Megállapodást írt alá az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a GRANTIS Hungary Zrt. az Eurolife ‘94 biztosításközvetítésre irányuló alkuszi megbízási szerződései átruházásáról, amelyeket a GRANTIS kezel tovább. A szerződések kezelésében az Eurolife ’94 biztosításközvetítői a továbbiakban is részt vesznek a GRANTIS megbízottjaként. Az átruházást a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte. 

Balatoni Péter, az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. alapító ügyvezetője elmondta: az Eurolife ‘94 2003 óta töretlenül dolgozik ügyfelei sikeréért független alkuszként és elkötelezett a hosszú távú elégedettségük iránt. Az Eurolife ‘94 vezetésének meggyőződése, hogy beépítve működésükbe a GRANTIS tapasztalatait és eszközeit, dinamikusan változó környezetben is maradéktalanul megfelelnek az ügyfelek által támasztott magas szintű elvárásoknak most és a jövőben. A lépéssel a GRANTIS nyit a vagyonbiztosítási piac felé, amit Eurolife ‘94 nagyban támogat.

Sebestyén András, a GRANTIS Hungary Zrt. alapító vezérigazgatója elmondta: megtiszteltetés, hogy egy olyan nagy múltú független biztosításközvetítő, mint az Eurolife ‘94 a GRANTIS-szal közös transzparens partnerségben látja a fejlődés zálogát. Az együttműködés többletértéket teremt mindkét független alkusz ügyfeleinek, hiszen a magas szakértelem mellé modern, a digitális kornak megfelelő ügyfélkiszolgálás társul. 

Fúzió a biztosításközvetítői piacon: a GRANTIS-hoz csatlakozik az Eurolife ‘94 
Balatoni Péter és Sebestyén András

“Készek vagyunk jelentős szerepet vállalni a biztosításközvetítői piac konszolidációjában és modernizálásában, miközben partneri támogatást nyújtunk a csatlakozni kívánó alkuszoknak. A jogi megfelelés és hatékony adminisztráció mellett a GRANTIS fejlett üzleti IT-megoldásai tehetik eredményesebbé partnereinket.” – mondta Sebestyén András.

Az állomány átruházással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük: az átruházást érintő szerződések továbbra is változatlan biztosítónál, változatlan feltételekkel és kondíciók mellett érvényesek, és a kezelésükhöz kapcsolódó közvetlen feladatok ellátása szempontjából semmilyen változás nem történik a biztosítási ügyek intézése során.

Az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a GRANTIS Hungary Zrt. egyaránt a biztosításközvetítői piacon aktív, magyar tulajdonú vállalkozás.