Murai Martin

Murai Martin Tanácsadó

Murai Martin vagyok, a Grantis Hungary Zrt. független pénzügyi tanácsadója. Már egészen fiatalon foglalkoztatott a pénzügyek és befektetések világa. Ez a szakma nálunk úgymond családi vonás, ezért kérdés sem volt, hogy ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Így kerültem a Grantis csapatához, ahol a legjobban kamatoztathatom tudásom. Mottóm: „A kedvenc dolgaim az életben nem kerülnek semmibe. Nagyon világos, hogy a legértékesebb erőforrásunk az idő, amellyel mindannyian rendelkezünk.” Ezt szemelőt tartva élem az életem, és ezért is tartom nagyon fontosnak a pénzügyi tudatosságot. Ebben a szemléletben állok ügyfeleimhez is. Legfőbb feladatomnak a tudás átadását és a segítségnyújtást tartom. Hiszen ha pénzügyeink rendben vannak, az idő csak akkor válik igazán értékessé.

Ami fontos nekem

Megbízhatóság, tudás, őszinteség

Motivációm

Segítséget nyújtani a pénzügyekben

Legfőbb célom

Legsikeresebb tanácsadók egyike lenni

Hobbi

Sziklamászás, túrázás, weboldalak készítése

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Viktória Dobó

2022. November 03.

Interneten valamiféle nyugdíjelőtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíjbiztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. ☺️

Nóra Fábián

2022. October 18.

Murai Martinnál voltam pénzügyi tanácsadáson. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészültségével, hozzáállásával, gyorsan, gördülékenyen ment minden. Máskor is szívesen fordulok hozzá, ha pénzügyi tanácsra, információra lesz szükségem.

Anna Jakab

2022. September 26.

Minden kérdésemre választ kaptam, bárkinek jó szívvel ajánlom!

Eszter Jékey

2022. July 13.

A facebookon találtam a hirdetésüket. Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot. Nyugdíjbiztosítással és egészségpéztárral kapcsolatos kérdéseimet érthetően megválaszolta és így rengeteget segített a megfelelő döntésben. Ezentúl minden pénzügyi döntésben kikérem a tanácsát és ismerőseimnek is ajánlani fogom.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem