Kozák Péter

Kozák Péter Tanácsadó

Kozák Péter vagyok, pénzügyi tanácsadó. Segítséget nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek könnyebben eligazodjanak a pénzügyi világ útvesztőjében. Hiszem, hogy egy felelősségteljes döntést csak kellő körültekintéssel, a megfelelő információk birtokában tudunk meghozni. Ezért fontos számomra a Grantis valódi függetlensége és az itt dolgozók etikus gondolkodásmódja. Tanácsadóként a legjobb szakemberekkel dolgozhatok együtt azon, hogy az ügyfeleim elérjék a pénzügyi céljaikat.

Legfőbb célom

Olyan szolgáltatást nyújtani, amit én is igénybe vennék

Motivációm

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

Ami fontos nekem

Ügyfeleim elégedettsége

Hobbi

Kosárlabda, csocsó

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gyula Kelemen

2022. July 05.

A kérdéseimmel összefüggésben teljes körű, szakértői szintű tájékoztatást kaptam Kozák Pétertől. Mindemellett egy udvarias, szimpatikus úriembert ismertem meg benne.

Krisztina Hermann

2022. June 15.

Az interneten jelentkeztem, életbiztosítást szerettem volna kötni, de nem találtam megfelelőt. A Grantis Pénzügyi Tanácsadó nevében Kozák Péter keresett meg, aki türelmesen végig hallgatta az igényeimet, pár mondatban telefonon elmondtam mit szeretnék, majd online találkozó keretében egyeztettük a részleteket. Elmondta, hogy melyik biztosítást miért érdemes megkötni, melyik a nekem és a páromnak a legmegfelelőbb. Több féle lehetőséget ajánlott és több órát szánt ezen lehetőségek részletes feltárására. Ezt követően elküldte az ajánlatokat, amely jól áttekinthető volt számomra.

Andrea Radácsi

2022. April 12.

Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kezdtem el keresgélni, amikor egy Facebook hirdetés a Grantist ajánlotta. Kozák Péter tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot, majd egy online találkozó keretében beszéltük át az igényeimnek megfelelő lehetőségeket. Minden kérdésemre alapos, körültekintő választ kaptam. A szerződéskötés is hamarosan megtörtént, az ügyintézés gyorsan, rugalmasan ment. (Translated by Google) I started looking for retirement insurance when a Facebook ad recommended Grant. Consultant Péter Kozák contacted me, and then we discussed the possibilities that meet my needs in an online meeting. I received thorough, careful answers to all my questions. The contract was concluded soon, the administration went quickly and flexibly.

Zsolt Kiss

2022. April 12.

Próbáltam keresni valami olyan céget, akik segítenek független tanácsaikkal kiválasztani a legjobb megtakarítási lehetőséget, továbbá a legésszerübb életbiztosítási csomagot. Kozák Péter kolégával folytatott személyes megbeszélésünk során mindennel maximálisan elégedett vagyok, és úgy érzem segített egy felelős döntés meghozatalában. Nagyon köszönöm neki a segítségét! (Translated by Google) I was trying to find a company that would help them choose the best savings option as well as the most reasonable life insurance package with their independent advice. During our personal meeting with my colleague Péter Kozák, I am maximally satisfied with everything and I feel that he helped me to make a responsible decision. Thank you so much for your help!

Dorina Jamniczky

2022. March 08.

Katalin Nagy-Marosváry

2022. March 07.

Rugalmasság, kedvesség, pontosság, precizitás, az ügyfél igényeinek maximális figyelembe vétele. Köszönjük Kozák Péternek, hogy rövid idő alatt hatékonyan és mindenre kiterjedően segített nyugdíjbiztosítással kapcsolatosan, valamint egészségpénztári tagsággal kapcsolatosan!

Dániel Czumpf

2022. February 12.

Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni, így találtam a Grantisra. Kozák Péter vette fel velem a kapcsolatot. Szakmailag jól felkészült, ennek köszönhetően könnyen érthetően felvázolta a lehetőségeimet. Hamar sikerült is szerződést kötni.

Gellert Pauer

2022. January 26.

A társaság a megkeresésemre rögtön reagált. Kozák Péter felkészült volt és személyre szabott tanácsokkal látott el. Segített eligazodni a nyugdíjbiztosítási lehetőségek közt, ezért ilyen téren bátran tudom ajánlani.

Kitti Stróbli

2022. January 17.

Kozák Péterrel volt szerencsém beszélgetni, aki nagyon profi, felkészült és ráadásul még kedves is. Nem csak a termékek között segített eligazodni, hanem a szükséges szakmai kérdésekben is. A legutóbbi találkozásunk a szerződés aláírásával zárult, de a következő években is biztosan segíteni fog. Köszönöm Peti!

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem