Kövér Albert

Kövér Albert Tanácsadó

Kövér Albert vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Mindig is foglakoztatott, hogy ebben a szakmában milyen lehetőségek rejtőznek, így 2017-ben kezdtem el dolgozni ezen a területen. Mottóm: „Segíts az embereknek akkor is, ha nem várhatsz viszonzást.” Ebben a szemléletben élem az életet, és így állok az ügyfeleimhez is. Törekszem rá, hogy a tőlem telhető legjobb szakmai segítséget tudjam nyújtani azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám. Örülök, hogy a Grantis csapatát erősíthetem, és a tudásomat kamatoztathatom.

Legfőbb célom

Legismertebb tanácsadók közé tartozni

Motivációm

Minél több embernek segíteni a pénzügyeiben

Ami fontos nekem

Őszinteség, korrektség, megbízhatóság

Hobbi

Vadászat, túrázás, olvasás, önfejlesztés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Bence Buza

2022. August 26.

Véletlenül találtam rá a Grantis Hungary Zrt.-re. Eddig Önkéntes Nyugdíjpénztárba és Életbiztosításba fektettem a megtakarításaim, de szerettem volna valami értékállóbbat. Jelentkezésemet követően Kövér Albert felvette velem a kapcsolatot, és a héten már meg is voltak a jövőbeli befektetéseim. Következő héten pedig már meg is voltak a szerződések. Felkészült, tapasztalt, érdemes vele beszélgetni, ha valaki értékálló befektetést szeretne

Pásztor Szilvia

2022. August 09.

Kövér Albert pénzügyi tanácsadó munkájával maximálisan meg voltam elégedve. Gyors, precíz, segítőkész és udvarias volt.

Viki Pongrácz

2022. June 20.

Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Az interneten nézelődve találtam meg a céget. A telefonszámom megadása után Kövér Albert keresett meg rövid időn belül. Személyes találkozón minden kérdésemre választ kaptam. Meg is kötöttük a biztosítást. Köszönöm!

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1479 vélemény alapján )

Megnézem