Kövér Albert

Kövér Albert Tanácsadó

Kövér Albert vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Mindig is foglakoztatott, hogy ebben a szakmában milyen lehetőségek rejtőznek, így 2017-ben kezdtem el dolgozni ezen a területen. Mottóm: „Segíts az embereknek akkor is, ha nem várhatsz viszonzást.” Ebben a szemléletben élem az életet, és így állok az ügyfeleimhez is. Törekszem rá, hogy a tőlem telhető legjobb szakmai segítséget tudjam nyújtani azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám. Örülök, hogy a Grantis csapatát erősíthetem, és a tudásomat kamatoztathatom.

Legfőbb célom

Legismertebb tanácsadók közé tartozni

Motivációm

Minél több embernek segíteni a pénzügyeiben

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség, megbízhatóság

Hobbi

Vadászat, túrázás, olvasás, önfejlesztés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Andrea Rovinár

2024. február 18.

Nyugdíjcélú megtakarítással kapcsolatos kérdéseimre Kövér Albert tanácsadótól érthető, személyre szabott válaszokat kaptam. Megkönnyítette a döntést.

Molnar Krisztian

2024. február 02.

A tanácsadó felkészült, gyors és rugalmas. Minden kérdésemre választ adott. Sikerült megtalálni a számomra megfelelő pénzügyi terméket. Másoknak is ajánlom.

Sandor Lukats

2023. december 28.

Kövér Albert volt a tanácsadóm. Maximálisan meg voltam elégedve a tájékoztatással és minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

György Kiss

2023. december 06.

László Gyura

2023. november 23.

Nagyon segítőkész, minőségi ügyintézésben volt részem, részletes tájékoztatással tarkítva!

Evelin Kitti Nagy

2023. november 20.

Nagyon segítőkész Albert, minden kérdésemre készségesen és érthetően elmagyarázott mindent. Meg is találtam a számomra megfelelő pénzügyi befektetést. Ajánlom őt másoknak is

Zsolt Lizak

2023. szeptember 29.

Kövér Albert - A lehető legjobb!

Imre Gulyás

2023. szeptember 19.

Lejla Pelyák

2023. augusztus 30.

Kövér Albert munkájával teljesen meg vagyok elégedve. Segítőkész, érthetően magyarázott el mindent. Bárkinek bátran merem ajánlani! :)

István Medve

2023. augusztus 30.

Hamar visszahívtak, egy héten belül már tanácsadóval tudtam beszélni. A tanácsadó szimpatikus, felkészült, rugalmas volt :) Jó benyomást szereztem, máskor is keresni fogom őket :)

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem