Bán Norbert

Bán Norbert Tanácsadó

Bán Norbert vagyok, független pénzügyi szakértő. Közgazdász végzettséggel és adótanácsadói háttérrel rendelkezem. Középiskolai tanulmányaim óta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság és a hosszú távú tervezés. Ügyfeleim számára egy iránytű kívánok lenni annak érdekében, hogy eligazodjanak a szerteágazó pénzügyi piacon, és segítsek számukra az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, őszinteség, profizmus

Motivációm

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Legfőbb célom

A pénzügyi tudatosság kialakítása az ügyfeleimnél

Hobbi

Foci, társasjáték és rock & roll!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Csaba Kispál

2023. May 03.

Bán Norberttől maximálisan átfogó és kielégítő tájékoztatást kaptam.Öröm volt vele űzletet kötni.köszönettel Kispál Csaba

Mihály Szabó

2023. May 01.

Bán Norbert segítségével ésszerűsítettem a nyugdíjcélú megtakarításaim, ezzel nagyobb hozamra számítok és mindenképpen több adójóváírásra. Igazi tanácsadó, nem tukmál, nem hallgat el információt, és maximálisan az én igényeimhez keres jó, legjobb megoldást! Jó szívvel ajánlom!

Zsuzsanna Bene

2023. March 18.

Interneten találtam a Grantis űrlapjára, amely azért tetszett, mert nem kérdezett felesleges dolgokat. A beküldés után keresett meg Bán Norbert, aki igazán nem próbált rábeszélni semmire, korrekt módon tájékoztatott, kellemes beszélgetés keretében válaszolt a kérdéseimre, meghagyva számomra a döntés lehetőségét. Egy pillanatig sem éreztem, hogy valamit rejteget az ,,apró betűs" részlet. Rugalmas és segítőkész. A lányaimnak is Őt ajánlottam, bizalommal fordulhatnak hozzá öngondoskodásról szóló kérdésekkel kapcsolatban.

Adam Jakabos

2023. March 17.

Bán Norbert nagyon jól megértette, hogy mi az ígényem, és mik a fontos szempontok, és ez alapján ajánlott 3 lehetőséget. Ezen felül más témában (befektetésI is jó tanácsokat adott.

Bátor Bakos

2023. March 09.

Élmény volt, köszönöm, Bán Norbert. :)

SÁNDOR GULYÁS

2023. February 24.

Köszönettel tartozom Bán Norbert kollégájuk, mindenre kiterjedő tanácsadói munkájáért. Maximálisan elégedett vagyok a tanácsadási folyamatban és azt azt következő dokumentációs munkában nyújtott segítséggel. Bán Norbert tanácsadóként mindenben figyelembe vette a kéréseimet, biztosította a személyes konzultáció lehetőségét, ahol kellő időt fordított minden felmerülő kérdésre. Köszönöm az eddigi együttműködést. Gulyás Sándor Debrecen

Lilla Kegyes

2022. December 30.

Bán Norbert Kollégájuk kiváló szakember, akivel öröm volt az együttműködés. Kedves, türelmes, nagyon alapos, minden kérdésemre tökéletes választ kaptam. Csak ajánlani tudom Őt.

Mária Petróné Takács

2022. November 22.

Interneten találtam rájuk, önkéntes nyugdíjpénztárral kapcsolatban Bán Norbert segített az ügyintézésben, amit ezúton is nagyon köszönök, a személyében egy nagyon felkészült, segítőkész szakembert ismertem meg.

Zsófia Szentiványi

2022. November 14.

Horanyi.marci Marci

2022. October 25.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem