Kapitány András

Tanácsadó
Kapitány András vagyok, pénzügyi tanácsadó, de úgy gondolom, nem lehet egy titulusban megfogalmazni a tevékenységünk sokszínűségét. Személyes tanácsadóként elég sokrétű tudással, élettapasztalattal kell rendelkezzünk a világról, egyszerre kell jártasnak lennünk a pénzügyi, jogi kérdésekben, és mivel emberekkel foglalkozunk, sokszor egyfajta mentálhigiénés szakemberként az emberi tényezőket is számításba kell vennünk, hogy a tanácsaink értéket képviseljenek az ügyfeleink számára. Szeretném, ha ügyfeleimnek a legjobb lehetőségek állnának a rendelkezésükre a céljaik elérésében, és tanácsadóként felelősséget érzek ezekért a döntésekért.
Amire büszke vagyok a két kislányomra
Motivációm folyamatosan fejlődni az élet minden területén
Hobbi szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni és rendszeresen sportolni
Legfőbb célom pozitív hatással lenni az ügyfeleim életére

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíj célú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermek célú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Szilvia Gulyás
Szilvia Gulyás
2 hónapja
Nyugdíj előtakarékosságon gondolkodtam... Az interneten való keresgélés közben találtam rá a GRANTIS pénzügyi cégre. Bejelöltem őket, és ők kerestek meg engem. Kapitány András pénzügyi tanácsadót kaptam segítségül, akiben egy nagyon szimpatikus fiatalembert ismerhettem meg. Átbeszéltük az igényeimett és az ahhoz tartozó lehetőségeket. Minden kérdésemre készségesen, profi módon, válaszolt.Telefonon és online formában tartotjuk a kapcsolatot. De nem csak nyugdíj előtakarékossági ügyben tudott profi lehetőséget mondani, hanem egyébb pénzügyi befektetésekkel kapcsolatban. Jó szívvel ajánlom Őt mindenkinek, segítségével biztosan megtalálják a legjobb megoldást, bármilyen anyagi vonatkozásban,legyen az befektetés, vagy takarékosság!
Alíz Feuerstein
Alíz Feuerstein
3 hónapja
A tanácsadóm Kapitány András, felkészült, rugalmas, segítőkész... és ami számomra nagyon fontos, hogy mind e mellett lendületes, és gyorsan reagál a felmerült kérdésekre, igényekre. Jó vele "dolgozni" a pénzügyeimen. Örülök, hogy ezt a céget választottam, és hogy Kapitány András a tanácsadóm. :)
Anna Görföl-Tóth
Anna Görföl-Tóth
3 hónapja
Kapitány András figyelmes, udvarias, körültekintő és mindenre kiterjedő segítséget nyújtott nyugdíj- és egyéb célú megtakartításhoz, a szerződésig hamar és számomra teljesen kielégítő módon eljutottunk.
Regina Molnár
Regina Molnár
3 hónapja
Munkahelyi pénzügyi tanácsadás alkalmával ismertem meg Sipos Csabát és Kapitány Andrást. Sok hasznos tippet kaptunk a pénzügyi útvesztőkben. András segített megtalálni a megfelelő terméket. Nagyon segítőkész és egyénileg foglalkozik az emberrel, figyelembe veszi az adott helyzetet. Ajánlom másnak is a figyelmébe.
Tamás Karácsony
Tamás Karácsony
3 hónapja
Nyugdíjelőtakarékosság témájában kerestem meg a céget és Kapitány András lett a kapcsolattartóm. Bőséges ismeretekkel rendelkezik, segítőkész volt a menet közben formálódó igényeimre és bár az első javaslata biztosítási termék volt, támogatott abban is, amikor nyugdíjpénztár felé vettem az irányt.
Csongor Czukor
Csongor Czukor
4 hónapja
Nyugdíjpénztári szolgáltatásokkal és nyugdíj célú megtakarításokkal kapcsolatban kerestem meg a céget, így kerültem kapcsolatba Kapitány Andrással. Eddig a személyes találkozókhoz szoktam, ezért elég furcsa és idegen volt a telefonos, illetve a neten keresztüli beszélgetés a számomra. A problémáimra megfelelő válaszokat és ehhez kapcsolható terméket kaptam, amelynek ugyan még nem látom a végét de azt hiszem hogy minden rendben lesz vele. Nincsenek jó tapasztalataim a biztosítás közvetítőkkel, ügynökökkel kapcsolatban ezért kellemes meglepetés volt hogy nem volt tolakodó, nem tolta magát előre mint az "elődei", így bizalommal fordulhattam hozzá! Ajánlom másnak is a figyelmébe, TUD A PASI!
József Pataki
József Pataki
5 hónapja
(Translated by Google) Thank you, Mr András, is a very kind expert (Original) Koszonom András Kapitány úrnak nagyon kedves szakértő
Judit Nagy
Judit Nagy
6 hónapja
Andrea Csebek
Andrea Csebek
6 hónapja
(Translated by Google) Captain András was my help, I got the right answers to my questions. I met a kind, flexible, up-to-date consultant in person. Thanks! (Original) Kapitány András volt a segítségemre, kérdéseimre megfelelő választ kaptam. Kedves, rugalmas, naprakész tanácsadót ismertem meg a személyében. Köszönöm!
Dóra Takács-Szabó
Dóra Takács-Szabó
7 hónapja
(Translated by Google) Tired of browsing insurers' fine print deals individually, we found GRANTIS. In the person of András Kapitány we got to know an extremely helpful, informed and sympathetic consultant. Not only did we help with the topic we were looking for GRANTIS (life insurance), but it also comprehensively examined our life situation (after buying a home and having a child) and made suggestions for other products. With his help, we managed to optimize the family’s insurance and savings portfolio. :) Thank you András :) (Original) Megunva a biztosítók apróbetűs ajánlatainak külön-külön böngészését, találtunk rá a GRANTIS-ra. Kapitány András személyében egy rendkívül segítőkész, tájékozott és szimpatikus tanácsadót ismerhettünk meg. Nem csak abban a témában volt segítségünkre, amivel a GRANTIS-t megkerestük (életbiztosítás), hanem átfogóan vizsgálta az élethelyzetünket (lakásvásárlás és gyermek születése után) és tett javaslatokat más termékekre. Segítségével sikerült optimalizálni a család biztosítási és megtakarítási portfólióját. :) Köszönjük András :)
Gergely Kovács
Gergely Kovács
9 hónapja
(Translated by Google) Andras was very prepared. Or he thought entirely according to my needs, which I appreciate. Or I would like to point out that he hit the mood very well, which doesn't make the mood tense either. I can only recommend. (Original) András nagyon felkészült volt. Illetve teljesen az igényeim szerint gondolkozott, amit értékelek. Illetve kiemelném, hogy nagyon jól eltalálta azt a hangulatot amitől a hangulat sem feszengő. Csak ajánlani tudom.
Afrodité Virág
Afrodité Virág
1 éve
(Translated by Google) At GRANTIS, András Kapitány helps me make the right decisions. I am absolutely satisfied with his attitude, his expertise, his helpfulness. Star Fives :) (Original) A GRANTIS-nál Kapitány András segít nekem a megfelelő döntések meghozatalában. Abszolút elégedett vagyok a hozzáállásával, szakértelmével, a segítőkészségével. Csillagos ötös :)
Gábor Bodnár
Gábor Bodnár
1 éve
(Translated by Google) My goal this year was to make some kind of retirement savings. I received some phone calls from various insurance companies. But, I wanted to look at more benchmarks before making a final decision. So, I would have liked more offers. After a little searching I found Grantis. What seemed sympathetic at first was that this is where customers help find tailor-made financial solutions tailored to their needs. After a quick registration and telephone consultation, with the help of András Kapitány we could easily discuss the various options. I particularly liked the fact that here I was given clear, unobtrusive independent information about pension savings in the first round. In addition to these, he was happy to inform you of other financial savings. Already at the first personal meeting, he answered all the questions he had and sent me the necessary information in time. Hereby I would like to thank Andras for the utmost help and professional advice he has given me in choosing my pension insurance portfolio. I would recommend Grantis to anyone who needs independent, reliable and professional financial advice. (Original) Az idei célom az volt, hogy valamilyen nyugdíjmegtakarítást hozzak létre. Telefonon kaptam néhány megkeresést különböző biztosító társaságtól. De, szerettem volna több viszonyítási alapot megvizsgálni, mielőtt végső döntést hozok. Tehát, kíváncsi lettem volna több ajánlatra is. Kis keresgélés után rátaláltam a Grantis oldalára. Ami elsőre szimpatikusnak tűnt, hogy itt segítenek megtalálni az ügyfelek igényeikhez illeszkedő, személyre szabott pénzügyi megoldásokat. Gyors regisztráció és telefonos egyeztetés után, Kapitány András segítségével könnyedén át tudtuk beszélni a különféle lehetőségeket. Külön tetszett, hogy itt teljesen egyértelmű és mindenféle rábeszélés nélküli független tájékoztatást kaptam első körben a nyugdíjcélú megtakarításokról. Illetve ezek mellé, még egyéb pénzügyi megtakarításokról is szívesen tájékoztatott. Már az első személyes találkozó alkalmával minden felmerülő kérdést megválaszolt és a szükséges információkat időben elküldte számomra. Ezúton szeretném megköszönni Andrásnak a maximális segítőkészséget, profi tanácsokat, melyet a nyugdíjbiztosítási portfólióm kiválasztása során nyújtott számomra. Ajánlom a Grantis-t mindenkinek, akinek független, megbízható és szakmailag is profi pénzügyi tanácsadásra van szüksége.
László Horváth
László Horváth
1 éve
(Translated by Google) I wanted to find out more about retirement savings, and after searching on google for "retirement savings", he immediately launched the Grantis website. It is a very well-structured web site, where you can get answers to almost all of your questions, but I also needed personal counseling to compare different offers with the help of a specialist. The consultant was very helpful, did not try to salt anything, after a professional needs assessment he outlined the options and finally helped me to choose the offer that was best for me, so we concluded the contract. After that, whatever questions I had, I was always ready to do so, so my initial fear of being left to myself was fortunately wrong. I can only recommend their service to everyone because they really put a lot of emphasis on customer satisfaction and are committed to their customers in the long run. In addition, whatever technical issues arise, they can help (eg contacting the insurer due to data changes), and unlike other intermediaries, they do not make cold calls, which was likeable to me. (Original) Nyugdíjmegtakarítás miatt szerettem volna bővebb információt megtudni, és miután a google-ban rákerestem a "nyugdíjmegtakarítás" szóra, azonnal feldobta a Grantis weboldalát. Nagyon jól szerkesztett internetes oldal, ahol célirányosan az ember szinte minden kérdésére választ kap, de azért személyes tanácsadásra is szükségem volt, hogy a különböző ajánlatokat össze tudjam hasonlítani egy szakember segítségével. A tanácsadó nagyon segítőkész volt, nem próbált meg semmit sem rámsózni, profi igényfelmérés utána a lehetőségeket felvázolta és végül segített kiválasztani a számomra legjobbnak vélt ajánlatot, így meg is kötöttük a szerződést. Ezt követően is bármi kérdésem volt, mindig készségesen állt rendelkezésemre, szóval a kezdeti félelmem, hogy esetleg magamra leszek hagyatva, szerencsére tévesnek bizonyult. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat, mert valóban nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfél elégedettségre és hosszú távon elkötelezettek ügyfeleik irányába. Ráadásul bármi technikai jellegű kérdés felmerül, abban is tudnak segíteni (pl. adatmódosítás miatt felveszik a kapcsolatot a biztosítóval), és a többi közvetítővel ellentétben ők nem indítanak hideg hívást, ami szintén szimpatikus volt számomra.
ughy krisztina
ughy krisztina
1 éve
(Translated by Google) A sympathetic team! (Original) Szimpatikus csapat!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Kapitány András telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!