Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(2109 vélemény alapján)

 • Lejla Pelyák

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert munkájával teljesen meg vagyok elégedve. Segítőkész, érhetően magyarázott el mindent. Bárkinek bátran merem ajánlani! :)

 • István Medve

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Hamar visszahívtak, egy héten belül már tanácsadóval tudtam beszélni. A tanácsadó szimpatikus, felkészült, rugalmas volt :) Jó benyomást szereztem, máskor is keresni fogom őket :)

 • Magdolna Szőrné Gyöngyösi

  2023. augusztus 24.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert pénzügyi tanácsadót mindenkinek jó szívvel ajánlom!

 • Magdolna Kásáné Hevesi

  2023. augusztus 22.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Miközben egyéni magán egészségbiztosítást kerestem, akadtam rá a független tanácsadó cégre, a Grantis-ra. Honlapjukon sokkal részletesebb és jól szerkesztett információt találtam, mint az adott biztosító honlapján. Miután alaposan tájékozódtam, és elovastam a személyes tapasztalatokat róluk, nem volt kérdés számomra, hogy én is igénybe veszem szolgáltatásukat, annak ellenére, hogy már volt negatív tapasztalatom más független pénzügyi tanácsadókról. Már másnap kerestek is időpont egyeztetés végett, és 2 napon belül sor került a személyes találkozóra is, a lakhelyem szerint illetékes munkatársukkal, Kövér Alberttel, aki csak tovább erősítette bennem cégük hitelességét szakmai felkészültségével és emberi tulajdonságaival. Az igényfelmérés alapján a többféle szempontból legkedvezőbb, személyre szabott ajánlatokat kaptam, és ezáltal leegyszerűsítette számunkra a döntést, így 10 napon belül megkötöttem a szerződést a segítségével a lehető legkényelmesebb módon, és szupergyorsan. Meggyőződéssel ajánlom mindenkinek.

 • Tünde Lajos

  2023. augusztus 10.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Az ügyintéző (Kövér Albert) eljött hozzám személyesen, alaposan átbeszéltünk mindent, majd írásban is megkaptam a megbeszélteket. Nem volt tukmálás, és más termék bele kavarva a tájékoztatásba.

 • Judit Bakó

  2023. július 13.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Maximális elégedettség...tanácsadóm Kövér Albert, felkészült,rugalmas,minden kérdésemre megfelelő tájékoztatást kaptam. Ismét...köszönöm szépen!

 • Zoltán Tar

  2023. június 23.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albertnek köszönöm a szakszerű, türelmes munkáját, további szakmai sikereket kívánok neki.

 • Tanja Balogh

  2023. június 20.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Egèszségbiztosítási csomagok tanulmànyozása során rájöttem, hogy segítségre, tanácsra van szükségem. A Grantist mellett a rengeteg pozitív értékelésnek köszönhetôen döntöttem. Kövér Albert tanácsadò személyében egy intelligens, jól felkészült, türelmes szakembert ismertem meg, aki minden kérdésemre válaszolt és segített kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot. Örülök, hogy a Grantist választottam, és a jövőben is őket fogom megkeresni biztosítási, befektetési ügyekben, és másnak is őket ajánlom. Kövér Albertnek pedig ezúton is szeretném megköszönni a munkáját!

 • Péter Kovács

  2023. május 17.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Albert nagyon készséges és jó szakember, sokat segített h a megfelelő döntést hozhassam meg a befektetésemmel kapcsolatban. Köszönöm!

 • Szöllösi Márton

  2023. május 05.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Utána jöttek a befektetések. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, Kövér Albert volt ebben a segítségemre. Ezután is köszönöm a türelmét, felkészültségét és tanácsait. Örvendek, hogy van egy ilyen pénzügyi tanácsadó cég, és ilyen munkatársai.

 • Bence Kovács

  2023. április 25.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert teljeskörű tájékoztatást nyújtott a nyugdíjbiztosítások terén fellelhető lehetőségekről. Átadta mindazt a tudást, amivel megalapozott döntést tudtunk hozni.

 • István J.

  2023. április 24.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert tanácsadó segítségével kötöttem élet és balesetbiztosítást, maximálisan elégedett vagyok a munkájával, bátran ajánlom mindenkinek.

 • Erika Boza

  2023. március 27.
  tanácsadó: Kövér Albert

  A nyugdíj megtakarítások után érdeklődve akadtam rá a Grantis oldalára, és érdeklődésem után rövid időn belül időpontot egyeztettünk egy személyes találkozóra Kövér Albert tanácsadóval. A fiatalember rendkívül felkészült, végtelenül udvarias, sosem tolakodó és őszintén válaszolt minden kérdésemre. Bátran tudom ajánlani minden pénzügyi, befektetési téren bizonytalan magánszemélynek, aki egyértelmű válaszokat és nyílt kommunikációt vár egy szakmailag felkészült tanácsadótól.

 • László Kottner

  2023. március 27.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Az interneten találtunk rá a GRANTIS tanácsadói csapatára, egészségbiztosítás után kutatva. Kövér Albert állt rendelkezésünkre tisztességgel, kedvességgel és szakértelemmel. Mindenről bőséges és részletes felvilágosítást kaptunk így rövid idő alatt tudtunk a felkínált lehetőségek közül választani. Szívesen tudom ajánlani az úriembert mindenkinek!

 • Anita Árvai

  2023. március 22.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert pénzügyi tanácsadó segítségéhez volt szerencsém, rendkívül készséges ügyintézés, rugalmasság és ügyfélközpontúság a jellemző rá teljes mértékig. Nem akart mindenáron meggyőzni egy adott szolgáltatás kiválóságáról és rám tukmálni azt. Teljesen személyre szabott javaslatokat kaptam, az én igényeihez igazodva. Maximálisan elégedett vagyok.

 • Ágnes Kurimainé Lengyel

  2023. március 07.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Az interneten találtam rá a Grantisra ,ahol Kövér Albert vette fel velem a kapcsolatot és segített a meglévő Önkéntes Nyugdíj Pénztárból egy kedvezőbb és megbízhatóbb biztosítóhoz átmenni.Köszönöm a segítőkészségét , csak ajánlani tudom.

 • Róbert Szabó

  2023. február 02.
  tanácsadó: Kövér Albert

 • Szatmári Nikolett

  2023. január 24.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Egyszerű, földi halandóként elvesztem a biztosítók ajánlatai között. Hatalmas segítséget jelentett számomra a Grantis! Nagyon hasznos volt a -nem mellesleg ingyenes- tanácsadás! Tanácsadójuktól( Kövér Alberttől ) minden kérdésemre választ kaptam. Segített megtalálni a számunkra leginkább előnyös biztosítást. A szerződésünk megkötése után sem hagyott minket magunkra...bàrmilyen kérdéssel fordulhatok hozzá... nagyon jó kapcsolattartó.Szakmailag felkészült,alapos,kiváló szakembert ismerhettem meg személyében! Köszönöm szépen Albert! Köszönöm Grantis!

 • Gabriella Gáspár

  2023. január 16.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert

 • Szabolcs Pintér

  2022. december 01.
  tanácsadó: Kövér Albert

Még több értékelés