Kinter Dóra

Vezető tanácsadó

Kinter Dóra vagyok, megtakarítási szakértő. Gyermekkorom óta része a versenysport az életemnek. A sport sok olyat tanított nekem, amit ma, pénzügyi tanácsadóként, a mindennapi munkámban is kamatoztatok. Számomra az teszi igazán színessé ezt a munkát, hogy rengeteg értékes embert, családot ismerhetek meg és juttathatok előnyökhöz. Fontos számomra, hogy ebben a gyorsan változó világban mindenki megfelelő oktatásban részesíthesse gyermekét. Kihívásnak tekintem a piaci megoldások apró darabokra szedését és megismerését, hogy aztán mindent olyan egyszerűen és érthető nyelven tudjak elmondani, mintha csak egy receptet olvasnék fel. Szeretném, ha az ügyfeleink tudnák, hogy mindig számíthatnak ránk és a szaktudásunkra.

Legfőbb célom

A magyar lakosság pénzügyi ismereteinek bővítése

Tapasztalat

11 év

Amire büszke vagyok

Az ügyfelek és a kollégák pozitív visszajelzései

Motivációm

Olyan példaképpé válni, mint számomra a szüleim

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíj- és gyermekmegtakarítások
  • Egészségbiztosítások
  • Élet- és balesetbiztosítások
  • Befektetések

Sajtómegjelenéseim

  • Egy kis lakás árát is viheti a gyerek taníttatása

Ügyfeleim így gondolnak rám

Edit Lőkös
Edit Lőkös ★★★★★

Kati Szenes
Kati Szenes ★★★★★

Már régen tanácsadóm Kinter Dóri, abszolút megbízom benne. Nagyon tájékozott befektetési ügyekben. Gondolom, sok ügyfele van, mégis, ha segítségre van szükségem, nagyon hamar tudunk találkozni.

Anna Nagy
Anna Nagy ★★★★★

Mi volt a legnagyobb félelme / aggodalma mielőtt bizalmat szavazott nekünk? Az, hogy olyan biztosítást kötök, mely nem illeszkedik egészen az elképzeléseimhez. A tanácsadásunk után érte Önt bármilyen meglepetés? Nem. Mi az, ami a legjobban tetszett Önnek szolgáltatásunkban? Valóban összehasonlítottuk sok biztosító kínálatát, és Dóra segítségével optimális döntést tudtam hozni. Türelemmel kezelte a kérdéseimet, készséges volt a hölgy. Pontosan mi az, ami miatt tovább ajánlana minket ismerőseinek / barátainak? Elfogulatlan szakértői segítség anélkül, hogy a kötés kényszerét éreztetnék.

Andrea Molnár
Andrea Molnár ★★★★★

Judit Németh
Judit Németh ★★★★★

Kinter Dóra kolléganőjük járt nálam nyugdíjbiztosítás témában. A hölgy munkájával teljes mértékig elégedett vagyok, mert minden kérdésemre türelmes, kimutatásokkal alátámasztott, egyértelmű, közérthető válaszokat kaptam. Kötöttem már többféle biztosítást is korábban, amik után mindig maradtak kételyeim, kérdéseim, de most úgy éreztem korrekt, jól felkészült szakember segített nekem a döntésben. Dórának sikerült megváltoztatnia az eddigi nem túl pozitív véleményemet a biztosítási tanácsadásokról. Úgy vélem, nem csak művelnie, de tanítania is kellene a szakmáját. Mindezek alapján, jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek a Grantis csapatát. Üdvözlettel: Németh Judit

Ágnes Turner
Ágnes Turner ★★★★★

Mi volt a legnagyobb félelme / aggodalma mielőtt bizalmat szavazott nekünk? Tényleg független tanácsadó lesz-e? Tud-e minden kérdésünkre válaszolni? Figyelmeztet-e minket egy esetleges rossz/rosszabb döntés esetén? A tanácsadásunk után érte Önt bármilyen meglepetés? Mi az, ami a legjobban tetszett Önnek szolgáltatásunkban? Közvetlen hangnem, lényegre törő türelmes magyarázat, bemutatás. Pontosan mi az, ami miatt tovább ajánlana minket ismerőseinek / barátainak? A személyes kapcsolattartás lehetőségét, az ajánlatok összehasonlíthatóságát.

Géza Dezső
Géza Dezső ★★★★★

Kérdéseimre maximálisan kielégítő válaszokat kaptam. Nem akartak mindenképpen eladni, hanem végig az én igényeimnek megfelelő terméket keresték.

Józsi Bunda
Józsi Bunda ★★★

Igaz, hogy nem olyan régi a kapcsolat, de az eddigi tapasztalataim jók. Megkeresésünkre nagyon gyorsan reagáltak.Kinter Dóra személyében már a találkozásunk előtt hasznos információkkal szolgált telefonon és nem volt tolakodó.Elegendő időt adott arra, hogy átgondoljuk a lehetőségeket, amiket email formájában el is küldött.Személyes találkozásnál mindenre választ kaptunk. Fontos, hogy tudjuk milyen segítőkész emberek adnak tanácsot szinte a nap minden szakában ha szükséges. Eddigi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudnám.

Balázs-Mátyus Barbara
Balázs-Mátyus Barbara ★★★★★

Gyors kapcsolatfelvétel, profi üzletkötő, aki szakmailag felkészült, személyisége kellemes, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!

Virág Budai-Erdei
Virág Budai-Erdei ★★★★★

Nagyon segítőkész és szakmailag is tapasztalt ügyfél managerrel dolgozhatok együtt családom megtakarításai és biztosításai kezelésében Teljes körű szolgáltatást kapok minden alkalommal, telefonon, e-mailben és személyes megbeszélések keretében is nagyon jól elérhető mindig. Köszönöm!

Tamás Farkas
Tamás Farkas ★★★★★

Életbiztosításommal kapcsolatban kerestem meg a Grantis-t. Gyorsan és korrekten reagáltak megkeresésemre. Telefonos egyeztetés után személyesen voltam náluk és Kinter Dóra adott mindenről részletes tájékoztatást. Rengeteget segített, mindent türelmesen és érthetően elmagyarázott. Manapság a rengeteg termék között nehezen tájékozódik egy átlagember, csak ajánlani tudom a céget!

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.