Kapitány András

Kapitány András Tanácsadó

Kapitány András vagyok, pénzügyi tanácsadó, de úgy gondolom, nem lehet egy titulusban megfogalmazni a tevékenységünk sokszínűségét. Személyes tanácsadóként elég sokrétű tudással, élettapasztalattal kell rendelkezzünk a világról, egyszerre kell jártasnak lennünk a pénzügyi, jogi kérdésekben, és mivel emberekkel foglalkozunk, sokszor egyfajta mentálhigiénés szakemberként az emberi tényezőket is számításba kell vennünk, hogy a tanácsaink értéket képviseljenek az ügyfeleink számára. Szeretném, ha ügyfeleimnek a legjobb lehetőségek állnának a rendelkezésükre a céljaik elérésében, és tanácsadóként felelősséget érzek ezekért a döntésekért.

Legfőbb célom

Pozitív hatással lenni az ügyfeleim életére

Motivációm

Folyamatosan fejlődni az élet minden területén

Amire büszke vagyok

A két kislányomra

Hobbi

Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni és rendszeresen sportolni

Szakterületeim

  • Nyugdíj célú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermek célú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gabor Toth

2024. április 09.

Kapitany Andrassal talalkoztam egy tanacsadasra es utana hamarosan ugyfele is lettem.Erthetoen,profin a kereseimet alaposan korbejarva jutottunk el a nekem megfelelo befekteteshez.

Szabolcs Bóna

2023. november 13.

András, segítőkész, gyors és profi munkát végzett!👌👌👌

Gábor Hercz

2023. október 28.

Kapitány András lett a kapcsolattartóm, aki teljeskörű felvilágosítással szolgált a lehetőségeimmel kapcsolatban és maximális profizmussal kezelte az ügyemet! Köszönöm a rugalmasságát és a türelmét!

Karina Konrádi

2023. szeptember 06.

Klaudia Komàromi

2023. július 05.

Kapitány András

István Botka

2023. június 29.

Tökéletesen meg vagyok elégedve. Kapitány András a kapcsolattartóm, rendkívül járatos a megtakarítások minden területén. Őszintén szólva a legelején egy kicsit szkeptikus voltam, de már az első telefonos egyeztetésünk során szimpatikus lett. A találkozónk alatt folytatott megbeszélés csak megerősítette az első benyomásomat. Rugalmassága tovább mélyítette a bizalmamat. Köszönöm.

Barnabás Illés

2023. június 28.

Kapitány András volt a pénzügyi tanácsadó, aki felvette velem a kapcsolatot. A találkozók során nagyon emberközpontú, érdeklődő és segítőkész volt, gyorsan felmérte a pénzügyi helyzetemet és terveimet, így könnyedén tudtunk előre tervezni. Segítségével két hét alatt összeállt egy pénzügyi terv, eközben sok hasznos információval ellátott, felkészült volt a szóba jövő lehetőségekkel kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom, aki hozzám hasonlóan kezdőként szeretne pénzügyeivel kapcsolatban tájékozódni és lehetőségeit felmérni.

Tamás Varga

2023. június 03.

Kapitány András

Dóri Burányi

2023. június 02.

Kapitány András tanácsadó gyorsan, hatékonyan tudott tanácsokkal ellátni és személyre szabott megoldást kínálni

Béla Bártfai

2023. április 28.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem