Kovácsik Tamás

Kovácsik Tamás Vezető tanácsadó

Kovácsik Tamás vagyok, megtakarítási szakértő. 2014-ben diplomáztam Egerben. Tanulmányaimat befejezve egy sajnos csak nevében független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem a pályafutásomat. Mivel számomra rendkívül fontos, hogy ne csak nevében, hanem valóban független legyen a tanácsadó cég, amelynek képviseletében segítem az embereket, úgy döntöttem, váltok, és a GRANTIS-nál helyezkedtem el. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért.

Ismerj meg
Legfőbb célom

Hogy az emberek ne csak hitellel érjék el a céljaikat

Motivációm

Maradandót alkotni, mások életszínvonalát emelni

Amire büszke vagyok

Tanulmányaim egy részét külföldön folytathattam

Hobbi

Fallabda, síelés, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Egészségvédelem
  • Gyermekmegtakarítás
  • Befektetés

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Mónika Méri

2024. január 23.

Kovácsik Tamás a tanácsadóm.Minden rendben volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon alapos, időpontokban rugalmas. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam.

Edina Molnár

2024. január 04.

Judit Csizofszki

2023. december 21.

Kovácsik Tamás volt a segítségünkre, több témában is együtt dolgoztunk és minden kérdésünkre részletes válasza volt. Minden megbeszélésünkre felkészülten érkezett és végig segített bennünket az ügyintézés során is.

Zsolt Gergely Stark

2023. december 07.

Kovácsik Tamás vezető tanácsadó lelkiismeretesen, a lehető legnagyobb körültekintéssel és rugalmassággal kezelte az ügyünket. A felmerült igényeimre vonatkozóan hamar megkaptam az írásos javaslatokat levélben és a Grantis felületén, melynek kezelhetősége és egyértelmű felépítése nagyon pozitív meglepetés volt. Személyesen és telefonon is mindig rendelkezésemre áll, a megbeszélt időpontokon nem változtat, pontosan érkezik. Munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, bátran ajánlom bárkinek. Köszönöm Tamás, köszönöm Grantis!

Rita Szabó

2023. november 23.

Egészségpénztár nyitása okán kerültem kapcsolatba Kovácsik Tamás vezető tanácsadóval. Tamás korrekt, érthető, világos kommunikációja sokat segített a gyors ügyintézésben. Rugalmassága révén további együttműködési lehetőségeket láttam benne. Ezúton is köszönöm a közreműködését!

Richard Borka

2023. november 21.

Kovácsik Tamással szereztem nagyon jó tapasztalatot, átfogó tudással rendelkezik, pontos, gyors, és arra is odafigyelt, hogy azokban az ügyekben, amikben nem ő járatos, a kollégái időben megkeressenek.

Miklós Vajó

2023. november 06.

Maximális mértékben elégedett vagyok. Profi cég, profi tanácsadó.

Orsolya Harsányi

2023. október 10.

Kovácsik Tamás vezető tanácsadó - maximálisan rugalmas, igazodik az ügyfél időbeosztásához, professzionális válaszokat ad, komplexen kezeli az ügyeket és az egyes lehetőségek kedvezőtlen oldalát is bemutatja. Az adminisztratív részt is törekszik minimális időigényűre szorítani, az iratelőkészítése nagyban segítette a gyors ügyintézést.

Péter Kiss

2023. október 03.

Kovácsik Tamás nagyon felkészülten és érthetően tájékoztatott a nyugdíjbiztosítási lehetőségekről, emellett a szerződés megkötésében is nagy segítségemre volt. Csak ajánlani tudom őt.

Gabo Parkanyi

2023. július 06.

Ismerj meg közelebbről

Kovácsik Tamás

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
10 tipp, hogy önfeledt és örömteli legyen a sítúrád

10 tipp, hogy önfeledt és örömteli legyen a sítúrád

2024. február 07.

Kovácsik Tamás, a GRANTIS szakértője 10 tippet is adott a síelőknek, hogy mire érdemes figyelni a...

Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

2019. február 04.

A magyar nyugdíjmegtakarítók átlagosan 43 évesen kezdenek felkészülni nyugdíjas éveikre, ami előrelépés az...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem