Balogh Zoltán

Balogh Zoltán Vezető tanácsadó

Balogh Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Sportolóként kezdtem a nagybetűs életet, és az akkor kapott értékek még mindig meghatározzák a mindennapjaimat. Sportolói pályafutásom befejezése után kerültem új pályára: 2005 óta tevékenykedem pénzügyi területen. Több ezer tárgyalás tapasztalatával felvértezve szeretném rendbe tenni azon családok pénzügyeit, akik tudják, hogy a pénzügyi tanácsadást lehet korrekten is, valóban az ügyfelek érdekeit szolgálva végezni. Hiszem, hogy manapság is lehet jó és követendő pénzügyi tanácsokat adni a magyar embereknek az elmúlt évek, évtizedek rossz tapasztalatait és emlékeit feledtetve.

Legnagyobb sikerem

Az ügyfeleimmel kialakított baráti viszony

Motivációm

A pénzügyi tanácsadói munkát szívvel-lélekkel végezni

Amire büszke vagyok

Sok család bízza rám a jövőjét

Hobbi

Kosárlabda, és minden, ami sport

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet- és balesetbiztosítások
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Csaba Horváth

2023. May 16.

Sok, direkt marketinggel kapcsolatos negatív tapasztalat után, már előre félve kerestem FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadót biztosítás megújítás és nyugdíjpénztár témakörben. A GRANTIS weboldala marketing szempontjából visszafogott volt és azt ígérte, hogy nem fognak rám erőltetni semmit. Balogh Zoltán tanácsadó hívott fel az online bejelentkezésemmel kapcsolatban és azonnal megtaláltuk a közös hangot. Célratörően és roppant segítőkész módon vezetett végig a saját igényeim konkretizálásában, megfogalmazásában, majd a céljaimhoz igazított és személyre szabott ajánlatokat küldött át megnézésre. A döntési folyamat során is 18 éves tapasztalatával állt rendelkezésemre, értett és megértett, hiszen néhány nap eltéréssel, ugyanazon év azonos hónapjában születtünk. Egy hetes aktív együttgondolkodás után ma reggel a kiválasztott termékkel kapcsolatban a szükséges adminisztrációt elvégeztük. Hálásan köszönöm a gyors és támogató segítséget, úgy érzem, megtaláltam azt a pénzügyi tanácsadót Zoltán személyében, akihez érdemes hűnek lenni.

Viktória Szabóné Orbán

2023. April 26.

A Grantisra és Balogh Zoltán vezető tanácsadóra az interneten találtam több mind 3,5 évvel ezelőtt. Sajnos az élethelyzetem nem tette lehetővé egy darabig, hogy személyesen is találkozzunk és megbeszéljük, hogy miért is kerestem, ennek ellenére tartottuk a kapcsolatot telefonon. Idén úgy alakult, hogy megalapítottam saját munkahelyemet, és Zolinak köszönhetően megindítottuk első nyugdíj megtakarításomat. Személyes találkozó után nagyon örültem, hogy vannak még olyan pénzügyi tanácsadók, akiknek fontos, hogy az ügyfele megértse hogyan is épül fel egy megtakarítás. Köszönöm a 3,5 évig tartó türelmet, őrölők, hogy mindketten kitartottunk. :)

Zsofi Bóka

2023. April 12.

A Grantisra és Balogh Zoltán vezetö tanácsadóra az interneten keresztül találtunk rá, amikor gyermekeink részére kerestünk megtakarítási lehetöséget. Zolival immár 8 éve dolgozunk együtt, azóta több szerzödést is kötöttünk. Zoliban egy profi szakembert ismertünk meg, aki mindig felkészült és pontos, a legapróbb dolgokban is segítségünkre van, vagy megtalálja, aki a segítségünkre lehet. Végtelenül türelmes, egyáltalán nem tolakodó és roppant jó a humora. :) Szakmailag és emberileg is csak pozitív dolgokat tudok róla mondani, jó szívvel ajánlom.

Zsolt Baranyai

2022. December 01.

Balogh Zoltánnal immár 8 éve vagyunk kapcsolatban. Az interneten akadtunk a Grantisra és, őszintén szólva, kicsit bizalmatlanok is voltunk elsőre.. Szerencsére egy olyan embert ismerhettünk meg, akire mostanra a családi pénzügyeink jelentős portfólióját bíztuk legyen az apróbb biztosítás, vagy nyugdíjtakarékossági konstrukció. Nagyon kedves és szerény ember. Segítőkészsége példás. Meghallgat minket és igazodik ajánlatával az egyedi igényekhez. Nem akar állandóan eladni és egyáltalán nem sürget a döntések meghozatalában, főleg olyan helyzetekben, amikor a piacokon bizonytalanság van. Ha kérdezünk érveket kapunk és nem egy betanult szöveget, vagy közhelyeket. Köszönjük, Zoli a sokéves támogatást!

Katalin Benedek

2022. November 28.

2017. decembere óta vagyok kapcsolatban a céggel, ezen belül is Balogh Zoltán Norbert vezető tanácsadóval. Rendkívül felkészült, korrekt úriember, akivel hamar sikerült megtalálni a közös hangot. Külön kiemelendő érdeme, hogy a mi speciális helyzetünkre is tudott megoldást ajánlani, valamint az, hogy az üzletkötés óta folyamatos a kapcsolattartás, bármilyen felmerülő kérdésre gyorsan kapok adekvát válaszokat, illetve az évi rendszeres személyes találkozókon széles körű, alapos, személyre szabott tájékoztatást nyújt a befektetéseinkkel kapcsolatban.

Kinga Nagy

2022. October 27.

Balogh Zoltán rendkívül felkészült, jó tanácsadó. Nagyon sokat segített a helyes döntés meghozatalában. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Márton-Kusztos Kinga

2022. August 25.

Jól érthető, részletes tájékoztatást kaptunk Balogh Zoltántól a megtakarításokról, lehetőségekről. Elégedettek vagyunk.

Klári Balázsi

2022. August 05.

Az interneten keresgélve találtam a Grantis P.ü. Tanácsadó cégre. Tetszik a honlapon a sok információ. A kapcsolat felvétel során Balogh Zoltán szakértővel kerültem telefonos kapcsolatba. Telefonon elmondtam a személyes történetemet, aggályomat, aki türelmesen végig hallgatott . Egy végtelenül kedves,profi szakértő személyét ismerhettem meg. Köszönet Balogh úrnak,a megnyugtató tájékoztatást, segítséget. Csak ajánlani tudom személyét.

Medicina Kb. Pécs

2022. June 22.

Balogh Zoltán a tanácsadóm, nagyon köszönöm a szakértelmét ,a segítő szándékát és hogy igyekezett a legjobb megoldást megtalálni számomra.

Istvan Papp

2022. June 06.

Interneten találtam meg a Grantis-t, megkeresésemre Balogh Zoltán hívott fel. Nagyon gyors, precíz, profi ügyintézés volt. Szívből ajánlom mindenkinek!

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. May 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

2018. October 11.

Összesen 37 ezer forintot is kaphatnak a nyugdíjprémiumnak és a növekvő inflációnak köszönhetően a...

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

2018. October 10.

Balogh Zoltán a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője a TV2 Mokka című műsorában elmondta, hogy a...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem