Kozák Péter

Kozák Péter Tanácsadó

Kozák Péter vagyok, pénzügyi tanácsadó. Segítséget nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek könnyebben eligazodjanak a pénzügyi világ útvesztőjében. Hiszem, hogy egy felelősségteljes döntést csak kellő körültekintéssel, a megfelelő információk birtokában tudunk meghozni. Ezért fontos számomra a Grantis valódi függetlensége és az itt dolgozók etikus gondolkodásmódja. Tanácsadóként a legjobb szakemberekkel dolgozhatok együtt azon, hogy az ügyfeleim elérjék a pénzügyi céljaikat.

Legfőbb célom

Olyan szolgáltatást nyújtani, amit én is igénybe vennék

Motivációm

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

Ami fontos nekem

Ügyfeleim elégedettsége

Hobbi

Kosárlabda, csocsó

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Barbi

2023. May 11.

Kozák Péter nagyon segítőkész volt, naprakész, határozott. Minden kérdésem feltehettem neki. Mindenkinek szívesen ajánlom őt.

Máté Szűcs

2023. May 02.

Márk Glóner

2023. April 19.

Életbiztosítást kötöttem nála, nagyon kommunikatív volt és magas szakértelemmel rendelkezik a témában, ajánlom.

Tímea Dobos

2023. April 05.

Az interneten találtam a GRANTIS-t. Érdeklődtem és szinte rögtön hívott is Kozák Péter. Teljeskörű - sőt! képzésszintű :-) - tájékoztatást kaptam, amit köszönök! Segítsége nélkül nem a legacélosabb biztosítást kötöttem volna.

Peter Bodrovics

2023. March 17.

Kozák Péter

Beáta Árvai

2023. March 07.

Andrea Vigh

2023. March 01.

Kozák Péter Grantis tanácsadó munkájával maximálisan elégedett vagyok. Széleskörű tájékoztatást kaptam egészségbiztosítással kapcsolatos kérdéseimre. Gyorsan megtaláltuk, hogy az igényemnek melyik termék felel meg a legjobban. Ez alapján több opciót részletesen kidolgozott, amik előnyét és hátrányát átbeszélve választottam ki a számomra optimális megoldást. Ezután a szerződéskötés is gyorsan gördülékenyen megtörtént. Köszönöm a lehetőséget.

Hegedus David

2023. February 23.

Kozák Péterrel teljes mértékben meg vagyok elégedve segítőkész türelmes illetve minden kérdésre kaptam választ

Imre Meszaros

2023. February 22.

Nagyon segítőkész és felkészült volt Kozák Péter kollégájuk, aki a nyugdíj-megtakarítási lehetőségekkel keresett fel engem. Ajánlom őt másoknak is.

Ági Urbán

2023. February 06.

Teljes felkészültséget, szakmai hozzáértést és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam Kozák Péter tanácsadótól. Örömmel bízom a továbbiakban rá a pénzügyeim és ajánlom másoknak. Köszönettel

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem