Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Mónika Méri

  2024. január 23.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás a tanácsadóm.Minden rendben volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon alapos, időpontokban rugalmas. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam.

 • Edina Molnár

  2024. január 04.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

 • Judit Csizofszki

  2023. december 21.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás volt a segítségünkre, több témában is együtt dolgoztunk és minden kérdésünkre részletes válasza volt. Minden megbeszélésünkre felkészülten érkezett és végig segített bennünket az ügyintézés során is.

 • Zsolt Gergely Stark

  2023. december 07.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás vezető tanácsadó lelkiismeretesen, a lehető legnagyobb körültekintéssel és rugalmassággal kezelte az ügyünket. A felmerült igényeimre vonatkozóan hamar megkaptam az írásos javaslatokat levélben és a Grantis felületén, melynek kezelhetősége és egyértelmű felépítése nagyon pozitív meglepetés volt. Személyesen és telefonon is mindig rendelkezésemre áll, a megbeszélt időpontokon nem változtat, pontosan érkezik. Munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, bátran ajánlom bárkinek. Köszönöm Tamás, köszönöm Grantis!

 • Rita Szabó

  2023. november 23.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Egészségpénztár nyitása okán kerültem kapcsolatba Kovácsik Tamás vezető tanácsadóval. Tamás korrekt, érthető, világos kommunikációja sokat segített a gyors ügyintézésben. Rugalmassága révén további együttműködési lehetőségeket láttam benne. Ezúton is köszönöm a közreműködését!

 • Richard Borka

  2023. november 21.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamással szereztem nagyon jó tapasztalatot, átfogó tudással rendelkezik, pontos, gyors, és arra is odafigyelt, hogy azokban az ügyekben, amikben nem ő járatos, a kollégái időben megkeressenek.

 • Miklós Vajó

  2023. november 06.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Maximális mértékben elégedett vagyok. Profi cég, profi tanácsadó.

 • Orsolya Harsányi

  2023. október 10.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás vezető tanácsadó - maximálisan rugalmas, igazodik az ügyfél időbeosztásához, professzionális válaszokat ad, komplexen kezeli az ügyeket és az egyes lehetőségek kedvezőtlen oldalát is bemutatja. Az adminisztratív részt is törekszik minimális időigényűre szorítani, az iratelőkészítése nagyban segítette a gyors ügyintézést.

 • Péter Kiss

  2023. október 03.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás nagyon felkészülten és érthetően tájékoztatott a nyugdíjbiztosítási lehetőségekről, emellett a szerződés megkötésében is nagy segítségemre volt. Csak ajánlani tudom őt.

 • Gabo Parkanyi

  2023. július 06.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

 • Zsolt Turjányi

  2023. július 06.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

 • Zsóka Diószegi

  2023. június 30.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Nagyon elégedett vagyok a Grantis pénzügyi tanácsadási szolgáltatásával. Kovácsik Tamás segítőkész, alapos és megbízható, valamint jól érthetően és személyre szabottan adja át a szükséges információkat. Az ügyintézés a segítségével gördülékeny és átlátható.

 • Anita Érsek-Gábor

  2023. június 30.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás volt a segítségemre. Minden szempontból elégedett vagyok. :)

 • Zsuzsa Bognar

  2023. június 29.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Tamás lett a segítségünkre . Nagyon kedves figyelmes naprakész tanácsadónak ismertük meg, sok kérdést tettünk fel, mindenre maximálisan válaszolt. Biztosított afelől hogy, „nem engedi el a kezünket” későbbiekben sem, támaszkodtatunk rá szakmailag. Segített megtalálni számunkra a legmegfelelőbb konstrukciót. Csak ajánlani tudom mindenkinek, köszönjük ez úton is a segítségét.

 • Peter Benedetti

  2023. június 12.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

 • Marianna

  2023. június 08.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás segített a számomra legmegfelelőbb egészségbiztosítás kiválasztásában. Minden (nem kevés) kérdésemre választ kaptam tőle, a jelentéktelen de lehetetlen kérdésemnek pedig utána nézett, és visszahívott a válasszal. Egyértelműen fontos neki, hogy a lehető legjobb színvonalon szolgálja ki az ügyfelet. Tamást nyugodt szívvel ajánlom, igazán pozitív volt számomra a szakmaiságán és a felkészültségén túl a segítőkészsége, a rugalmassága, és a türelme is.

 • Klára Kucsera

  2023. május 25.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Több éves rossz tapasztalattal és sok kérdőjellel a fejemben kerestem egy ténylegesen független pénzügyi tanácsadó céget. Így találtam rá a Grantisra, azon belül pedig Kovácsik Tamás vezető tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot. Tamás személyében egy kedves és segítőkész, jó szakembert ismertem meg, aki abszolút hozzáértésével jól kombinált ajánlatokat dolgozott ki számomra. A tárgyalások alatt végig felkészült volt és nagy türelemmel magyarázott el mindent.

 • Ildikó Lukács

  2023. március 08.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás tanácsadójuk rendkívül rugalmas, felkészült és a pénzügyekben naprakész, tájékozott szakember, az ügyfél igényét előtérbe helyezve.

 • Bea Buzási

  2023. március 03.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Kovácsik Tamás: Igazi PROFI pénzügyi tanácsadó nagy szakértelemmel, emellett precíz, készséges, udvarias is. Bátran ajánlom őt.

 • Henriett Révbíró

  2023. február 08.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Nyugdíjmegtakarítás céljából kerestem meg a Grantist. Kovácsik Tamás lett a tanácsadóm, aki nagyon felkészült volt már az első találkozáskor is. Több opció közül válogattam, és nagyon sok kérdést tettem fel menet közben, amikre mindig kielégítő válaszokat kaptam. Nagyon szimpatikus volt továbbá, ahogy Tamás határozottan, kellő lendülettel vezette ezt az ügymenetet, úgy, hogy mindeközben nem éreztem presszionálva magamat. Sikeres üzletkötéssel zártunk, és a jövőben is hozzá fogok fordulni befektetési, pénzügyi ügyekben.

Még több értékelés