Bán Norbert

Bán Norbert Tanácsadó

Bán Norbert vagyok, független pénzügyi szakértő. Közgazdász végzettséggel és adótanácsadói háttérrel rendelkezem. Középiskolai tanulmányaim óta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság és a hosszú távú tervezés. Ügyfeleim számára egy iránytű kívánok lenni annak érdekében, hogy eligazodjanak a szerteágazó pénzügyi piacon, és segítsek számukra az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást megtalálni.

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, őszinteség, profizmus

Motivációm

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Legfőbb célom

A pénzügyi tudatosság kialakítása az ügyfeleimnél

Hobbi

Foci, társasjáték és rock & roll!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Zsófia Szentiványi

2022. november 14.

Horanyi.marci Marci

2022. október 25.

Bercsényi Csaba

2022. október 12.

Viktória Csendi-Veres

2022. szeptember 26.

A Grantis segített elboldogulnom a biztosítások tengerében és különösen nagy segítségemre volt Bán Norbert. Tudásával, figyelmességével, türelmével segített kiválasztani a számunkra legjobb életbiztosítást. Remélem, hogy hosszútávon számíthatok a pénzügyi tanácsaira.

Timea Ternik

2022. szeptember 22.

Az interneten kerestem nyugdíjmegtakarításhoz pénzügyi tanácsadó céget, ahol szakértők segítenek a legjobb megoldás kiválasztásában. Több cég honlapját néztem meg, az egyik Grantis volt. Azért döntöttem mellettük, mert ez volt legközelebb a lakóhelyemhez és sok pozitív véleményt olvastam róluk. Miután jelentkeztem, Bán Norbert vette fel velem a kapcsolatot. Telefonon elmondtam mit szeretnék, majd egy személyes találkozón megbeszéltük a részleteket, ezután segített megkeresni a részemre legmegfelelőbb megoldást. Minden kérdésemre teljes körűen kaptam választ. Tanácsai segítségével megtaláltuk a megfelelő nyugdíjbiztosítást és néhány nap múlva aláírtam a szerződést. Számomra fontos, hogy a továbbiakban is hívhatom és kérhetek segítséget. Mindenkinek ajánlom a Grantist és Norbertet is.

László Zsombók

2022. szeptember 05.

Egészségbiztosítással kapcsolatban Bán Norbert segített megtalálni a legoptimálisabb megoldást számomra, csak ajánlani tudom a felkélszültsége, szakmai képzettsége, ügyfélközpontúsága miatt! Azóta már több ismerősöm is felvette ajánlásom alapján a kapcsolatot vele:)

Beáta Török

2022. szeptember 04.

Nyugdíjba vonulás előtt sok keresgélés után az interneten találtam meg a GRANTIS-t, Bán Norbert tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot. Norbert szakmailag rendkívül felkészült, nagyon érthetően magyaráz, minden kérdésemre kielégítő választ adott, közvetlen, barátságos, érdeklődő, teljes mértékben elnyerte a bizalmamat. Számomra megnyugtató, hogy pénzügyi kérdésekben bátran támaszkodhatok egy kitűnő szakember segítségére.

Andrea Novák

2022. augusztus 24.

Interneten találtam rá a Grantisra. Bán Norbert segítségével gyorsan megtaláltam, amire szükségem van, ezúton is köszönöm neki a profi együttműködést.

Sanyi Aranyos

2022. augusztus 24.

László Szabó

2022. július 29.

Bán Norbert Pénzügyi tanácsadó segített a számomra legmegfelelőbb megtakarítás kiválasztásában. Egyértelműen a legjobb tanácsadó akivel valaha találkoztam. Szakmailag nagyon magas szintű, személyre szabott, a piac egészére vonatkozó elemzést kaptam, amelyet rendkívül érthető módon adott át nekem. Ezer hála.

Szívesen elmagyarázunk neked mindent személyesen

Tanácsadásunk ingyenes és az is marad.

google ratings

4,96

( 1479 vélemény alapján )

Megnézem