Járvás Gergely

Járvás Gergely Tanácsadó

Járvás Gergely vagyok, 16 éve dolgozom pénzügyi területen bankárként, tanácsadóként. 8 évig privátbankárként az egyik hazai nagybanknál több milliárd forintnyi befektetési vagyont kezeltem magánszemélyeknek. Amióta a pénzügyekkel foglalkozom, egy dolog világossá vált számomra: az emberek 90%-a nem rendelkezik megfelelő pénzügyi ismeretekkel a hitelek, de a megtakarítási lehetőségek terén sem. Személyes küldetésemnek érzem, hogy megosszam másokkal a tudásomat, és felhívjam a figyelmet olyan pénzügyi lehetőségekre, adóoptimalizálási lehetőségekre, amik mindenki számára elérhetőek, de kevésbé ismertek. Fontos, hogy minden ember a számára legjobb lehetőségeket tudja kihasználni. Ehhez viszont tisztában kell lenni azzal, hogy mi is az, ami elérhető az Ön számára. Ebben nyújtok segítséget.

Ami fontos nekem

Bizalom, objektivitás, pontosság

Motivációm

Mások számára értéket teremteni.

Legfőbb célom

Edukálni ügyfeleimet a tudatos pénzügyi életre.

Hobbi

A természeben lenni, földön, vízen, levegőben!

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Anita Ulicska

2022. October 17.

Járvás Gergely, Kiemelkedő szakértelem és hozzáértés , csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ildikó Czákné Varga

2022. June 22.

Gergely a találkozók alkalmával felkészült és magabiztos volt, bizalmat keltő. A kérdéseimre érthető és használható választ kaptam tőle. A jövőben felmerülő kérdéseimmel is bizalommal fordulok hozzá.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem