Kinter Dóra

Kinter Dóra Tanácsadó

Kinter Dóra vagyok, megtakarítási szakértő. Gyermekkorom óta része a versenysport az életemnek. A sport sok olyat tanított nekem, amit ma, pénzügyi tanácsadóként, a mindennapi munkámban is kamatoztatok. Számomra az teszi igazán színessé ezt a munkát, hogy rengeteg értékes embert, családot ismerhetek meg és juttathatok előnyökhöz. Fontos számomra, hogy ebben a gyorsan változó világban mindenki megfelelő oktatásban részesíthesse gyermekét. Kihívásnak tekintem a piaci megoldások apró darabokra szedését és megismerését, hogy aztán mindent olyan egyszerűen és érthető nyelven tudjak elmondani, mintha csak egy receptet olvasnék fel. Szeretném, ha az ügyfeleink tudnák, hogy mindig számíthatnak ránk és a szaktudásunkra.

Legfőbb célom

A magyar lakosság pénzügyi ismereteinek bővítése

Motivációm

Olyan példaképpé válni, mint számomra a szüleim

Tapasztalat

11 év

Amire büszke vagyok

Az ügyfelek és a kollégák pozitív visszajelzései

Szakterületeim

  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Egészségbiztosítások
  • Élet- és balesetbiztosítások
  • Befektetések

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Olga Siska

2023. February 08.

Siker koronázta az együtt működést. Köszönöm Doranak. A segítő kezet. Köszönöm.

Attila Hám

2023. January 12.

Julianna Dobler

2022. November 04.

Facebookon keresztül találtam rá a lehetőségre. Hamarosan Kinter Dóra vette fel velünk a kapcsolatot. Felkészült, kedves, türelmes és segítőkész. Közérthetően, több lehetőséget megmutatott, köszönjük a segítségèt.

Petra Varga

2022. October 28.

Sándor Hosszú

2022. October 05.

Kinter Dóra

Tamás Ács

2022. May 25.

Grantist azért kerestem meg mert szerettem volna a nyugdíjas éveimet biztosabbá tenni. Kinter Dóra nagyon sokat segített, hogy egy jó biztosítóval kössek szerződést. Köszönöm ezúttal is kedves Dóra. (Translated by Google) I contacted Grantis because I wanted to make my retirement years safer. Dóra Kinter helped me a lot to sign a contract with a good insurer. Thank you again, dear Dora.

Andras Varga

2022. April 14.

Az interneten kerestem meg a Grantis Hungary Zrt-t biztosítás kötés érdekében. Hamarosan Kinter Dóra vette fel velem a kapcsolatot, aki az irántam tanúsított kedvességével, rugalmasságával, segítőkészségével, tapasztalatával nemcsak segített kiválasztani a terméket, hanem további biztosítások kapcsán is igen hasznos tanácsokkal látott el. Remélem, hogy a jövőben továbbiakban is fordulhatok hozzá a biztosítások során felmerülő esetleges problémák esetében. Ezúton is Köszönöm.

Attila Tinka

2022. January 21.

Nyugdíj előtakarékossággal kerestem fel a Granits. Kinter Dóra vette fel velem a kapcsolatot.Felkèszült , segítőkész , nagytúdásu személyt ismertem meg benne.Csak ajánlani tudom. Csillagos ötös.

János Molnár

2021. July 18.

Attila Orosz

2021. July 15.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Egy kis lakás árát is viheti a gyerek taníttatása

Egy kis lakás árát is viheti a gyerek taníttatása

2018. October 10.

A gyerek sokba kerül. Különösen, ha tovább akar tanulni. Érdemes gőgicsélős korában elkezdeni a...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1355 vélemény alapján )

Megnézem