Kovácsik Tamás

Kovácsik Tamás Vezető tanácsadó

Kovácsik Tamás vagyok, megtakarítási szakértő. 2014-ben diplomáztam Egerben. Tanulmányaimat befejezve egy sajnos csak nevében független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem a pályafutásomat. Mivel számomra rendkívül fontos, hogy ne csak nevében, hanem valóban független legyen a tanácsadó cég, amelynek képviseletében segítem az embereket, úgy döntöttem, váltok, és a GRANTIS-nál helyezkedtem el. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Hogy az emberek ne csak hitellel érjék el a céljaikat

Motivációm

Maradandót alkotni, mások életszínvonalát emelni

Amire büszke vagyok

Tanulmányaim egy részét külföldön folytathattam

Hobbi

Fallabda, síelés, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Egészségvédelem
  • Gyermekmegtakarítás
  • Befektetés

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Laci Tóth

2022. June 29.

Tájékozódtam és itt választottam döntöttem! Kovácsik Tamás sokat segített! 👍 Köszönöm

Viktor Huja

2022. June 20.

Nagyon profi es flexibilis. Azt kapja az ugyfel amit szeretne. Maximalisan eleget tett az ugyfel igenyeinek. Koszonom

Robert Pokoradi

2022. June 20.

Kovácsik Tamás

Eszter Gódor

2022. June 08.

Szerettem volna egy jó megtakarítást a kisfiamnak és magamnak egy életbiztosítást. A sok lehetőség és ajánlat között elvesztem, amiket szülés után kaptam. Szerencsére Kovácsik Tamás nagy segítség volt ebben. Hálás vagyok a segítségért neki. Ha a jövőben is szükségem lesz segítségre biztos a Grantis csapatához fordulok ismét

Tamás Micsutka

2022. May 11.

Az interneten akadtam rá a Grantis tanácsadó csapat hirdetésére. Kovácsik Tamás Vezető Tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot. Egy teljes portfólió áttekintés keretében profin feltérképezte az aktuális helyzetet a megtakarításaink terén, majd adatokkal alátámasztott javaslatokat tett és ezek mentén hajtottuk végre változtatásokat. Tamás nagyon kedvesen és profin kezelte az ügyeinket, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki elveszett a Nyugdíjpénztárok és Biztosítások rengetegében.

Koppány Miklósi

2022. April 26.

Kata Mihály

2022. April 07.

Kovácsik Tamás Tanácsadó kolléga maximális szakmai hozzáértéssel és segítőkészséggel rendelkezik. Örülök, hogy őt választottam segítségnek az ügyeim intézéséhez.

Ėva Pörgye

2022. March 30.

A neten nyugdíj-megtakarítás után keresgélve találtam rá erre az oldalra, ahonnan Kovácsik Tamás vette fel velem a kapcsolatot. Tökéletes pénzügyi tudásával és szakmai tapasztalatával tájékoztatott engem, mint laikust a nekem való lehetőségekről, majd online megkötöttük a szerződést. Ezúton is köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom! :)

Fruzsina Jakab

2022. March 02.

Mark Orosz

2022. February 07.

Interneten keresztül találtam rá a Grantisra. Nyugdíj takarékpénztár végett keresgéltem. Kovácsik Tamás vezető tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot. Mindenben segítőkész volt. Ami a legjobban tetszett, hogy számunkra a legjobb ajánlatokat mutatta, ami az igényeinknek a legjobban megfelelt. Ami szintén fontos, hogy nagy szakértelemmel és a hétköznapi ember számára is érthetően elmondta a lényeges dolgokat. Annyira megvoltunk vele elégedve, hogy nem csak nyugdíjjal kapcsolatban segített nekünk, hanem baleset és élet biztosítást is kötöttünk. Biztos hogy minden ismerősömnek ajánlani fogom, akinek van ezzel kapcsolódóan terve.

Bemutatkozom

Kovácsik Tamás

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

2019. February 04.

A magyar nyugdíjmegtakarítók átlagosan 43 évesen kezdenek felkészülni nyugdíjas éveikre, ami előrelépés az...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem