Járvás Gergely

Járvás Gergely Tanácsadó

Járvás Gergely vagyok, 16 éve dolgozom pénzügyi területen bankárként, tanácsadóként. 8 évig privátbankárként az egyik hazai nagybanknál több milliárd forintnyi befektetési vagyont kezeltem magánszemélyeknek. Amióta a pénzügyekkel foglalkozom, egy dolog világossá vált számomra: az emberek 90%-a nem rendelkezik megfelelő pénzügyi ismeretekkel a hitelek, de a megtakarítási lehetőségek terén sem. Személyes küldetésemnek érzem, hogy megosszam másokkal a tudásomat, és felhívjam a figyelmet olyan pénzügyi lehetőségekre, adóoptimalizálási lehetőségekre, amik mindenki számára elérhetőek, de kevésbé ismertek. Fontos, hogy minden ember a számára legjobb lehetőségeket tudja kihasználni. Ehhez viszont tisztában kell lenni azzal, hogy mi is az, ami elérhető az Ön számára. Ebben nyújtok segítséget.

Ami fontos nekem

Bizalom, objektivitás, pontosság

Motivációm

Mások számára értéket teremteni.

Legfőbb célom

Edukálni ügyfeleimet a tudatos pénzügyi életre.

Hobbi

A természeben lenni, földön, vízen, levegőben!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Alexandra Dinnyés-László

2023. november 07.

Szerettünk volna megtakarítást nyitni, ezért kerestük fel Járvás Gergelyt, aki idejét és energiáját nem sajnálva mindent elmagyarázott és segített nekünk megtalálni a tökéletes megtakarítási lehetőséget. Minden kérdésünkre készségesen, rövid időn belül válaszolt, ezzel támogatva a közös munkánkat. Bárkinek csak ajánlani tudom!

Csaba Ferentzi

2023. június 29.

Köszönöm Járvás Gergely úrnak a szakszerű és kimerítő lehetőségek bemutatását és kiválasztani a legmegfelelőbb terméket. Idejét és energiáját nem sajnálta rám! Köszönöm!

Krisztian Babar

2023. június 11.

Csilla Bethlendi

2023. május 01.

Interneten találtam a szolgáltatást, ügyintézőmmel, Járvás Gergellyel nagyon könnyen megértettük, egymást. Igényeinek megfelelően szedte össze az ajánlatokat, időintervallumot betartva, hamar megkötöttem a számomra ideális biztosítást.

Zoltán Dankó

2023. április 04.

Gergely az első perctől kezdve rendkívül segítőkész volt. Nem akart “eladni”, de minden kérdésre azonnal, laikus számára is érthetően válaszolt. Egyelőre teljesen elégedett vagyok, pont ilyen szakembert kerestem.

Andrea Pimbor

2023. március 31.

Edina Balog

2023. február 28.

József Fehérvári

2023. január 18.

Biztosítást szerettünk volna kötni,a feleségemmel,ezért interneten keresgéltünk,majd rátaláltunk a Grantis-ra. Elsőre kissé bizalmatlanok voltunk,mivel nagyon sok negatív tapasztalata van az embernek,pénzügyi cégekkel kapcsolatban,de végül kellemesen csalódtunk!!!Örülök,hogy a Grantist választottuk,azon belül hogy Gergely lett az ügyintézőnk,mivel egy felkészült,és segítőkész szakembert ismerhettünk meg Járvás Gergely személyében! A szolgáltatásait ajánlani fogom ismerőseimnek,családtagjaimnak,és bárki másnak ! 👍👍👍

Zoltán Balázs Puskás

2023. január 07.

Az interneten kerestem kegyeleti biztosítással kapcsolatba információt.Ekkor akadtam rá a Grantisra,amelyet nem bánok csak ajánlani tudom őket.Járvás Gergely munkatársuk maximálisan a segségemre volt.Nem bánom,hogy felvettem Önökkel a kapcsolatot.

Anita Ulicska

2022. október 17.

Járvás Gergely, Kiemelkedő szakértelem és hozzáértés , csak ajánlani tudom mindenkinek!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem