Kozák Péter

Kozák Péter Tanácsadó

Kozák Péter vagyok, pénzügyi tanácsadó. Segítséget nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek könnyebben eligazodjanak a pénzügyi világ útvesztőjében. Hiszem, hogy egy felelősségteljes döntést csak kellő körültekintéssel, a megfelelő információk birtokában tudunk meghozni. Ezért fontos számomra a Grantis valódi függetlensége és az itt dolgozók etikus gondolkodásmódja. Tanácsadóként a legjobb szakemberekkel dolgozhatok együtt azon, hogy az ügyfeleim elérjék a pénzügyi céljaikat.

Legfőbb célom

Olyan szolgáltatást nyújtani, amit én is igénybe vennék

Motivációm

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

Ami fontos nekem

Ügyfeleim elégedettsége

Hobbi

Kosárlabda, csocsó

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Dobránszkyné Edit

2023. szeptember 06.

Hosszú ideje szerettem volna nyugdíjjal kapcsolatos takarékoskodást kötni,de elvesztem a lehetőségek tengerében. A Grantis reklámja felkeltette érdeklődésem, majd Kozák Péter keresett meg. Szakmai felkészültsége, óriási tapasztalata meggyőzött. Nagyon ajánlom őt annak, aki befektetést keres!

Rita Szigeti

2023. augusztus 24.

Nekem Kozák Péter segített megvalósítani azt, ami a legnagyobb biztonságot és nyugalmat adja számomra. Első pillanattól kezdve közvetlen volt, és egyénközpontú. Én még a tanítványaimhoz is kaptam egy könyvet, ami segítség lehet a gyerekeknek. :) Köszönöm ismét! Sose akart a legdrágább csomagra rábeszélni, egy pillanatig nem éreztem, hogy le akarna húzni, és ez nagyon szimpatikus volt. Sokkal kedvezőbb konstrukciót sikerült találni, mint amire számítottam. Hálás vagyok neki!

Eszter Balázsi

2023. augusztus 16.

Nóra Csőke

2023. június 28.

Nagyon elégedett vagyok Kozák Péter munkájával. Mindenben segített, érthetően, akár többször is elmagyarázta amit elsőre nem értettem meg. Sikerült a számunkra legideálisabb szerződést megtalálni és sok más pénzügyi kérdésemre is megkaptam a választ. Szuper tippeket kaptam a már meglévő portfólióm átalakítására is anélkül, hogy bármilyen terméket rám erőltetett volna. Köszönöm az eddigi segítséget!

Lajosné Bacsa

2023. május 31.

Hálás vagyok Kozák Péternek a fantasztikus munkájáért! Kedves, figyelmes és szakmailag is nagyon felkészült embert ismerhettem meg. Bárkinek tiszta szívből ajánlom Őt!

Marietta Bernáth

2023. május 24.

Többféle megtakarítási formával igyekszem nyugdíjas éveim megélhetéséről gondoskodni. Ennek egyik pillére lett a Grantis Zrt. által ajánlott nyugdíj program. Ezúton is köszönöm Kozák Péter tanácsadó felkészült és precíz munkáját.

Anikó Vincze

2023. május 19.

KOZÁK PÉTER Kedves Péter! Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást, mindennel elégedett vagyok/voltam! További sok sikert kívánok! Üdv! Vincze Anikó

Barbi

2023. május 11.

Kozák Péter nagyon segítőkész volt, naprakész, határozott. Minden kérdésem feltehettem neki. Mindenkinek szívesen ajánlom őt.

Máté Szűcs

2023. május 02.

Márk Glóner

2023. április 19.

Életbiztosítást kötöttem nála, nagyon kommunikatív volt és magas szakértelemmel rendelkezik a témában, ajánlom.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem