Bán Norbert

Bán Norbert Tanácsadó

Bán Norbert vagyok, független pénzügyi szakértő. Közgazdász végzettséggel és adótanácsadói háttérrel rendelkezem. Középiskolai tanulmányaim óta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság és a hosszú távú tervezés. Ügyfeleim számára egy iránytű kívánok lenni annak érdekében, hogy eligazodjanak a szerteágazó pénzügyi piacon, és segítsek számukra az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, őszinteség, profizmus

Motivációm

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Legfőbb célom

A pénzügyi tudatosság kialakítása az ügyfeleimnél

Hobbi

Foci, társasjáték és rock & roll!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Réka Judit Csinos

2024. február 29.

Bán Norbert kedves, felkészült tanácsadó, csak ajánlani tudom!

Marianna Egri

2024. február 23.

Segítőkész, közvetlen, kedves! Köszönöm Bán Norbert!👍😊

Andrea Papik

2024. február 11.

Rácz Csaba

2024. február 02.

Megtakarításaim jó kezekbe kerültek, Bán Norbert részéről pedig maximális szakértelmet, emberséget és türelmet kaptam, amit ezúton is köszönök! Jó választás volt a Grantis, amiért sűrűn veregetem is a saját vállamat. :-)

Pál Hajmási

2024. február 01.

Nagyon szeretném kifejezni mély hálámat és elismerésemet a GRANTIS és kiváltképp Bán Norbert felé azáltal, hogy olyan kiválóan és körültekintően segítettek a nyugdíj előtakarékossági témában. Teljesen laikusként érkeztem a kérdéseimmel, de Norbert türelmesen és megértően állt hozzám, minden apró részletre odafigyelve. Norbert hatalmas szakértelmével és empátiájával rendkívüli élményt nyújtott számomra ebben az ügyben. Az általa javasolt konstrukció nemcsak, hogy kiválóan illeszkedik az igényeimhez, de emellett még a jövőbeli terveimhez is rugalmasan igazodik. Éreztem, hogy nemcsak ügyfél vagyok számukra, hanem valóban fontos számukra az ügyfél elégedettsége és jövőbeli biztonsága.

Tamás Bihari

2024. február 01.

Lőrinc Simon

2024. január 24.

Több független tanácsadó céget kerestem meg egy befektetéssel kapcsolatban, akik közel hasonló ajánlatokat adtak, de végül azért választottam a Grantis céget és Bán Norbertet, mert az úriember profizmusa, szakmai tudása és ügyfélbarát hozzáállása kétség kívül a legmagasabb színvonalat képviselte. És ez egy hosszútávú együttműködés esetén mindennél fontosabb. Köszönöm, hogy segített eligazodni a pénzvilág zavaros útvesztőiben és megtalálni a számomra legoptimálisabb megoldást! Mindenkinek szívből ajánlom őt!

Ágnes Maixner

2024. január 19.

Bán Norbert a nagybetűs Profi. Érthetően magyaráz, ráhangolódik az ügyfélre, win-win minden konzultációnk, mert szakmailag transzparens és emberileg őszinte a kommunikációja.

Leslie

2024. január 12.

En Bán Norberthez kerültem és nagyon hálás vagyok a segítségéért! Jó szívvel ajánlom Norbertet, a tanácsadó lelkiismeretesen, a lehető legnagyobb körültekintéssel és rugalmassággal kezelte az ügyemet. A felmerült igényeimre vonatkozóan hamar megkaptam az írásos javaslatokat levélben és a Grantis felületén, melynek kezelhetősége és egyértelmű felépítése nagyon pozitív meglepetés volt. Személyesen és telefonon is mindig rendelkezésemre állt, a megbeszélt időpontokon nem változtatott. Munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, bátran ajánlom bárkinek. Szakmailag abszolút hitelesek, széleskörű tájékoztatást kaptam a lehetőségeimrol, minden kérdésre szívélyes, gyors, kimerítő, és érthető választ kaptam. Jó és segítőkész szakembernek ismertem meg Köszönöm Norbert, köszönöm Grantis! Juhasz Iren

István Mikó

2023. december 25.

Maximálisan elégedett vagyok. Bán Norbert a tanácsadóm, aki gyors, pontos, empatikus, segítőkész és nagyon türelmes. Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Köszönöm szépen!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem