Bán Norbert

Bán Norbert Tanácsadó

Bán Norbert vagyok, független pénzügyi szakértő. Közgazdász végzettséggel és adótanácsadói háttérrel rendelkezem. Középiskolai tanulmányaim óta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság és a hosszú távú tervezés. Ügyfeleim számára egy iránytű kívánok lenni annak érdekében, hogy eligazodjanak a szerteágazó pénzügyi piacon, és segítsek számukra az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, őszinteség, profizmus

Motivációm

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Legfőbb célom

A pénzügyi tudatosság kialakítása az ügyfeleimnél

Hobbi

Foci, társasjáték és rock & roll!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Marta Siposne Dr Toth

2022. June 03.

Az interneten találtam, meg a céget, babakötvényt szerettem volna inditani, / meg is lett már/ , és irtam kapcsolatfelvétel kérő levelet. Azóta az időközben kapott informáciokra alapozva még sikerült 2 megtakaritási szerződést is kötnöm a a tanácsadó közvetitésével. Nagyon pozitiv a tanácsadóról a véleményem, és igy rajta keresztül a cégről is.

Magdolna Gazsó

2022. March 24.

Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek. Örömmel tapasztaltam meg azt a kivételes élményt, hogy a cég filozófiája, értékrendje, nem pusztán jól hangzó gondolatok sora, hanem valóság. Bán Norbert kollégájuk vette fel velem a kapcsolatot. Szakértő figyelemmel, precizitással, számomra is érthetően adott választ a kérdéseimre, azokra is, amelyeket hozzáértés hiányában nem tettem fel neki. Gratulálok, hogy ilyen kollégájuk van és köszönöm, hogy az eddigi tapasztalataim birtokában igaznak vélhetem mindazt, amit Önökről olvastam. Kívánom, hogy a legfontosabb értékeket mindig meg tudják őrizni.

Simkó János

2022. March 16.

Miután a Grantis honlapján tájékozódtam Nyugdíjbiztosítás ügyben. hamarosan telefonon keresett Bán Norbert és mindenben segítségemre volt. Felkészült, segítőkész, kedves, udvarias.

Nora Kapas

2022. February 03.

Balázs Gál

2022. February 02.

Élet-, baleset- és nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kerestem az interneten a nekem megfelelő termékeket de elvesztem a piacon levő nagyon sok eltérő konstrukciójú ajánlatban. Bán Norbert segített eligazodni a biztosítók termékei között. A kívánalmaimat megértette, nagyon gyorsan reagált és alaposan felkészült válaszokkal segítette döntésemet. Jó szívvel ajánlom Őket!

Krisztina Fest

2022. January 20.

(A Google fordítása) Magas szakmai tudással és felkészültséggel kedves, rugalmas és segítőkész! Szuper volt a közös munka! Mindenkinek szívből ajánlom Norbertet! (Eredeti) With high professional knowledge and preparedness, kind, flexible and helpful! The work together was great! I would like to recommend Norbert to everyone!

Anita Forgács

2022. January 02.

Bán Norberttel volt találkozóm és egy számomra teljesen személyre szabott ajánlatot tudott biztosítani. Minden információ érthető volt és széleskörű. Csak ajánlani tudom. Teljesen meg voltam/vagyok elégedve.

Judit Resch

2021. December 06.

Nyugdíj megtakarítási lehetőségekről érdeklődtem. Bán Norbert vette fel velem a kapcsolatot. Az igényeimnek megfelelően, közérthetően segített eligazodni a lehetőségek között, majd néhány konzultáció után segített megtalálni a számomra legmegfelelőbb megoldást. Ezúton is köszönöm neki.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem