Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(2109 vélemény alapján)

 • Zsuzsa Oláh

  2023. augusztus 31.
  tanácsadó: Murai Martin

  Széleskörű tanácsadás, kedves és segítőkész munkatársak. Pénzügyi tanácsadóm, Murai Martin, gyorsan és pontosan a nekem szükséges szolgáltatást találta meg a lehető legkedvezőbb áron és kondíciókkal. Ajánlom személy szerint őt is, de a céget is, ha valaki pénzügyi, befektetési tanácsadást szeretne, az összes piacon elérhető lehetőség áttekinthető náluk.

 • Károly Piltman

  2023. augusztus 22.
  tanácsadó: Murai Martin

  Murai Martin kitünő szakember ..örölök hogy megismerhettem

 • Vigh János

  2023. május 03.
  tanácsadó: Murai Martin

  Egy ajánlatkérő e-mail után fel is vették velem a kapcsolatot. Kötetlenűl, barátságosan, informatívan minden elmondtak a biztosításokról (nyugdíjtakarék). Ajánlani tudom személyes tanácsadómat, aki mindenben segítségét nyújtotta, illetve nagyon rugalmasan tudunk egymással dolgozni. (Murai Martin).

 • Sándor Béla Meisel

  2023. április 26.
  tanácsadó: Murai Martin

  Murai Martin tanácsadásán voltam. Martin érthetően, türelmesen válaszolt az összes kérdésemre. Mivel nem volt határozott elképzelésem így az összes lehetőséget elmondta és segített a számomra legmegfelelőbb biztosítást kiválasztani. Szívesen ajánlom, mert a szakértelme kimagasló. Emberileg pedig egy segítőkész, türelmes srác akivel lehet feszengès nélkül szinte baráti hangulatban megbeszélni a pénzügyeket.

 • Gergő Balkó

  2023. március 24.
  tanácsadó: Murai Martin

  Nagyon felkészült,közvetlen és segítőkész tanácsadó csak ajánlani tudom! Köszönöm Murai Martin.

 • Tünde Árva

  2023. március 22.
  tanácsadó: Murai Martin

  Az interneten jött szembe a Grantis, mint lehetőség nyugdíj előtakarékoskodásra. Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot. A beszélgetés teljesen az én igényeimre figyelve és olyan dolgokra is kitérve, melyek nekem eszembe se jutottak zajlott le, majd ezek figyelembevételével kaptam az ajánlatokat. Örültem annak is, hogy nem engedik el a kezemet, továbbiakban is támogatnak, tanácsot adnak. Nagyon köszönöm, én egy nagy kételkedő voltam eddig, már bízom a "dologban".

 • Krisztina Nagy

  2023. március 18.
  tanácsadó: Murai Martin

  Murai Martin segített eligazodni az életbiztosítás útvesztőjébe. Korrekt. Segítőkész. Jó és érthető tájékoztatást kaptam a lehetőségekről.

 • Szimonetta Kinga Péter

  2023. március 11.
  tanácsadó: Murai Martin

  Felkészült és rugalmas! Teljesen meg vagyok elégedve! Ajánlom!

 • Zoltán Orsánszki

  2023. február 02.
  tanácsadó: Murai Martin

  Nagyon köszönöm Murai Martinnak a segítséget a nyugdíjbiztosítás kiválasztásában, kiváló szakembert ismerhettem meg a személyében.

 • Zsolti Pölöskei

  2023. január 20.
  tanácsadó: Murai Martin

  Abszolút tanácstalanként "google a barátunk" segítségével kerestem életbiztosítási lehetőségeket valamint megtakarításokat, majd találtam rá a GRANTIS-ra, ahol Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot es segített az elképzeléseimet valóra váltani. Türelmes, barátságos és segítőkész volt végig a szerződések a csomagok ismertetésében, kalkulációjában. Bátran ajánlom bárkinek, aki nem tudja, hogy induljon el ezekben a témákban, vagy egyszerűen idő hiányban szenved és másra bízná. Így sokkal rugalmasabb es gyorsabb volt a dolog. Ezúton is köszönök mindent!

 • Csaba Veres

  2023. január 04.
  tanácsadó: Murai Martin

  Korábbi hozzászóló véleményét teljesen magaménak vallom, szépen körbeírta. "Interneten valamiféle nyugdíj-előtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, *Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíj biztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. " *Annyi különbséggel, hogy nekem Bánfai Zsolt volt a vonal másik végén, de maradéktalanul elégedett voltam a segítségével.

 • Viktória Dobó

  2022. november 03.
  tanácsadó: Murai Martin

  Interneten valamiféle nyugdíjelőtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíjbiztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. ☺️

 • Nóra Fábián

  2022. október 18.
  tanácsadó: Murai Martin

  Murai Martinnál voltam pénzügyi tanácsadáson. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészültségével, hozzáállásával, gyorsan, gördülékenyen ment minden. Máskor is szívesen fordulok hozzá, ha pénzügyi tanácsra, információra lesz szükségem.

 • Anna Jakab

  2022. szeptember 26.
  tanácsadó: Murai Martin

  Minden kérdésemre választ kaptam, bárkinek jó szívvel ajánlom!

 • Eszter Jékey

  2022. július 13.
  tanácsadó: Murai Martin

  A facebookon találtam a hirdetésüket. Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot. Nyugdíjbiztosítással és egészségpéztárral kapcsolatos kérdéseimet érthetően megválaszolta és így rengeteget segített a megfelelő döntésben. Ezentúl minden pénzügyi döntésben kikérem a tanácsát és ismerőseimnek is ajánlani fogom.