Balogh Zoltán

Balogh Zoltán Vezető tanácsadó

Balogh Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Sportolóként kezdtem a nagybetűs életet, és az akkor kapott értékek még mindig meghatározzák a mindennapjaimat. Sportolói pályafutásom befejezése után kerültem új pályára: 2005 óta tevékenykedem pénzügyi területen. Több ezer tárgyalás tapasztalatával felvértezve szeretném rendbe tenni azon családok pénzügyeit, akik tudják, hogy a pénzügyi tanácsadást lehet korrekten is, valóban az ügyfelek érdekeit szolgálva végezni. Hiszem, hogy manapság is lehet jó és követendő pénzügyi tanácsokat adni a magyar embereknek az elmúlt évek, évtizedek rossz tapasztalatait és emlékeit feledtetve.

Legnagyobb sikerem

Az ügyfeleimmel kialakított baráti viszony

Motivációm

A pénzügyi tanácsadói munkát szívvel-lélekkel végezni

Amire büszke vagyok

Sok család bízza rám a jövőjét

Hobbi

Kosárlabda, és minden, ami sport

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet-, baleset- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Medicina Kb. Pécs

2022. June 22.

Balogh Zoltán a tanácsadóm, nagyon köszönöm a szakértelmét ,a segítő szándékát és hogy igyekezett a legjobb megoldást megtalálni számomra.

Istvan Papp

2022. June 06.

Interneten találtam meg a Grantis-t, megkeresésemre Balogh Zoltán hívott fel. Nagyon gyors, precíz, profi ügyintézés volt. Szívből ajánlom mindenkinek!

Anna Joó

2022. May 31.

Balogh Zoltán rendkívül felkészült, érthetően előadó, empatikus tanácsadó, nagyon hálás vagyok, h megismerhettem Őt. Nélüle elvesztem volna a különböző biztosításformák erdejében. Az ő segítségével nyugodtabban tekintek a saját, és családtagjaim jővőjére. Köszönöm!

Marcell Csőgör

2022. May 27.

Tanácsadóm Balogh Zoltán Norbert. Kapcsolatunk lassan betölti a 3. x-et. Pénzügyi tanácsokkal közel 2 évtizede lát el. Volt közben egy rövid időszak, mikor magam próbáltam eligazodni ebben az útvesztőben, de inkább úgy döntöttem, hogy rábízom magam a “mesterre”, a szakemberre. A pénzügyi világ is gyorsan változik, ezért fontos időről időre aktualizálni a prioritásokat és a változó céljaimhoz igazítani a portfoliómat. Ebben van szüntelen segítségemre a tanácsadóm és barátom. Hosszútávon is megéri hallgatni a tanácsaira. Én így teszek és nyugodtan alszom! Köszönöm, Zoltán! Köszönöm Grantis!

Árvai Dániel

2022. April 27.

Felkészült, alapos, megfelelő háttértudással rendelkezik.

Tolna Dupi

2022. April 20.

Köszönöm Balogh Zoltán együttműködését. Jó szívvel ajánlom Őt másoknak is.

Marcell Boros

2022. April 19.

Balogh Zoltán már az első alkalommal is nagy szakmaisággal és figyelemmel kezelte az ügyünket és minden úgy zajlott, ahogyan azt közösen meghatároztuk és egyeztettük előzetesen. Nem sürgetett, nem győzködött csupán tájékoztatott a lehetőségeinkről és az eldöntendő kérdésekről. Örülök, hogy vele együttműködve tervezhettük meg a családunk megtakarításait :)

Dóra Verőczi

2022. April 12.

Balogh Zoltán segítségével intézem a megtakarításomat. Mindenben nagyon segítőkész, kérdéseimre korrekten és azonnal válaszol. Teljes mértékig megvagyok elégedve vele. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

János Katona

2022. March 11.

Egy kollégám ajánlotta Balogh Zoltán tanácsadót a GRANTIS-tól, akivel már az ajánlás napján telefonon beszélgettünk. A társalgásunk során egyre szimpatikusabbá vált, és úgy éreztem, hogy tényleg az én érdekeimet fogja képviselni, segíteni. Röviden már a telefonban átbeszéltük a kérdéseimet (nyugdíjcél, gyermeknek megtakarítás, befektetési lehetőségek), és mindenre igen részletes, precíz választ adott. Külön is tetszett az a fajta segítőkészség, és türelem, ami később a személyes találkozóink során is végig jellemezte Zolit. Saját példákat hozott, illetve az eddigi tapasztalatai alapján elmagyarázta az egyes befektetési formák előnyeit, és hátrányait. Javaslataival úgy érzem, hogy jó irányba indultunk el a pénzügyi jövőm tervezését illetően. (No, azért talán eddig sem szórtam el a pénzt, de ilyen rendszerezettség nem volt rám jellemző!) Ezúton is hálásan köszönöm a segítséget, és őszintén, nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a pénzügyi tanácsadót! (A céget is, de legfőképpen az Embert!)

Anita Matisz

2022. February 24.

Balogh Zoltán Norbert vezető tanácsadó pontos, precíz, gyors, segítőkész, hozzáértő szakértő. Legközelebb is őt keresem. (Translated by Google) Balogh Zoltán Norbert senior consultant accurate, precise, fast, helpful, competent expert. I'll be looking for him next time.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. May 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

2018. October 11.

Összesen 37 ezer forintot is kaphatnak a nyugdíjprémiumnak és a növekvő inflációnak köszönhetően a...

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

2018. October 10.

Balogh Zoltán a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője a TV2 Mokka című műsorában elmondta, hogy a...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem