Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Alexandra Dinnyés-László

  2023. november 07.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Szerettünk volna megtakarítást nyitni, ezért kerestük fel Járvás Gergelyt, aki idejét és energiáját nem sajnálva mindent elmagyarázott és segített nekünk megtalálni a tökéletes megtakarítási lehetőséget. Minden kérdésünkre készségesen, rövid időn belül válaszolt, ezzel támogatva a közös munkánkat. Bárkinek csak ajánlani tudom!

 • Csaba Ferentzi

  2023. június 29.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Köszönöm Járvás Gergely úrnak a szakszerű és kimerítő lehetőségek bemutatását és kiválasztani a legmegfelelőbb terméket. Idejét és energiáját nem sajnálta rám! Köszönöm!

 • Krisztian Babar

  2023. június 11.
  tanácsadó: Járvás Gergely

 • Csilla Bethlendi

  2023. május 01.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Interneten találtam a szolgáltatást, ügyintézőmmel, Járvás Gergellyel nagyon könnyen megértettük, egymást. Igényeinek megfelelően szedte össze az ajánlatokat, időintervallumot betartva, hamar megkötöttem a számomra ideális biztosítást.

 • Zoltán Dankó

  2023. április 04.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Gergely az első perctől kezdve rendkívül segítőkész volt. Nem akart “eladni”, de minden kérdésre azonnal, laikus számára is érthetően válaszolt. Egyelőre teljesen elégedett vagyok, pont ilyen szakembert kerestem.

 • Andrea Pimbor

  2023. március 31.
  tanácsadó: Járvás Gergely

 • Edina Balog

  2023. február 28.
  tanácsadó: Járvás Gergely

 • József Fehérvári

  2023. január 18.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Biztosítást szerettünk volna kötni,a feleségemmel,ezért interneten keresgéltünk,majd rátaláltunk a Grantis-ra. Elsőre kissé bizalmatlanok voltunk,mivel nagyon sok negatív tapasztalata van az embernek,pénzügyi cégekkel kapcsolatban,de végül kellemesen csalódtunk!!!Örülök,hogy a Grantist választottuk,azon belül hogy Gergely lett az ügyintézőnk,mivel egy felkészült,és segítőkész szakembert ismerhettünk meg Járvás Gergely személyében! A szolgáltatásait ajánlani fogom ismerőseimnek,családtagjaimnak,és bárki másnak ! 👍👍👍

 • Zoltán Balázs Puskás

  2023. január 07.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Az interneten kerestem kegyeleti biztosítással kapcsolatba információt.Ekkor akadtam rá a Grantisra,amelyet nem bánok csak ajánlani tudom őket.Járvás Gergely munkatársuk maximálisan a segségemre volt.Nem bánom,hogy felvettem Önökkel a kapcsolatot.

 • Anita Ulicska

  2022. október 17.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Járvás Gergely, Kiemelkedő szakértelem és hozzáértés , csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Ildikó Czákné Varga

  2022. június 22.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Gergely a találkozók alkalmával felkészült és magabiztos volt, bizalmat keltő. A kérdéseimre érthető és használható választ kaptam tőle. A jövőben felmerülő kérdéseimmel is bizalommal fordulok hozzá.