Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Kövér Albert

Kövér Albert Tanácsadó

Kövér Albert vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Mindig is foglakoztatott, hogy ebben a szakmában milyen lehetőségek rejtőznek, így 2017-ben kezdtem el dolgozni ezen a területen. Mottóm: „Segíts az embereknek akkor is, ha nem várhatsz viszonzást.” Ebben a szemléletben élem az életet, és így állok az ügyfeleimhez is. Törekszem rá, hogy a tőlem telhető legjobb szakmai segítséget tudjam nyújtani azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám. Örülök, hogy a Grantis csapatát erősíthetem, és a tudásomat kamatoztathatom.

Legfőbb célom

Legismertebb tanácsadók közé tartozni

Motivációm

Minél több embernek segíteni a pénzügyeiben

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség, megbízhatóság

Hobbi

Vadászat, túrázás, olvasás, önfejlesztés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Lejla Pelyák

2023. augusztus 30.

Kövér Albert munkájával teljesen meg vagyok elégedve. Segítőkész, érhetően magyarázott el mindent. Bárkinek bátran merem ajánlani! :)

István Medve

2023. augusztus 30.

Hamar visszahívtak, egy héten belül már tanácsadóval tudtam beszélni. A tanácsadó szimpatikus, felkészült, rugalmas volt :) Jó benyomást szereztem, máskor is keresni fogom őket :)

Magdolna Szőrné Gyöngyösi

2023. augusztus 24.

Kövér Albert pénzügyi tanácsadót mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Magdolna Kásáné Hevesi

2023. augusztus 22.

Miközben egyéni magán egészségbiztosítást kerestem, akadtam rá a független tanácsadó cégre, a Grantis-ra. Honlapjukon sokkal részletesebb és jól szerkesztett információt találtam, mint az adott biztosító honlapján. Miután alaposan tájékozódtam, és elovastam a személyes tapasztalatokat róluk, nem volt kérdés számomra, hogy én is igénybe veszem szolgáltatásukat, annak ellenére, hogy már volt negatív tapasztalatom más független pénzügyi tanácsadókról. Már másnap kerestek is időpont egyeztetés végett, és 2 napon belül sor került a személyes találkozóra is, a lakhelyem szerint illetékes munkatársukkal, Kövér Alberttel, aki csak tovább erősítette bennem cégük hitelességét szakmai felkészültségével és emberi tulajdonságaival. Az igényfelmérés alapján a többféle szempontból legkedvezőbb, személyre szabott ajánlatokat kaptam, és ezáltal leegyszerűsítette számunkra a döntést, így 10 napon belül megkötöttem a szerződést a segítségével a lehető legkényelmesebb módon, és szupergyorsan. Meggyőződéssel ajánlom mindenkinek.

Tünde Lajos

2023. augusztus 10.

Az ügyintéző (Kövér Albert) eljött hozzám személyesen, alaposan átbeszéltünk mindent, majd írásban is megkaptam a megbeszélteket. Nem volt tukmálás, és más termék bele kavarva a tájékoztatásba.

Judit Bakó

2023. július 13.

Maximális elégedettség...tanácsadóm Kövér Albert, felkészült,rugalmas,minden kérdésemre megfelelő tájékoztatást kaptam. Ismét...köszönöm szépen!

Zoltán Tar

2023. június 23.

Kövér Albertnek köszönöm a szakszerű, türelmes munkáját, további szakmai sikereket kívánok neki.

Tanja Balogh

2023. június 20.

Egèszségbiztosítási csomagok tanulmànyozása során rájöttem, hogy segítségre, tanácsra van szükségem. A Grantist mellett a rengeteg pozitív értékelésnek köszönhetôen döntöttem. Kövér Albert tanácsadò személyében egy intelligens, jól felkészült, türelmes szakembert ismertem meg, aki minden kérdésemre válaszolt és segített kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot. Örülök, hogy a Grantist választottam, és a jövőben is őket fogom megkeresni biztosítási, befektetési ügyekben, és másnak is őket ajánlom. Kövér Albertnek pedig ezúton is szeretném megköszönni a munkáját!

Péter Kovács

2023. május 17.

Albert nagyon készséges és jó szakember, sokat segített h a megfelelő döntést hozhassam meg a befektetésemmel kapcsolatban. Köszönöm!

Szöllösi Márton

2023. május 05.

Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Utána jöttek a befektetések. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, Kövér Albert volt ebben a segítségemre. Ezután is köszönöm a türelmét, felkészültségét és tanácsait. Örvendek, hogy van egy ilyen pénzügyi tanácsadó cég, és ilyen munkatársai.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem