Murai Martin

Murai Martin Tanácsadó

Murai Martin vagyok, a Grantis Hungary Zrt. független pénzügyi tanácsadója. Már egészen fiatalon foglalkoztatott a pénzügyek és befektetések világa. Ez a szakma nálunk úgymond családi vonás, ezért kérdés sem volt, hogy ezen a területen szeretnék elhelyezkedni. Így kerültem a Grantis csapatához, ahol a legjobban kamatoztathatom tudásom. Mottóm: „A kedvenc dolgaim az életben nem kerülnek semmibe. Nagyon világos, hogy a legértékesebb erőforrásunk az idő, amellyel mindannyian rendelkezünk.” Ezt szemelőt tartva élem az életem, és ezért is tartom nagyon fontosnak a pénzügyi tudatosságot. Ebben a szemléletben állok ügyfeleimhez is. Legfőbb feladatomnak a tudás átadását és a segítségnyújtást tartom. Hiszen ha pénzügyeink rendben vannak, az idő csak akkor válik igazán értékessé.

Ami fontos nekem

Megbízhatóság, tudás, őszinteség

Motivációm

Segítséget nyújtani a pénzügyekben

Legfőbb célom

Legsikeresebb tanácsadók egyike lenni

Hobbi

Sziklamászás, túrázás, weboldalak készítése

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Vigh János

2023. May 03.

Egy ajánlatkérő e-mail után fel is vették velem a kapcsolatot. Kötetlenűl, barátságosan, informatívan minden elmondtak a biztosításokról (nyugdíjtakarék). Ajánlani tudom személyes tanácsadómat, aki mindenben segítségét nyújtotta, illetve nagyon rugalmasan tudunk egymással dolgozni. (Murai Martin).

Sándor Béla Meisel

2023. April 26.

Murai Martin tanácsadásán voltam. Martin érthetően, türelmesen válaszolt az összes kérdésemre. Mivel nem volt határozott elképzelésem így az összes lehetőséget elmondta és segített a számomra legmegfelelőbb biztosítást kiválasztani. Szívesen ajánlom, mert a szakértelme kimagasló. Emberileg pedig egy segítőkész, türelmes srác akivel lehet feszengès nélkül szinte baráti hangulatban megbeszélni a pénzügyeket.

Gergő Balkó

2023. March 24.

Nagyon felkészült,közvetlen és segítőkész tanácsadó csak ajánlani tudom! Köszönöm Murai Martin.

Tünde Árva

2023. March 22.

Az interneten jött szembe a Grantis, mint lehetőség nyugdíj előtakarékoskodásra. Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot. A beszélgetés teljesen az én igényeimre figyelve és olyan dolgokra is kitérve, melyek nekem eszembe se jutottak zajlott le, majd ezek figyelembevételével kaptam az ajánlatokat. Örültem annak is, hogy nem engedik el a kezemet, továbbiakban is támogatnak, tanácsot adnak. Nagyon köszönöm, én egy nagy kételkedő voltam eddig, már bízom a "dologban".

Krisztina Nagy

2023. March 18.

Murai Martin segített eligazodni az életbiztosítás útvesztőjébe. Korrekt. Segítőkész. Jó és érthető tájékoztatást kaptam a lehetőségekről.

Szimonetta Kinga Péter

2023. March 11.

Felkészült és rugalmas! Teljesen meg vagyok elégedve! Ajánlom!

Zoltán Orsánszki

2023. February 02.

Nagyon köszönöm Murai Martinnak a segítséget a nyugdíjbiztosítás kiválasztásában, kiváló szakembert ismerhettem meg a személyében.

Zsolti Pölöskei

2023. January 20.

Abszolút tanácstalanként "google a barátunk" segítségével kerestem életbiztosítási lehetőségeket valamint megtakarításokat, majd találtam rá a GRANTIS-ra, ahol Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot es segített az elképzeléseimet valóra váltani. Türelmes, barátságos és segítőkész volt végig a szerződések a csomagok ismertetésében, kalkulációjában. Bátran ajánlom bárkinek, aki nem tudja, hogy induljon el ezekben a témákban, vagy egyszerűen idő hiányban szenved és másra bízná. Így sokkal rugalmasabb es gyorsabb volt a dolog. Ezúton is köszönök mindent!

Csaba Veres

2023. January 04.

Korábbi hozzászóló véleményét teljesen magaménak vallom, szépen körbeírta. "Interneten valamiféle nyugdíj-előtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, *Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíj biztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. " *Annyi különbséggel, hogy nekem Bánfai Zsolt volt a vonal másik végén, de maradéktalanul elégedett voltam a segítségével.

Viktória Dobó

2022. November 03.

Interneten valamiféle nyugdíjelőtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíjbiztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. ☺️

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem