Murai Martin

Murai Martin Tanácsadó

Murai Martin vagyok, a Grantis Hungary Zrt. független pénzügyi tanácsadója. Már egészen fiatalon foglalkoztatott a pénzügyek és befektetések világa. Ez a szakma nálunk úgymond családi vonás, ezért kérdés sem volt, hogy ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Így kerültem a Grantis csapatához, ahol a legjobban kamatoztathatom tudásom. Mottóm: „A kedvenc dolgaim az életben nem kerülnek semmibe. Nagyon világos, hogy a legértékesebb erőforrásunk az idő, amellyel mindannyian rendelkezünk.” Ezt szemelőt tartva élem az életem, és ezért is tartom nagyon fontosnak a pénzügyi tudatosságot. Ebben a szemléletben állok ügyfeleimhez is. Legfőbb feladatomnak a tudás átadását és a segítségnyújtást tartom. Hiszen ha pénzügyeink rendben vannak, az idő csak akkor válik igazán értékessé.

Ami fontos nekem

Megbízhatóság, tudás, őszinteség

Motivációm

Segítséget nyújtani a pénzügyekben

Legfőbb célom

Legsikeresebb tanácsadók egyike lenni

Hobbi

Sziklamászás, túrázás, weboldalak készítése

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Áron Lukács

2024. március 05.

Sándor Nagy

2024. március 05.

Murai Martin segítségével sikerült a számomra legoptimálisabb megoldást megtalálni. Szakmailag felkészült, hozzáértő, emberileg megértő, empatikus.

Márk Juhász

2024. február 27.

Felföldi Klàra

2024. február 12.

Németh Klára vagyok Nekem Murai Martin segített. Egy szimpatikus úriembert ismertem meg személyében. Hálás vagyok szakértelmének, és tanácsadásának. Köszönöm szépen

Dr. Oláh Péter Balázs LL. M.

2024. február 02.

Murai Martin kedves, segítőkész, felkészült és türelmes és rugalmas szakember. Minden kérdésemre választ kaptam. Szívesen ajánlom őt mindenki figyelmébe.

Edina Janny

2024. január 31.

Nagyon segítőkész volt és pontos információkat és tanácsokat kaptam a megkötni kívánt biztosításommal kapcsolatban.

Mónika Ercsey

2024. január 01.

Murai Martin

Andrea Darázs

2023. december 07.

Murai Martin Széleskörű tanácsadás, kedves, segítőkész, közvetlen és felkészült szakember. Magán egészségbiztosítási kérdéseket tisztáztunk, hogy a legkedvezőbb áron a számomra legjobb lehetőséget találjam meg. Minden kérdésemre választ kaptam. Szívesen ajánlom őt mindenki figyelmébe. Köszönöm Martin!

Róbert Nagy

2023. november 30.

Nagyon felkészült, nagy tudású szakemberek. Korrekt, türelmes, segítőkész szolgáltatás. Köszönöm a segítségüket.

Márton Szelényi

2023. október 28.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem