Kozák Péter

Kozák Péter Tanácsadó

Kozák Péter vagyok, pénzügyi tanácsadó. Segítséget nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek könnyebben eligazodjanak a pénzügyi világ útvesztőjében. Hiszem, hogy egy felelősségteljes döntést csak kellő körültekintéssel, a megfelelő információk birtokában tudunk meghozni. Ezért fontos számomra a Grantis valódi függetlensége és az itt dolgozók etikus gondolkodásmódja. Tanácsadóként a legjobb szakemberekkel dolgozhatok együtt azon, hogy az ügyfeleim elérjék a pénzügyi céljaikat.

Legfőbb célom

Olyan szolgáltatást nyújtani, amit én is igénybe vennék

Motivációm

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

Ami fontos nekem

Ügyfeleim elégedettsége

Hobbi

Kosárlabda, csocsó

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Veronik Toth

2024. március 15.

Kozák Péter korrekt, segítőkész tanácsadó. Teret ad a döntéshez, segít tanácsokkal, nem erőlteti az ügyfélre a terméket amit ajánl, de együtt gondolkodik vele a megoldáson.

Zsófia Rikker

2024. március 01.

Kozák Péter nagyon felkészült, segítőkész, mindent érthetően elmagyaráz.

Rita Felfoldi

2024. február 13.

ANITA DORNER-NAGY

2024. február 12.

Gábor Palika

2024. február 09.

Kozák Péter! Széleskörű tanácsadás, kedves, segítőkész, közvetlen és felkészült szakember. Magán nyugdíjbiztosítási kérdéseket tisztáztunk, hogy a legkedvezőbb áron a számomra legjobb lehetőséget találjam meg. Minden kérdésemre választ kaptam. Szívesen ajánlom őt mindenki figyelmébe. Köszönöm Gábor!

Nagy Levente

2024. január 23.

Kozák Péter tanácsadóval volt szerencsém két alkalommal is beszélni a nyugdíjmegtakarításról. Kivállóan felkészült szakember. Végtelen törelemmel válaszolt minden kérdésemre. Csak ajánlani tudom.

Dénes Hócza

2024. január 23.

Anita Várkonyi

2024. január 22.

Megbízható, magabiztos rendkívül kedves embert ismertem meg Péter személyében. Egyenességével, elkötelezettségével, tenni akarásával képes volt megvilágítani számomra a jövőbeli lehetőségeimet. Érthetően elmondta, megmutatta, mire számíthatok. Látásmódja nagyon széles palettán mozog. Tudására országot lehetne építeni. Örülök, hogy megismertem! Szívből ajánlom mindenkinek!

Tibor Fehér

2024. január 16.

Richárd Fichtinger

2023. december 29.

Kozák Péter

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem