Bán Norbert

Bán Norbert Tanácsadó

Bán Norbert vagyok, független pénzügyi szakértő. Közgazdász végzettséggel és adótanácsadói háttérrel rendelkezem. Középiskolai tanulmányaim óta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság és a hosszú távú tervezés. Ügyfeleim számára egy iránytű kívánok lenni annak érdekében, hogy eligazodjanak a szerteágazó pénzügyi piacon, és segítsek számukra az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, őszinteség, profizmus

Motivációm

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Legfőbb célom

A pénzügyi tudatosság kialakítása az ügyfeleimnél

Hobbi

Foci, társasjáték és rock & roll!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Kriszti Novák

2023. november 17.

Éva Cseke

2023. november 13.

Nagyon felkészült,teljes átláthatóság,korrekt,gyors ügyintézés. Bán Norbert ügyintéző mindenben segítségemre volt minden információt át adott úgy hogy mindenki meg értse. Köszönöm neki hogy ilyen gyorsan el tudtuk intézni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Bacskai Zoltán

2023. november 07.

Kállai Rita

2023. november 01.

István Krizsa

2023. október 19.

Róbert Ambrus

2023. szeptember 28.

Ferenc Csáki

2023. szeptember 08.

Bán Norbert teljesen korrekt ügyintéző mindent elmagyarázot és nem akart semmire sem rábeszélni

David C

2023. szeptember 04.

(A Google fordítása) Bán Norbert nagy tudású. Azon ritka esetekben, amikor nem tud azonnal valamit, gyorsan megtalálja a választ. Kiváló tanácsokat ad egyértelműen ügyfele érdekében, függetlenül attól, hogy ő maga profitál-e belőle. Norbert mindig betartja minden ígéretét. Azoknak az ügyfeleknek, akik csak angolul beszélnek, Norbert a tökéletes tanácsadó, mert Norbert angol nyelve nagyon jó. (Eredeti) Norbert Ban is very knowledgeable. On the rare occasion he doesn't immediately know something he quickly finds the answer. He gives great advice clearly in his client's best interest, regardless of whether he, himself, benefits. Norbert always follows through on any promise made. For those clients who only speak English Norbert is the perfect consultant as Norbert's English is very good.

Péter Szandi-Varga

2023. augusztus 28.

Norbert maximálisan felkészült szakember, aki érthetően, alaposan magyarázza el a legszakmaibb részleteket is. Megbízható, rugalmas. Bátran ajánlom másoknak is!

János Knoch

2023. augusztus 15.

Az eddigi ügyintézők közt a legrugalmasabb, felkézült, részünkre a legmegfelelőbb bíztosítási csomagot állitja őssze.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1537 vélemény alapján )

Megnézem