Kovácsik Tamás

Kovácsik Tamás Vezető tanácsadó

Kovácsik Tamás vagyok, megtakarítási szakértő. 2014-ben diplomáztam Egerben. Tanulmányaimat befejezve egy sajnos csak nevében független pénzügyi tanácsadó cégnél kezdtem a pályafutásomat. Mivel számomra rendkívül fontos, hogy ne csak nevében, hanem valóban független legyen a tanácsadó cég, amelynek képviseletében segítem az embereket, úgy döntöttem, váltok, és a GRANTIS-nál helyezkedtem el. Hiszek abban, hogy valódi tanácsot csak függetlenül, alapos tudással és szakértelemmel lehet adni. Azért dolgozom, hogy mindenkit hozzásegítsek a céljai eléréséhez, aki hozzám fordul tanácsért.

Ismerj meg
Legfőbb célom

Hogy az emberek ne csak hitellel érjék el a céljaikat

Motivációm

Maradandót alkotni, mások életszínvonalát emelni

Amire büszke vagyok

Tanulmányaim egy részét külföldön folytathattam

Hobbi

Fallabda, síelés, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Egészségvédelem
  • Gyermekmegtakarítás
  • Befektetés

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gabo Parkanyi

2023. július 06.

Zsolt Turjányi

2023. július 06.

Zsóka Diószegi

2023. június 30.

Nagyon elégedett vagyok a Grantis pénzügyi tanácsadási szolgáltatásával. Kovácsik Tamás segítőkész, alapos és megbízható, valamint jól érthetően és személyre szabottan adja át a szükséges információkat. Az ügyintézés a segítségével gördülékeny és átlátható.

Anita Érsek-Gábor

2023. június 30.

Kovácsik Tamás volt a segítségemre. Minden szempontból elégedett vagyok. :)

Zsuzsa Bognar

2023. június 29.

Tamás lett a segítségünkre . Nagyon kedves figyelmes naprakész tanácsadónak ismertük meg, sok kérdést tettünk fel, mindenre maximálisan válaszolt. Biztosított afelől hogy, „nem engedi el a kezünket” későbbiekben sem, támaszkodtatunk rá szakmailag. Segített megtalálni számunkra a legmegfelelőbb konstrukciót. Csak ajánlani tudom mindenkinek, köszönjük ez úton is a segítségét.

Peter Benedetti

2023. június 12.

Marianna

2023. június 08.

Kovácsik Tamás segített a számomra legmegfelelőbb egészségbiztosítás kiválasztásában. Minden (nem kevés) kérdésemre választ kaptam tőle, a jelentéktelen de lehetetlen kérdésemnek pedig utána nézett, és visszahívott a válasszal. Egyértelműen fontos neki, hogy a lehető legjobb színvonalon szolgálja ki az ügyfelet. Tamást nyugodt szívvel ajánlom, igazán pozitív volt számomra a szakmaiságán és a felkészültségén túl a segítőkészsége, a rugalmassága, és a türelme is.

Klára Kucsera

2023. május 25.

Több éves rossz tapasztalattal és sok kérdőjellel a fejemben kerestem egy ténylegesen független pénzügyi tanácsadó céget. Így találtam rá a Grantisra, azon belül pedig Kovácsik Tamás vezető tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot. Tamás személyében egy kedves és segítőkész, jó szakembert ismertem meg, aki abszolút hozzáértésével jól kombinált ajánlatokat dolgozott ki számomra. A tárgyalások alatt végig felkészült volt és nagy türelemmel magyarázott el mindent.

Ildikó Lukács

2023. március 08.

Kovácsik Tamás tanácsadójuk rendkívül rugalmas, felkészült és a pénzügyekben naprakész, tájékozott szakember, az ügyfél igényét előtérbe helyezve.

Bea Buzási

2023. március 03.

Kovácsik Tamás: Igazi PROFI pénzügyi tanácsadó nagy szakértelemmel, emellett precíz, készséges, udvarias is. Bátran ajánlom őt.

Ismerj meg közelebbről

Kovácsik Tamás

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

Blikk: Egyre korábban kezdik a nyugdíjmegtakarítást a magyarok – Kovácsik Tamás nyilatkozott

2019. február 04.

A magyar nyugdíjmegtakarítók átlagosan 43 évesen kezdenek felkészülni nyugdíjas éveikre, ami előrelépés az...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem