomra legjobb lehetőséget találjam meg. Minden kérdésemre választ kaptam. Szívesen ajánlom őt mindenki figyelmébe. Köszönöm Gábor!

 • Nagy Levente

  2024. január 23.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter tanácsadóval volt szerencsém két alkalommal is beszélni a nyugdíjmegtakarításról. Kivállóan felkészült szakember. Végtelen törelemmel válaszolt minden kérdésemre. Csak ajánlani tudom.

 • Dénes Hócza

  2024. január 23.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Anita Várkonyi

  2024. január 22.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Megbízható, magabiztos rendkívül kedves embert ismertem meg Péter személyében. Egyenességével, elkötelezettségével, tenni akarásával képes volt megvilágítani számomra a jövőbeli lehetőségeimet. Érthetően elmondta, megmutatta, mire számíthatok. Látásmódja nagyon széles palettán mozog. Tudására országot lehetne építeni. Örülök, hogy megismertem! Szívből ajánlom mindenkinek!

 • Tibor Fehér

  2024. január 16.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Richárd Fichtinger

  2023. december 29.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter

 • Erika Oman

  2023. december 07.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Grantis munkatársa, Kozák Péter volt a segítségemre, akivel végtelenül elégedett vagyok. Még a legapróbb kérdésemmel is foglalkozott és extra részletes kifejtett választ adott. Nagyon tetszett, hogy semmiben sem próbált meggyőzni, hanem ésszerű és tényszerű opciókat mutatott pillanatok alatt, elfogultság mentesen. Hagyta, hogy kérdezzek és a részletes válaszok alapján döntsek. Ellenben, ha számomra nem kifizetődő döntés felé haladtam, már az elején jelezte, hogy azzal milyen gondjaim akadhatnak a közeljövőben. Így sikerült számomra a legmegfelelőbb biztosításokat kiválasztani. Profinak tartom a munkájában. Köszönöm a segítséget.

 • Patrícia Szemerédi

  2023. december 06.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter a Grantis tanácsadója segített megtalálni a számomra legmegfelelőbb biztosítást. Nagy szakértelemmel de könnyen érthetően mutatta be a különböző egészségbiztosítás fajtákat. Minden kérdésemre részletesen válaszolt, személyreszabott ajánlatot készített és még néhány tippet, jótanácsot is kaptam tőle. Mindezt úgy, hogy nem éreztem azt, hogy valami olyanra akarna rábeszélni amire nincs szükségem. Szívből ajnálom mindenkinek.

 • Balázs Ungor

  2023. november 29.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Hajdú Norbert

  2023. szeptember 15.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Teljes mértékben elégedett vagyok Kozák Péter munkájával,csak ajánlani tudom!Szerintem jól döntöttem.

 • Dobránszkyné Edit

  2023. szeptember 06.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Hosszú ideje szerettem volna nyugdíjjal kapcsolatos takarékoskodást kötni,de elvesztem a lehetőségek tengerében. A Grantis reklámja felkeltette érdeklődésem, majd Kozák Péter keresett meg. Szakmai felkészültsége, óriási tapasztalata meggyőzött. Nagyon ajánlom őt annak, aki befektetést keres!

 • Rita Szigeti

  2023. augusztus 24.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Nekem Kozák Péter segített megvalósítani azt, ami a legnagyobb biztonságot és nyugalmat adja számomra. Első pillanattól kezdve közvetlen volt, és egyénközpontú. Én még a tanítványaimhoz is kaptam egy könyvet, ami segítség lehet a gyerekeknek. :) Köszönöm ismét! Sose akart a legdrágább csomagra rábeszélni, egy pillanatig nem éreztem, hogy le akarna húzni, és ez nagyon szimpatikus volt. Sokkal kedvezőbb konstrukciót sikerült találni, mint amire számítottam. Hálás vagyok neki!

 • Eszter Balázsi

  2023. augusztus 16.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Nóra Csőke

  2023. június 28.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Nagyon elégedett vagyok Kozák Péter munkájával. Mindenben segített, érthetően, akár többször is elmagyarázta amit elsőre nem értettem meg. Sikerült a számunkra legideálisabb szerződést megtalálni és sok más pénzügyi kérdésemre is megkaptam a választ. Szuper tippeket kaptam a már meglévő portfólióm átalakítására is anélkül, hogy bármilyen terméket rám erőltetett volna. Köszönöm az eddigi segítséget!

 • Lajosné Bacsa

  2023. május 31.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Hálás vagyok Kozák Péternek a fantasztikus munkájáért! Kedves, figyelmes és szakmailag is nagyon felkészült embert ismerhettem meg. Bárkinek tiszta szívből ajánlom Őt!

 • Marietta Bernáth

  2023. május 24.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Többféle megtakarítási formával igyekszem nyugdíjas éveim megélhetéséről gondoskodni. Ennek egyik pillére lett a Grantis Zrt. által ajánlott nyugdíj program. Ezúton is köszönöm Kozák Péter tanácsadó felkészült és precíz munkáját.

Még több értékelés