Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Gyöngyi Murai

  2024. június 26.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

 • János Brózs

  2024. január 09.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Évek óta küszködtem, de nem boldogultam a nyugdíjbiztosítások összehasonlításával. A Grantisnál Balázs Gyöngyi néhány alkalom után egyszerűen és érthető módon felvázolta a lehetőségeket azonos feltételekkel kalkulálva, abból pedig már egyszerű volt a választás.

 • Szabo Béla

  2023. december 02.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

 • Juhász Ádám

  2023. december 01.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Korrekt, kedves hely.

 • Tamás Gácser

  2023. november 07.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Köszönöm szépen Balázs Gyöngyi munkáját, aki nagy szakértelemmel és türelemmel segített és intézte a nyugdíj megtakaritások között, hogy megtaláljam a számomra megfelelő választást.

 • Rozália Gyaloghné Gellért

  2023. október 26.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Balázs Gyöngyi

 • Erika Vidákovits

  2023. október 13.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  A GRANTIS-t önkéntes nyugdíjpénztárak iránti internetes keresgélés közben találtam, ott léptem kapcsolatba velük. Gyöngyi hívott fel, hogy beszéljünk meg találkozót. Kedvesen, türelmesen meghallgatott, nagy szaktudással hasznos észrevételeket tett. Jó befektetést sikerült találnunk 8 - 10 évvel nyugdíjba vonulás előtt. Egy már meglévő kismértékű megtakarításom portfólióját is megvizsgálja. Nagyon köszönöm hozzáértő segítségét.

 • Leveleki Anni

  2023. október 10.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Nagyon segítőkész volt Balázs Gyöngyi. Részletes tájékoztatást kaptam a szolgáltatásról

 • MrSzalanzs

  2023. július 10.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  A Grantis egészéről nem tudok sokat mondani, de Balázs Gyöngyi vezető tanácsadót mindenképpen tudom ajánlani. Kompetens, jó rálátással a biztosítási piacon fellelhető tömérdek termékre, naprakész a részleteket illetően és messzemenőkig figyelembe veszi a kliensek kívanalmait a termékválasztás során. Egy percre sem volt olyan érzésem, hogy el szeretne adni nekem valamit.

 • Vince Ivánka

  2023. július 01.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Balázs Gyöngyi hihetetlenül rugalmasan, türelmesen vitte végig a szerződéskötésig vezető utat. Tökéletesen elmagyarázta a lehetőségeket, ha kellett, lefordította a szakmai részt konyhanyelvre. Köszönöm!

 • Bernadett Bacsárdi

  2023. június 14.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Gyöngyi magas fokú szakértelme segített abban hogy az igényeinknek leginkább megfelelő konstrukciót válasszuk eligazodva a Biztosítók ajánlatai között! Számomra fontos volt hogy türelmesen és nem tolakodóan, sürgetve tette ezt! Köszönet érte!

 • Ildikó Botár

  2023. február 21.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Balázs Gyöngyi

 • Viktória Kasos-Lázár

  2023. január 23.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Balázs Gyöngyi-t szívből ajánlom mindenkinek, nagyon jó szakember, bármilyen kérdéssel kerestem eddig mindig kézséggel válaszolt. Minden kérésemnek maximálisan eleget tett, és minden tájékoztatást megadott mindenről.

 • Marka Sss

  2023. január 03.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással, Balázs Gyöngyi nagyon profin kezeli az ügyeket, többször is leült velem átbeszélni a kérdéseimet és mindenben gyorsan rendelkezésemre állt. Ezúttal is köszönöm!

 • Brigitta Pade

  2022. július 28.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  I can only tell the bests about Gyöngyi Balázs. Very helpful, nice and professional. Csak a legjobbakat tudom mondani Balázs Gyöngyiről. Nagyon segítőkész, kedves és profi.

 • Rita Czuczor

  2022. április 27.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Internetes keresgélés közben találtuk a Grantist, ahol az adataink megadása után telefonon keresett minket Balázs Gyöngyi tanácsadó. Hosszan beszélgettünk, Gyöngyi nagyon alapos, minden részletről tájékoztatott, és mindent figyelembe véve megkereste a számunkra legmegfelelőbb megoldást. Köszönjük a segítségét!

 • Sebestyén Balázs

  2022. április 07.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Az interneten találtam meg a Grantis-t egészségbiztosítás témakörben. Balázs Gyöngyi vezető tanácsadó segített ezután, akinek a munkájával maradéktalanul meg voltam elégedve a teljes folyamat során. Bátran ajánlom mindenkinek!

 • Mónika Bakonyi-Bauman

  2022. április 05.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Az interneten találtam rá a cégre, ahol az adataim kitöltése után még aznap felhívott Balázs Gyöngyi tanácsadó, aki mindenben készségesen volt segítségemre. Ezután személyes találkozóra is sor került, ahol minden kérdésünkre választ kaptunk és úgy gondolom, sikerült egy jól átgondolt, helyes döntést hozni. Ajánlom mindenkinek, aki nem tud eligazodni a rengeteg biztosító és biztosítás tengerében.

 • Balázs Ficzkó

  2022. március 29.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Balázs Gyöngyi nagyon kedves, szakmailag profi. Gyorsan, precízen megtalálta a számomra legjobb megoldást. Nagyon köszönöm!

 • Karoly Varsoci

  2022. február 10.
  tanácsadó: Balázs Gyöngyi

  Informatív, segítőkész hozzáállást tapasztaltam a tanácsadó részéről. Kérdéseimre egyenes választ kaptam, amelyek segítették a tovább gondolkodást. A tanácsadó rugalmas volt az időbeosztást illetően is és türelmesen várta a visszajelzéseimet. Kommunikációja igen előrevivő. Az általa ajánlott termékeket ismerte, minden kérdésemre azonnal és fejből válaszolt. Javaslatai nem voltak rábeszélő jellegűek, de annál inkább rávilágítottak olyan dolgokra, amelyek nekem csak hosszú kutatómunka után kerültek volna napvilágra. Tanácsadó neve: Balázs Gyöngyi

Még több értékelés