Kovácsik Tamás

Vezető tanácsadó
Kovácsik Tamás vagyok, megtakarítási szakértő. 2014-ben diplomáztam Egerben. Tanulmányaimat befejezve egy sajnos csak nevében független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem a pályafutásomat. Mivel számomra rendkívül fontos, hogy ne csak nevében, hanem valóban független legyen a tanácsadó cég, amelynek képviseletében segítem az embereket, úgy döntöttem, váltok, és a GRANTIS-nál helyezkedtem el. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért.
Amire büszke vagyok Tanulmányaim egy részét külföldön folytathattam
Legfőbb célom Hogy az emberek ne csak hitellel érjék el a céljaikat
Hobbi Fallabda, síelés, olvasás
Motivációm Maradandót alkotni, mások életszínvonalát emelni

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekmegtakarítás
  • Befektetés

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Csaba Fülöpcsei
Csaba Fülöpcsei
21napja
Elégedett vagyok a tanácsadó felkészültségével. Korrekt tájékoztatást kaptam. (Translated by Google) I am satisfied with the preparedness consultant. I received the correct information.
Laszlo Szemelyi
Laszlo Szemelyi
3 hónapja
Jó szívvel ajánlom saját tanácsadómat Kovácsik Tamást! A GRANTISnál egy előző kollégától vette át a megkeresésemet, akivel nem voltam elégedett - számomra ez is szimpatikus, hogy a cég elvár egy minőséget a kollégáitól és az ügyfél érdekét helyezi a középpontba. Tamás vezető tanácsadó, és két komplex igényemre is részletes tájékoztatással, türelmesen adott választ. (Elfoglalt ember lévén volt hogy hetekig nem reagáltam, ezt elfogadta és nem sürgetett.) Kiemelném még, hogy nagyon felkészült és valóban sok biztosító ajánlata közül tudtam vele a számomra legjobbat kiválasztani, közös gondolkodással. Azaz akkor is elmondta a véleményét amikor én határozottan mást gondoltam, és akkor is addig beszélgettünk hogy megértsem, amikor egy témáról bevallottan nem tudtam semmit. Köszönöm Tamás! (Translated by Google) I warmly recommend my own advisor Tamás Kovácsik! At GRANTIS, I took my request from a previous colleague, whom I was not happy with - it is also a sympathy for the company to expect quality from its colleagues and focus on the customer's interest. Tamás was a senior consultant and gave me detailed answers to my two complex needs, patiently. (It was a busy man that I hadn't responded for weeks, accepted it, and not urged.) I would like to point out that I was very prepared and really able to choose the best one for me, with common thinking. That is, he also told his opinion when I was definitely thinking, and then we talked to understand when I knew nothing about a subject. Thank you Tamás!
Izabella Bokor
Izabella Bokor
3 hónapja
Kovácsik Tamással kapcsolatban annyit tudok elmondani,hogy egy nagyon felkészült,minden kérdésemre választ adott,tájékoztatott mindenről amit épp én talán nem is gondoltam volna.Lazán,nyugodtan,kávé mellett kellemes hangulatban sikerült megállapodnunk.Nem a tipikus erőszakoskodás jellemző rá. Ajánlani tudom! (Translated by Google) With regard to Tamás Kovácsik, I can tell you that he was very prepared, answered all my questions, informed me of what I might not have thought of. We were able to arrange a relaxed, relaxed, cozy atmosphere in a pleasant atmosphere. I can recommend!
Dobrente Gáborné
Dobrente Gáborné
4 hónapja
Kislányom születése után kötöttünk egy életbiztosítást .Kovácsik Tamás volt aki felhívta a figyelmemet a nyugdíj biztosításról.Nagyon tetszett hogy nem volt erőszakos és teljes mértékben felkészült volt. Mai napig tartjuk a kapcsolatot. Bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatok hozzá . Jó érzéssel tölt el,hogy nem felejtkeznek meg az emberről. Fél évente felhív az összekötő hölgy. Nagyon jó szakember Kovácsik Tamás . Azóta már a férjemnek is megkötőtűk a nyugdíj biztosítását. Persze csak is Tamással. (Translated by Google) My daughter was born after we signed a life insurance policy .Kovácsik was Thomas who called my attention to the pension biztosításról.Nagyon liked that it was not violent and was fully prepared. We keep in touch to this day. I can turn to any questions with confidence. Feeling good about not forgetting about man. Half a year the lady calls. Very good professional Kovácsik Thomas. Since then, my husband has been bothering to provide pension. Of course only with Tamás.
Balázs Kárpáti
Balázs Kárpáti
6 hónapja
Zsuzsi Dorogi
Zsuzsi Dorogi
8 hónapja
Részletes, érthető, korrekt tájékoztatás, ügyfélorientált hozzáállás, teljes körű átbeszélés, pontos, precíz munkavégzés.
Tamás Szujó
Tamás Szujó
8 hónapja
Bővül a családunk, ezért nagyobb lakásra van szükségünk és az ezzel járó kitettséghez kerestünk Élet és Baleset biztosítást. A rengeteg piaci kínálat azonban feladta a leckét és jobbnak láttuk egy olyan szakértői csapat bevonását, akik függetlenek, kellően rugalmasak, ugyanakkor nem akarnak ránk tukmálni semmit. Habár a legfőbb szerződéseket már megkötöttük és már élnek a biztosítások, az utólagos "apróságokban" (meglévőekből kiszállni, aktualizálni) továbbra is nagy segítséget kapunk Kovácsik Tamástól. A Grantis-t jó szívvel ajánlom bárkinek!
Tibor Hickel
Tibor Hickel
1 éve
Kedves és segítőkész csapat, csak ajánlani tudom őket!
Csaba Albert
Csaba Albert
1 éve
Sajnos a múltban nagyon rossz tapasztalataim voltak e téren, ezt most a GRANTIS ezen belül Kovacsik Tamás teljes mértékben megváltoztatta, felkészült, korrekt segítőkész. Mindenről teljes körűen tájékoztatott, nem volt erőszakos és kifejezetten rám szabott ajánlatot állított össze, saját tapasztalatait osztotta meg, később is visszahívott a szerződés kötés után is (!) meg akarta oldani a problémámat. Maximálisan ajánlom, jó lenne ha ebben a szakmában minden cég és ezen belül minden üzletkötő ilyen minőségben és hozzáállással végezné a munkáját.
Nikolett Plajner
Nikolett Plajner
1 éve
A GRANTIS kiváló munkát végzett egészen a tájékoztatástól a biztosítóval való szerződéskötésig. Köszönöm örökké lelkes és segítőkész hozzáállásukat! Csak ajánlani tudtam ismerőseimnek Önöket!
Tamás Pete
Tamás Pete
2 éve
Klára Szabó
Klára Szabó
2 éve
Márton Kovalovszki
Márton Kovalovszki
2 éve
Nóra Maitz
Nóra Maitz
3 éve
Korábbi negatív tapasztalataim miatt bizalmatlan vagyok a biztosításokkal és hosszabb távú pénzügyi elköteleződésekkel szemben. De Tamás hozzáértő, személyre szabott tájékoztatása végül meggyőzött, és talán sikerült megkötni azokat a biztosításokat, amikben nem csalódom.
Norbert Tánczos
Norbert Tánczos
3 éve
Gyermekeimnek szerettem volna egy hosszú távú megtakarítást keresni. Pénzügyi vonalon nem vagyok jártas. Az interneten találtam meg a Grantis-t. Felvettem velük a kapcsolatot. A személyes találkozók mellett rengeteg részletes ajánlatot kaptam Tőlük email-en keresztül is. Nem bántam meg a velük való kapcsolatot. Nagyon segítőkészek. A szerződés megkötése után is foglalkoznak az ügyféllel. Főleg ez utóbbi miatt ajánlanám Őket és a pénzügyi hozzáértésük miatt is.
Eszter Sződi
Eszter Sződi
3 éve
Tejleskörű tájékoztatás, rugalmasság, több ajánlat, nincs várakozási idő

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Kovácsik Tamás telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!