Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Szabolcs Bóna

  2023. november 13.
  tanácsadó: Kapitány András

  András, segítőkész, gyors és profi munkát végzett!👌👌👌

 • Gábor Hercz

  2023. október 28.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András lett a kapcsolattartóm, aki teljeskörű felvilágosítással szolgált a lehetőségeimmel kapcsolatban és maximális profizmussal kezelte az ügyemet! Köszönöm a rugalmasságát és a türelmét!

 • Karina Konrádi

  2023. szeptember 06.
  tanácsadó: Kapitány András

 • Klaudia Komàromi

  2023. július 05.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András

 • István Botka

  2023. június 29.
  tanácsadó: Kapitány András

  Tökéletesen meg vagyok elégedve. Kapitány András a kapcsolattartóm, rendkívül járatos a megtakarítások minden területén. Őszintén szólva a legelején egy kicsit szkeptikus voltam, de már az első telefonos egyeztetésünk során szimpatikus lett. A találkozónk alatt folytatott megbeszélés csak megerősítette az első benyomásomat. Rugalmassága tovább mélyítette a bizalmamat. Köszönöm.

 • Barnabás Illés

  2023. június 28.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András volt a pénzügyi tanácsadó, aki felvette velem a kapcsolatot. A találkozók során nagyon emberközpontú, érdeklődő és segítőkész volt, gyorsan felmérte a pénzügyi helyzetemet és terveimet, így könnyedén tudtunk előre tervezni. Segítségével két hét alatt összeállt egy pénzügyi terv, eközben sok hasznos információval ellátott, felkészült volt a szóba jövő lehetőségekkel kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom, aki hozzám hasonlóan kezdőként szeretne pénzügyeivel kapcsolatban tájékozódni és lehetőségeit felmérni.

 • Tamás Varga

  2023. június 03.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András

 • Dóri Burányi

  2023. június 02.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András tanácsadó gyorsan, hatékonyan tudott tanácsokkal ellátni és személyre szabott megoldást kínálni

 • Béla Bártfai

  2023. április 28.
  tanácsadó: Kapitány András

 • Ildikó Császár

  2023. április 25.
  tanácsadó: Kapitány András

  Régóta foglalkoztatott már, hogy a nyugdíjra felkészülés folyamatát újra átgondoljam. Kapitány András segített kialakítani a lehetőségeimhez mérten a számomra megfelelő konstrukciót. Biztonságban éreztem magam a minden részletre kiterjedő beszélgetések során. Szakértelmét és figyelmét nagyon szépen köszönöm! Gördülékeny ügyintézés!

 • Csaba Török

  2023. április 17.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András tanácsadót mindenkinek ajánlom. Szimpatikus, felkészült, alapos munkát végez. Korrekt tájékoztatás után gördülékenyen ment a kívánt szolgáltatások szerződéskötése. Profizmusával, segített eligazodni ezen a számomra idegen területen. Köszönöm!

 • Csongor Csuta

  2023. március 22.
  tanácsadó: Kapitány András

 • Tamás Gáspár

  2023. február 02.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András kollégához volt szerencsém. Meglévő szolgáltatásalapú egészségbiztosításomat szerettem volna lecserélni, ezért kerestem fel a Grantist. 2 napon belül hívott András, majd 25-30 perc beszélgetés után vagy 10-15 biztosító termékéből/termékcsomagjaiból közül kb fejből pontosan megmondta melyik az 2-3 ami nálam szóba jöhet ami az igényeimnek megfelel. Eszméletlen szerteágazó a tudása, kb bármikor eléred emailben és telefonon is, nem akar rádtukmálni semmi olyan "extrát" amire nem lesz szükséged, viszont pontosan elmondja hogy melyik terméknek/termékcsomagnak mik a hátrányai, hol kell még picit foltozni rajta, hogy 100%-osan megfeleljen az igényeidnek. A folyamatokon lépésről lépésre végigvezetett, bármi kérdésem volt kb azonnal elértem vagy 1-2 órán belül visszahívott! Ár/érték arányban kb a háromszorosára kihoztuk a régi biztosításom, ha a 20%-os adójóváírással nézzük már majdnem négyszeresére is! Eszméletlen! 1000%-ig biztos vagyok benne hogy a meglévő élet- és balesetbiztosításom átstrukturálását/optimalizálását is a Grantisre és Andrásra bízom!!! Csak így tovább, mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantis "brigádját"! Egyszerűen vérprofik!

 • Gabor Rohr

  2023. január 20.
  tanácsadó: Kapitány András

  Felkészült, profi tanácsadás, rugalmas hozzáállás (Kapitány András)

 • Nóra Nádasdi

  2023. január 11.
  tanácsadó: Kapitány András

  Elégedett vagyok.

 • Zsolt Tóth

  2022. december 07.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András volt segítségemre. Rugalmas, korrekt, konstruktív hozzáállást tapasztaltam részéről, aki figyelembe veszi az igényeimet és személyre szabott pénzügyi terméket ajánlott.

 • Krisztián Szóka

  2022. december 05.
  tanácsadó: Kapitány András

  Kapitány András szakmailag felkészült volt. A kérdéseimre választ kaptam minden alkalommal, és megtaláltuk a megoldást arra amit kerestem.

 • Noja Nemeth

  2022. november 30.
  tanácsadó: Kapitány András

  András türelmes és segítőkész volt. Nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm, Noémi

 • Barbara Ujvári

  2022. október 31.
  tanácsadó: Kapitány András

  Köszönjük Kapitàny Andrásnak a hasznos tanácsokat! András ügyel arra, hogy átfogóan tekintse át ügyfelei megtakarításai és befektetési lehetőségeit, és rendszeresen, lelkiismeretesen tájékoztat is az esetleges változásokról.

 • Annamaria Berta

  2022. szeptember 13.
  tanácsadó: Kapitány András

  Szivesen ajanlom a Grantist barkinek, elegedett vagyok szolgaltatasukkal. Kapitany Andras volt a szakertom, aki nagyon segitokesz es kedves volt, minden kerdesemre korultekintoen, megfelelo szakertelemmel valaszolt!

Még több értékelés