Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1434 vélemény alapján)

 • Tímea Keszeg

  2023. március 27.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Kinter Dóra

 • Olga Siska

  2023. február 08.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Siker koronázta az együtt működést. Köszönöm Doranak. A segítő kezet. Köszönöm.

 • Attila Hám

  2023. január 12.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Julianna Dobler

  2022. november 04.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Facebookon keresztül találtam rá a lehetőségre. Hamarosan Kinter Dóra vette fel velünk a kapcsolatot. Felkészült, kedves, türelmes és segítőkész. Közérthetően, több lehetőséget megmutatott, köszönjük a segítségèt.

 • Petra Varga

  2022. október 28.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Sándor Hosszú

  2022. október 05.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Kinter Dóra

 • Tamás Ács

  2022. május 25.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Grantist azért kerestem meg mert szerettem volna a nyugdíjas éveimet biztosabbá tenni. Kinter Dóra nagyon sokat segített, hogy egy jó biztosítóval kössek szerződést. Köszönöm ezúttal is kedves Dóra. (Translated by Google) I contacted Grantis because I wanted to make my retirement years safer. Dóra Kinter helped me a lot to sign a contract with a good insurer. Thank you again, dear Dora.

 • Andras Varga

  2022. április 14.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Az interneten kerestem meg a Grantis Hungary Zrt-t biztosítás kötés érdekében. Hamarosan Kinter Dóra vette fel velem a kapcsolatot, aki az irántam tanúsított kedvességével, rugalmasságával, segítőkészségével, tapasztalatával nemcsak segített kiválasztani a terméket, hanem további biztosítások kapcsán is igen hasznos tanácsokkal látott el. Remélem, hogy a jövőben továbbiakban is fordulhatok hozzá a biztosítások során felmerülő esetleges problémák esetében. Ezúton is Köszönöm.

 • Attila Tinka

  2022. január 21.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Nyugdíj előtakarékossággal kerestem fel a Granits. Kinter Dóra vette fel velem a kapcsolatot.Felkèszült , segítőkész , nagytúdásu személyt ismertem meg benne.Csak ajánlani tudom. Csillagos ötös.

 • János Molnár

  2021. július 18.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Attila Orosz

  2021. július 15.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Eszter Nagy

  2021. július 15.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  nagyon elégedett vagyok tényleg az volt fontos amit én szeretnék

 • Edit Lőkös

  2017. december 07.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Kati Szenes

  2017. március 02.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Már régen tanácsadóm Kinter Dóri, abszolút megbízom benne. Nagyon tájékozott befektetési ügyekben. Gondolom, sok ügyfele van, mégis, ha segítségre van szükségem, nagyon hamar tudunk találkozni.

 • Anna Nagy

  2016. október 11.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Mi volt a legnagyobb félelme / aggodalma mielőtt bizalmat szavazott nekünk? Az, hogy olyan biztosítást kötök, mely nem illeszkedik egészen az elképzeléseimhez. A tanácsadásunk után érte Önt bármilyen meglepetés? Nem. Mi az, ami a legjobban tetszett Önnek szolgáltatásunkban? Valóban összehasonlítottuk sok biztosító kínálatát, és Dóra segítségével optimális döntést tudtam hozni. Türelemmel kezelte a kérdéseimet, készséges volt a hölgy. Pontosan mi az, ami miatt tovább ajánlana minket ismerőseinek / barátainak? Elfogulatlan szakértői segítség anélkül, hogy a kötés kényszerét éreztetnék.

 • Andrea Molnár

  2016. augusztus 08.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Judit Németh

  2016. június 20.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Kinter Dóra kolléganőjük járt nálam nyugdíjbiztosítás témában. A hölgy munkájával teljes mértékig elégedett vagyok, mert minden kérdésemre türelmes, kimutatásokkal alátámasztott, egyértelmű, közérthető válaszokat kaptam. Kötöttem már többféle biztosítást is korábban, amik után mindig maradtak kételyeim, kérdéseim, de most úgy éreztem korrekt, jól felkészült szakember segített nekem a döntésben. Dórának sikerült megváltoztatnia az eddigi nem túl pozitív véleményemet a biztosítási tanácsadásokról. Úgy vélem, nem csak művelnie, de tanítania is kellene a szakmáját. Mindezek alapján, jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek a Grantis csapatát. Üdvözlettel: Németh Judit

 • Ágnes Turner

  2016. június 12.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Mi volt a legnagyobb félelme / aggodalma mielőtt bizalmat szavazott nekünk? Tényleg független tanácsadó lesz-e? Tud-e minden kérdésünkre válaszolni? Figyelmeztet-e minket egy esetleges rossz/rosszabb döntés esetén? A tanácsadásunk után érte Önt bármilyen meglepetés? Mi az, ami a legjobban tetszett Önnek szolgáltatásunkban? Közvetlen hangnem, lényegre törő türelmes magyarázat, bemutatás. Pontosan mi az, ami miatt tovább ajánlana minket ismerőseinek / barátainak? A személyes kapcsolattartás lehetőségét, az ajánlatok összehasonlíthatóságát.

 • Géza Dezső

  2016. február 22.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Kérdéseimre maximálisan kielégítő válaszokat kaptam. Nem akartak mindenképpen eladni, hanem végig az én igényeimnek megfelelő terméket keresték.

 • Józsi Valika és

  2016. február 11.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Igaz, hogy nem olyan régi a kapcsolat, de az eddigi tapasztalataim jók. Megkeresésünkre nagyon gyorsan reagáltak.Kinter Dóra személyében már a találkozásunk előtt hasznos információkkal szolgált telefonon és nem volt tolakodó.Elegendő időt adott arra, hogy átgondoljuk a lehetőségeket, amiket email formájában el is küldött.Személyes találkozásnál mindenre választ kaptunk. Fontos, hogy tudjuk milyen segítőkész emberek adnak tanácsot szinte a nap minden szakában ha szükséges. Eddigi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudnám.

Még több értékelés