Kovácsik Tamás

Vezető tanácsadó

Kovácsik Tamás vagyok, megtakarítási szakértő. 2014-ben diplomáztam Egerben. Tanulmányaimat befejezve egy sajnos csak nevében független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem a pályafutásomat. Mivel számomra rendkívül fontos, hogy ne csak nevében, hanem valóban független legyen a tanácsadó cég, amelynek képviseletében segítem az embereket, úgy döntöttem, váltok, és a GRANTIS-nál helyezkedtem el. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért.

Amire büszke vagyok

Tanulmányaim egy részét külföldön folytathattam

Legfőbb célom

Hogy az emberek ne csak hitellel érjék el a céljaikat

Hobbi

Fallabda, síelés, olvasás

Motivációm

Maradandót alkotni, mások életszínvonalát emelni

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekmegtakarítás
  • Befektetés

Sajtómegjelenéseim

  • Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

Ügyfeleim így gondolnak rám

Izabella Bokor
Izabella Bokor ★★★★★

Kovácsik Tamással kapcsolatban annyit tudok elmondani,hogy egy nagyon felkészült,minden kérdésemre választ adott,tájékoztatott mindenről amit épp én talán nem is gondoltam volna.Lazán,nyugodtan,kávé mellett kellemes hangulatban sikerült megállapodnunk.Nem a tipikus erőszakoskodás jellemző rá. Ajánlani tudom!

Dobrente Gáborné
Dobrente Gáborné ★★★★★

Kislányom születése után kötöttünk egy életbiztosítást .Kovácsik Tamás volt aki felhívta a figyelmemet a nyugdíj biztosításról.Nagyon tetszett hogy nem volt erőszakos és teljes mértékben felkészült volt. Mai napig tartjuk a kapcsolatot. Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatok hozzá . Jó érzéssel tölt el,hogy nem felejtkeznek meg az emberről. Fél évente felhív az összekötő hölgy. Nagyon jó szakember Kovácsik Tamás . Azóta már a férjemnek is megkötőtűk a nyugdíj biztosítását. Persze csak is Tamással.

Balázs Kárpáti
Balázs Kárpáti ★★★★★

Zsuzsi Dorogi
Zsuzsi Dorogi ★★★★★

Részletes, érthető, korrekt tájékoztatás, ügyfélorientált hozzáállás, teljes körű átbeszélés, pontos, precíz munkavégzés.

Tamás Szujó
Tamás Szujó ★★★★★

Bővül a családunk, ezért nagyobb lakásra van szükségünk és az ezzel járó kitettséghez kerestünk Élet és Baleset biztosítást. A rengeteg piaci kínálat azonban feladta a leckét és jobbnak láttuk egy olyan szakértői csapat bevonását, akik függetlenek, kellően rugalmasak, ugyanakkor nem akarnak ránk tukmálni semmit. Habár a legfőbb szerződéseket már megkötöttük és már élnek a biztosítások, az utólagos "apróságokban" (meglévőekből kiszállni, aktualizálni) továbbra is nagy segítséget kapunk Kovácsik Tamástól. A Grantis-t jó szívvel ajánlom bárkinek!

Tibor Hickel
Tibor Hickel ★★★★★

Kedves és segítőkész csapat, csak ajánlani tudom őket!

Csaba Albert
Csaba Albert ★★★★★

Sajnos a múltban nagyon rossz tapasztalataim voltak e téren, ezt most a GRANTIS ezen belül Kovacsik Tamás teljes mértékben megváltoztatta, felkészült, korrekt segítőkész. Mindenről teljes körűen tájékoztatott, nem volt erőszakos és kifejezetten rám szabott ajánlatot állított össze, saját tapasztalatait osztotta meg, később is visszahívott a szerződés kötés után is (!) meg akarta oldani a problémámat. Maximálisan ajánlom, jó lenne ha ebben a szakmában minden cég és ezen belül minden üzletkötő ilyen minőségben és hozzáállással végezné a munkáját.

Nikolett Plajner
Nikolett Plajner ★★★★★

A GRANTIS kiváló munkát végzett egészen a tájékoztatástól a biztosítóval való szerződéskötésig. Köszönöm örökké lelkes és segítőkész hozzáállásukat! Csak ajánlani tudtam ismerőseimnek Önöket!

Tamás Pete
Tamás Pete ★★★★★

Klára Szabó
Klára Szabó ★★★★★

Márton Kovalovszki
Márton Kovalovszki ★★★★★

Nóra Maitz
Nóra Maitz ★★★★★

Korábbi negatív tapasztalataim miatt bizalmatlan vagyok a biztosításokkal és hosszabb távú pénzügyi elköteleződésekkel szemben. De Tamás hozzáértő, személyre szabott tájékoztatása végül meggyőzött, és talán sikerült megkötni azokat a biztosításokat, amikben nem csalódom.

Norbert Tánczos
Norbert Tánczos ★★★★★

Gyermekeimnek szerettem volna egy hosszú távú megtakarítást keresni. Pénzügyi vonalon nem vagyok jártas. Az interneten találtam meg a Grantis-t. Felvettem velük a kapcsolatot. A személyes találkozók mellett rengeteg részletes ajánlatot kaptam Tőlük email-en keresztül is. Nem bántam meg a velük való kapcsolatot. Nagyon segítőkészek. A szerződés megkötése után is foglalkoznak az ügyféllel. Főleg ez utóbbi miatt ajánlanám Őket és a pénzügyi hozzáértésük miatt is.

Eszter Sződi
Eszter Sződi ★★★★★

Tejleskörű tájékoztatás, rugalmasság, több ajánlat, nincs várakozási idő

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.