Kapitány András

Kapitány András Tanácsadó

Kapitány András vagyok, pénzügyi tanácsadó, de úgy gondolom, nem lehet egy titulusban megfogalmazni a tevékenységünk sokszínűségét. Személyes tanácsadóként elég sokrétű tudással, élettapasztalattal kell rendelkezzünk a világról, egyszerre kell jártasnak lennünk a pénzügyi, jogi kérdésekben, és mivel emberekkel foglalkozunk, sokszor egyfajta mentálhigiénés szakemberként az emberi tényezőket is számításba kell vennünk, hogy a tanácsaink értéket képviseljenek az ügyfeleink számára. Szeretném, ha ügyfeleimnek a legjobb lehetőségek állnának a rendelkezésükre a céljaik elérésében, és tanácsadóként felelősséget érzek ezekért a döntésekért.

Legfőbb célom

Pozitív hatással lenni az ügyfeleim életére

Motivációm

Folyamatosan fejlődni az élet minden területén

Amire büszke vagyok

A két kislányomra

Hobbi

Szeretek utazni, zenét hallgatni, olvasni és rendszeresen sportolni

Szakterületeim

  • Nyugdíj célú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermek célú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Barbara Ujvári

2022. október 31.

Köszönjük Kapitàny Andrásnak a hasznos tanácsokat! András ügyel arra, hogy átfogóan tekintse át ügyfelei megtakarításai és befektetési lehetőségeit, és rendszeresen, lelkiismeretesen tájékoztat is az esetleges változásokról.

Annamaria Berta

2022. szeptember 13.

Szivesen ajanlom a Grantist barkinek, elegedett vagyok szolgaltatasukkal. Kapitany Andras volt a szakertom, aki nagyon segitokesz es kedves volt, minden kerdesemre korultekintoen, megfelelo szakertelemmel valaszolt!

Enikő Nagy

2022. január 03.

Nyugdíj célú megtakarítás indítása céljából független tanácsadót kerestem. Kapitány András vette fel velem a kapcsolatot internetes érdeklődésemet követően. Megbeszéléseink során segítőkész és felkészült tanácsadó benyomást keltett és céljaimat figyelembe véve segített eligazodni. Ezen kívül meglévő életbiztosításommal kapcsolatban is felajánlotta segítségét és valóban igyekszik is segítségemre lenni. Nagyon köszönöm András segítségét és a munkáját és a céget is csak ajánlani tudom.

László Csibor

2021. december 30.

Köszönjük a türelmes, segítőkész hozzáállást Kapitány Andrásnak.

Bence Hengerics

2021. december 13.

Kapitány András

Katalin Szombath

2021. december 07.

Nyugdíj-előtakarékossággal kerestem fel a Grantist. Kapitány András vette fel velem a kapcsolatot. Felkészült volt, segítőkész, minden kérdésemre megkaptam a választ, így sokkal könnyebb volt a döntés. Köszönöm a segítségét.

Norbert Olaj

2021. november 22.

Köszönöm Kapitány Andrásnak a nyugdíjproblémámmal kapcsolatban tanúsított szakértelmét. Nem adtam könnyen magamat, ennek ellenére közösen találtuk meg azt amit kerestem. Nélküle, még ma is csak az érdeklődők táborához tartoznék. Nem szerettem volna elhamarkodott véleményt alkotni, de több mint fél év távlatából kijelenthetem, többet kaptam, mint egy termék!!

Edit Göncző

2021. október 26.

Kapitány András segített az igényeinknek leginkább megfelelő élet- és balesetbiztosítás megtalálásában. A sokszor lassú reakciómat és a sok kérdésemet is türelmesen viselte, teljeskörű és részletes információkkal segítette a választásunkat, és a jövőre nézve is hasznos tanácsokat adott. Csak ajánlani tudom!😊

Bernadett Petrus

2021. október 25.

Kapitány András

Gabriella Juhász

2021. október 11.

Kapitány Andrással konzultáltam. Szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről,lehetősègről ès buktatókról. Igy sikeresen kötöttem meg a bíztosításomat.😊🙃😇 Csak ajánlani tudom Andràst!😇🙃😃

Szívesen elmagyarázunk neked mindent személyesen

Tanácsadásunk ingyenes és az is marad.

google ratings

4,96

( 1479 vélemény alapján )

Megnézem