Balogh Zoltán

Vezető tanácsadó

Balogh Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Sportolóként kezdtem a nagybetűs életet, és az akkor kapott értékek még mindig meghatározzák a mindennapjaimat. Sportolói pályafutásom befejezése után kerültem új pályára: 2005 óta tevékenykedem pénzügyi területen. Több ezer tárgyalás tapasztalatával felvértezve szeretném rendbe tenni azon családok pénzügyeit, akik tudják, hogy a pénzügyi tanácsadást lehet korrekten is, valóban az ügyfelek érdekeit szolgálva végezni. Hiszem, hogy manapság is lehet jó és követendő pénzügyi tanácsokat adni a magyar embereknek az elmúlt évek, évtizedek rossz tapasztalatait és emlékeit feledtetve.

Hobbi

Kosárlabda, és minden, ami sport

Amire büszke vagyok

Sok család bízza rám a jövőjét

Legnagyobb sikerem

Az ügyfeleimmel kialakított baráti viszony

Motivációm

A pénzügyi tanácsadói munkát szívvel-lélekkel végezni

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet-, baleset- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások

Sajtómegjelenéseim

  • Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?
  • 30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

Ügyfeleim így gondolnak rám

MÓNIKA ESZTER BUZSÁKI
MÓNIKA ESZTER BUZSÁKI ★★★★★

A Grantisról az interneten olvastam. Biztosításokkal kapcsolatban érdeklődtem.Első alkalommal telefonon, majd ezt követően személyesen keresett meg Balogh Zoltán vezető tanácsadó, aki nagyon kedves, segítőkész, jól felkészült szakember. Segítségével találtam meg a számomra megfelelő megoldást.Minden kérdésemre tudott válaszolni.Nem meggyőzni akart hanem tudásával, tapasztalatával segíteni. Ez ma nagyon nagy érték. Köszönöm! Teljesen elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek .

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.