Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • László Tibor Kovács

  2024. február 27.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Nagyon szkeptikus voltam de mivel régóta kerestem egy olyan megtakarítási lehetőséget melyről számomra-fölösleges mellébeszélés nélkül-érthető információkat kapok úgy gondoltam adok egy esély a GRANTIS-nek. Balogh Zoltán személyében egy olyan tanácsadót ismerhettem meg aki minden kérdésemre kételyeimet eloszlatóan válaszolt!

 • Bózsa Szilárd

  2024. február 21.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Befektetési, illetve nyugdíjmegtakarítási lehetőséget kerestünk, véletelenül akadtunk a Grantisra. Balogh Zoli lett a kapcsolattartónk, már az első találkozásnál kiderült, hogy nagyon jó kezekben vagyunk. A részletes, mindenre kiterjedő beszélgetések után abszolút személyre szabott ajánlatokat kaptunk. Mindig, minden kérdésünkre azonnali korrekt válaszok, javaslatok érkeztek. Maximálisan felkészült, kiváló szakember, akit érdekel a szerződések mögött az ember, és az adott élethelyzetek igényei. Köszönjük a munkáját.

 • István Kun

  2024. február 20.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán kiváló szakember,ajánlani tudom mindenkinek!Összeszedett,minden kérdésemre korrekt választ kaptam,bemutatta a választási lehetőségeket az összes ajánlatok közül,nem erőltetett semmit az emberre!10- ből 10 pont jár neki!Sok újat tanultam tőle!👍

 • Gyula Keresztély

  2024. február 17.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán

 • Barnaki Kamilla

  2024. január 29.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Gyors, precíz, pontos előkészítés és ügyintézés, sallangok nélkül. Köszönöm az együttműködést Balogh Zoltánnak!

 • Donát Lihotzky

  2024. január 15.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán Norbert vezető tanácsadó személyre szabottan, és minden releváns szempontot figyelembe véve tájékoztatott a lehetőségeimről. Minden kérdésemre pontosan, precízen érthetően válaszolt, és ehhez hozzáadódik, hogy rendkívül szimpatikus ember is. Biztonsággal merem Zolit ajánlani bárkinek. A cég honlapja informatív, átlátható, jól használható.

 • NAGY GERGO

  2023. november 07.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán nagyon segítőkész volt. Mindent érthetően elmagyarázott. Csak ajánlani tudom.

 • Henrietta Szilagyi

  2023. augusztus 28.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy olyan befektetést találjak, amely mind a saját, mind a gyermekeim számára megnyugtató öreg/felnőttkort biztosít. Balogh Zoltán ebben volt a segítségemre. Alapos felkészültsége és szakmai tapasztalata segített eligazodnom a biztosítások "dzsungelében". Ő valójában egy két lábon járó befektetési applikáció, beépített google keresővel... :) Nem érdemes a neten kutatni és összehasonlítgatni a biztosítók ajánlatait, hisz Zoltán mindet átlátja és rövid időn belül kikalkulálja a számunkra leginkább megfelelő ajánlatot. Mindenkinek ajánlom, aki biztosítási/befektetési lehetőséget keres.

 • Zsolt Csizmár

  2023. augusztus 01.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Azzal nyitnám a mondanivalómat, hogy mindenkinek kellene egy Balogh Zoli.. Ki is fejteném, hogy miért gondolom ezt. 6 évvel ezelőtt került a látókörömbe a GRANTIS teljesen véletlenül. Úgy alakult, hogy Balogh Zoltán tanácsadóval találkoztam személyesen. Nem mentem felkészületlenül a találkozóra, (talán kicsit szkeptikus is voltam) kérdések hadát zúdítottam rá, melyekre kielégítő és megnyugtató válaszokat adott, melyből számomra az volt konzekvencia, hogy ez az ember ez a cég profi. A lényeg, hogy 4 (ahogy Ő fogalmazott) terméket meg is kötöttem. (balesetbiztosítás, kockázati életbiztosítás, élet-baleset és egészségbiztosítás valamint egy magtakarítást.) Telt múlt az idő és egy hónappal ezelőtt felhívott a Zoli, hogy itt az ideje egy újabb személyes találkozásnak, mert el telt egy év ismét és tájékoztatna arról, hogy mi történt a piacon az elmúlt egy évben valamint, hogy állnak a " dolgaim" Ismét találkoztunk és megmondom őszintén nem várt dolog történt. Beszélgettünk hozta a kis piaci ábráit és megnyugvás fogott el Mégpedig ezért mert azt éreztem, hogy a megtakarításom jó kezekben van és profik vigyáznak a pénzemre azon belül pedig hogy a Zoli amit igért, mondott pár éve az pontosan "szóról-szóra" úgy van. ( s ez nagy kincs a mai világban) Kötöttem egy nyugdíj takarékosságot is amiról szokásához híven elmondott mindent és felkészült volt. Amit szerettem volna kikerekíteni ebből az írásról, hogy számomra megnyugvást jelent, hogy minden téren be vagyok biztosítva. Ma autóztam haza felé és azt gondoltam, hogy jó érzés, hogy tettem magamért a szeretteimért valamit és ezt Zolinak köszönhetem. S ha mindezt termékenként lebontom 2-3 kávé árába kerül nekem havonta. Szóval köszönöm Zoli és amivel kezdtem azzal zárom mindenkinek kellene egy Balogh Zoli....

 • Ferenc Hevér

  2023. július 19.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltánnal már régi kapcsolat a miénk. Ahogyan korábban, most is az igényeimnek megfelelő biztosítást maximálisan személyre szabva kötötte meg velem. Rendkívül felkészült. Nem mesél, hanem meghallgat, kérdez és végül leteszi az asztalra pontosan azt, amire szükségem van. Köszönöm.

 • Mónika Kárpáti

  2023. július 05.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  A Grantisra és Balogh Zoltánra az utolsó pillanatban találtam rá egy ismerős jóvoltából. Saját részre kerestem megtakarítási lehetőséget még az adóterhek növekedése előtt. Zoli profi! Maximálisan felkészült, rugalmas és pontos. Türelmesen tájékoztatott, magyarázott úgy, hogy az egy laikus számára is teljesen érthető volt. Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A humora már csak hab a tortán. :-)

 • Rózsavölgyi Endre

  2023. június 28.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán tanácsadóval szerződtem. Korrekt, egyértelmű,transzparens előadást tartott. Köszönöm.

 • Tamàs Kalló

  2023. június 28.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán kollégájukkal volt szerencsém megismerkedni.Minden szempontból korrekt, rugalmas, szakmailag széles spektrumú tájékoztatást nyújtott.Csak ajánlani tudom.K. Tamás

 • Bernadett Szép

  2023. június 23.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

 • Andrea Kovács

  2023. június 08.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

 • Csaba Horváth

  2023. május 16.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Sok, direkt marketinggel kapcsolatos negatív tapasztalat után, már előre félve kerestem FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadót biztosítás megújítás és nyugdíjpénztár témakörben. A GRANTIS weboldala marketing szempontjából visszafogott volt és azt ígérte, hogy nem fognak rám erőltetni semmit. Balogh Zoltán tanácsadó hívott fel az online bejelentkezésemmel kapcsolatban és azonnal megtaláltuk a közös hangot. Célratörően és roppant segítőkész módon vezetett végig a saját igényeim konkretizálásában, megfogalmazásában, majd a céljaimhoz igazított és személyre szabott ajánlatokat küldött át megnézésre. A döntési folyamat során is 18 éves tapasztalatával állt rendelkezésemre, értett és megértett, hiszen néhány nap eltéréssel, ugyanazon év azonos hónapjában születtünk. Egy hetes aktív együttgondolkodás után ma reggel a kiválasztott termékkel kapcsolatban a szükséges adminisztrációt elvégeztük. Hálásan köszönöm a gyors és támogató segítséget, úgy érzem, megtaláltam azt a pénzügyi tanácsadót Zoltán személyében, akihez érdemes hűnek lenni.

 • Viktória Szabóné Orbán

  2023. április 26.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  A Grantisra és Balogh Zoltán vezető tanácsadóra az interneten találtam több mind 3,5 évvel ezelőtt. Sajnos az élethelyzetem nem tette lehetővé egy darabig, hogy személyesen is találkozzunk és megbeszéljük, hogy miért is kerestem, ennek ellenére tartottuk a kapcsolatot telefonon. Idén úgy alakult, hogy megalapítottam saját munkahelyemet, és Zolinak köszönhetően megindítottuk első nyugdíj megtakarításomat. Személyes találkozó után nagyon örültem, hogy vannak még olyan pénzügyi tanácsadók, akiknek fontos, hogy az ügyfele megértse hogyan is épül fel egy megtakarítás. Köszönöm a 3,5 évig tartó türelmet, őrölők, hogy mindketten kitartottunk. :)

 • Zsofi Bóka

  2023. április 12.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  A Grantisra és Balogh Zoltán vezetö tanácsadóra az interneten keresztül találtunk rá, amikor gyermekeink részére kerestünk megtakarítási lehetöséget. Zolival immár 8 éve dolgozunk együtt, azóta több szerzödést is kötöttünk. Zoliban egy profi szakembert ismertünk meg, aki mindig felkészült és pontos, a legapróbb dolgokban is segítségünkre van, vagy megtalálja, aki a segítségünkre lehet. Végtelenül türelmes, egyáltalán nem tolakodó és roppant jó a humora. :) Szakmailag és emberileg is csak pozitív dolgokat tudok róla mondani, jó szívvel ajánlom.

 • Zsolt Baranyai

  2022. december 01.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltánnal immár 8 éve vagyunk kapcsolatban. Az interneten akadtunk a Grantisra és, őszintén szólva, kicsit bizalmatlanok is voltunk elsőre.. Szerencsére egy olyan embert ismerhettünk meg, akire mostanra a családi pénzügyeink jelentős portfólióját bíztuk legyen az apróbb biztosítás, vagy nyugdíjtakarékossági konstrukció. Nagyon kedves és szerény ember. Segítőkészsége példás. Meghallgat minket és igazodik ajánlatával az egyedi igényekhez. Nem akar állandóan eladni és egyáltalán nem sürget a döntések meghozatalában, főleg olyan helyzetekben, amikor a piacokon bizonytalanság van. Ha kérdezünk érveket kapunk és nem egy betanult szöveget, vagy közhelyeket. Köszönjük, Zoli a sokéves támogatást!

 • Katalin Benedek

  2022. november 28.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  2017. decembere óta vagyok kapcsolatban a céggel, ezen belül is Balogh Zoltán Norbert vezető tanácsadóval. Rendkívül felkészült, korrekt úriember, akivel hamar sikerült megtalálni a közös hangot. Külön kiemelendő érdeme, hogy a mi speciális helyzetünkre is tudott megoldást ajánlani, valamint az, hogy az üzletkötés óta folyamatos a kapcsolattartás, bármilyen felmerülő kérdésre gyorsan kapok adekvát válaszokat, illetve az évi rendszeres személyes találkozókon széles körű, alapos, személyre szabott tájékoztatást nyújt a befektetéseinkkel kapcsolatban.

Még több értékelés