Kinter Dóra

Kinter Dóra Tanácsadó

Kinter Dóra vagyok, megtakarítási szakértő. Gyermekkorom óta része a versenysport az életemnek. A sport sok olyat tanított nekem, amit ma, pénzügyi tanácsadóként, a mindennapi munkámban is kamatoztatok. Számomra az teszi igazán színessé ezt a munkát, hogy rengeteg értékes embert, családot ismerhetek meg és juttathatok előnyökhöz. Fontos számomra, hogy ebben a gyorsan változó világban mindenki megfelelő oktatásban részesíthesse gyermekét. Kihívásnak tekintem a piaci megoldások apró darabokra szedését és megismerését, hogy aztán mindent olyan egyszerűen és érthető nyelven tudjak elmondani, mintha csak egy receptet olvasnék fel. Szeretném, ha az ügyfeleink tudnák, hogy mindig számíthatnak ránk és a szaktudásunkra.

Legfőbb célom

A magyar lakosság pénzügyi ismereteinek bővítése

Motivációm

Olyan példaképpé válni, mint számomra a szüleim

Tapasztalat

11 év

Amire büszke vagyok

Az ügyfelek és a kollégák pozitív visszajelzései

Szakterületeim

  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Egészségbiztosítások
  • Élet- és balesetbiztosítások
  • Befektetések

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Tamás Ács

2022. May 25.

Grantist azért kerestem meg mert szerettem volna a nyugdíjas éveimet biztosabbá tenni. Kinter Dóra nagyon sokat segített, hogy egy jó biztosítóval kössek szerződést. Köszönöm ezúttal is kedves Dóra. (Translated by Google) I contacted Grantis because I wanted to make my retirement years safer. Dóra Kinter helped me a lot to sign a contract with a good insurer. Thank you again, dear Dora.

Andras Varga

2022. April 14.

Az interneten kerestem meg a Grantis Hungary Zrt-t biztosítás kötés érdekében. Hamarosan Kinter Dóra vette fel velem a kapcsolatot, aki az irántam tanúsított kedvességével, rugalmasságával, segítőkészségével, tapasztalatával nemcsak segített kiválasztani a terméket, hanem további biztosítások kapcsán is igen hasznos tanácsokkal látott el. Remélem, hogy a jövőben továbbiakban is fordulhatok hozzá a biztosítások során felmerülő esetleges problémák esetében. Ezúton is Köszönöm.

Attila Tinka

2022. January 21.

Nyugdíj előtakarékossággal kerestem fel a Granits. Kinter Dóra vette fel velem a kapcsolatot.Felkèszült , segítőkész , nagytúdásu személyt ismertem meg benne.Csak ajánlani tudom. Csillagos ötös.

János Molnár

2021. July 18.

Attila Orosz

2021. July 15.

Eszter Nagy

2021. July 15.

nagyon elégedett vagyok tényleg az volt fontos amit én szeretnék

Edit Lőkös

2017. December 07.

Kati Szenes

2017. March 02.

Már régen tanácsadóm Kinter Dóri, abszolút megbízom benne. Nagyon tájékozott befektetési ügyekben. Gondolom, sok ügyfele van, mégis, ha segítségre van szükségem, nagyon hamar tudunk találkozni. (Translated by Google) I have been a consultant for Dóri Kinter for a long time now, I have absolute confidence in him. Very knowledgeable about investment matters. I guess you have a lot of clients, but if I need help we can meet you very soon.

Anna Nagy

2016. October 11.

Mi volt a legnagyobb félelme / aggodalma mielőtt bizalmat szavazott nekünk? Az, hogy olyan biztosítást kötök, mely nem illeszkedik egészen az elképzeléseimhez. A tanácsadásunk után érte Önt bármilyen meglepetés? Nem. Mi az, ami a legjobban tetszett Önnek szolgáltatásunkban? Valóban összehasonlítottuk sok biztosító kínálatát, és Dóra segítségével optimális döntést tudtam hozni. Türelemmel kezelte a kérdéseimet, készséges volt a hölgy. Pontosan mi az, ami miatt tovább ajánlana minket ismerőseinek / barátainak? Elfogulatlan szakértői segítség anélkül, hogy a kötés kényszerét éreztetnék. (Translated by Google) What was your biggest fear / concern before you voted for us? It's that I make insurance that doesn't quite fit my idea. Are you surprised after our consultation? No. What did you like best about our service? Indeed, we compared the offerings of many insurers, and with the help of Dora, I was able to make an optimal decision. She was patient with my questions, the lady was willing. Exactly what would you recommend us to your friends / friends? Unbeatable expert help without feeling the need to knit.

Andrea Molnár

2016. August 08.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Egy kis lakás árát is viheti a gyerek taníttatása

Egy kis lakás árát is viheti a gyerek taníttatása

2018. October 10.

A gyerek sokba kerül. Különösen, ha tovább akar tanulni. Érdemes gőgicsélős korában elkezdeni a...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem