Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Balogh Zoltán

Balogh Zoltán Vezető tanácsadó

Balogh Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Sportolóként kezdtem a nagybetűs életet, és az akkor kapott értékek még mindig meghatározzák a mindennapjaimat. Sportolói pályafutásom befejezése után kerültem új pályára: 2005 óta tevékenykedem pénzügyi területen. Több ezer tárgyalás tapasztalatával felvértezve szeretném rendbe tenni azon családok pénzügyeit, akik tudják, hogy a pénzügyi tanácsadást lehet korrekten is, valóban az ügyfelek érdekeit szolgálva végezni. Hiszem, hogy manapság is lehet jó és követendő pénzügyi tanácsokat adni a magyar embereknek az elmúlt évek, évtizedek rossz tapasztalatait és emlékeit feledtetve.

Ismerj meg
Legnagyobb sikerem

Az ügyfeleimmel kialakított baráti viszony

Motivációm

A pénzügyi tanácsadói munkát szívvel-lélekkel végezni

Amire büszke vagyok

Sok család bízza rám a jövőjét

Hobbi

Kosárlabda, és minden, ami sport

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet- és balesetbiztosítások
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Henrietta Szilagyi

2023. augusztus 28.

Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy olyan befektetést találjak, amely mind a saját, mind a gyermekeim számára megnyugtató öreg/felnőttkort biztosít. Balogh Zoltán ebben volt a segítségemre. Alapos felkészültsége és szakmai tapasztalata segített eligazodnom a biztosítások "dzsungelében". Ő valójában egy két lábon járó befektetési applikáció, beépített google keresővel... :) Nem érdemes a neten kutatni és összehasonlítgatni a biztosítók ajánlatait, hisz Zoltán mindet átlátja és rövid időn belül kikalkulálja a számunkra leginkább megfelelő ajánlatot. Mindenkinek ajánlom, aki biztosítási/befektetési lehetőséget keres.

Zsolt Csizmár

2023. augusztus 01.

Azzal nyitnám a mondanivalómat, hogy mindenkinek kellene egy Balogh Zoli.. Ki is fejteném, hogy miért gondolom ezt. 6 évvel ezelőtt került a látókörömbe a GRANTIS teljesen véletlenül. Úgy alakult, hogy Balogh Zoltán tanácsadóval találkoztam személyesen. Nem mentem felkészületlenül a találkozóra, (talán kicsit szkeptikus is voltam) kérdések hadát zúdítottam rá, melyekre kielégítő és megnyugtató válaszokat adott, melyből számomra az volt konzekvencia, hogy ez az ember ez a cég profi. A lényeg, hogy 4 (ahogy Ő fogalmazott) terméket meg is kötöttem. (balesetbiztosítás, kockázati életbiztosítás, élet-baleset és egészségbiztosítás valamint egy magtakarítást.) Telt múlt az idő és egy hónappal ezelőtt felhívott a Zoli, hogy itt az ideje egy újabb személyes találkozásnak, mert el telt egy év ismét és tájékoztatna arról, hogy mi történt a piacon az elmúlt egy évben valamint, hogy állnak a " dolgaim" Ismét találkoztunk és megmondom őszintén nem várt dolog történt. Beszélgettünk hozta a kis piaci ábráit és megnyugvás fogott el Mégpedig ezért mert azt éreztem, hogy a megtakarításom jó kezekben van és profik vigyáznak a pénzemre azon belül pedig hogy a Zoli amit igért, mondott pár éve az pontosan "szóról-szóra" úgy van. ( s ez nagy kincs a mai világban) Kötöttem egy nyugdíj takarékosságot is amiról szokásához híven elmondott mindent és felkészült volt. Amit szerettem volna kikerekíteni ebből az írásról, hogy számomra megnyugvást jelent, hogy minden téren be vagyok biztosítva. Ma autóztam haza felé és azt gondoltam, hogy jó érzés, hogy tettem magamért a szeretteimért valamit és ezt Zolinak köszönhetem. S ha mindezt termékenként lebontom 2-3 kávé árába kerül nekem havonta. Szóval köszönöm Zoli és amivel kezdtem azzal zárom mindenkinek kellene egy Balogh Zoli....

Ferenc Hevér

2023. július 19.

Balogh Zoltánnal már régi kapcsolat a miénk. Ahogyan korábban, most is az igényeimnek megfelelő biztosítást maximálisan személyre szabva kötötte meg velem. Rendkívül felkészült. Nem mesél, hanem meghallgat, kérdez és végül leteszi az asztalra pontosan azt, amire szükségem van. Köszönöm.

Mónika Kárpáti

2023. július 05.

A Grantisra és Balogh Zoltánra az utolsó pillanatban találtam rá egy ismerős jóvoltából. Saját részre kerestem megtakarítási lehetőséget még az adóterhek növekedése előtt. Zoli profi! Maximálisan felkészült, rugalmas és pontos. Türelmesen tájékoztatott, magyarázott úgy, hogy az egy laikus számára is teljesen érthető volt. Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A humora már csak hab a tortán. :-)

Rózsavölgyi Endre

2023. június 28.

Balogh Zoltán tanácsadóval szerződtem. Korrekt, egyértelmű,transzparens előadást tartott. Köszönöm.

Tamàs Kalló

2023. június 28.

Balogh Zoltán kollégájukkal volt szerencsém megismerkedni.Minden szempontból korrekt, rugalmas, szakmailag széles spektrumú tájékoztatást nyújtott.Csak ajánlani tudom.K. Tamás

Bernadett Szép

2023. június 23.

Andrea Kovács

2023. június 08.

Csaba Horváth

2023. május 16.

Sok, direkt marketinggel kapcsolatos negatív tapasztalat után, már előre félve kerestem FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadót biztosítás megújítás és nyugdíjpénztár témakörben. A GRANTIS weboldala marketing szempontjából visszafogott volt és azt ígérte, hogy nem fognak rám erőltetni semmit. Balogh Zoltán tanácsadó hívott fel az online bejelentkezésemmel kapcsolatban és azonnal megtaláltuk a közös hangot. Célratörően és roppant segítőkész módon vezetett végig a saját igényeim konkretizálásában, megfogalmazásában, majd a céljaimhoz igazított és személyre szabott ajánlatokat küldött át megnézésre. A döntési folyamat során is 18 éves tapasztalatával állt rendelkezésemre, értett és megértett, hiszen néhány nap eltéréssel, ugyanazon év azonos hónapjában születtünk. Egy hetes aktív együttgondolkodás után ma reggel a kiválasztott termékkel kapcsolatban a szükséges adminisztrációt elvégeztük. Hálásan köszönöm a gyors és támogató segítséget, úgy érzem, megtaláltam azt a pénzügyi tanácsadót Zoltán személyében, akihez érdemes hűnek lenni.

Viktória Szabóné Orbán

2023. április 26.

A Grantisra és Balogh Zoltán vezető tanácsadóra az interneten találtam több mind 3,5 évvel ezelőtt. Sajnos az élethelyzetem nem tette lehetővé egy darabig, hogy személyesen is találkozzunk és megbeszéljük, hogy miért is kerestem, ennek ellenére tartottuk a kapcsolatot telefonon. Idén úgy alakult, hogy megalapítottam saját munkahelyemet, és Zolinak köszönhetően megindítottuk első nyugdíj megtakarításomat. Személyes találkozó után nagyon örültem, hogy vannak még olyan pénzügyi tanácsadók, akiknek fontos, hogy az ügyfele megértse hogyan is épül fel egy megtakarítás. Köszönöm a 3,5 évig tartó türelmet, őrölők, hogy mindketten kitartottunk. :)

Ismerj meg közelebbről

Balogh Zoltán

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. május 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

2018. október 11.

Összesen 37 ezer forintot is kaphatnak a nyugdíjprémiumnak és a növekvő inflációnak köszönhetően a...

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

2018. október 10.

Balogh Zoltán a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője a TV2 Mokka című műsorában elmondta, hogy a...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem