Balogh Zoltán

Balogh Zoltán Vezető tanácsadó

Balogh Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Sportolóként kezdtem a nagybetűs életet, és az akkor kapott értékek még mindig meghatározzák a mindennapjaimat. Sportolói pályafutásom befejezése után kerültem új pályára: 2005 óta tevékenykedem pénzügyi területen. Több ezer tárgyalás tapasztalatával felvértezve szeretném rendbe tenni azon családok pénzügyeit, akik tudják, hogy a pénzügyi tanácsadást lehet korrekten is, valóban az ügyfelek érdekeit szolgálva végezni. Hiszem, hogy manapság is lehet jó és követendő pénzügyi tanácsokat adni a magyar embereknek az elmúlt évek, évtizedek rossz tapasztalatait és emlékeit feledtetve.

Ismerj meg
Legnagyobb sikerem

Az ügyfeleimmel kialakított baráti viszony

Motivációm

A pénzügyi tanácsadói munkát szívvel-lélekkel végezni

Amire büszke vagyok

Sok család bízza rám a jövőjét

Hobbi

Kosárlabda, és minden, ami sport

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet- és balesetbiztosítások
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

László Tibor Kovács

2024. február 27.

Nagyon szkeptikus voltam de mivel régóta kerestem egy olyan megtakarítási lehetőséget melyről számomra-fölösleges mellébeszélés nélkül-érthető információkat kapok úgy gondoltam adok egy esély a GRANTIS-nek. Balogh Zoltán személyében egy olyan tanácsadót ismerhettem meg aki minden kérdésemre kételyeimet eloszlatóan válaszolt!

Bózsa Szilárd

2024. február 21.

Befektetési, illetve nyugdíjmegtakarítási lehetőséget kerestünk, véletelenül akadtunk a Grantisra. Balogh Zoli lett a kapcsolattartónk, már az első találkozásnál kiderült, hogy nagyon jó kezekben vagyunk. A részletes, mindenre kiterjedő beszélgetések után abszolút személyre szabott ajánlatokat kaptunk. Mindig, minden kérdésünkre azonnali korrekt válaszok, javaslatok érkeztek. Maximálisan felkészült, kiváló szakember, akit érdekel a szerződések mögött az ember, és az adott élethelyzetek igényei. Köszönjük a munkáját.

István Kun

2024. február 20.

Balogh Zoltán kiváló szakember,ajánlani tudom mindenkinek!Összeszedett,minden kérdésemre korrekt választ kaptam,bemutatta a választási lehetőségeket az összes ajánlatok közül,nem erőltetett semmit az emberre!10- ből 10 pont jár neki!Sok újat tanultam tőle!👍

Gyula Keresztély

2024. február 17.

Balogh Zoltán

Barnaki Kamilla

2024. január 29.

Gyors, precíz, pontos előkészítés és ügyintézés, sallangok nélkül. Köszönöm az együttműködést Balogh Zoltánnak!

Donát Lihotzky

2024. január 15.

Balogh Zoltán Norbert vezető tanácsadó személyre szabottan, és minden releváns szempontot figyelembe véve tájékoztatott a lehetőségeimről. Minden kérdésemre pontosan, precízen érthetően válaszolt, és ehhez hozzáadódik, hogy rendkívül szimpatikus ember is. Biztonsággal merem Zolit ajánlani bárkinek. A cég honlapja informatív, átlátható, jól használható.

NAGY GERGO

2023. november 07.

Balogh Zoltán nagyon segítőkész volt. Mindent érthetően elmagyarázott. Csak ajánlani tudom.

Henrietta Szilagyi

2023. augusztus 28.

Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy olyan befektetést találjak, amely mind a saját, mind a gyermekeim számára megnyugtató öreg/felnőttkort biztosít. Balogh Zoltán ebben volt a segítségemre. Alapos felkészültsége és szakmai tapasztalata segített eligazodnom a biztosítások "dzsungelében". Ő valójában egy két lábon járó befektetési applikáció, beépített google keresővel... :) Nem érdemes a neten kutatni és összehasonlítgatni a biztosítók ajánlatait, hisz Zoltán mindet átlátja és rövid időn belül kikalkulálja a számunkra leginkább megfelelő ajánlatot. Mindenkinek ajánlom, aki biztosítási/befektetési lehetőséget keres.

Zsolt Csizmár

2023. augusztus 01.

Azzal nyitnám a mondanivalómat, hogy mindenkinek kellene egy Balogh Zoli.. Ki is fejteném, hogy miért gondolom ezt. 6 évvel ezelőtt került a látókörömbe a GRANTIS teljesen véletlenül. Úgy alakult, hogy Balogh Zoltán tanácsadóval találkoztam személyesen. Nem mentem felkészületlenül a találkozóra, (talán kicsit szkeptikus is voltam) kérdések hadát zúdítottam rá, melyekre kielégítő és megnyugtató válaszokat adott, melyből számomra az volt konzekvencia, hogy ez az ember ez a cég profi. A lényeg, hogy 4 (ahogy Ő fogalmazott) terméket meg is kötöttem. (balesetbiztosítás, kockázati életbiztosítás, élet-baleset és egészségbiztosítás valamint egy magtakarítást.) Telt múlt az idő és egy hónappal ezelőtt felhívott a Zoli, hogy itt az ideje egy újabb személyes találkozásnak, mert el telt egy év ismét és tájékoztatna arról, hogy mi történt a piacon az elmúlt egy évben valamint, hogy állnak a " dolgaim" Ismét találkoztunk és megmondom őszintén nem várt dolog történt. Beszélgettünk hozta a kis piaci ábráit és megnyugvás fogott el Mégpedig ezért mert azt éreztem, hogy a megtakarításom jó kezekben van és profik vigyáznak a pénzemre azon belül pedig hogy a Zoli amit igért, mondott pár éve az pontosan "szóról-szóra" úgy van. ( s ez nagy kincs a mai világban) Kötöttem egy nyugdíj takarékosságot is amiról szokásához híven elmondott mindent és felkészült volt. Amit szerettem volna kikerekíteni ebből az írásról, hogy számomra megnyugvást jelent, hogy minden téren be vagyok biztosítva. Ma autóztam haza felé és azt gondoltam, hogy jó érzés, hogy tettem magamért a szeretteimért valamit és ezt Zolinak köszönhetem. S ha mindezt termékenként lebontom 2-3 kávé árába kerül nekem havonta. Szóval köszönöm Zoli és amivel kezdtem azzal zárom mindenkinek kellene egy Balogh Zoli....

Ferenc Hevér

2023. július 19.

Balogh Zoltánnal már régi kapcsolat a miénk. Ahogyan korábban, most is az igényeimnek megfelelő biztosítást maximálisan személyre szabva kötötte meg velem. Rendkívül felkészült. Nem mesél, hanem meghallgat, kérdez és végül leteszi az asztalra pontosan azt, amire szükségem van. Köszönöm.

Ismerj meg közelebbről

Balogh Zoltán

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

BAMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. május 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

Nyugdíjprémium és nyugdíjemelés = Mennyit jelent ez pénzben?

2018. október 11.

Összesen 37 ezer forintot is kaphatnak a nyugdíjprémiumnak és a növekvő inflációnak köszönhetően a...

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

30 ezer forintos nyugdíj vár a mai 30 évesekre

2018. október 10.

Balogh Zoltán a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője a TV2 Mokka című műsorában elmondta, hogy a...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem