Használd ki a GRANTIS által nyújtott megannyi előnyt és tedd eredményesebbé a cégedet! 🚀

Jogi tanácsadás

📖 Jogi csapatunkkal folyamatosan segítünk megfelelni a szabályozói kihívásoknak – te azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz ebben a szakmában: a kollégáiddal és az ügyfeleiddel.

Együtt | Többet

Piacvezető IT eszköztár

💻 Fényévekkel lesztek eredményesebbek üzleti IT megoldásainkkal – Használjátok ki ügyfélkezelő rendszereinket, tarifáljatok online, küldjetek automatikusan ajánlatokat vagy fokozzátok tovább a hatékonyságot további 10-15 alkusztámogató fejlesztésünkkel.

Együtt | Többet

Generációkon átívelő megoldások

🚤 Levesszük a generációváltás terhét a válladról – szakmai gárdánk segít, hogy olyan csapatod legyen, ami akkor is értéket teremt neked, amikor te és a családod már megpihennétek.

Együtt | Többet

Emeljük magasabb szintre a cégedet!

Add meg az elérhetőségedet, és én foglak felkeresni egy kötelezettségektől mentes beszélgetéshez.

Piacvezető megoldások 3 kulcsfontosságú problémára

Új távlatokat nyithatsz velünk a fejlődésben, miközben kezelheted a legégetőbb problémákat.

1️⃣ Egyre több pénzed és időd megy el arra, hogy megfelelj a szabályoknak?

Lassan több idődet viszi el a jogszabályok betartása, mint az üzlet? Egy vagyont fizettél ki ügyvédekre az elmúlt években, hogy elkerüld a büntetéseket, a szakmai fejlődésetekre, ügyfélkör bővítésre meg már semmi sem maradt? A pontos és határidőre történő szabályozói megfelelés, a jogi előírások évről évre egyre nehezebb és egyre több pénzedbe és munkaórádba kerül. Az ezzel járó stresszről nem is beszélve.

A betartandó rendeletek sokasodnak, a beszámolók elkészítésére egyre több időtök megy el. Jóval több erőforrás kell ahhoz, hogy előállítsd a szükséges beszámolókat és igazolásokat arról, hogy mindent a felügyeleti elvárásoknak megfelelően csinálsz. 

Rendeletek és ajánlások szövegeit bújod és értelmezed drága ügyvédekkel naphosszat, ahelyett, hogy azzal foglalkoznál, amiért az egészet elkezdted: hogy kiemelkedő biztosítási, pénzügyi megoldásokat és szakértelmet nyújts az ügyfeleid részére.

2️⃣ Elkéstél a kulcsfontosságú informatikai fejlesztésekkel? Nehezen és drágán találod meg az új, jó minőségű ügyfeleket?

Kiélezett versenyben kell megszólítanod a legjobb ügyfeleket, ehhez pedig olyan üzleti és informatikai megoldásokra van szükséged, amik támogatják a hatékony és gyors üzletmenetet.

Egy friss hazai felmérés szerint a magyarok legszívesebben digitális csatornán kötnének biztosításokat. A GRANTIS és a versenytársaid ezt már tudják és évek óta fejlesztenek ennek megfelelően.

A teljesség igénye nélkül, csak néhány példa:

 • rendelkezel biztosítók által validált, rendszeresen frissített online termékkalkulátorokkal, amikkel azonnal tudnak a közvetítők számítást készíteni? 
 • Automatizált, versengő termékeket ügyfélnek kiküldő rendszerrel, amivel a közvetítőknek gyakorlatilag nincs teendője? 
 • Vagy olyan ügyfélszolgálattal, ami tehermentesíti a legjobb közvetítőidet, hiszen segítenek a meglévő ügyfelek adminisztrációs feladatiban? 

Ha ezek a fejlesztések (és az a további 15-20, amit a GRANTIS biztosít) elmaradtak az utóbbi években, már csak nagyon költségesen, jelentős anyagi és időráfordítással tudod pótolni.

De van itt még valami: a modern online marketing is elengedhetetlen a jó minőségű ügyfelek költséghatékony megszerzéséhez. Ma már szintén nehezen és drágán alakítható ki, ha még nincs egy jól működő marketing-gépezeted, ami ellátja a közvetítőidet minőségi leadekkel és segít abban, hogy egész évben kiegyensúlyozottan érkezzen bevétel.

3️⃣ Ha leteszed a lantot, ki viszi tovább a boltot? 

A pénzügyi és biztosítási közvetítői szektorban kicsit több mint 31 ezer ember dolgozik.

Nemhogy a tehetséges, de bármilyen utánpótlást fájóan nehéz szerezned a szakmából. 

Van megoldásod arra a kérdésre, hogy az általad felépített ügyfélállományt kik fogják majd gondozni, ha te visszavonulsz élvezni az elvégzett munka gyümölcsét?

Megtalálni azt a közvetítőt, akire szívesen bíznád ügyfeleid gondozását, nem egyszerű. Pláne, ha olyat szeretnél, aki fiatal, évtizedekre tervez és akitől biztonságérzetet kapsz, hogy a követőjavadalmat nyugdíjként vehesd fel.

Légy független, fejlődj, de bízd ránk a nyomasztó problémákat!

Létrehoztuk a GRANTIS laza franchise-rendszerét, amivel

Csatlakozz hozzánk, és élvezd a rendszer nyújtotta előnyöket:

⚖️ Használd a GRANTIS jogi csapatát

Sokat látott szakmai gárdánk gondoskodik majd arról, hogy neked a minimálisnál egy perccel se kelljen többet foglalkoznod a prudenciális működéssel. Olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik több mint egy évtizede specialistái az alkuszokkal szembeni szabályozói elvárásoknak. 

Pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged a jogi szempontból is kifogástalan működéshez. Mi összeállítjuk a dokumentációt és elvégezzük a szükséges adminisztrációt. Dedikált kollégáink segítenek neked, hogy Te továbbra is mindent pontosan átláss és transzparens maradjon számodra az eljárás.

💻 A legjobb üzleti és informatikai megoldásokat biztosítjuk a számodra

Az utóbbi években költséget, időt és szakembert nem kímélve fejlesztettük az informatikai rendszerünket. Az üzletmenetet, értékesítést és ügyfél szervízelés egyaránt egy modern, agilis digitális ökoszisztémába helyeztük. Ehhez az ökoszisztémához, ehhez az “üzleti étlaphoz” lesz hozzáférésed a csapatod vezetőjeként. Te mondod meg, hogy mit rendelnél szívesen erről az étlapról, milyen támogatásra van leginkább szükséged. Az étlapon olyan fogások szerepelnek, mint a  

 • Digitális szerződéskezelési rendszer (Brokka)
 • Online biztosítási tarifáló szoftver (Bázisnet, Webpiare, SK Trend)
 • A saját folyamataitokra szabható online ügyfélkezelési rendszer (CRM)
 • Biztosítók által validált termékkalkulátorok, például életbiztosítás-, egészségbiztosítás vagy megtakarításos biztosítás összehasonlító eszközök
 • Nyomtatványgeneráló applikáció (alkuszi dokumentumok készítése egy felületről)
 • Automatizált ajánlatkiküldő rendszer (3 versengő, átlátható ajánlat az ügyfelek postafiókjában landol)
 • Papírmentes vagyonbiztosítás-kötési folyamat
 • Ügyfélszolgálat, akik segítenek az örökítésben, adatváltozás menedzselésében, intervencióban stb. és akár az ügyfélgondozásban is.
 • Saját független hitelközvetítő cég, a GRANTIS BankSelect Kft.

Ezen felül hozzáférést kapsz ahhoz az online marketing-gépezethez is, ami havonta több száz jó minőségű, termék-érett ügyfeleket generál a közvetítőknek. Mit jelent ez számodra? Nincs szükséged tovább hideg listákra, ha egy közvetítődnek éppen ügyfélre van szüksége. Nem kell tukmálnod magatokat, hiszen olyan potenciális ügyfelekkel kötünk össze, akikben van szándék a szerződésre.

🤝 Dolgozzon neked egy jól működő csapat akkor is, amikor te már megpihennél

Olyan együttműködési rendszert fejlesztettünk ki, amiben Te

 • addig dolgozhatsz együtt az ügyfeleiddel, ameddig csak jónak látod és
 • addig vezeted csapatodat, ameddig szeretnéd.

Visszavonulnál és élveznéd az osztalékod nyújtotta biztonságot? Hagyd a családodra mindazt, amit felépítettél az alkuszvállalkozásodban de akár ránk is bízhatod az eredményes működtetést.

Ha pedig egy közvetítőd szeretne nyugdíjba menni, de nincs kire hagynod az állomány gondozását, számíthatsz fiatal (a GRANTIS-közvetítők átlagéletkora 40 év szemben a hazai 55 éves átlagéletkorral) és profi kollégáinkra, akik átveszik és tovább gondozzák az ügyfeleket. Eközben a közvetítőd élvezheti az állományából származó passzív jövedelem nyújtotta nyugdíjat.

Ismerj meg minket egy kicsit jobban!

És mindezt a támogatást milyen csapat adja neked?

A GRANTIS Hungary Zrt. 2014 óta innovatív és meghatározó szereplő a független biztosítás-közvetítői piacon.

A 15. legnagyobb alkuszcég vagyunk árbevétel szerint (2021-es auditált adatok alapján).

A függetlenségünk garanciája a kiterjedt banki, biztosítói és pénztári partnerhálózatunk.

Közel 20 000 ügyfél tisztelt már meg minket a bizalmával, akiknek a szerződéseit kezelhetjük. 

Ügyfeleink egyöntetű véleménye alapján az a szakmai támogatás, amit tőlünk kapnak, 5 csillagot érdemel (csak írd be a Google-be, hogy GRANTIS és olvasd el, mit írnak rólunk!).

Ezt gondolják a Grantisról


google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem

Közvetítőink évente átlagosan közel 200 órányi szakmai képzést kapnak, hogy a lehető legmagasabb színvonalon lássák el a munkájukat.

Közel 30 munkavállaló (és napról-napra egyre több) napi 8 órában fog a te csapatod sikerén dolgozni.

Együtt | Többet
A GRANTIS csapata

A legnagyobb hazai hírportálok pedig rendszeresen támaszkodnak az öngondoskodási szakértelmünkre.

Még jobban megismernél minket? Bármikor várunk egy finom kávéra Budapesten, a város szívében lévő irodánkban egy bemutatkozó beszélgetésre, és javaslom, hogy add meg az elérhetőségeidet az oldal tetején, kötelezettségek nélkül

Idén már csak 2 alkuszcéggel tudjuk elkezdeni a közös munkát

Hatékonyan és eredményesen akarunk együtt dolgozni azokkal az alkuszokkal, akik a GRANTIS-szal közösen akarják a vállalkozásukat egy magasabb szintre léptetni.

Ezért idén még további 2 közvetítő céggel tudjuk elkezdeni a közös munkát. Ha tehát nem csak megmenteni szeretnéd a vállalkozásodat, de magasabb fokozatra is kapcsolnál, add meg az elérhetőségeidet az oldal tetején és beszéljünk telefonon a részletekről. Hiszem, hogy együtt többet érhetünk el.

Emeljük magasabb szintre a cégedet!

Add meg az elérhetőségedet, és én foglak felkeresni egy kötelezettségektől mentes beszélgetéshez.