Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Réka Judit Csinos

  2024. február 29.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Bán Norbert kedves, felkészült tanácsadó, csak ajánlani tudom!

 • Marianna Egri

  2024. február 23.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Segítőkész, közvetlen, kedves! Köszönöm Bán Norbert!👍😊

 • Andrea Papik

  2024. február 11.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Rácz Csaba

  2024. február 02.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Megtakarításaim jó kezekbe kerültek, Bán Norbert részéről pedig maximális szakértelmet, emberséget és türelmet kaptam, amit ezúton is köszönök! Jó választás volt a Grantis, amiért sűrűn veregetem is a saját vállamat. :-)

 • Pál Hajmási

  2024. február 01.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Nagyon szeretném kifejezni mély hálámat és elismerésemet a GRANTIS és kiváltképp Bán Norbert felé azáltal, hogy olyan kiválóan és körültekintően segítettek a nyugdíj előtakarékossági témában. Teljesen laikusként érkeztem a kérdéseimmel, de Norbert türelmesen és megértően állt hozzám, minden apró részletre odafigyelve. Norbert hatalmas szakértelmével és empátiájával rendkívüli élményt nyújtott számomra ebben az ügyben. Az általa javasolt konstrukció nemcsak, hogy kiválóan illeszkedik az igényeimhez, de emellett még a jövőbeli terveimhez is rugalmasan igazodik. Éreztem, hogy nemcsak ügyfél vagyok számukra, hanem valóban fontos számukra az ügyfél elégedettsége és jövőbeli biztonsága.

 • Tamás Bihari

  2024. február 01.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Lőrinc Simon

  2024. január 24.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Több független tanácsadó céget kerestem meg egy befektetéssel kapcsolatban, akik közel hasonló ajánlatokat adtak, de végül azért választottam a Grantis céget és Bán Norbertet, mert az úriember profizmusa, szakmai tudása és ügyfélbarát hozzáállása kétség kívül a legmagasabb színvonalat képviselte. És ez egy hosszútávú együttműködés esetén mindennél fontosabb. Köszönöm, hogy segített eligazodni a pénzvilág zavaros útvesztőiben és megtalálni a számomra legoptimálisabb megoldást! Mindenkinek szívből ajánlom őt!

 • Ágnes Maixner

  2024. január 19.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Bán Norbert a nagybetűs Profi. Érthetően magyaráz, ráhangolódik az ügyfélre, win-win minden konzultációnk, mert szakmailag transzparens és emberileg őszinte a kommunikációja.

 • Leslie

  2024. január 12.
  tanácsadó: Bán Norbert

  En Bán Norberthez kerültem és nagyon hálás vagyok a segítségéért! Jó szívvel ajánlom Norbertet, a tanácsadó lelkiismeretesen, a lehető legnagyobb körültekintéssel és rugalmassággal kezelte az ügyemet. A felmerült igényeimre vonatkozóan hamar megkaptam az írásos javaslatokat levélben és a Grantis felületén, melynek kezelhetősége és egyértelmű felépítése nagyon pozitív meglepetés volt. Személyesen és telefonon is mindig rendelkezésemre állt, a megbeszélt időpontokon nem változtatott. Munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, bátran ajánlom bárkinek. Szakmailag abszolút hitelesek, széleskörű tájékoztatást kaptam a lehetőségeimrol, minden kérdésre szívélyes, gyors, kimerítő, és érthető választ kaptam. Jó és segítőkész szakembernek ismertem meg Köszönöm Norbert, köszönöm Grantis! Juhasz Iren

 • István Mikó

  2023. december 25.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Maximálisan elégedett vagyok. Bán Norbert a tanácsadóm, aki gyors, pontos, empatikus, segítőkész és nagyon türelmes. Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Köszönöm szépen!

 • Robert Gemesi

  2023. december 22.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Bán Norbert tanácsadóval beszéltem át pénzügyi kérdéseimet, és közösen dolgoztunk ki egy megtakarítási tervet a számomra. Szakszerű, alapos, korrekt szolgáltatást kaptam. Köszönöm.

 • János Surmann

  2023. december 11.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Bán Norbert vezetett végig a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatos opciókon - alapos és felkészült szakembert ismertem meg a személyében. Nagyon elégedett vagyok a kapott információkkal és a választott szolgáltatással.

 • Kriszti Novák

  2023. november 17.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Éva Cseke

  2023. november 13.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Nagyon felkészült,teljes átláthatóság,korrekt,gyors ügyintézés. Bán Norbert ügyintéző mindenben segítségemre volt minden információt át adott úgy hogy mindenki meg értse. Köszönöm neki hogy ilyen gyorsan el tudtuk intézni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Bacskai Zoltán

  2023. november 07.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Kállai Rita

  2023. november 01.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • István Krizsa

  2023. október 19.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Róbert Ambrus

  2023. szeptember 28.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Ferenc Csáki

  2023. szeptember 08.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Bán Norbert teljesen korrekt ügyintéző mindent elmagyarázot és nem akart semmire sem rábeszélni

 • David C

  2023. szeptember 04.
  tanácsadó: Bán Norbert

  (A Google fordítása) Bán Norbert nagy tudású. Azon ritka esetekben, amikor nem tud azonnal valamit, gyorsan megtalálja a választ. Kiváló tanácsokat ad egyértelműen ügyfele érdekében, függetlenül attól, hogy ő maga profitál-e belőle. Norbert mindig betartja minden ígéretét. Azoknak az ügyfeleknek, akik csak angolul beszélnek, Norbert a tökéletes tanácsadó, mert Norbert angol nyelve nagyon jó. (Eredeti) Norbert Ban is very knowledgeable. On the rare occasion he doesn't immediately know something he quickly finds the answer. He gives great advice clearly in his client's best interest, regardless of whether he, himself, benefits. Norbert always follows through on any promise made. For those clients who only speak English Norbert is the perfect consultant as Norbert's English is very good.

Még több értékelés