Balogh Zoltán

Balogh Zoltán

Vezető tanácsadó
Balogh Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Sportolóként kezdtem a nagybetűs életet, és az akkor kapott értékek még mindig meghatározzák a mindennapjaimat. Sportolói pályafutásom befejezése után kerültem új pályára: 2005 óta tevékenykedem pénzügyi területen. Több ezer tárgyalás tapasztalatával felvértezve szeretném rendbe tenni azon családok pénzügyeit, akik tudják, hogy a pénzügyi tanácsadást lehet korrekten is, valóban az ügyfelek érdekeit szolgálva végezni. Hiszem, hogy manapság is lehet jó és követendő pénzügyi tanácsokat adni a magyar embereknek az elmúlt évek, évtizedek rossz tapasztalatait és emlékeit feledtetve.
Hobbi Kosárlabda, és minden, ami sport
Amire büszke vagyok Sok család bízza rám a jövőjét
Legnagyobb sikerem Az ügyfeleimmel kialakított baráti viszony
Motivációm A pénzügyi tanácsadói munkát szívvel-lélekkel végezni

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet-, baleset- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
János Katona
János Katona
2 hónapja
Egy kollégám ajánlotta Balogh Zoltán tanácsadót a GRANTIS-tól, akivel már az ajánlás napján telefonon beszélgettünk. A társalgásunk során egyre szimpatikusabbá vált, és úgy éreztem, hogy tényleg az én érdekeimet fogja képviselni, segíteni. Röviden már a telefonban átbeszéltük a kérdéseimet (nyugdíjcél, gyermeknek megtakarítás, befektetési lehetőségek), és mindenre igen részletes, precíz választ adott. Külön is tetszett az a fajta segítőkészség, és türelem, ami később a személyes találkozóink során is végig jellemezte Zolit. Saját példákat hozott, illetve az eddigi tapasztalatai alapján elmagyarázta az egyes befektetési formák előnyeit, és hátrányait. Javaslataival úgy érzem, hogy jó irányba indultunk el a pénzügyi jövőm tervezését illetően. (No, azért talán eddig sem szórtam el a pénzt, de ilyen rendszerezettség nem volt rám jellemző!) Ezúton is hálásan köszönöm a segítséget, és őszintén, nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a pénzügyi tanácsadót! (A céget is, de legfőképpen az Embert!)
Anita Matisz
Anita Matisz
2 hónapja
Balogh Zoltán Norbert vezető tanácsadó pontos, precíz, gyors, segítőkész, hozzáértő szakértő. Legközelebb is őt keresem. (Translated by Google) Balogh Zoltán Norbert senior consultant accurate, precise, fast, helpful, competent expert. I'll be looking for him next time.
Krisztina Marsi
Krisztina Marsi
3 hónapja
Interneten találtam meg a Grantis-t. Szimpatikus volt a bemutatkozó oldaluk. Megkeresésemre Balogh Zoltán hívott fel. Nagyon gyors, precíz, profi ügyintézés volt. Szívből ajánlom mindenkinek! (Translated by Google) I found Grantis on the Internet. Their introductory page was sympathetic. Zoltán Balogh called me. It was very fast, precise, professional administration. I heartily recommend it to everyone!
Péter Pankovics
Péter Pankovics
3 hónapja
Balogh Zoltán (Translated by Google) Zoltán Balogh
Farkas Renáta
Farkas Renáta
3 hónapja
Melinda Keszi
Melinda Keszi
3 hónapja
Balogh Zoltán új ügyfele vagyok. A személyes találkozón pozitív benyomást keltett. Nem volt tolakodó, felkészült, precíz, pontos! Köszönet érte! Üdvözlettel Keszi Melinda (Translated by Google) I am a new client of Zoltán Balogh. He made a positive impression at the face-to-face meeting. It was not intrusive, prepared, precise, accurate! Thanks for! best regards Melinda Keszi
Krisztián Naszvadi
Krisztián Naszvadi
5 hónapja
Balogh Zoltán gyors,átlátható,átfogó profi tájékoztatót tartott nekem a termékről. Köszönöm. (Translated by Google) Zoltán Balogh gave me a fast, transparent, comprehensive professional information about the product. Thanks.
Árvai István
Árvai István
5 hónapja
Összetett biztosításra és megtakarításra volt szükségem. Sok böngészés után döntöttem a Grantis mellett. Nagyon örülök hogy ezt a céget és Balogh Zoltán tanácsadót választottam, mert átbeszélve az élethelyzeteket részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről. Segítségével gyorsan ki tudtam választani a számomra megfelelőket és azonnal intézte a szerződéseket. Mindenkinek csak ajánlani tudom! (Translated by Google) I needed complex insurance and savings. After a lot of browsing, I decided on Grantis. I am very glad that I chose this company and Zoltán Balogh's consultant, because after discussing the life situations, I received detailed information about the possibilities. With her help, I was able to quickly select the right ones for me and arranged the contracts right away. I can only recommend it to everyone!
Gábor Balázs
Gábor Balázs
5 hónapja
Nyugdíjbiztosítási lehetőségek miatt kerestem fel a Grantist. Balogh Zoltán vette fel velem a kapcsolatot és segített nekem. Felkészült volt, segítőkész és tényleg személyre szóló tanácsadást kaptam. Nem volt könnyű meghoznom a döntést. Minden kérdésemre megkaptam a választ. Remélem, hogy sikerült jó döntést hozni és bízom benne, hogy nyugdíjas koromra is elégedett leszek. Nagyon köszönöm a segítséget! (Translated by Google) I approached Grant for pension insurance options. Zoltán Balogh contacted me and helped me. I was prepared, helpful and I really got personalized advice. It was not easy for me to make a decision. I got the answers to all my questions. I hope you have made a good decision and I am confident that I will be happy for my retirement. Thank you very much for your help!
Csaba Répási
Csaba Répási
7 hónapja
GRANTIS Hungary Zrt.-vel 4 évvel ezelőtt találkoztam, amikor életbiztosítást kerestem.Testvérem ajánlotta egy közös barátunkat, aki ott dolgozott ,és akivel ő már kötött régebben szerződéseket ,biztosításokat. Így nem volt számomra nagy meglepetés ,amikor Balogh Zoltánnal (aki a mai napig is a pénzügyi tanácsadóm) találkoztam ,igényeim felmérése után ,találtunk, nem csak életbiztosítást, hanem 2 másik nekem megfelelő megtakarítási lehetőséget és ezen felül még egy biztosítást. A cégük által ígérteket mindig teljesítették (tájékoztattak aktuális fejleményekről ,módosításokról) NEM telefonon ,hanem minden évben átbeszéltük SZEMÉLYESEN a történéseket ,változásokat. NEM csak addig voltam fontos ,amíg aláírtam a szerződéseket ,hanem utána is.Ezt semmi sem támasztja jobban alá ,hogy a mai napig hűséges és elégedett ügyfelük vagyok ,és ha valakinek az ismerőseim ,barátaim közül ilyen fajta szaktudásra ,támogatásra lenne szüksége ,nyugodt szívvel ajánlanám őket. (Translated by Google) I met GRANTIS Hungary Zrt. 4 years ago when I was looking for life insurance. My brother recommended a mutual friend of mine who worked there and with whom he had previously concluded contracts and insurance. So it was not a big surprise for me when I met Zoltán Balogh (who is still my financial advisor), after assessing my needs, we found not only life insurance, but 2 other savings options that suit me and one more insurance. The promises of their company were always fulfilled (they were informed about current developments and modifications) NOT by phone, but every year we personally discussed the events and changes. I was important not only until I signed the contracts, but also afterwards. I would recommend them.
Zsolt Sirokman
Zsolt Sirokman
9 hónapja
Feleségemmel együtt egy régebbi befektetés kapcsán ismerkedtünk össze az egyik (akkor még másik befektetési tanácsadó cégnél dolgozó) tanácsadójukkal, aki nem volt rest és a munkahely váltás után is terelgetett minket pénzügyi vonalon. Pedig a váltás után ő már nem kapott utánunk jutalékot vagy bármilyen ellenszolgáltatást. Ő Balogh Zoltán aki miatt újra van hitem ezekben a cégekben. Nem erőszakos, nagyon kedves, barátságos. Bármilyen pénzügy kapcsán alapos és tájékozott. Ha valamit nem tud pontosan utánanéz és pár napon belül mindenre válaszol. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Zoli az elmúlt 15 évet és remélem még sokáig megmarad ez a kapcsolat! (Translated by Google) My wife and I met one of their advisors (then still working for another investment advisory firm) about an older investment, who was not restless and steered us on the financial line even after changing jobs. Yet after the change, he no longer received any commission or any consideration from us. This is Zoltán Balogh who has faith in these companies again. Not violent, very kind, friendly. Thorough and informed about any finance. If you don’t know something, look it up and respond to everything within a few days. I can only recommend it to everyone! Thank you Zoli for the last 15 years and I hope this relationship lasts a long time!
Tímea Csizmadia
Tímea Csizmadia
9 hónapja
Balogh Zoltán volt a segítségemre. Teljesen elégedett vagyok. 5* felkészültségből és hozzáállásból is. Minden kérdésemre választ kaptam. Ajánlom mindenkinek. (Translated by Google) Zoltán Balogh was there to help me. I'm absolutely satisfied. 5 * also from readiness and attitude. I got all my questions answered. I recommend to everyone.
Krisztina Pataki
Krisztina Pataki
10 hónapja
Nyugdíjmegtakarítás kiválasztásában volt segítségemre Balogh Zoltán. Rugalmas, felkészült, segítőkész és ami nálam fontos, hogy lényegretörő, nem tolakodó. Végre egy cég ahol meg sem említik, hogy szeretnének 10 nevet az ismetetségi körből! 🙂 (Translated by Google) Zoltán Balogh helped me choose my pension savings. Flexible, prepared, helpful and what is important to me is to be concise, not intrusive. Finally a company where they don’t even mention that they want 10 names from the burial circle! 🙂
Zsolt SZALAI
Zsolt SZALAI
11 hónapja
Geza Toth
Geza Toth
1 éve
Nyugdíjbiztosítás kerestem az interneten és a GRANTIS Hungary Zrt volt ami szembe jött, és utólag nagyon jó választásnak bizonyult. Rövid időn belül megkeresett telefonon Balogh Zoltán és udvariasan hamar kitaláltuk mit is akarok pontosan és küldte rá a különböző ajánlatokat. Szakmai tudásában nem találtam kivetni valót, és elég alaposan mindenre felhívta a figyelmem pro és kontra. Innentől egyszerű volt a döntés már számomra és hamar aláírás került a papír aljára. (Translated by Google) I searched for pension insurance on the internet and it was GRANTIS Hungary Zrt that came up and turned out to be a very good choice afterwards. Zoltán Balogh and I politely soon found out exactly what I wanted and sent him various offers. In his professional knowledge, I could not find anything to charge, and he drew my attention to everything pros and cons quite thoroughly. From here, the decision was easy for me and a signature was soon placed at the bottom of the paper.
Péter Bácsi
Péter Bácsi
1 éve
Élet- és baleset biztosítás megkötéséhez vettem igénybe a szolgáltatást. A tanácsadóm Balogh Zoltán volt. Alapos tájékoztatást kaptam, az összes igényemre külön-külön ajánlatokat, teljesen testre szabott verziókkal. Gyors és gördülékeny ügymenet, csak pozitívumokat tudok felsorolni! (Translated by Google) I used the service to take out life and accident insurance. My consultant was Zoltán Balogh. I received thorough information, separate offers for all my needs, with fully customized versions. Fast and smooth process, I can only list positives!
G Zs
G Zs
1 éve
Balogh Zoltán tanácsadó volt segítségemre. Elképzelésemet sikerült gyorsan és precízen megoldani, sőt az ajánlásának köszönhetően praktikusan bővíteni a biztosítási csomagot. Magabiztos, felkészült, baráti tanácsadót ismertem meg személyében, csak ajánlani tudom! (Translated by Google) Zoltán Balogh was a consultant to help me. I managed to solve my idea quickly and precisely, and even to expand the insurance package practically thanks to his recommendation. I met a confident, prepared, friendly consultant in person, I can only recommend it!
Tamas Szekely
Tamas Szekely
1 éve
Balogh Zoltán Gyors és szekszerű tanácsadás, ügyintézés! Könnyű kommunikáció, Készséges hozzáállás Minimális mellébeszélés (főleg a lényegre koncentrál), nem tolakodó. (Translated by Google) Zoltán Balogh Fast and consistent advice, administration! Easy communication, Willing attitude Minimal side-talk (mostly focused on the point), not intrusive.
Natalie Hideg
Natalie Hideg
1 éve
Válasszon egészségbiztosítást, és nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségi panaszával. Nagy betűvel -profizmus, empátia, segítőkészség, maximális felkészültség! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Balogh Zoltán vezető tanácsadót, nekem segített . Köszönöm! Natalie (Translated by Google) Choose health insurance and you don’t have to bother when and where to turn with your health complaint. In capital letters - professionalism, empathy, helpfulness, maximum preparedness! I wholeheartedly recommend Zoltán Balogh, senior consultant, to everyone, he helped me. Thanks! Natalie
Andrea Laukó
Andrea Laukó
1 éve
Profizmus, türelem, empátia, segítőkészség, maximális felkészültség! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Balogh Zoltán vezető tanácsadót, legyen szó bármilyen megtakarítási formáról. Köszönöm! (Translated by Google) Professionalism, patience, empathy, helpfulness, maximum readiness! I wholeheartedly recommend Zoltán Balogh, senior consultant, to anyone with any form of savings. Thanks!