Kövér Albert

Kövér Albert Tanácsadó

Kövér Albert vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Mindig is foglakoztatott, hogy ebben a szakmában milyen lehetőségek rejtőznek, így 2017-ben kezdtem el dolgozni ezen a területen. Mottóm: „Segíts az embereknek akkor is, ha nem várhatsz viszonzást.” Ebben a szemléletben élem az életet, és így állok az ügyfeleimhez is. Törekszem rá, hogy a tőlem telhető legjobb szakmai segítséget tudjam nyújtani azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám. Örülök, hogy a Grantis csapatát erősíthetem, és a tudásomat kamatoztathatom.

Legfőbb célom

Legismertebb tanácsadók közé tartozni

Motivációm

Minél több embernek segíteni a pénzügyeiben

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség, megbízhatóság

Hobbi

Vadászat, túrázás, olvasás, önfejlesztés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Péter Kovács

2023. május 17.

Albert nagyon készséges és jó szakember, sokat segített h a megfelelő döntést hozhassam meg a befektetésemmel kapcsolatban. Köszönöm!

Szöllösi Márton

2023. május 05.

Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Utána jöttek a befektetések. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, Kövér Albert volt ebben a segítségemre. Ezután is köszönöm a türelmét, felkészültségét és tanácsait. Örvendek, hogy van egy ilyen pénzügyi tanácsadó cég, és ilyen munkatársai.

Bence Kovács

2023. április 25.

Kövér Albert teljeskörű tájékoztatást nyújtott a nyugdíjbiztosítások terén fellelhető lehetőségekről. Átadta mindazt a tudást, amivel megalapozott döntést tudtunk hozni.

István J.

2023. április 24.

Kövér Albert tanácsadó segítségével kötöttem élet és balesetbiztosítást, maximálisan elégedett vagyok a munkájával, bátran ajánlom mindenkinek.

Erika Boza

2023. március 27.

A nyugdíj megtakarítások után érdeklődve akadtam rá a Grantis oldalára, és érdeklődésem után rövid időn belül időpontot egyeztettünk egy személyes találkozóra Kövér Albert tanácsadóval. A fiatalember rendkívül felkészült, végtelenül udvarias, sosem tolakodó és őszintén válaszolt minden kérdésemre. Bátran tudom ajánlani minden pénzügyi, befektetési téren bizonytalan magánszemélynek, aki egyértelmű válaszokat és nyílt kommunikációt vár egy szakmailag felkészült tanácsadótól.

László Kottner

2023. március 27.

Az interneten találtunk rá a GRANTIS tanácsadói csapatára, egészségbiztosítás után kutatva. Kövér Albert állt rendelkezésünkre tisztességgel, kedvességgel és szakértelemmel. Mindenről bőséges és részletes felvilágosítást kaptunk így rövid idő alatt tudtunk a felkínált lehetőségek közül választani. Szívesen tudom ajánlani az úriembert mindenkinek!

Anita Árvai

2023. március 22.

Kövér Albert pénzügyi tanácsadó segítségéhez volt szerencsém, rendkívül készséges ügyintézés, rugalmasság és ügyfélközpontúság a jellemző rá teljes mértékig. Nem akart mindenáron meggyőzni egy adott szolgáltatás kiválóságáról és rám tukmálni azt. Teljesen személyre szabott javaslatokat kaptam, az én igényeihez igazodva. Maximálisan elégedett vagyok.

Ágnes Kurimainé Lengyel

2023. március 07.

Az interneten találtam rá a Grantisra ,ahol Kövér Albert vette fel velem a kapcsolatot és segített a meglévő Önkéntes Nyugdíj Pénztárból egy kedvezőbb és megbízhatóbb biztosítóhoz átmenni.Köszönöm a segítőkészségét , csak ajánlani tudom.

Róbert Szabó

2023. február 02.

Szatmári Nikolett

2023. január 24.

Egyszerű, földi halandóként elvesztem a biztosítók ajánlatai között. Hatalmas segítséget jelentett számomra a Grantis! Nagyon hasznos volt a -nem mellesleg ingyenes- tanácsadás! Tanácsadójuktól( Kövér Alberttől ) minden kérdésemre választ kaptam. Segített megtalálni a számunkra leginkább előnyös biztosítást. A szerződésünk megkötése után sem hagyott minket magunkra...bàrmilyen kérdéssel fordulhatok hozzá... nagyon jó kapcsolattartó.Szakmailag felkészült,alapos,kiváló szakembert ismerhettem meg személyében! Köszönöm szépen Albert! Köszönöm Grantis!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem