Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Andrea Rovinár

  2024. február 18.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nyugdíjcélú megtakarítással kapcsolatos kérdéseimre Kövér Albert tanácsadótól érthető, személyre szabott válaszokat kaptam. Megkönnyítette a döntést.

 • Molnar Krisztian

  2024. február 02.
  tanácsadó: Kövér Albert

  A tanácsadó felkészült, gyors és rugalmas. Minden kérdésemre választ adott. Sikerült megtalálni a számomra megfelelő pénzügyi terméket. Másoknak is ajánlom.

 • Sandor Lukats

  2023. december 28.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert volt a tanácsadóm. Maximálisan meg voltam elégedve a tájékoztatással és minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

 • György Kiss

  2023. december 06.
  tanácsadó: Kövér Albert

 • László Gyura

  2023. november 23.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nagyon segítőkész, minőségi ügyintézésben volt részem, részletes tájékoztatással tarkítva!

 • Evelin Kitti Nagy

  2023. november 20.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nagyon segítőkész Albert, minden kérdésemre készségesen és érthetően elmagyarázott mindent. Meg is találtam a számomra megfelelő pénzügyi befektetést. Ajánlom őt másoknak is

 • Zsolt Lizak

  2023. szeptember 29.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert - A lehető legjobb!

 • Imre Gulyás

  2023. szeptember 19.
  tanácsadó: Kövér Albert

 • Lejla Pelyák

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert munkájával teljesen meg vagyok elégedve. Segítőkész, érthetően magyarázott el mindent. Bárkinek bátran merem ajánlani! :)

 • István Medve

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Hamar visszahívtak, egy héten belül már tanácsadóval tudtam beszélni. A tanácsadó szimpatikus, felkészült, rugalmas volt :) Jó benyomást szereztem, máskor is keresni fogom őket :)

 • Magdolna Szőrné Gyöngyösi

  2023. augusztus 24.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert pénzügyi tanácsadót mindenkinek jó szívvel ajánlom!

 • Magdolna Kásáné Hevesi

  2023. augusztus 22.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Miközben egyéni magán egészségbiztosítást kerestem, akadtam rá a független tanácsadó cégre, a Grantis-ra. Honlapjukon sokkal részletesebb és jól szerkesztett információt találtam, mint az adott biztosító honlapján. Miután alaposan tájékozódtam, és elovastam a személyes tapasztalatokat róluk, nem volt kérdés számomra, hogy én is igénybe veszem szolgáltatásukat, annak ellenére, hogy már volt negatív tapasztalatom más független pénzügyi tanácsadókról. Már másnap kerestek is időpont egyeztetés végett, és 2 napon belül sor került a személyes találkozóra is, a lakhelyem szerint illetékes munkatársukkal, Kövér Alberttel, aki csak tovább erősítette bennem cégük hitelességét szakmai felkészültségével és emberi tulajdonságaival. Az igényfelmérés alapján a többféle szempontból legkedvezőbb, személyre szabott ajánlatokat kaptam, és ezáltal leegyszerűsítette számunkra a döntést, így 10 napon belül megkötöttem a szerződést a segítségével a lehető legkényelmesebb módon, és szupergyorsan. Meggyőződéssel ajánlom mindenkinek.

 • Tünde Lajos

  2023. augusztus 10.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Az ügyintéző (Kövér Albert) eljött hozzám személyesen, alaposan átbeszéltünk mindent, majd írásban is megkaptam a megbeszélteket. Nem volt tukmálás, és más termék bele kavarva a tájékoztatásba.

 • Judit Bakó

  2023. július 13.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Maximális elégedettség...tanácsadóm Kövér Albert, felkészült,rugalmas,minden kérdésemre megfelelő tájékoztatást kaptam. Ismét...köszönöm szépen!

 • Zoltán Tar

  2023. június 23.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albertnek köszönöm a szakszerű, türelmes munkáját, további szakmai sikereket kívánok neki.

 • Tanja Balogh

  2023. június 20.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Egèszségbiztosítási csomagok tanulmànyozása során rájöttem, hogy segítségre, tanácsra van szükségem. A Grantist mellett a rengeteg pozitív értékelésnek köszönhetôen döntöttem. Kövér Albert tanácsadò személyében egy intelligens, jól felkészült, türelmes szakembert ismertem meg, aki minden kérdésemre válaszolt és segített kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot. Örülök, hogy a Grantist választottam, és a jövőben is őket fogom megkeresni biztosítási, befektetési ügyekben, és másnak is őket ajánlom. Kövér Albertnek pedig ezúton is szeretném megköszönni a munkáját!

 • Péter Kovács

  2023. május 17.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Albert nagyon készséges és jó szakember, sokat segített h a megfelelő döntést hozhassam meg a befektetésemmel kapcsolatban. Köszönöm!

 • Szöllösi Márton

  2023. május 05.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Utána jöttek a befektetések. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, Kövér Albert volt ebben a segítségemre. Ezután is köszönöm a türelmét, felkészültségét és tanácsait. Örvendek, hogy van egy ilyen pénzügyi tanácsadó cég, és ilyen munkatársai.

 • Bence Kovács

  2023. április 25.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert teljeskörű tájékoztatást nyújtott a nyugdíjbiztosítások terén fellelhető lehetőségekről. Átadta mindazt a tudást, amivel megalapozott döntést tudtunk hozni.

 • István J.

  2023. április 24.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert tanácsadó segítségével kötöttem élet és balesetbiztosítást, maximálisan elégedett vagyok a munkájával, bátran ajánlom mindenkinek.

Még több értékelés